Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    Ep gene Ce-Be-Fe beyaw...
    Ramazan Yakışıklı çıkmışız..

blueway2 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem ind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150'11
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lastikler hayırlı olsun,çok güzel olmuş orjinal lastikler malum berbat,lastikler değişince motorun yapısı değişiyoryanlız giderken lastikler sesmi yapıyor yoksa sadece desenlerden dolayı mı tıkırtı oluyor...bende mişlenleri değiştirirsem bu lastikler hoşuma gitti...

dişli olayında da katılıyorum belki başkasının hoşuna gidebilir benimde tam istediğim gibi oldu motor ama ara hızlanmalar kalkış ve sollamalarda zaten 12 bg olan motorun biraz daha performansı düşüyor,bu sebeple şehir içi sıkıldım doğrusuama 6500 devirde 90 km hızla giderken motordan ses bile çıkmıyor titreşim desen sanki motor çalışmıyor uzun yolda çok zevkli,işte hangisi işinize gelirseama ben 42 dişli en ideali diye düşünüyorum ne torktan taviz verirsin nede son hızdan.43 dişli motoru kasıyor...
    bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.
    doğrusunu söylemek gerekirse ben tam kararımı motora artçı ile binince vereceğim. bugün yol yapma fırsatım oldu.1. viteste motor hemen bağırıyodu. bu bağırma hissedilir şekilde azaldı. 6500 de 90'la gidiyorsun ve motordan hiç ses gelmiyo. ama işte bu hızdan sonra biraz daha hızlanayım dersen biraz beklemen lazım dediğim gibi bence uzun yol yapanlar için veya sürekli otoyol kullananlar için mükemmel

Alıntı telmessos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi lastiği nerden aldınız çifti 160 çok iyi fiyat
    tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarı

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende mişhelin pirelli arasında çok kalmıştım..
    hatta beşiktaşta buz motora soktum motoru ö,mişlen taktırmak için.
    ani bi kararla çıktım orda gittim pirelli taktırdım.
    iyikide taktırmışım..

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

lastiktweki desenlerden dolayı lastik sesini hissediyosunuz..
    onuda ancak kaymak gibi asfaltta hissedersiniz
    abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abi
    Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
    Hayat ve Ben

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

mehmet süper çıkmışız be harbiden.. nice gezilere.

seni seviyorum dostum..
    Permatiq59, mete_han, S.Orhan ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    birGarip..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Yinemi sibief alllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...:D öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim... bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
    Permatiq59, mbuyuk, S.Orhan ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    KapÇık
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yinemi sibief alllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...:D öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim... bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
    ne zaman nerde nasıl :D bizde egeye cıkıcaz :D fuarda tanısmıstık selam olsun
    mete_han bunu beğendi.

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı adem ind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.
    doğrusunu söylemek gerekirse ben tam kararımı motora artçı ile binince vereceğim. bugün yol yapma fırsatım oldu.1. viteste motor hemen bağırıyodu. bu bağırma hissedilir şekilde azaldı. 6500 de 90'la gidiyorsun ve motordan hiç ses gelmiyo. ama işte bu hızdan sonra biraz daha hızlanayım dersen biraz beklemen lazım dediğim gibi bence uzun yol yapanlar için veya sürekli otoyol kullananlar için mükemmel

tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarı

abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abi
    kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..
    ben ayazagada oturuyom kardeşim..
    yakın sayılırız..
    gültepede bakım yaptırıyom motora lastikleri de ordan alıyorum.
    mete_han bunu beğendi.

S.Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Simsiyah CBF 150
    Çoktan beri yazmıyorsun forumda CBF in altında mı kaldın noldu?
    mete_han bunu beğendi.

Ağam bu sefer çabuk sattıın sibiefi,nasıl kıydın ona önce 4,500 dedin sonra 4,750 dedin kaça verdin bilmiyorum.Bi 90,000 de o götürürdü seni
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj dominar
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ampul frene basıldığındaki gibi yanıyorsa fren müşüründe sorun olabilir, arka frenin orda tel gibi birşey ordan ayarda yapılabiliyor zamanında benimde müşürde sorun vardı serviste ordan düzeltmişlerdi.
    sıkıntı müşürdeymiş tşk. ederim
    Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
    Herkes ateşini bu dünyadan götürür.

macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    Karadeniz turu vardı ? O ne oldu abi ?
    mete_han bunu beğendi.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Seni Cbf 150'nin tanıtım reklamlarına koymak lazım Metehandrocum.
    Kaç yüz bin km devirdin o motorla ya değiş artık
    Bir tane sen eskilerden CBR 900 RR alda başın belaya girsin : ) veya ZX-7 parçası en zor bulunanlardan.
    Bu arada aylık km ortalamamı tekrar 1000 km üzerine çıkarttım.
    mete_han bunu beğendi.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Ben forumu baştan sona okudum xenon ıle ilgili konuları, cevabımi alamadım ama.
    Bilmeden yargıya çekmeyin..

adem ind - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150'11
    Alıntı ömerakbaş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pardon kardeşim. sen bizim kusurumuza bakma. biz bilmiyoruz fazla konuları. artistlik olsun diye her soru sorana böyle diyip cevaplamıyoruz.bide 2 gün önce üye olmuşsun eğer 1613 sayfayı 2 günde okuduysan bravo valla

---------- Post added at 06:09 ---------- Previous post was at 06:07 ----------

Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..
    ben ayazagada oturuyom kardeşim..
    yakın sayılırız..
    gültepede bakım yaptırıyom motora lastikleri de ordan alıyorum.
    bende lastikleri gültepeden aldım. güvenden.
    Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
    Hayat ve Ben

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Vay dostlara bak be...inanın cbf dostluğu başka..geçen caddebostan buluşmasında cd045 le tanıştım sanki 40 yıllık dostum gibi...şimdi nöbetteyim eve geçince yazayım tek tek bıradırlarıma...öperim..Allah başımdan eksik etmesin cbfyi ve cbfci dostları...cbf dostluğu unutulmazzz...ha paylaşımda heyecanım bitti biraz o ayrı...devam ederiz öğleden sonra nöbet bitcek ev uyku 10 gün iznim başlar...
    Permatiq59, blueway2 ve Garip bunu beğendiler.

Motosikleti
    KapÇık
    bende şafak sayıyorum yıllık izne.. şu izne bi cıksamda atlayıp cbf'me ege akdeniz yollar beni bekler..
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    Konuları okumanıza gerek yokki

Cbf 150 sayfalarını okusanız yeter
    birGarip..

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Michelinleri aldım şimdi de Pirelli moda oldu, Allahım sen aklıma mukayet ol Bir karar verin arkadaşlar... Michelin mi Pirelli mi?

Michelin en baba lastiktir diyene 2013 MODEL CBF 150 jant şeridi. HEDİYEMDİR !
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    PCX 125
    michelin en baba lastiktir hep savurunum.

ama çabuk bitiyor deniyordu. ethem abim 10.000 km sonra biter diyordu. hep görüyordum yazıları."güvenlik önce gelir, motor üstünde değil lastik üstünde gidiyoruz" diye hemen almıştım. ben michelinlerle 9000 km yaptım. arkada hafif belirtiler var evt ama bi 10.000 km daha götürür diye düşünüyorum
    ön lastikler hala aynı
    sürekli uzun yol yaptığım için olabilir sanırım.

ama şu var, 10.000 km de bitse de dğer abicim değer... micheline değer..
    birGarip..

ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250

ben kullanıyorum arkadaşım.bi xenon..
    aküye falan hiçbi zararı yok ..
    aydınlatma gayet güzel.
    yanlız bilen birine baglantı yaptırırsan iyi olur

---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:16 ----------

mişlen güzel lastiktir.lakin km ömrü az.
    pirellide güzel lastik mişlen kadar olmasada ona çok yakın bii lastiktir.
    ve 30 binden fazla ömrü var..
    mete_han bunu beğendi.

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Garip adresini bana özel mesaj at hediyeni göndereyim Manevi desteğin için teşekkür ederim
    mete_han bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)

Bu Konudaki Etiketler