Pirelli lastik ile zincir muhafaza arasında ki mesafe.
Not: Motorum pistir bakamıyorum bu aralar
Pirelli lastik ile zincir muhafaza arasında ki mesafe.
Not: Motorum pistir bakamıyorum bu aralar
Db Motorda, fiyat, servis, hizmet kalitesi, güler yüz, tereddütsüz 10 numaradır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------
Salim abi, yeni cbf in hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile, senin gibi örnekleri gördükçe kafamda ki terfi planlarını hep erteliyorum, ne olacak diyorum, 10 numara geziyoruz falan kendi kendimi telkin ediyorum. 34 bindeyim, belkide kullanmaya devam edicem kimbilir. Abi bu arada, senin gibi deneyimli bi abimizden dinlemek isterim. Geçmişinde, hatta yakın geçmişinde yüksek cc motosiklet sahibi olmuş biri olarak, seni 2. kez cbf 150 almaya iten nedenler neler ? Dedim ya, senin gibi örnekleri gördükçe ne cc yükseltesim geliyor, nede motor değiştiresim, 400 tl ye motor sıfırlıyorlar, yaptır yaptır kullan Kullanım maliyetleri bedavadan biraz pahalı Bide cbf 150 Honda bayilerinde 8-10 ay önce bi dönem hiç yoktu, soruyorduk, yerine cb 125 e geldi, cbf 150 artık gelmeyecek falan deniliyordu, ama tekrar bayileri doldurmuş olduğunu görmek sevindirici. Honda Tr, cbf 150 den yediği ekmeği, hiç bir modelinden yiyememiştir, bu kafayla giderlersede yiyemeyecekler (cbf 150 nin yerini alabilecek mahiyette model getirmeden, cbf i piyasadan çekmeye çalışma) herhalde bunu fark ettiler. Baktılar cb 125 e den Hondaya ekmek yok, biz yine cbf 150 satıp, servis, yedek parça hizmetini vermeye devam edelim, tutulan motoru piyasadan çekmeyelim. Yoksa halimiz iyi olmayacak, ee onlarda haklılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:31 ----------
Nihat çım, Salim Abim, her zaman beklerim. Vardiyeli çalışıyorum ve zaman zaman hafta sonuda çalışmam oluyor, haberim olduğu taktirde zaman ayarlarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
Benimkide oldukça yakın, hatta baktım, tekere sürtecek namıssız, az dışa doğru esnettim öyle kaldı. Hatta benimki Rahminin attığı fotodan bile hayli yakın. Şu anda benimkinde bile 2-3 mm boşluk var, sürtmediği taktirde sorun yok.
Eyvallah abi.
Ya birde cevap vermişmiydin, göremedim ama senin arka lastik Swallow sanırım.
Nasıl memnun musun? İdare eder mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
Aslında CBF150'nin, aynı kasa ile 250cc'lik modelini yapıp getirseler... Şöyle birde 8-9000 lira fiyat isteseler!?
Tadından yenmez.. Senede en az 3247 tane satılır. (Küsüratlı atıyorumki inandırıcı olsun)
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
İdare etmek ne kelime, michalen ayarında lastik, tereddütsüs al ! Takım olarka michalen de kullandım, Arka lastik erken bitti, şimdi arka swallow, ön michalen, uyum harika, sürüş yaparken arkada swallow olduğun unutuyorum zaten. Sıkıntı yok, zaten arka michalen ne kadar çabuk eridiyse bu lastik te o kadar çabuk eriyor, buda yol tutma, yola yapışma kabiliyetinin michalenle aynı veya çok yakın olduğuna işaret, arka lastiği 10 seviyelerinde değiştirmen gerekiyor, duro olsa mesela 20 bin gidiyor, yumuşak hamurlu lastikler, özellikle yolculu kullanımda varsa arkada çabuk eriyor, ama olması gereken bu zaten. Erimeyen, uzun vadede yavaş eriyen lastik sert hamurludur, ömürleri uzundur ama yol tutmaz. Swallow u takım olarak denemedim, üzmeyeceğine eminim. Ama şu anda önde michalen arkada swallow var. Ama şu anda motorunda orj. durolar varsa, takım olarakta, durolardan kat ve kat kaliteli olacağına eminim. Yani her koşulda tereddütsüz alabilirsin, şimdi benim arka swallow bitmeye başladı, tekrar arkaya swallow alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Link te veryim, bak benim lastik bu, almak istersen stok sorduktan sonra alabilirsin, alış verişim var, sıkıntı olmaz.
http://www.motoay.com/default.asp?say=9&urun=306
rahmi sana katılıyorum.
ama şöylede bi durum var kullanabilirlik açısından estetiği göz ardı edersek eğer çok kolaylık sağlar.
şehiriçinde işe gidiş gelişte veya kısa mesafe sürüşlerde trafikte zorlamaz mı?
Sizlerinde başını çok ağrıttım sorularımla . Fakat bir gelişme oldu . Umarım kızmazsınız cbf den başka bir motor aldım . Resimleri 1 hafta sonra tebrik ve kutlamalar bölümüne koyacağım tekrar ilgi ve alakanız için teşekkürler , bu sayfayı takip edeceğim yine .
Saolun.
Durolar ne kadar lanet bi lastiktir be.
Ethem abinin yolundan gidecem, swallow alacam bende. Takım olarak.
Cbf yerine hangi motoru aldin merak ettim hayirli olsun bu arada kazasiz surersin ins
bu arada kebapci motorcularina sinir oluyorum. adam giymis kundurayi ustte gomlek acmis gogsunu erkeklik yapiyo hesapta. bende mont kask dizlik adam yanimdan gecerken gulerek gecti dovesim geldi sonra cahilligine verdim. sizde aman diyim gaza gelmeyin.
2 hafta önce aldığım cbf 150 model motorumu satıyorum. Başta kuryelik yaparım diye almıştım. Ama vazgeçtim izmirdeki çoğu firma motorun bakım masraflarını bile vermiyor. Bende motoru CC yükseltmek amacıyla satıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-6550-km-de-temiz-cbf-150-129731932/detay/
benimde arka swallow ön duro ve felaket durumda önü mıchelınmı taksam swallowmu??
Düzce'de ki, dükkanları üzerinden, gerçek ve sanal da olmaz üzere hizmet veren, "Dadaş Motor"'u bilen, kullanan var mı acaba ?
http://dadasmotor.com.tr/ Sitesi burda.
Nihatın izine çıkmasını bekliyorum.Sizin o tarafta bir bölgede bir buluşma yapacaz.O zaman anlatacam anyayı konyayı.Burdan yazmayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------
Rahmi ben arkadaşın çantasını eleştirmicem ama şöylede bir durum var.Bizim motorlarda yandan baktığın zaman hangi çanta olursa olsun atın krikosuna binmiş kelebek gibi duruyo, ama arkadan baktığın zaman büyük çanta daha heybetli duruyo.Ama bence genede en uygunu 33 ile 40 Lt arası.Benim yeni motorumda kappa action 35 Lt çanta takılıydı, pahalıdır diye almayı düşünmüyordum.Güzel bir indirim yaptılar.Bırakın sökmeyin dedim.(sattığım motordaki çanta ARWİC 46 Lt markaydı) Onla yeni aldığımın arasında 60 Tl fiyat farkı olunca kappayı tercih ettim.Aslında eski çantamda fena değildi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------
Pirelli Traction u da bir araştır.Kullanan arkadaşlarım var, çok güzel lastik.Ben değiştirirsem % 100 alacağım lastik.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)