Up uzun bir aradan sonra yine cbf topiğindeyim :D Kısmetse ay sonuna doğru sıfır cbf alıcam.
Bize Her Yer Trabzon
Kardeş iki türlü bağlantı yapıyorlar, bir aküden iki sigortadan sen hangisindenx yaptın bağlantıyı. Aküden yapinca boşaltma ihtimali varmış sigorta daha sağlıklı ama kaynak sağlam değil bu bilgilerin. Özelden ulaşırsan ayrıntılı yardım edermisn ?
Ve nerden aldin ürünü?
Şimdiden teşekkür ederim
Lastikler 2 Ye ayrılir michellin ve diğerleri;)
Arkadaşlar cbfin dandk lastklernden sonra hangi lastgi takas mükemmel gelir ama mislen cok farklı...
Evet mesela ben part time reklam elemanıyım. Irc lastiklerinin, cateye bisiklet odometresinin, ırc lastiklerin, michelin lastiklerin, bosch fren hidroliğinin , shell motor yağının, ngk bujilerin, ask debriyaj balatalarının ve rialli nin sattığı dişlinin ve de daha sayamadığım bir çok ürünün reklamını yapıyor ve ekmeğimi bundan kazanıyorum. Amaç paylaşım falan değil sadece reklam. Çünkü banner a reklam vermek pahalıya geliyor.
o yıllık izin biz marabaların tek ilacı ...iple çekiyoruz reyiz...garip kardeşim ve sana selam olsun...
aleyküme selam dostum..2500 kmlik turum başlar cuma veya cumartesi...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-basliyor.html
dostum cbf ile alakalı paylaşımlardan kaçınıyorum aslında...çünkü 2007 den beri aynı şeyler yazınca bi garip oluyorum sıkıldım diyebilirim...yanlış anlaşılmasın..hürmetler...
2001eylülünde Uşak dönüşü kızdım makinaya gitmiyor bu uzun yolda diye çıldırdım aga anında sattım birine pcx125 aldım..onada uyuz oldum 800 km de sattım falan çorba oldu...ama özüme döndüm diyim...şimdide sym250 diye sayıklıyorum..kafa karışık valla...
şu lanet sübap seslerini duymasam sıkıntı yok ama sinir bozuyor...sübap ayarı yapılyor servisten çıkıyorum yine ses..duymazlıktan geliyorum napim aga...
abicim Karadeniz turuda temmuzda olcak gibi...veya ağustos artık...
valla 89 binde satmıştım yeni kasayla 4000 yaptım 93 bindeyim şu an...2500-3000 egede yapıcam 1 haftada...eder 95-96 bin... dönüp dolaşıp cebefeye kayıyor gönül aga..ne çare...sanada hayırlı kmler...
bende para yoktu o an 50 lira çıkmadı 230 liraya mişlen taktıramadım 180 liraya ırc taktırdım memnunum...
reyiz salihli uşak izmirden giderken Aydına uğramamak için bir sebebim yok ama 200 km artı girecek napam bilemedim...beni Aydına gelmem için ikna edermisin... hadi..neden Aydına geleyim..kara kaşın kara gözünemi... köfte hariç...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hafta içi İzmirde olursa görüşürüz o zaman 400 kmden yırtarım bende...Konak Polis evinde kalmak istiyorum ama akrabalar bırakmaz beni...görüşek o zaman...bana şimdi bi çağrı atsana reyiz...kayıtlı ama ne diye kayıtlıydı bulamadım şimdi iyimi ...
Mesaj attım kanka , haberim olsun geldiginde görüşelim bi aksilik çıkmazsa :D haftaya salından cumaya kadar izmirde yim şimdilik , ben yatar yarın eken kalkacam :D
tamam reyiz..o zaman yüzde yüz nasipse İzmirde buluşuruz..öperim...
Arkadaşlar istanbul çevresinde olmak üzere 2012 MODEL temiz cbf arıyoruz....
Ve aleyküm selam Metehandro :D si-bi-ef' profesörü
arkadaşlar selam..
cumartesi gibi öğle vakitlerinde istanbulda olacağım.. beşiktasta. motoru servise 12.000 bakıma götürmeyi düşünüyorum. ve istanbulu hiç bilmiyourm. ne yapayım ?
hem müsait olursanız tanışmak da isterim
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)