Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Temmuz 2013, 23:56
merhaba arkadaslar..motorda en garanti yag olcme ne zaman olur..?sabah motoru calistirmadan oncemi yoksa bir sure kullanip motoru dinlendirip daha sonrami olcmek yagi..?
Reklamlar
-
03 Temmuz 2013, 23:57
gitaryolcusu adlı üyeden alıntı
Olmasina olur da. Vardiyali bi is oldugu icin, tam anlamiyla musait bi tek persembe gunleri oluyor. Oda izin gunum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Isletme ile ilgili olarak bir problem vardi, hallettim. Tesekkur ederim.
Turkce olmayan, yazi iceriginde neresidir acaba? Ilk defa yazim dilimden dolayi uyari aldim.
kısmet hocam o zaman. irtibatı koparmayalım yine olurda bigün ayarlarsak çekmeceye gideriz ben işimin olmadığı her ptesi oradayım yazın. başka eşlik isteyen olursa beraber takılabiliriz
-
04 Temmuz 2013, 00:02
beko12345 adlı üyeden alıntı
Duran kardeşlerin servis anlayışı nasıl ? Giden varmı?
sen yenisin galiba
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
-
04 Temmuz 2013, 00:27
NiGHTMaRe07 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar..motorda en garanti yag olcme ne zaman olur..?sabah motoru calistirmadan oncemi yoksa bir sure kullanip motoru dinlendirip daha sonrami olcmek yagi..?
en garantisi bir gece bekletip öyle ölçmek, sabaha kadar yağ süzülmüş olur karter e
-
04 Temmuz 2013, 01:12
seyyah27 adlı üyeden alıntı
sen yenisin galiba
evet , eğer gittiyseniz bilgi verirseniz sevinirim.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
04 Temmuz 2013, 01:13
Harun bey ne yaptınız 8bin bakımını?
-
04 Temmuz 2013, 01:22
arkadaşlar 5-6 gündür izmit kandıra kefken deki yazlığımızdaydım bu gün döndüm 2 gün çalışıp (parttime çalışıyorum) cumartesi sabahı şarköy yoluna düşüyorum ama bunların hepsi otobüsle :( motorla yazlığa gidemedim ailemle gittiğim için şarköydende dönüşte sözlümle döneceğiz eşyalar filan sıkıntı bide orada motoru nereye koyacağım bilmiyorum ilk sefer böyle olsun ikinciye şarköy üzerinden çanakkale düşünüyorum sonuç olarak ayın 6 sı ile 9 u arasında şarköydeyim duyrulur saygılarımla
-
04 Temmuz 2013, 03:32
cd0345 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 5-6 gündür izmit kandıra kefken deki yazlığımızdaydım bu gün döndüm 2 gün çalışıp (parttime çalışıyorum) cumartesi sabahı şarköy yoluna düşüyorum ama bunların hepsi otobüsle :( motorla yazlığa gidemedim ailemle gittiğim için şarköydende dönüşte sözlümle döneceğiz eşyalar filan sıkıntı bide orada motoru nereye koyacağım bilmiyorum ilk sefer böyle olsun ikinciye şarköy üzerinden çanakkale düşünüyorum sonuç olarak ayın 6 sı ile 9 u arasında şarköydeyim duyrulur
saygılarımla
yatır motoru yatır, 13 ayda 15 bin i devirdim ben
-
04 Temmuz 2013, 14:51
rahmi34 adlı üyeden alıntı
en garantisi bir gece bekletip öyle ölçmek, sabaha kadar yağ süzülmüş olur karter e
bende öyle yapıyorum ama bir ölçtüğüm diğerini tutmuyor..
arkadaşlar geçen gün başıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle..motorum işyerimin önünde orta sehpada duruyorken dengesiz bir bmv sürücüsü geri geri park ederken kocaman motoru görmedi ve çarptı..motor ayaktan alınıp yere kapaklandı.. işyerinden gördüm adama öyle bir bağırdım kendimden ben korktum..daha motorum 830 km de çiziği yok falan filan..neyse motorda bir sorun yok..top case kırıldı ve sol ön honda ambleminde küçük çizikler var..pasra cila ile baya azaldı..ben sol grenajın yenisini istedim etraftakinler birşeyi yok dediler olayı 70 tl ile kapattık..ben bu honda amblemini nereden bulabilirim...?[IMG][/IMG]
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
-
04 Temmuz 2013, 16:46
Geçmiş olsun nightmare07 antalya'da Japon motor var oraya bak derim can motor da da olabilir zengin çeşitlilik bunlarda var .
Bende sis farları satın almak istiyorum fakat bu salak şehir antalyada hiçbirşey yok . Forumda kimden teğmin edebilirim bilen var ise lütfen yönlendirsin beni teşekkürler.
-
04 Temmuz 2013, 21:39
arkadaşlar geçen gün başıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle..motorum işyerimin önünde orta sehpada duruyorken dengesiz bir bmv sürücüsü geri geri park ederken kocaman motoru görmedi ve çarptı..motor ayaktan alınıp yere kapaklandı..
işyerinden gördüm adama öyle bir bağırdım kendimden ben korktum..daha motorum 830 km de çiziği yok falan filan..neyse motorda bir sorun yok..top case kırıldı ve sol ön honda ambleminde küçük çizikler var..pasra cila ile baya azaldı..ben sol grenajın yenisini istedim etraftakinler birşeyi yok dediler olayı 70 tl ile kapattık..ben bu honda amblemini nereden bulabilirim...?
http://<a href="http://bit.ly/c25MCx...s5.jpg</a></a>
keşke orjinal grenaj parasını alsaydın, sonuçta orjinal üstünde ki.
