Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
http://www.aliexpress.com/item/H6-H-L-xenon-lamp-motorcycle-HID-kit-DC-12V-35W-all-colors/799337644.html
resimlerde çeşitli ampul tipine göre tırnaklar mevcut.kesip biçmeden s2 aparatı ile bizim farlara takabilirmiyiz sizce
ya bu xenonlarda ne çok farklı fiyat var.
abi haddime değil ama kulak verirsen belki yararına olur.
sen iyi niyetle yazmışsındır esprili dil kullanmışsın zaten ama,
mesela; 8000bin bakımı bana girdi demişsin.
karşı taraf seni tanımadığı için belki yanlış önizlenim vermiş olabilirsin.
benim bakış açım bu yanlış anlama, senin yararına bişey söylemek istedim.
elbette kesecez soket için orjinal soketi kesecez de yuva için işlem yapmadan yani far tasına zarar vermeden yapabilirmiyiz bu işlemi bu aparat ile
engin
bende de oluyor ama normaldir tek silindir bi motor zaten ayak sürekli frenin üstünde gezmediğim için sıkıntı yaşatmıyor bana diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bu-temizlikte-bulmak-zor-131996706/detay/
arkadaşlar motorumu normalde aceleye getirmeden satmak istiyordum ama çok temiz bi gv250 buldum eğer en yakın zamanda satılırda kaçırmazsam mt li bi arakdaşa gitsin istiyorum bana özelden yada ilandaki numaradan ulaşabilirsiniz
s.a arkdslar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2110158/detay/
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
inzuma nın o egsozlarına dikkat et metehan
bence güzel ilan olmuş şubede okuduk okuduk biraz güldük ama mesajı aldık.. izmirde bir ilan var adam eğitim aldım ilk motorum dio eğitimi üzerinde almış işte sanki iyi birşey motor için yazın yanına motor bakmaya mont eldiven olmadan gelene satmıyor 2012 model 4250 tl yazıo bana 3850 ye bıraktı ama ben 2011 aldım 3750 ye kaçırdı yani müşterisini. bana göre dobra satıcı daha iyi. düştüyse düştü değiştiyse değişti. ben bakınca görüyorum zaten adamın birine gittim . km teli yok sökülü geldi baktırmaya, bi de dio ki şimdi evden çıkarken koptu felan yeminler bir sürü. telin alt giriş limitörüne elimi değdiriyorum yağı bile kurumuş artık ne kadardır km teli yerinde yoksa piyasa o kadar cambaz hoklabaz dolu ki..
meto izmirde kampayanbayram sorası başlıo ğeşine 12 taksit , satmak için çok oyalama . bayramdan sonra ikinci el satacak artacak millet krize girio banka kredileri tavan yaptı. Kredilerin aylık rakamları ilan edilir ya şimdi edemiyorlar 2 güne bir yükselio.. kredi düşünüosan da acele et. bayram kredileri 0,75 bayramdan bir önceki kredi 0,66 dan başlıyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
s2 adaptör varsa uyar. ama farın arkasındaki tozluktan çıkıccak kablolar onları silikonlamak gerekio,
o angel ey lar var çift angelllar onlara taktım bende devil eye +angel eye
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Arkadaşlar, başıma geldi, beni öptüler sizide öpmesinler diye başlık açma gereği duydum. Paranın zor kazanıldığı şu devirde CBF 150 motorum 4000 km bakımına yalnızca 102 lira ödedim.
Bakım sadece 35 dk sürdü. Faturada zincir yağ falan yazıyor, hikaye!! azıcık yağ sürmüşler.
Gitmeden önce 8 sekiz kere düşünün.
mesajına orada cvp verdim. geçen gün burda bi arkadaş daha sadece yağa 60 tl gibi bir rakam ödediğinden bahsediyordu.
sıfır motor almayı sevmiyurum. hem ikinci elde zararım yok hemde servis belası yok.
bende ikinci el aldım, sıfıra para vermek akıl işi değil bu memlekette. garanti olayı hocam, satarken bile garanti varmı yokmu motoru bir puan öne taşır tabi işi hesaba vurursak 5 kere servise gitsen 100 liradan 500 lira eder, satarken 500 lira ucuza ver kimse sormaz garantisi veya servis bakımı varmı diye
Aynen çok fazla rahatsız edici bi titreşim yok ancak yinede sadece tek bi noktanın vibrasyon yapması kafama takıldı.
Bu arada temizliyiciye ve zincir yağını faturaya yansıtan bi servise ilk defa şahit oldum.zaten yağ değişiminde işcilik alınması kadar saçma bi durum olamaz birde ekstra faturayı şişirmesi büyük ayıp ... spreyi sıktıktan önce ve sıktıktan sonra gaç gram sıktığınımı tartmış?
arkadaşlar 2009 model çok temiz hemde bi alt sokağımda bi abim gv250 satıyor daha 3800 km de çok hoşuma gitti onu almak için motoru 4500 verene vereceğim biraz acil anlayacağınız herşeyine kefilim sıfırda yağ yakarmı yakmazmı diye diye alacağınız motora çok para vermeyin 1500 km de yağ yakmayan az çok aksesuarlı bi cbf
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bu-temizlikte-bulmak-zor-131996706/detay/
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)