Temiz servıs bakımlı 2012cbf 150 satılık ilgilenen arkadaşlar olursa buradan ulaşsınlar
Temiz servıs bakımlı 2012cbf 150 satılık ilgilenen arkadaşlar olursa buradan ulaşsınlar
benim gibi irc lastik kullanıpta düz kaymak asfaltta kasislerden geçiyormuşcasına hoplaya hoplaya giden var mı? lastiği takan yer kışlık lastik olduğu için böyleolmasının normal oduğunu balans ile ilgili olmadığını söyledi? bu hoplama sorununun çözümü nedir?
Merhaba arkadaşlar..motorumu alalı 1 ay kadar oluyor..daha 530 km deyim..sürekli yağ kontrolünü yapıyordum motorun ve hep çizginin en üstünde çıkıyordu..hata bugün birisiyle konuştum yağ yakma konusunu..gram eksilmedi derkenbaşıma yağ konusu geldi..Motora 2 gün binmedim..bugün bir bakayım yağına dedim tam yarı çizgide..bu neden olabilir..?normalmidir..?motoru hiç zorlamıyorum..teşekkürler..kazasız sürüşler..
hocam aramıza hoş geldiniz evinize kadar gidebilirmisiniz bilmiyorum eviniz kaç km ama tehlike arz eder bilen birisinden trafiğe kapalı evine yakın bir alana götürsün yardım etsin eğer anadolu yakasındaysan ben yardımcı olurum istersen motoru sıfır alacaksan bayi önemli değil eğer 2. el alacaksan yada bakım için D&B yi tek geçerim
arkadaşlar kaskıma güneş vizörü arıyorumda nette bulamadım nereden bulurum bi yardımcı olabilirmisiniz? her kask modeli ayrı ayrımı camları yoksa ls2 kaskların hepsinin camı uyarmı?
kaskım LS2 ff368 targa edition full face
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
http://www.gungormotor.com/FF-368-FF...h,PR-2329.html
buldum şimdi kaskıda güngörden aldım ancak 35 tl çokmu?
http://hudsonderi.com/?urun-2323.html
Tüm bakımlarını yetkili serviste yaptır, 1000 bakımında çıkan yağı servisinden ölçmesini rica et. Yağ yakma eğilimini sende bil, yetkili erviste görsün, yağ yakma çok aşırı değilse ilerki km lerde yağ ilaveli kullanman mümkün, fakat ilerki km lerde yağ yakma aşırı artarsa garanti kapsamında motor sıfırlama işlemi yapıyor servisler, seviyeyi yağ çubuğunun ortasında gördüysen 150-200 gram yağ ilavesi yapılabiliyor max. seviyesine kadar. Fakat 1000 bakımına kadar sorun olmaz. 1000 bakımını geciktirme, bakımı kendin yapmaya kalkma, mutlaka yetk. servise götür. Mesela 8000-10000 km lere ulaştın yağ ilaveli kullanıyorsun ama aşırı yağ yakma var. veya 2000-km de 400-500 gram yağ yakıyor vb. servisine söyle. Motor sıfırlama işlemi yaparlar, geçmiş sayfalarda konu ile ilgili bi çok örnek mevcut. Yalnız şuna dikkat et, yağına bakmadın diyelim ilerki km lerde ve yağ eksildi eksildi yatak sardı motor. Garanti kapsamında değil. Aşırı yağ yakmayı servis belgelerse garanti kapsamında. Çünki yağına bakılmayan motorda yatak sararsan silindir piston segman harici bi kaç parça daha hasar alıyor ve maliyet 800-900 tl yi biliyor, böyle olduğunda motorun yağına bakmamışsın diye garantiye sokmuyorlar. Ama motorunda yağ yakma var.. yağ değişimleride yet. servislerde yapılıyor. Servis yağ yakmayı teşhis etti. Garantiden değişir.
aciklayici cevap icin tesekkurler ethem abi..bende butun bakimlarini serviste yaptrmayi planliyorum..ethem abi soylediklerini servise soylerm..simdi ben bakima kadar yag eklemeyeyimmi..??
Cd0345 yardimin icin tsk ederim hocam fakat avrupa yakasindayim. bayi ile evim arasi 3 4 km. Tehlikeli olabileceginin farkindayim fakat 3 km kendilerinin getirmedi icin 50 lira istiyolar. gereksiz geldi bana
Zaten bakımına 500 km kalmış, yağ çubuğununun ortalarında gördüysen max. seviyeye kadar 150-200 gram yağ ilavesi ihtiyacı olabilir ama, bu seviyede yağ ile 500 km daha ilave etmeden diğer bakıma kadar kullanmanda kısa vadede bi sakınca yok, şimdi amaç 1000 km de motor ne kadar yağ eksiltmiş net olarak bunu teşhis etmek, bu yüzden bence 1000 bakımına kadar ilave yapma, 200-300 km sonra tekrar kontrol et, yağ yağ çubuğunun sadece 1-2 mm ucuna değiyorsa, yani daha da fazla eksilmişse 250 gram ilave et. Ama bu seviyeye kadar düşmezse ilaveyi gerekli görmüyorum. Eğer ilave yaparsanda ilave ettiğin net miktarı servisine söyle ki, net olarak 1000 km de ne yaktığını servis sana söyleyebilsin. İlerki km lerde, motorun yağ yakma eğilimi teşhis edildi ve kabul edilir seviyelerde ise seviye kontrollü ve yağ ilaveli kullanabilmende gayet mümkün.
[QUOTE=ethemm76;3042021]Bence iki motorunda tarz ve kullanım amacı biraz farklı gibi, ilk önce tarzını belirle, sıklıkla yolcu ile bineceksen, bahsettiğin iki motor söz konusu ise uzun yol yapacaksan, yan sanayi orjinal parça bolluğu ve ucuz olması gibi kriterlerde önemliyse ben cbf 150 almanı öneririm. İki motorda ilk motor olur ama, ufak hasarlıda olsa,düşme kalkma devrilme vb pozisyonlarla karşılaşırsan yine cbf 150 almanı öneririm.[COLOR="Silver"]
TEŞEKKÜRLER ETHEMM76
son bakım
yağ
hava filtresi
buji
zincr dişli takım
ön balata
km rediktörü
340 tl tuttu
bayılıcaktım düşer gibi oldum
Arkadaşlar bana acil sarf malzemelerini ucuza alıcam yer öneri verirmisiniz.
http://www.rialli.com/urunler/362_honda-cbf-150/
Orjinal ve yan sanayi parçalar mevcut.
Bu arada rialli 34 t arka dişli getirmiş. tahminlerime göre motor 5000 devir seviyelerinde 100 km-h falan yapabilir ama aman denemeyin, ne bayır çıkabilirsiniz, nede durduğunuz yerden kalkabilirsiniz Bence tamamen ticari.
ramazan perşembe gününe randevu verdiler bakmıyor abi adamlar garantili ürün olduğundan sallıyorlar başlarından yarın gidip gösterceğim birde arıza tespiti için ekstra ücret ödeyecekmişiz şu an çok fena küfrediyorum sen anla yani orasını muhtemelen kullanıcı hatasına da sokarlar bunlar nasıl olsa sen bunu kanıtlayamayacağını biliyor adamlar
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
abicim saçmalık.. ne arıza tespite ücret mi alınır..lan garantiye getirdik motoru. ne ücreti. ona ücret buna ücret. kardeşim git başka bi yere yaa.bi yere bağlı kalma.. ne ücretidir bu..bak nasıl sinirlendim..
abi bu servislerin alayı mı aynı. ulaş abicim hondaya. hatta yerinde olsam çeker giderim gebzeye sorarım hesabını
sor abicim baska yere de
birGarip..
bu gun serviste malum hava filtresi polemiğini atlattık. devir saatlilerin hava filtresi kırmızı. devir saati olmayanların ki sarı. devir saatli motorum. ama kırmızı hava fıltresı 1-2mm fazla genıs oldugundan uymuyordu sarı olanlardan taktık. rolantıde cekıste bı sıkıntı yok hatta donerken bayagı abandım. şimdilik bi sorun yok.
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)