-
05 Temmuz 2013, 00:18
alalı 3 hafta oldu 700kmde şuan. artık caddelere çıkıyorum, servisi iptal ettirdim işe motorla gidiyorum:D e5den gidiyorum. genelde 7500 8000 devirde gidiyorum 90-100km hızda. bi sorun olur mu bu motorcağıza. 120 kiloyumda:D
-
05 Temmuz 2013, 00:41
selam arkadaşlar 2012 model siyah depo kılıflı koruma demirlı çantalı 8.500 km de YBR em war CBF YLE TAKAS ETMEK İSTEYEN VAR MI LÜTFEN
-
05 Temmuz 2013, 01:21
Arkadaşlar selam
Dostum depon çizilmiş ama pek hasar yok geçmiş olsun. Özene bezene park ederiz ara sıra bakarız lan birşey mi oldu diye ama dengesizin biri gelir tak vurur
Şu an Kütahya'da misafirlikreyiz geniiiş bina girişi var aldık motoru içeri oh dedim güvenli, ama gel gelelim motorun ön tarafı ayak izleri ile dolu. Gittik pikniğe geldik şu an kenar basma yerleri hiç ayak basılmadık yeri yok. Çoçuklar çıkmış motora
Pazar günü dönüş yolu var
Cbf gördükçe bakmadan edemiyorum gerçekten müthiş makine
Arkadaşım bu takas teklifini ybr ciler duymasın. Yap yakıyor diye tuturur dururlar
-
05 Temmuz 2013, 05:08
-
05 Temmuz 2013, 09:52
gorkem0707 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun nightmare07 antalya'da Japon motor var oraya bak derim can motor da da olabilir zengin çeşitlilik bunlarda var .
Bende sis farları satın almak istiyorum fakat bu salak şehir antalyada hiçbirşey yok . Forumda kimden teğmin edebilirim bilen var ise lütfen yönlendirsin beni teşekkürler.
tavsiyeniz için teşekkürler..bir bakayım oralara..
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar selam
Dostum depon çizilmiş ama pek hasar yok geçmiş olsun. Özene bezene park ederiz ara sıra bakarız lan birşey mi oldu diye ama dengesizin biri gelir tak vurur
ewt pek hasar yok..sadece amblemde ve çok küçük grenazjda sıkıntı..motora gözümün önünde çarptı şer...öyle bir bağırdımki adama etraftaki esnaflar aha kavga var diye etrafımıza toplandı..anlamadığım araba son model sensör kamera var..galiba adam KÖR
rahmi34 adlı üyeden alıntı
keşke orjinal grenaj parasını alsaydın, sonuçta orjinal üstünde ki.
servise sordum 175 tl dedi..söyledim parçanın parasını adam ne bu motor kaç para dedi...bende 5000 deyince oha ne bu dedi alttan almaya başladı benim sözlerimi
-
05 Temmuz 2013, 10:24
arkadaşlar geçen gün başıma gelen talihsiz bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle..motorum işyerimin önünde orta sehpada duruyorken dengesiz bir bmv sürücüsü geri geri park ederken kocaman motoru görmedi ve çarptı..motor ayaktan alınıp yere kapaklandı..
işyerinden gördüm adama öyle bir bağırdım kendimden ben korktum..daha motorum 830 km de çiziği yok falan filan..neyse motorda bir sorun yok..top case kırıldı ve sol ön honda ambleminde küçük çizikler var..pasra cila ile baya azaldı..ben sol grenajın yenisini istedim etraftakinler birşeyi yok dediler olayı 70 tl ile kapattık..ben bu honda amblemini nereden bulabilirim...?
geçmiş olsun,, isterseniz bi inceleyin
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...05723613/detay
-
05 Temmuz 2013, 18:14
FermanogLu adlı üyeden alıntı
Harun bey ne yaptınız 8bin bakımını?
henüz bakım yaptırmadım. şu anda 9000 km de yağı 7500 de değiştiği için çok acele etmiyorum ramazan dan sonra honda servisinin karşısında ali usta varmış oraya götüreceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
benimde başıma benzer birşey geldi. hafif eğimli bir yerde yan ayakta dururken motor devrildi. depoda 1 tl büyüklüğünde göçük oldu. seninkinde pek bir şey yok gibi
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
-
05 Temmuz 2013, 18:18
hunter45 adlı üyeden alıntı
antalyada bulamaz isem netten alırım..teşekkürler..
arkadaşlar motor 900 km oldu..yakında servis yolu gözüküyor..serviste ne gibi şeylere dikkat etmeliyim..aklıma ilk gelen şey yağ ölçümü..birde ön fren sıkınca hafiften ses geliyor onu soracağım..başka ne yapmam gerekir tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
benimde başıma benzer birşey geldi. hafif eğimli bir yerde yan ayakta dururken motor devrildi. depoda 1 tl büyüklüğünde göçük oldu. seninkinde pek bir şey yok gibi
bende sadece stickerda çizik var..grenazjdada biraz var çok belli değil çizikler..
-
05 Temmuz 2013, 19:50
henüz bakım yaptırmadım. şu anda 9000 km de yağı 7500 de değiştiği için çok acele etmiyorum ramazan dan sonra honda servisinin karşısında ali usta varmış oraya götüreceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Bakım ücretini sormuştunuz bir ara, yazdım ama sanırım görmediniz. Garanti için 8 bin bakımını duran da yaptırdım. 115 tl tuttu. Bu arada Ali usta ile görüştüm işinin ehli gibi , forumda adın çok dönüyor dedim. Sagolsunlar dedi , gülümsedi ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler