Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Temmuz 2013, 00:59
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Bizim CBF150 Kitapçığında da yazıyormuş şimdi baktım. Sayfa 53 park etme bölümünde. Gidonu tamamen sola çevirin diye açıkça belirtilmiş.
http://www.cbfturkiye.org/indir/klavuzlar/CBF150.pdf
Ayrıca sayfa 36 gidon bölümünde sağ tarafa kilitlemenin sözü bile edilmemiş. Hep sola çevirin, sola kilitleyin deniliyor.
Hangi motorumdaydı tam hatırlamıyorum.Bilen varsa hatırlatsın.Didon hem sağa hemde sola kilitleniyordu.Sanırım CBR250 idi.Bunu şunun için hatırlatıyorum.Şu an 2 inci CBF ime biniyorum hiç merak edipte bakmadım gidon iki yönede kilitleniyormu.Katalogta sola çevirin sola kilitleyin diye yazıyorsa galiba tek yön kilit var.Deneyenler varsa paylaşırsa memnun oluruz.
Reklamlar
-
17 Temmuz 2013, 01:06
SULH adlı üyeden alıntı
artı honda bayisinde yaptım. bereçte kalıyo gaziosmanpaşa tarafında.
almadılar değilde ben orada durma gereği duymadım. siz motoru bakıma soktuğunuzda yanında mı duruyosunuz? ben anahtarı verdim eve geldim aradılar 1 saat sonra gel al diye 2 saat sonra filan gittim aldım.
Ben genelde yanında duruyorum servis olarak d&b honda yaptırıyorum yanın da ol bence şöyle birşey geldi başıma ipone 15/50 yağ koyulsun dedim servis kağıtınada yazdı bakımı yapan bakmamış 10/40 koymuş o sırada muhabbet ediyorduk motoru bakıma aldıklarını farketmedim yağı deyiştirmişler sordum yanlış yağ koymuşsun dedim baktı sevis kağıdına boşaltı istediğimi koydular sıkıntı olmadı bence yanında ol aklın kalmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Pirelli kullanan varmı demiştim daha önceki sayfalar kimse kullanmıyormu lastiği deyiştireceğim dişli konusunda da kararsızsım 42 taktırsam uzun yol için tavsiye edermisiniz
-
17 Temmuz 2013, 01:08
F54 adlı üyeden alıntı
Metehan abi sat şu senin cbf bana artık yarın satış yapalım ne diyorsun
)
(Metehan) bu arkadaş halis mulis YBR ci dikkat et.Forumdaki bütün CBF lere çelme takıyo bu aralar.Verelim bi tanede bi cibif çi arkadaşımız olsun.
-
17 Temmuz 2013, 01:12
F54 adlı üyeden alıntı
Metehan abi sat şu senin cbf bana artık yarın satış yapalım ne diyorsun
)
Hayın Domdom
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
17 Temmuz 2013, 01:28
-
17 Temmuz 2013, 01:29
Bozkurt";3093729]Ben genelde yanında duruyorum servis olarak d&b honda yaptırıyorum yanın da ol bence şöyle birşey geldi başıma ipone 15/50 yağ koyulsun dedim servis kağıtınada yazdı bakımı yapan bakmamış 10/40 koymuş o sırada muhabbet ediyorduk motoru bakıma aldıklarını farketmedim yağı deyiştirmişler sordum yanlış yağ koymuşsun dedim baktı sevis kağıdına boşaltı istediğimi koydular sıkıntı olmadı bence yanında ol aklın kalmasın[COLOR="Silver adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
[/COLOR]Pirelli kullanan varmı demiştim daha önceki sayfalar kimse kullanmıyormu
lastiği deyiştireceğim dişli konusunda da kararsızsım 42 taktırsam uzun yol için tavsiye edermisiniz
veysel abi pirelliyi ben tavsiye ederim dura traction modeli var oldukça uzun km gidiyor ve yol tutuşuda çok iyi (michelin kadar olmaz ama kaymazda abuk subuk) eski kasaların hepsi 42 bence takmanda bir sıkıntı olmaz deneyenler cevap verecektir
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
17 Temmuz 2013, 01:41
cd0345 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında aylardır arayışlarım sonucu sadece 4-5km uzağımda kartal merkezde toprakyol shellde buldum ve adamların dediği istanbulda sadece bu benzinlikte kaldı artık oda biz kırklarelinden getirtiyoruz dedi litresi 4-5 lira arası birşey ama bu gün denedim mazottan daha çabuk çözüyor yağı
bu gün motoru yıkadım valla tekrar aşık oldum temiz görünce
inşallah yarın fotoğraf çekip sahibindene koyuyorum satışı hayırlısı diyip
ama forumdan birisine gitsin istiyorum açıkçası
arkadaşlar cbf tayfası olarak bi haftasonu hep beraber bi iftar yapalım mı ? ne dersiniz kimler gelir? benim bu haftasonu sınavım var ancak sonraki her gün olur dönüşleri bekliyorum
Özelden mesaj yaz bana, motoruna müşteri buldum.(Resim ve gerekli bilgileri yaz.)
-
17 Temmuz 2013, 01:56
Cruzer27 adlı üyeden alıntı
2008 MODEL 2009 ÇIKIŞLI
Honda CBF150 43 binde 2 hafta önce motoru almadan bir kaç motorcuya baktırdım hepsi çok iyi dedi
Yağını ve plastik olan aynalarını demir olanlarla daha dün değiştirdim
Yeni yıkandı otoparkta tertemiz durumda yeni sahibini bekliyor motor
Ayrıca motora bakan usta 3.500TL ye satarsın dedi ben acil borç durumu var o yüzden fiyatı düşürdüm
Arkadaşlar Pazarlık payı vardır...
Foruma özel bir indirim yapabilirim...
Nakit alıcak olan varsa kaçırmasın 2.350 ye kadar inebilirim
En son 20 liralık benzin aldım yedek depo dahil 200 km yi geçti
0542 512 81 42 arayın görüşelim fiyat 2 gün kadar 2.350 lira
Daha sonra 3.000 lira olucak
-
17 Temmuz 2013, 02:00
SULH adlı üyeden alıntı
artı honda bayisinde yaptım. bereçte kalıyo gaziosmanpaşa tarafında.
almadılar değilde ben orada durma gereği duymadım. siz motoru bakıma soktuğunuzda yanında mı duruyosunuz? ben anahtarı verdim eve geldim aradılar 1 saat sonra gel al diye 2 saat sonra filan gittim aldım.
benim aklımdaki tek düşünce motorumun yanında durmaktı. Kii, aklım kalmasın. yapılanı göreyim, müdehale etme şansım olsun. "Veysel Yılmaz"'da buna ilişkin bir örnek vermiş zaten.
Muhammed Karayama
542 718 0324
0 RH (+)
-
17 Temmuz 2013, 02:13
S.Orhan adlı üyeden alıntı
Hangi motorumdaydı tam hatırlamıyorum.Bilen varsa hatırlatsın.Didon hem sağa hemde sola kilitleniyordu.Sanırım CBR250 idi.Bunu şunun için hatırlatıyorum.Şu an 2 inci CBF ime biniyorum hiç merak edipte bakmadım gidon iki yönede kilitleniyormu.Katalogta sola çevirin sola kilitleyin diye yazıyorsa galiba tek yön kilit var.Deneyenler varsa paylaşırsa memnun oluruz.
2013 cbf sahibiyim. iki yöne de kitleniyor
Aptallık En Büyük Günahtır !
-
17 Temmuz 2013, 02:18
cd0345 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında aylardır arayışlarım sonucu sadece 4-5km uzağımda kartal merkezde toprakyol shellde buldum ve adamların dediği istanbulda sadece bu benzinlikte kaldı artık oda biz kırklarelinden getirtiyoruz dedi litresi 4-5 lira arası birşey ama bu gün denedim mazottan daha çabuk çözüyor yağı
bu gün motoru yıkadım valla tekrar aşık oldum temiz görünce
inşallah yarın fotoğraf çekip sahibindene koyuyorum satışı hayırlısı diyip
ama forumdan birisine gitsin istiyorum açıkçası
arkadaşlar cbf tayfası olarak bi haftasonu hep beraber bi iftar yapalım mı ? ne dersiniz kimler gelir? benim bu haftasonu sınavım var ancak sonraki her gün olur dönüşleri bekliyorum
hüseyin güzeeelce bir konu aç. ama anlaşılır düzgün konu başlığı aç..
CBF150 kullanıcıları İftar yapalım mı gibi
ve ondan önce yer mekan seç. şuda şurda yapacağız..git konus. yemek kola bilmem ne ne kadar olacak ortalama..
güzzzel bir organizasyon yap.. katılan olacaktır. amaaa nerde yapacan o var.. gidip gebze sınırında bir yer bulma da tam ortada olsun ( istanbul için diyorum )
baktık güzel birşey yaptın, Mehmet ( permatiq59 ) halil93(eski motorumun sahibi ) ve ben atlar gelebiliriz belki.
-
17 Temmuz 2013, 02:42
forevermore adlı üyeden alıntı
2013 cbf sahibiyim. iki yöne de kitleniyor
CBF 250 kullandım 2 sene sadece sola kitleniyordu inmobilizeir CBF150 aldım her iki yönede çok rahat kitleniyor
-
17 Temmuz 2013, 03:00
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
17 Temmuz 2013, 03:09
ben cbf250 den apachi tvs ye binince ön amortisörü bana aynen bisiklet gibi gelmişti
biri diğerinin 3 te biri nerdeyse
-
17 Temmuz 2013, 06:34
arakadaşlar uzun bir aradan sonra artık her an bende inazumacı olabilirim hakkımda hayırlısı olsun. bu motor kafamı karıştırmıyor değil.
-
17 Temmuz 2013, 09:51
dikkat et inzuma ile artçın ayaklarını egsozlardan yakmasın.
-
17 Temmuz 2013, 13:22
Artçı almak için en az 10.000 km tek olarak kullanmak gerekiyor diye bir yazı okudum CBFTÜRKİYE forumunda doğruluk payı varmı arkadaşlar...
-
17 Temmuz 2013, 13:49
Cruzer27 adlı üyeden alıntı
Artçı almak için en az 10.000 km tek olarak kullanmak gerekiyor diye bir yazı okudum CBFTÜRKİYE forumunda doğruluk payı varmı arkadaşlar...
10000km yol giden adam, artçıyla fizana gider yau
-
17 Temmuz 2013, 13:55
sbr adlı üyeden alıntı
10000km yol giden adam, artçıyla fizana gider yau
banada 10.000 km fazla geldi ama cbftürkiye forumunda bana 20 bin km artçı almak için yeterli deneyime sahip olmak için yeterli km yazanlar oldu
-
17 Temmuz 2013, 14:29
Arkadaşlar, Karamürsel den çok yakın bi akrabama, standart bilinen aksesuarları ile temiz cbf 150 arıyoruz. Bütçe 3000-3200 tl. Kocaeli ve yakın iller olabilir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler