Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    motoruma bir yenilik daha ekledim,görüntüsünde hoşuma gitmeyen özellikler vardı,motordaki civata kafaları siyah oldugu için çirkin duruyordu ben debunları kapatmak için meatl vida başları bulup vidanın başına silikonla yapıştırdım,şimdi daha güzel ve parlak duruyor,aynı şekilde yapmak siteyen olursa yardımcı olabilirim.

98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Niyet 0070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cihan abi aklıma bişey takıldı senin şu resminle ilgili

Shot with HP PhotoSmart R707 (V01.00) at 2007-08-18

işaretlediğim yerde ayrıyetten bir stop lambası mı var? eğer öyleyse garanti durumu ne oldu?

çünkü ben bir kaç sayfa önce ek ışıkla ilgili fikrimi yazmıştım, sevgili a vagrant motorun garantiden çıkacağını söylemişti de bu durumda senin motorun akıbeti ne oldu?

Motosikleti
    yok be kardeşim ne garantiden çıkması,hiçbişey olmuyor merak etme,sadece elektirik aksamında bişey oldugu zaman çıkar,ama şimdiye kadar bişey olmadı,ben cbf ye arka stop lambası, dörtlü,ve iki adet seger korna bagladım,artı birde arka dişliyi degiştirdim,hatta 4000 bakımda servise gittigimde adam acil stop dügmesini kontrol etti,baktı motor stop etmiyo,bana döndü,onu ben iptal ettim dedim dörtlü yaptım dedim,garanti hikaye yani.
    98 Beygir.....

Niyet 0070 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok be kardeşim ne garantiden çıkması,hiçbişey olmuyor merak etme,sadece elektirik aksamında bişey oldugu zaman çıkar,ama şimdiye kadar bişey olmadı,ben cbf ye arka stop lambası, dörtlü,ve iki adet seger korna bagladım,artı birde arka dişliyi degiştirdim,hatta 4000 bakımda servise gittigimde adam acil stop dügmesini kontrol etti,baktı motor stop etmiyo,bana döndü,onu ben iptal ettim dedim dörtlü yaptım dedim,garanti hikaye yani.
    sağol abi bilgilendirdiğin için. herkese kazasız keyifli sürüşler...

caberli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150-PULSAR 200NS-NC700X-WOLF125-DOMİNAR

ön çamurluk

motoruma bir yenilik daha ekledim,görüntüsünde hoşuma gitmeyen özellikler vardı,motordaki civata kafaları siyah oldugu için çirkin duruyordu ben debunları kapatmak için meatl vida başları bulup vidanın başına silikonla yapıştırdım,şimdi daha güzel ve parlak duruyor,aynı şekilde yapmak siteyen olursa yardımcı olabilirim.

sevgili cihan kardeşim bişey sorabilirmiyim motorun çok güzel olmuş da ben bişi farkettim sanki motorun ön çamurluğu hafiften yamukmu?benimde yamuuk da ondan farkettim halbuki hiç bir darbe falanda almadı neden yamuldu anlayamadım fotoğrafta seninkiside bana biraz yamuk geldi bi bakıp sonucu bana söylersen sevinirim...
    ''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."

aspuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250
    cihan kardeş o aksesuarları nerden aldın be walla manyak olmuş hemen almam lazım

Motosikleti
    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili cihan kardeşim bişey sorabilirmiyim motorun çok güzel olmuş da ben bişi farkettim sanki motorun ön çamurluğu hafiften yamukmu?benimde yamuuk da ondan farkettim halbuki hiç bir darbe falanda almadı neden yamuldu anlayamadım fotoğrafta seninkiside bana biraz yamuk geldi bi bakıp sonucu bana söylersen sevinirim...
    bilmem bende fark etmedim,tam olarak bakınca yazarım burdan.

Alıntı aspuzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cihan kardeş o aksesuarları nerden aldın be walla manyak olmuş hemen almam lazım
    ben karaköyden aldım metal vida başlıgı dersen olan yerden alabilirsin bir kaç dükkana sorman lazım karaköyde perşembe pazarında,başka yerde çok ararsın orda hemen bulursun,boy boy degişiyor alacagın her vidayı ve civatayı sök getir adam bana bunun üstüne göre metal vida başı lazımde verir sana,yaz bi kagıda kaç tane lazım tek tek al ok .
    98 Beygir.....

a vagrant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660 ZA
    Bir resim de ben koyayım akşam vakti.Şenlensin sayfamız.

Bir resim de ben koyayım akşam vakti.Şenlensin sayfamız.

Motosikleti
    Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
    eminim o beş misafir de bizden birileridir yaw utanıyomusunuz forumu okumaya niye misafir giirişi yapıyosunuz???

belkide o misafirlerden birisi metehan abimizdir diye düşünnüce hey gidi günler diyorum:D

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Cihan motorun bakımı 3000 demi 4000demi oluyor ben 3000e geldim bakım yaptırmam gerekiyormu yoksa 1000km daha sürüp 4000bakımı yaptırıcam ilk bakım 1000km de oldu baska bakım olmadı.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cihan motorun bakımı 3000 demi 4000demi oluyor ben 3000e geldim bakım yaptırmam gerekiyormu yoksa 1000km daha sürüp 4000bakımı yaptırıcam ilk bakım 1000km de oldu baska bakım olmadı.
    4000 de arkadaş kullanma ve bakım kitabında iki km yazıyor biri 1000 4000 8000 12000 diye biride 1000 3000 6000 9000 diye bu digeri etiketli olan etiketli olanı sayfaya yapıştırdım,üstüne yani 1000 4000 8000 12000 km bakım

98 Beygir.....

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    arkadaşlar bende de cbf 150 var. ve bende ve benim motor sanki gaz yimiyor arada bi silkeliyor.. ve bide 2 kişi 100 km hızı geçemedi. şu an 700 km de. siz ce var mı bi gariplik yoksa. herkeste olan şeyler mi bunlar şimdiden teşekkürler.
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150 , Kymco agility 125
    2 kişi düz yolda 110 km\sa ten fazlasını bu aletten bekleme.sen daha 700 km desin.Gerçi rodajı tamamlamak üzeresin ama alete yavaş yyavaş yüklenecektin.Rodaj kurallarını doğru uygularsan zamanla hızı artıyor.

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende de cbf 150 var. ve bende ve benim motor sanki gaz yimiyor arada bi silkeliyor.. ve bide 2 kişi 100 km hızı geçemedi. şu an 700 km de. siz ce var mı bi gariplik yoksa. herkeste olan şeyler mi bunlar şimdiden teşekkürler.
    vites devrini yüksek tutarsan 125 ğörürsün.ben tek başıma 4.viteste 120km. hıza çıkıyorum,hem de düz yolda.42 olan arka dişliyi 38 düşürdüm,şimdiki son hız 135km...
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    cbf 150:::::08
    bazı ustalara gösterdim sibop ve hava ayarı istiyor diolar. bunları yaptırsam bi değişiklik olur mu. yani servis dışı yaptırcam. garanti dışı kalır mı .
    ??
    [COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]

piston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125,Mz251,Suzuki Gsx550 Katana,Suzuki Gn250,Ybr125,Cgl125,TVS F2,Cbx250,Honda Cbf150
    4700 km deyim ön lastik balon yaptı.Zaten hiç memnun değildim rezalet yol tutuşu vardı .Metzeler taktim ama tube type ben tube olmadan taktim oluyor diye söylemişlerdi yani iç lastiksiz.Taktim oldu şimdilik bi sorun yok ve yol tutuş çok çok çok iyileşti,boyut 90/90 18

Motosikleti
    Alıntı torento_1987 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı ustalara gösterdim sibop ve hava ayarı istiyor diolar. bunları yaptırsam bi değişiklik olur mu. yani servis dışı yaptırcam. garanti dışı kalır mı .
    ??
    kesinlikle servis dşı kalır...
    98 Beygir.....

hakpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150 2006.11
    Alıntı caberli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar günaydın.. ÖN ÇAMURLUK YAMUKLUGUNA BİR YORUMDA BEN YAPAYIM BİLMEM DOGRU OLUMU..

Bence çamurluk yamıuk değil nedenine gelince tekerin amortisör çataları arası mesafeyi ölcersenizkm. halatın bağlandıgı tarafa daha yakın oldugunu göreceksini.. aslında yamuk değil..
    [B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]

Motosikleti

anlar gibi oldum

[QUOTE=hakpek;778769]Arkadaşlar günaydın.. ÖN ÇAMURLUK YAMUKLUGUNA BİR YORUMDA BEN YAPAYIM BİLMEM DOGRU OLUMU..

Bence çamurluk yamıuk değil nedenine gelince tekerin amortisör çataları arası mesafeyi ölcersenizkm. halatın bağlandıgı tarafa daha yakın oldugunu göreceksini.. aslında yamuk değil..[/QUOTE
    olabilir...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    4000 de arkadaş kullanma ve bakım kitabında iki km yazıyor biri 1000 4000 8000 12000 diye biride 1000 3000 6000 9000 diye bu digeri etiketli olan etiketli olanı sayfaya yapıştırdım,üstüne yani 1000 4000 8000 12000 km bakım
    tamam 4000kmdeyse bakım sorun yok.Çünkü bazı arkadaşlar 3000de yağ değişimi 4000 de birde bakıma götürüyorlar ona para dayanmaz yahu Hakısızmıyım ama
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler