hemşerim bende salihlideyim. nasip olursa karşılaşırız. şimdiden hayırlı olsun.
hemşerim bende salihlideyim. nasip olursa karşılaşırız. şimdiden hayırlı olsun.
arkadaşlar ben motoruma istediğim rakamı gayet normal diye düşünüyorum ancak arayan herkes dalga geçer gibi 4 bin teklif ediyor yok 40 binde motorla karşılaştırıyor filan bıktım ölücülerden salı günü gebzeden bi abi gelecek bakacak beğenirse 4350 ye bırakacağım sizce nasıl iyi bir fiyat mı ?
ilan numarası
134951101
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Arkadaslar Cbf 150 motoruna ön amortisör kelepcesi uygulamis olan var mi? Hani su stabiliteyi arttiran, yan ruzgarlarin etkisini azaltan.
hocam valla ben olsam 4.250 den aşağıya vermem.benim motorda satışta adamlar dediğin gibi ölücü.işime gelirse satarım işime gelmezse koyarım kenarı motoru,kasımda askere gidiyorum satılmazsa atıcam köyde garaja motoru beni beklesin
benim ilan no; 132906333 4 binden aşağıya vermem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
etkisi oluyorsa çok faydalı olur zaten normalde stabil gidiyor birde ruzgarlarda fayda olursa çok konforlu olurtakarsanız görüşlerinizi bildirin
Henuz bende goremedim oyle bir parca...Ancak yurtdisinida arastirmak gerekebilir...
ramazan abi valla para ihriyaç durumu olmasa beleşe vereyim sana motoru ayıpsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
valla arkadaşlar bende aynı kanıdayım ancak 4500 düşünürken 4250 ye bırakmak hiç içimden gelmiyor şu okul işim kesinleşsin bakalım bi yurt parama göre çok sıkışırsam 4250 ye veririm şuan acele edip pişman olmak istemiyorum belki eve çıkarsam motoru takas teklif edenler var öyle birşey yapabilirim bi tane 2012 yada 2013 tü sanırım 4-5 bin km civarı kanuni bretton s var 1500 e say diyo motoru temiz apaçi işi değil öyle bi takas a girebilirim belki 1 hafta içinde durumun akibeti belli olacak hayırlısı :( inşallah burs bulurumda motorumu satmak zorunda kalmam
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
sağol abi bakalım hayırlısı inşallah
Değerli arkadaşlar motorumu galiba satacam.2013 model siyah renk,1200 km de, full aksesuarlı.Bana ulaşmak isteyen özelden msj atabilir.Yada tlf. numaram 506 939 83 06.Motoru satma sebebim yeni ev alıyorum.Motordan gelecek paraya kalmadım ama, belki paraya sıkışırsam düşüncesiyle önlem alıyorum.İstediğim fiyat 5000 Tl.Resim isteyene gönderebilirim.Zaten zaman bulursam burayada koyacam resimlerini.
Merhaba, nasılsınız abilerim kardeşlerim . Söylediğim üzere annemle edirneye gidicektim. Dün itibariyle istanbul a geri dönüş yaptım. Ayın 24 ünde c.tesi günü istanbuldan yola çıktık edirneye gittik annemle. giderken bol bol mola verdik ve sağ salim gittik edirneye. edirnede tüm camileri gezdik, şükrü paşa tabyasına gittik, karaağaç a çay içmeye gittik toplamda 2 gün kaldık edirnede. Ardından keşan a geçiş yaptık, keşandan benim yüksek okul diplomasını aldık ve hemen enez ışıklı köyüne geçiş yaptık orada arkadaşım vardı. Onların köyünde de 2 gece kaldık. Arkadaşla beraber erikli ve yayla sahiline denize gittik, enez e yaz şenliğine haluk levent konserine gittik. Köy havası ve manda yoğurtu, sütü ve tereyağının tadına baktık . Enezden çanakkale kilitbahir e geçiş yaptık, oradada bir tanıdık vardı ve bir gecede orda kaldık. Seyit onbaşı heykelinin orada beyaz evler sitesi var belki bilen vardır orda konakladık. Bir gece yattıktan sonra sabah kahvaltısında yola çıkıp şehitler abidesine gittik, abideden sonra hemen altında ki kumsal a gidip ayaklarımızı serinlettik . Ardından istanbul a geri dönüşe başladık. Gelibolu - Keşan - Malkara - Tekirdağ yolundan bol molalı istanbul a eve sağ salim geldik. Toplamda 1.300 km yol yaptık ve bunun tl karşılığı 180 tl benzin parası oldu yani km de 13-14 kuruş arası. güzel bir 5 gün geçirdik. Motor la ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadık sorunsuzluğuna minnettarım motorumun .
Buyrun bir kaç resim benden ;
Tekirdağ yolunda mola:
Edirne Çarşı:
Edirne Eski Camii:
Enez Işık köyünde ki Taş ocağından çeltik tarlaları:
Arkadaşın Grumblesi ve benim ki
Erikli Sahilden Ben:
Enez Haluk Levent Konseri:
Seyit Onbaşı - Çanakkale Kilitbahir:
Gece Kilitbahirden Çanakkale Merkez:
Haşatı çıkmış motorumun :
Şehitler Abidesi:
Yine Moturum:
Çanakkaleden İstanbul dönüşü piknik yaptığımız yer:
Koru Dağında Çayımızıda içtik :
Son olarakta Tekirdağ sahil:
güzel gezi, güzel paylaşım. fotolu anlatımda çok güzel olmuş. ellerine sağlık.
Arkadaşlar kırmızı cbf'ime jant şeridi düşünüyorum ancak jantlar gri olduğu için siyah jant gibi yakışacağını düşünmüyorum. Kırmızı CBF'e jant şeridi yapan, yakıştıran, öneriis olan var mı?
salim hocam neden satıyorsun tekrar. sorması ayıp. yok o değil eninde sonunda yine cbf e dönüyoruz bu satış nedendir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
Rahmi maşllah iyi gezmişsin.. bende geçen hafta ankara merkezdeydim. ordan kızılcahamam yaptık. ordan güdül üzerinden ayaş yoluna çıktık. Balıkçı doğandan ( şiddetle tavsiye ederim ) balık yiyip, beypazarına göndük."Yeşilözden inividim güdülee" türküsü dilimdeydi
bu arada, bakıyorum da erikli yanıyor yanıyor maşallah
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)