bende 64 ytl verdim 9000 bakımında buji değiştşi
bende 64 ytl verdim 9000 bakımında buji değiştşi
arka 38 lik dişli arkadaşlar,şimdiye kadar üç kişi taktı ve luxor da takıcak bu dişli onun,almam için rica etti bende aldım,şimdiye kadar ben,birol,sürvenci80 e bu dişliden taktırdım,kendi motoruma kendim taktım hayırlı sürüşler hepinize ben de 5560 km deyim 6000 de bi yagını degiştircem kendim 8000 de de bakım.
98 Beygir.....
Hocam bence tipsiz sonra cok yavas scooter lar bile gecer alim Allah
ama kullanma amacınıza göre değişir saglam ve az yakar honda ama cok yavas tipsiz benim fikrim ama herkesin düşüncesine kendine
yaw böle adamlara neden cevap veriyonuz ki motoru olduğundan bile şüphem var
harbiden he cvp vermeyin 150 cc motor çok yavaş dio bu kadar düz mantıklı olamaz yani
arkadaşlar kısmet olursa cuma günü cbf 150 me kavuşacağım.. sizlere sormak istediğim bazı hususlar var... malum kazık yememek için
1- koruma demiri
2- kappa 46 lt yada giwi çanta
alan arkadaşların bunların fiyatlarını yazarsa sevinirim...
selam cbf çiler napıyorsunuz bakalım uzun zaman oldu girmeyeli...14000 deyim sorun yok..bir kez ekran aydınlatma ampullerinden birkaçı patladı değiştirdim..dahada bişey yok..sevgiler saygılar kardeşlerim
GAME OVER
Arkadaslar CBF 150 de arkaya buyuk hacimli top case takildiginda altinin bir kismi disari da kaldigindan sallaniyor olabilir mi? Bir arkadasin motosikletine binmistim ve beni uyarmisti arkaya yaslanmamam konusunda, pek saglam durmuyordu. 35 lt'lik bir top case oldugunu hatirliyorum. Saglam bir konum kazandirabilmek icin pratik bir cozum var mi acaba?
= = = Be Aprilia racer! = = =
arkadaslar neden böle yüklesniosunuz bende yok ama 3 arkadasımda cbf var
120 yi
125 gecmediğini gördüm belki kötü kullanıcıyım ama arkadaslarımda gecemedi honda titanda aynı hızı yapıyo nerde kaldı 150 lik motor ayrıca bence tipsiz hondaya yakısmamıs uslübunuzda cok yanlıs ne demek söle böle adam burası acık bi site diilmi herkes fikrini söylüyo asıl benim size cvp yazmam yanlıs önce baskallarıyla konusmayı ögrenmeniz gerek
niyetim kimseye saygısızlık diil lütfen herkes cvplarına dikkat etsin
serkan1071, bana kalırsa senin üslübun yanlış. Tipsiz miş ? Hız yapmıyormuş? Düzgün bir üslüpla bu bölümde daha sıcak karşılanacağını garanti ederdim.
* Motosiklet hız yapsın diye alacaksan neden 150cc alasın ki. Gücü belli son hızı belli ayrıca 120 km hız bayağıda az bir rakammış. Scooter herhalde turbo takarak geçiyor.
* Ne zaman aşacağız bun tip gereksiz muhabbetleri. benim motor seninkini geçer - senin kini skoter geçer - bune be, bu kadar hız yapar mı? - 150cc aldık ne çıktı? kaplumbağa gibi gidiyor. İlk önce ne istediğine karar vermek en iyisi ve bu konuda yazı yazan CBF sahipleri ne istediklerini ve motordan ne beklediklerini iyi bildikleri için sana cevap verme gereği bile duymuyorlar....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
bu tartışmaların nekadar gereksiz ve forum kirliliğine neden oldugunu hatırlatmaya gerek varmı?
honda iyi makinadır iyi ben bilirim.
facebook(Fazer Tutkunları)
bencede iyidir iyi yani titan 10 numara ama ben sadece cbf yi begenmediğimi hondaya yakısmadıgnı söledim o kadar
saygılarımla
rodajı iyi yapılmamış cbf 150 ile 2 kişi tuzla çevre yolundan dönerken 80i zor gördük. rodajı ciddiye alın bence
dostum 55-60 arası 5. viteste gidilirmi yaw??bi sakatlık çıkmasın sonra.55-60 la 3. viteste gidilir dostum yaw.bence 5. viteste 55-60 la gidersen her an tekler stop falan eder motor yorulur zaten yaw bence kendine dikkat et bilmiyorum diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünür???
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)