Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 13:03
ayhism adlı üyeden alıntı
dostum motorumu büyütmek istiyorum başka bir nedenide yok. motorum çok güzel tüm bakımlarını kendim yaptım.. hiç bir sorunu yok. senden isteğim böyle bir takasa girsek sen üstüne kaç lira para istersin?
kardeş sen bizim aquapark gezisinde bottan fırlayan arkadaşsın sanırım...öncelikle geçmiş olsun caberli kardeşimi de tanırım motoru temizdir aklında olsun
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 15:44
Benim motor da 5200 km oldu.Çok memnunum fakat 4500 km dir ön balatadan ses geliyor.Temizleniyor 10 km sonra ses tekrar başlıyor.Acaba balata mı arızalı??Garantiden değişir mi?
-
07 Ağustos 2007, 16:53
cihan fotograflar çok güzel.Bu arada arka dişliyi değiştirmiştin ne oldu son durum? Son süratte fark varmı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
07 Ağustos 2007, 17:31
Birakin Son Sürat Mevzusunu Da şu Benim Aydinlatma Konuma Bir Bakin.
-
07 Ağustos 2007, 20:13
a vagrant adlı üyeden alıntı
dostum aslında motorun aydınlatması iyi senin far ayarın bozuk olabilir grenajın altında farın bittigi yerde yükseklik ayarı var kontrol ettirsen iyi olur olmadı ampülü değiştir ama verim alamassın onuda söyleyim.
-
07 Ağustos 2007, 23:02
chatkut adlı üyeden alıntı
kardeş sen bizim aquapark gezisinde bottan fırlayan arkadaşsın sanırım...öncelikle geçmiş olsun
caberli kardeşimi de tanırım motoru temizdir aklında olsun
evet dostum o gazi benim. walla motoru gördün altımda çok küçük kaldığı için satmak ve cbf almak istiyorum. eğer arkadaşla anlaşırsak hayırlısıyla alcağız.geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler.
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
-
07 Ağustos 2007, 23:18
cbf 150 için yakıt göstergesi yanıltıyor dendi burada, doğrumu ?
-
08 Ağustos 2007, 00:15
erdo2002 adlı üyeden alıntı
cihan fotograflar çok güzel.Bu arada arka dişliyi değiştirmiştin ne oldu son durum? Son süratte fark varmı?
evet fark var 3. fiteste 100 ü 4. fiteste 120 yi 5 fiteste 130 u görüyorum,
fark 4 diş.(42 olan dişli 38 olmuştur,sürüven80 murat arkadaşımıza da 38 olan dişliden beraber aldık o da faydasını gördü,vatana ve millete hayırlı olsun)
Muttaki adlı üyeden alıntı
evet dogru,kırmızı çizgiye gelince 200 km daha gidiyor
a vagrant adlı üyeden alıntı
hadi bıraktık hızı madem önünü göremiyon o zaman sen hella nın sis lambaların da tak 35 lik olandan tak ama beyaz,benim kamyonette vardı acayip yanıyo valla.
-
08 Ağustos 2007, 00:37
cihan motora o-ring zincir bakıyorum aramadıgım yer kalmadı ybr ninkini denicem 170 ytl usta olabilir dedi
-
08 Ağustos 2007, 12:20
CİHAN adlı üyeden alıntı
evet fark var 3. fiteste 100 ü 4. fiteste 120 yi 5 fiteste 130 u görüyorum,
fark 4 diş.(42 olan dişli 38 olmuştur,sürüven80 murat arkadaşımıza da 38 olan dişliden beraber aldık o da faydasını gördü,vatana ve millete hayırlı olsun)
evet dogru,kırmızı çizgiye gelince 200 km daha gidiyor
hadi bıraktık hızı madem önünü göremiyon o zaman sen hella nın sis lambaların da tak 35 lik olandan tak ama beyaz,benim kamyonette vardı acayip yanıyo valla.
Cihan kardeş.Senin bu fikrini çok beğendim.Burası İstanbul değil ki pastane önlerinde ya da sahilde gezelim.İlk fırsatta birkaç resim koyacağım.Siz iyisimi cbf ile 3 0 0 hıza ulaşıncaya kadar dişli değiştirinHatta senin kamyonetin istavroz dişlisini takın.Hadi kolay gelsin...
Muttaki,arkadaşım benzin göstergesi yanıltmıyor.Ama şunu söyleyeyim:yakıt tankının içi bölünmemiş.Dolayısıyla yokuş çıkarken benzin geriye doğru gider,inerken de tam tersi.Bu yüzden de ibre ve şamandıra sürekli oynar.Birkaç kere yedeğe kadar iyice sıfırla benzini.Kaç km gittiğini gör bence.Ama yedeğe geçme.
