Aslına bakarsan, Karamürsel ilçe sınırları içinde çok ta güzel mangallık alanlar yok, bu gün düşündüm, o gün ne yapılabilir diye, İzniğe gitme fikrine ne dersiniz ? Karamürsel' den tali yoldan 50 km, köylerden geçe geçe güzel ve keyifli bi güzergah. Karamürsel' den 1-1,5 saat kadar daha sürer. Burada meşhur köfteci Yusuf var. İznik daha önce gitmeyenler için gezilip görülesi bi mekan. Göl kıyısında güzel yeşillik, mangallık ortamlarda var. Aslına bakarsanız mangal falan pek te elimden gelmez diyebilirim
Köfteci Yusuf ta güzel bi öğlen yemeğide yenilebilir. Köftesi, kaymaklı ve dondurmalı ekmek kadayıfı meşhur, fiyatları gayet makuldür. He yinede derseniz mangal yapsak daha çok eğleniriz, dedim ya pek anlamam ama anlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım, mangal malzemelerimizi, etimizi, köfteci Yusuf' un kendi bünyesinde kaliteli bi kasabı var, buradan temin edebiliriz. Bu seçeneği ben tamamen size bırakmak istiyorum, Köfteci Yusuf veya İznik göl kenarı, mangal. Sizlerin isteği ve talebi ile hep birlikte planı şekillendirmek isterim. Abi zaten yoldan gelicez, birde oradan yol yapmayalım derseniz, burada güzel köfte seçeneğimiz var. Fakat dediğim gibi mangallık güzel bi ortam sıkıntısı söz konusu. Cumartesi günki planla ilgili diğer ark..larda yorum yaparlarsa çok memnun olurum, planı birlikte şekillendirmiş oluruz.
Bu arada Sym Gts 250 i Evo, hayalimdeki motor, hayalimdeki motoru ayağıma getirecek deneme imkanı oluşturacaksın, dolaysıyla ne kadar teşekkür etsem inan azdır. Motosiklet.net dahil olmak üzere bi çok forum sitesinde motoru araştırdım. Bir tane kronik olumsuzluğu yok. Sadece bi kaç yerde şunu okumuştum, dikkat edersen iyi olur, eksoz veya motor sıcakken, eksoz daha soğumadan motoru yıkanmak istediğinde eksoz veya manifoldun içindeki bi malzeme sıcak-soğuk, ani genleşme falan, bi parça kırılıyormuş, sonra bu parça eksozun içinde seyir esnasında ses yapıyormuş gibi bi kaç yazı okumuştum. Bi buna dikkat et, Gerçi sıcak motor, sıcak eksoza her motor da veya araçta su tutmak yanlış, sıkıntı yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Salim Kardeşim, seve seve, senide aramızda görmek isteriz elbette, senin için en güzeli diğer ark..larında bahsettiği gibi Adapazarı' n dan direk Karamürsel' e gelmek olacak. Karamürsel' de buluşma noktası olarak. Karamürsel Vapur iskelesi olarak düşündüm, Ramazan kardeşim daha önce gelmişti zaten biliyor, Karamürsel' e daha önce gelmemiş olan ve tek gelecek olan ark..lar içinde, Karamürsel ilçe sınırlarına girdiklerinde kime sorsalar tarif alınabilecek kadar basit, merkezi, motor park etme imkananında sıkıntı olmayan, iskele civarında çay bahçeleri mevcut olan hoş bi buluşma ortamı diye düşünüyorum. Adapazarı merkezde isen Karamürsel' de buluşma saatinden 1:15 dk-1,5 saat kadar önce yola çıktığın taktirde rahatlıkla burada olabileceğini düşünüyorum. Karamürsel ilçe sınırlarında buluşma yerinin gayet makul olduğunu düşünüyorum, buluşma saatimizi İstanbul yönünden gelecek olan arkadaşlar şekillendirebilirler. Benim için sıkıntı yok. Zaten o gece gece vardiyesinde çalışacağım. Sabah 8 de işten çıkıp 9:00 da Karamürsel' de olabiliyorum. saat 09:00 ve sonrası buluşma saati konusunda benim açımdan hiç bir problem yok.
Ben telefonumu vereyim. dediğim gibi o gece zaten çalıştığımdan dolayı telefonum açık ve bakabileceğim konumda olacak. 544 498 8516