Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 18:57
Ep gene Ce-Be-Fe beyaw...
Ramazan Yakışıklı çıkmışız..
Reklamlar
-
14 Mayıs 2013, 18:59
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
lastikler hayırlı olsun,çok güzel olmuş orjinal lastikler malum berbat,lastikler değişince motorun yapısı değişiyor
yanlız giderken lastikler sesmi yapıyor yoksa sadece desenlerden dolayı mı tıkırtı oluyor...bende mişlenleri değiştirirsem bu lastikler hoşuma gitti...
dişli olayında da katılıyorum belki başkasının hoşuna gidebilir benimde tam istediğim gibi oldu motor ama ara hızlanmalar kalkış ve sollamalarda zaten 12 bg olan motorun biraz daha performansı düşüyor,bu sebeple şehir içi sıkıldım doğrusu
ama 6500 devirde 90 km hızla giderken motordan ses bile çıkmıyor titreşim desen sanki motor çalışmıyor uzun yolda çok zevkli,işte hangisi işinize gelirse
ama ben 42 dişli en ideali diye düşünüyorum ne torktan taviz verirsin nede son hızdan.43 dişli motoru kasıyor...
bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.
doğrusunu söylemek gerekirse ben tam kararımı motora artçı ile binince vereceğim. bugün yol yapma fırsatım oldu.1. viteste motor hemen bağırıyodu. bu bağırma hissedilir şekilde azaldı. 6500 de 90'la gidiyorsun ve motordan hiç ses gelmiyo. ama işte bu hızdan sonra biraz daha hızlanayım dersen biraz beklemen lazım dediğim gibi bence uzun yol yapanlar için veya sürekli otoyol kullananlar için mükemmel
telmessos adlı üyeden alıntı
abi lastiği nerden aldınız çifti 160 çok iyi fiyat
tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarı
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
bende mişhelin pirelli arasında çok kalmıştım..
hatta beşiktaşta buz motora soktum motoru ö,mişlen taktırmak için.
ani bi kararla çıktım orda gittim pirelli taktırdım.
iyikide taktırmışım..
---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
lastiktweki desenlerden dolayı lastik sesini hissediyosunuz..
onuda ancak kaymak gibi asfaltta hissedersiniz
abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abi
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
14 Mayıs 2013, 19:13
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
mehmet süper çıkmışız be harbiden.. nice gezilere.
seni seviyorum dostum..
-
14 Mayıs 2013, 21:51
Yinemi sibief alllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...:D öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim... bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
-
14 Mayıs 2013, 22:30
mete_han adlı üyeden alıntı
Yinemi sibief
alllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...:D öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim...
bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
ne zaman nerde nasıl :D bizde egeye cıkıcaz :D fuarda tanısmıstık selam olsun
-
14 Mayıs 2013, 22:33
adem ind adlı üyeden alıntı
bende michelin vardı. değiştirdim bunları taktım ve çok hoşuma gitti. ses gelmiyo sadece tıkırtı geliyordu basınçtan dolayı havalarını ayarlayınca ümit abiminde dediği gibi sadece kaymak gibi asfaltta hatta sadece ön frene bastığında bile diyebiliriz. ama bana bu biraz güven veriyo gibi geldi.
doğrusunu söylemek gerekirse ben tam kararımı motora artçı ile binince vereceğim. bugün yol yapma fırsatım oldu.1. viteste motor hemen bağırıyodu. bu bağırma hissedilir şekilde azaldı. 6500 de 90'la gidiyorsun ve motordan hiç ses gelmiyo. ama işte bu hızdan sonra biraz daha hızlanayım dersen biraz beklemen lazım
dediğim gibi bence uzun yol yapanlar için veya sürekli otoyol kullananlar için mükemmel
tanıdıktan diyebiliriz ama zaten piyasası böyle 170-180 civarı
abi sen bu lastiklere kaç psi basıyorsun. ben hala şoku atamadım sayılır
anlayamıyorum. ben kağıthanede oturuyorum. sende yakınlarda oturuyorsun galiba ümit abi
kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..
ben ayazagada oturuyom kardeşim..
yakın sayılırız..
gültepede bakım yaptırıyom motora lastikleri de ordan alıyorum.
-
14 Mayıs 2013, 23:22
Yinemi sibief
alllammmm yarebbimm 90 bin km çevirdim kaçamıyorum sibiefden alın yazısı gibin bişey...:D öpüyorum sibiefe gönül veren dostları mobilden pek bişey yazamıyorum bi merhaba diyim dedim...
bi ege turu yapcam 2500 km var Allahın izniyle...hayatım olmuş cbf150...iyiakşamlar...
Çoktan beri yazmıyorsun forumda CBF in altında mı kaldın noldu?
-
14 Mayıs 2013, 23:46
Yinemi sibief
Ağam bu sefer çabuk sattıın sibiefi,nasıl kıydın ona önce 4,500 dedin sonra 4,750 dedin kaça verdin bilmiyorum.Bi 90,000 de o götürürdü seni
-
15 Mayıs 2013, 00:16
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
ampul frene basıldığındaki gibi yanıyorsa fren müşüründe sorun olabilir, arka frenin orda tel gibi birşey ordan ayarda yapılabiliyor zamanında benimde müşürde sorun vardı serviste ordan düzeltmişlerdi.
sıkıntı müşürdeymiş tşk. ederim
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
-
15 Mayıs 2013, 00:21
Yinemi sibief
Karadeniz turu vardı ? O ne oldu abi ?
-
15 Mayıs 2013, 00:51
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
15 Mayıs 2013, 01:47
Ben forumu baştan sona okudum xenon ıle ilgili konuları, cevabımi alamadım ama.
Bilmeden yargıya çekmeyin..
-
15 Mayıs 2013, 07:09
ömerakbaş adlı üyeden alıntı
pardon kardeşim. sen bizim kusurumuza bakma. biz bilmiyoruz fazla konuları. artistlik olsun diye her soru sorana böyle diyip cevaplamıyoruz.bide 2 gün önce üye olmuşsun eğer 1613 sayfayı 2 günde okuduysan bravo valla
---------- Post added at 06:09 ---------- Previous post was at 06:07 ----------
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
kaç normal gereken basıcı basıyoruz.suan hissetmiyom ama kaymak yolda duşuk hızda hissediliyor..
ben ayazagada oturuyom kardeşim..
yakın sayılırız..
gültepede bakım yaptırıyom motora lastikleri de ordan alıyorum.
bende lastikleri gültepeden aldım. güvenden.
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
-
15 Mayıs 2013, 07:20
Vay dostlara bak be...inanın cbf dostluğu başka..geçen caddebostan buluşmasında cd045 le tanıştım sanki 40 yıllık dostum gibi...şimdi nöbetteyim eve geçince yazayım tek tek bıradırlarıma...öperim..Allah başımdan eksik etmesin cbfyi ve cbfci dostları...cbf dostluğu unutulmazzz...ha paylaşımda heyecanım bitti biraz o ayrı...devam ederiz öğleden sonra nöbet bitcek ev uyku 10 gün iznim başlar...
-
15 Mayıs 2013, 08:15
bende şafak sayıyorum yıllık izne.. şu izne bi cıksamda atlayıp cbf'me ege akdeniz yollar beni bekler..
-
15 Mayıs 2013, 08:51
Konuları okumanıza gerek yokki
Cbf 150 sayfalarını okusanız yeter
-
15 Mayıs 2013, 13:09
Michelinleri aldım şimdi de Pirelli moda oldu, Allahım sen aklıma mukayet ol Bir karar verin arkadaşlar... Michelin mi Pirelli mi?
Michelin en baba lastiktir diyene 2013 MODEL CBF 150 jant şeridi. HEDİYEMDİR !
-
15 Mayıs 2013, 13:21
michelin en baba lastiktir hep savurunum.
ama çabuk bitiyor deniyordu. ethem abim 10.000 km sonra biter diyordu. hep görüyordum yazıları."güvenlik önce gelir, motor üstünde değil lastik üstünde gidiyoruz" diye hemen almıştım. ben michelinlerle 9000 km yaptım. arkada hafif belirtiler var evt ama bi 10.000 km daha götürür diye düşünüyorum
ön lastikler hala aynı
sürekli uzun yol yaptığım için olabilir sanırım.
ama şu var, 10.000 km de bitse de dğer abicim değer... micheline değer..
-
15 Mayıs 2013, 14:18
ben kullanıyorum arkadaşım.bi xenon..
aküye falan hiçbi zararı yok ..
aydınlatma gayet güzel.
yanlız bilen birine baglantı yaptırırsan iyi olur
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:16 ----------
mişlen güzel lastiktir.lakin km ömrü az.
pirellide güzel lastik mişlen kadar olmasada ona çok yakın bii lastiktir.
ve 30 binden fazla ömrü var..
-
15 Mayıs 2013, 14:26
Garip adresini bana özel mesaj at hediyeni göndereyim Manevi desteğin için teşekkür ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)
Bu Konudaki Etiketler