-
08 Ağustos 2007, 12:42
Depo üstü çanta aldım. Yakıştı kerataya
-
08 Ağustos 2007, 13:25
naked değil enduro mübarek
46'lık kappa da parlıyor haaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
08 Ağustos 2007, 14:17
arkadaşlar sonunda motordan gelen sesi buldum sesin nerden kaynaklandığını artık biliyorum.ben yüksek devirlerde sürüş yaptığım zaman hep gösterge panalinden ses geliyo sanırdım giderken elimle bi orasını bi burasını tutuyordum nerden ses geliyo diye işte bu sabah öğrendim ses meğer cbf150'nin benzin kapağından geliyormuş arkadaşlar.yüksek devirlerde sürünce ses geliyorsa elinizle bastırın benzin kapağına bakın ses varmı.şimdide bu benzin kapağını değiştirmek lazım arkadaşlar!!!!
-
08 Ağustos 2007, 15:24
Gösterge panelimizin üzerinde HONDA yazan yere (devir saatini koymak isteyenlerin bahsettiği yer ;) uygun ve şık görünümlü bir saat takan yada gören var mı , oraya motorun estetiğine uygun bir saat yapıştırmak istiyorum ;)
Bu arada arada bende stickerları sökenler tayfasına katıldım ve çok memnunum fakat benim farkım tüm stickerları sökmedim , hafif makyajlı oldu motorum , en yakın zamanda foto göndericem ;)
Bir Kar Tutkununun Motor Sevdası
KarTutkusu.com
Snowboard ve Motor , daha başka ne isteyebilirim ki :bounce:
-
08 Ağustos 2007, 22:44
cihan kardeş , 38 dişliyi piyasadan mı aldın , yoksa honda yetkili satıcısından mı? ayrıca bu uygulama garantiyi etkiler mi ? bir yer de dişli değiştirmenin debriyaj ömrünü azaltığını okumuştum doğrumudur?
selamlar ......
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
08 Ağustos 2007, 23:03
bu motor en uygun nerde kaça satılır
benım buldupum 1500 peşin kalanı 12 taksit ( toplam 3800 plaka ruhsat dahil )
ikinci ellerle kıyaslandığında sıfır almak daha cazıp cünkü 200 ytl ye yakın alım satım masrafı ıle ıkıncı el bı motor 3200 e falan gelıyor kı o da tamamı peşin
karar vermek için birkaç gün daha bekleyeceğim siz ne dersiniz ??????
-
08 Ağustos 2007, 23:15
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun...eğer düşünürsen sana sıfır plaka dahil 3500e cbf 150 ayarlarım...Honda Bayiden...saygılar kardeşim...çevremiz geniştir biraz...
arkadaşlar sıfır almak isteyen olursa metehan abi ye başvurabilirsiniz, aklınızda bulunsun, fiyatlar hala aynı.
-
08 Ağustos 2007, 23:20
hocam ben şu an kymco ck125, soruştururuyorum, yarın fikirtepedeki servise geçerken uğrayıp bi yoklama yapacam..
kredi kartlarımda limit olsaydı hemen alırdım cbf yi, tereddütsüz.
bu kredi kartı borcu öyle bişeyki kartı kırman lazım borcu bitirmen için. gerçi benimki 1000 ytl. başkaları var burda, 5000 liradan bahseden, halimize şükür.
-
08 Ağustos 2007, 23:48
hocam ben şu an kymco ck125, soruştururuyorum, yarın fikirtepedeki servise geçerken uğrayıp bi yoklama yapacam..
kredi kartlarımda limit olsaydı hemen alırdım cbf yi, tereddütsüz.
bu kredi kartı borcu öyle bişeyki kartı kırman lazım borcu bitirmen için. gerçi benimki 1000 ytl. başkaları var burda, 5000 liradan bahseden, halimize şükür.
abi kymco yerine ikame olabilecek 2. el temiz bir ybr bak bana sorarsan, ben araştırdımda biraz, ck 125 problemliymiş biraz, temiz bir ybr ondan çok çok daha rahat olur kanımca, zaten vereceğin parada aynı olacak ha 2. el ybr ha sıfır km ck 125, sen bilirsin yinede.
-
08 Ağustos 2007, 23:49
harbiturk adlı üyeden alıntı
bu motor en uygun nerde kaça satılır
benım buldupum 1500 peşin kalanı 12 taksit ( toplam 3800 plaka ruhsat dahil )
ikinci ellerle kıyaslandığında sıfır almak daha cazıp cünkü 200 ytl ye yakın alım satım masrafı ıle ıkıncı el bı motor 3200 e falan gelıyor kı o da tamamı peşin
karar vermek için birkaç gün daha bekleyeceğim siz ne dersiniz ??????
hah şöle başa yazayımda çok kişi görsün
bu arada metehan senın motorununda temiz olduğunu düşünüyorum
yarım arayacağım senı bi görüşelim anlaşabilirsek el sıkışırız
gerçi sen elini öpene verecekmişsin ama biz el etek öpmeyiz haberin olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler