Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    bende 64 ytl verdim 9000 bakımında buji değiştşi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125

arka 38 lik dişli arkadaşlar,şimdiye kadar üç kişi taktı ve luxor da takıcak bu dişli onun,almam için rica etti bende aldım,şimdiye kadar ben,birol,sürvenci80 e bu dişliden taktırdım,kendi motoruma kendim taktım hayırlı sürüşler hepinize ben de 5560 km deyim 6000 de bi yagını degiştircem kendim 8000 de de bakım.
    98 Beygir.....

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    CİHAN fiyatı nedir bu dişlinin?

Hocam bence tipsiz sonra cok yavas scooter lar bile gecer alim Allah

ama kullanma amacınıza göre değişir saglam ve az yakar honda ama cok yavas tipsiz benim fikrim ama herkesin düşüncesine kendine

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı serkan1071 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam bence tipsiz sonra cok yavas scooter lar bile gecer alim Allah

ama kullanma amacınıza göre değişir saglam ve az yakar honda ama cok yavas tipsiz benim fikrim ama herkesin düşüncesine kendine
    cbf yi galiba altındaki fazer ile karşılaştırıyorsun 135 km hıza çıkıyor sence azsa fazlası sende kalsın

Alıntı chatkut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CİHAN fiyatı nedir bu dişlinin?
    15 ytl abicim sirkeci itimat motorda
    98 Beygir.....

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw böle adamlara neden cevap veriyonuz ki motoru olduğundan bile şüphem var

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    harbiden he cvp vermeyin 150 cc motor çok yavaş dio bu kadar düz mantıklı olamaz yani

Motosikleti
    Tabanvay

yer var mı :)

arkadaşlar kısmet olursa cuma günü cbf 150 me kavuşacağım.. sizlere sormak istediğim bazı hususlar var... malum kazık yememek için

1- koruma demiri
    2- kappa 46 lt yada giwi çanta
    alan arkadaşların bunların fiyatlarını yazarsa sevinirim...

seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    selam cbf çiler napıyorsunuz bakalım uzun zaman oldu girmeyeli...14000 deyim sorun yok..bir kez ekran aydınlatma ampullerinden birkaçı patladı değiştirdim..dahada bişey yok..sevgiler saygılar kardeşlerim
    GAME OVER

aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Arkadaslar CBF 150 de arkaya buyuk hacimli top case takildiginda altinin bir kismi disari da kaldigindan sallaniyor olabilir mi? Bir arkadasin motosikletine binmistim ve beni uyarmisti arkaya yaslanmamam konusunda, pek saglam durmuyordu. 35 lt'lik bir top case oldugunu hatirliyorum. Saglam bir konum kazandirabilmek icin pratik bir cozum var mi acaba?
    = = = Be Aprilia racer! = = =

Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar CBF 150 de arkaya buyuk hacimli top case takildiginda altinin bir kismi disari da kaldigindan sallaniyor olabilir mi? Bir arkadasin motosikletine binmistim ve beni uyarmisti arkaya yaslanmamam konusunda, pek saglam durmuyordu. 35 lt'lik bir top case oldugunu hatirliyorum. Saglam bir konum kazandirabilmek icin pratik bir cozum var mi acaba?
    35 lt'lik topcase gayet sağlam duruyor arkada, yaslanırsan da bir problem çıkmaz...belki arkadaşınınkisinde sorun olabilir yani topcasein altlığına bağlantı yapılan yerde kırık falan varsa o yüzden söylemiştir....

arkadaslar neden böle yüklesniosunuz bende yok ama 3 arkadasımda cbf var
    120 yi
    125 gecmediğini gördüm belki kötü kullanıcıyım ama arkadaslarımda gecemedi honda titanda aynı hızı yapıyo nerde kaldı 150 lik motor ayrıca bence tipsiz hondaya yakısmamıs uslübunuzda cok yanlıs ne demek söle böle adam burası acık bi site diilmi herkes fikrini söylüyo asıl benim size cvp yazmam yanlıs önce baskallarıyla konusmayı ögrenmeniz gerek

niyetim kimseye saygısızlık diil lütfen herkes cvplarına dikkat etsin

heytbecom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    serkan1071, bana kalırsa senin üslübun yanlış. Tipsiz miş ? Hız yapmıyormuş? Düzgün bir üslüpla bu bölümde daha sıcak karşılanacağını garanti ederdim.
    * Motosiklet hız yapsın diye alacaksan neden 150cc alasın ki. Gücü belli son hızı belli ayrıca 120 km hız bayağıda az bir rakammış. Scooter herhalde turbo takarak geçiyor.
    * Ne zaman aşacağız bun tip gereksiz muhabbetleri. benim motor seninkini geçer - senin kini skoter geçer - bune be, bu kadar hız yapar mı? - 150cc aldık ne çıktı? kaplumbağa gibi gidiyor. İlk önce ne istediğine karar vermek en iyisi ve bu konuda yazı yazan CBF sahipleri ne istediklerini ve motordan ne beklediklerini iyi bildikleri için sana cevap verme gereği bile duymuyorlar....
    Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi

Alıntı heytbecom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serkan1071, bana kalırsa senin üslübun yanlış. Tipsiz miş ? Hız yapmıyormuş? Düzgün bir üslüpla bu bölümde daha sıcak karşılanacağını garanti ederdim.
    * Motosiklet hız yapsın diye alacaksan neden 150cc alasın ki. Gücü belli son hızı belli ayrıca 120 km hız bayağıda az bir rakammış. Scooter herhalde turbo takarak geçiyor.
    * Ne zaman aşacağız bun tip gereksiz muhabbetleri. benim motor seninkini geçer - senin kini skoter geçer - bune be, bu kadar hız yapar mı? - 150cc aldık ne çıktı? kaplumbağa gibi gidiyor. İlk önce ne istediğine karar vermek en iyisi ve bu konuda yazı yazan CBF sahipleri ne istediklerini ve motordan ne beklediklerini iyi bildikleri için sana cevap verme gereği bile duymuyorlar....
    peki bence tipi hos diil hondadan daha iyisini beklerdim 8.5 bg 125 cc titan da aynı hızı yapıyor o yüzden yavas dedim 11:28 bg 150 cc bi motordan

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bu tartışmaların nekadar gereksiz ve forum kirliliğine neden oldugunu hatırlatmaya gerek varmı?

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    honda iyi makinadır iyi ben bilirim.
    facebook(Fazer Tutkunları)

bencede iyidir iyi yani titan 10 numara ama ben sadece cbf yi begenmediğimi hondaya yakısmadıgnı söledim o kadar

saygılarımla

Niyet 0070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rodajı iyi yapılmamış cbf 150 ile 2 kişi tuzla çevre yolundan dönerken 80i zor gördük. rodajı ciddiye alın bence

caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

55-60 5i vites

Alıntı piston adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürekli 5. vites gittim 55-60 arası ve yöntemim aslında şöyle:Benzini boşalttım ve motoru çalıştırdım.Karbüratör deki benzin bitti ve motor stop etti.sonra biraz benzin ilave ettim ve yola çıktım tekrar bitip yolda kalana kadar gezdim.Benzin bitince yanıma aldığım 500 ml lik benzin dolu su şişesini depoya boşalttım ve tekrar stop edinceye kadar gittim tabi dikkatli kullanım mümkün olduğunca 5. vites ve fren kullanmadan şehirlerarası yolda : 34.5 km 500 ml ile.

evet ön kaldırıyorum arka peg lere basarak 1 . viteste çok da zor değil ;)
    Video youtube da var bi tane ama net değil pek, gece çekimi,fırsatım olunca yenisini koyarım:
    http://www.youtube.com/watch?v=zd3UZd2yc2Q
    dostum 55-60 arası 5. viteste gidilirmi yaw??bi sakatlık çıkmasın sonra.55-60 la 3. viteste gidilir dostum yaw.bence 5. viteste 55-60 la gidersen her an tekler stop falan eder motor yorulur zaten yaw bence kendine dikkat et bilmiyorum diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünür???
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler