motor duruken boşa almak zordur.. ileri geri ileri geri yaparak geçirmeye çalış o zaman geçer..
şöyle söylüyeyim ben bile o kadar km yaptım hala zor geçiririm bazen bu normaldir..
kesinlikle artçı alma arkana.. daha acemisin..dengeni bozar ne olduğunu anlamadan yerde bulursunuz kendinizi.. aman dim...
kask için gülenlere gelelim..
babama bu motor yetmiyor vs diyordum hep.. ankaraya gitmeye niyetlendik tekrar..bu sana yetmez olm sana ben para verim de büyüt dedi. sevindim..
bunu neden yapıyorum biliyor musun dedi.. motor almana en çok kızan ben, 16 yaşındayken arkadaşımın motoruna binerken yakalayıp sokak ortasında motora binme demedim mi lan diye sopayla kovalayan yakalayınca bikaç defa vuran ben, ankaraya geldiğinde 1 km ilerdeki bakkala giderken kaskını montunu taktın.. hatta çalıştırdın durdun, stop ettin tekrar çantanı açtın eldivenini taktın ya, evet dedim.. sana kasıla kasıla gülmüştüm ya dedi. lan oğlum şurdan şura ne eldiveni demiştim ya hani dedi. evet dedim.. senin motor büyütmeni istememin nedeni o dedi.. şaşırdım.. neden baba dedim.. çünkü bakkala bile giderken eldiven takıyorsan yapacak birşey yok evlat bilinçli biniyorsun..zibidiler gibi değil.. sana büyük motor yakışır dedi..
Demem o ki, babamın gülmesi çok zoruma gitmişto o zaman..ama gülerken neler düşünüyormuş...anlatabildim mi..sen tak kardeşim.. tak.. bu adam motora biniyor ama bilinçli derler.. gelip geçer kimseye zararı olmaz apaçhilik yapmaz derler.. boşver gülsünler.. o gülüş altında neler vardır
tıpkı babam gibi
saygılarımla