Selam arkadaşlar motorlarınızın kıymetini bilin 2006 dan bu yana cbf kullanıcısıyım geçen hafta arkadaş kanıma girdi cbf i verip cbr 125 r aldım 2011 model yeni kasa ama fazla uzun sürmedi 1 haftada elden çıkardım cbr ı verip üste 2 bin tl aldım 2011 model siyah yeni kasa cbf 150 aldım alt ve kafa koruma barları arka topcase mevcut orjınal ben cbf siz yapamam bunu çok iyi anladım bundan sonrada kesinlikle motor değiştirmeyi düşünmüyorum varsa yoksa cbf ondaki konfor uzun yol rahatlığı kendi sınıfında hiç bir motorda yok YBR CBR TVS kullanmış biri olarak söylüyorum
genel cbf kullanıcılarına bir sorum olacak sele konforunuz nasıl benim motorum su an 23000 de uzun yolda çok ağrı yapıyor 50 60 km den sonra şehir içinde sıkıntı yok acaba benim selem de mi bir problem var yastık falan koydum banamısın demedi siz ne önerirsiniz
abi eve gidince yeni bir şey deneyeceğim bakalım olacak mı şu şişme yatakların yanında verilen şişme yastıklar var içine su doldurup öyle koyacağım bir alternatifte sporculara uyguladıkları jel kompressler onuda deneye bilirim gitti gidiyorda var her ikiside sonuçlar aktarırım buradan
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
ümit abi sisleri kendin mi yaptın satın mı aldın çok güzel olmuş
kör nokta aynaları bana da lazım sıkıntı oluyor şehir içinde
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
aman dikkat et..minder bile kayıyor altımdan..bilinçsiz sağ sol yaparsın poponu altından kayar gider dengen bozulur, veya şişme yastık düşer özellikle arkadan motor geliyorsa risk olur..işi sağlama bağla..ki, o çok yüksek olur yahu..işin ehli bi usta halleder onu aslında. ama kim
birGarip..
evet sisleri kendim yapmıştım..
ve birçok cbf e de yapmıştım.
görünürlügü mükemmel arrtırıyor.
yanımdaki kırmızı cbf tede var arkamdan gelirken bakıyorum aynadan orjinal fardan daha etkili oluyor..
tünelde bambaska..
birde resimde gmördügünüz yeri carbonla kaplayın çok şık duruyor..denemenizi tayfsiye ederim.
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:31 ----------
arkadaşlar sele konusuna gelirsek..
şirin evlerde sanırm.oto severin yanında bi dükkan vardı..
depo kılıfı falan yapıyor..
orda cbfe yapılmış bi koltuk görmüstüm mükammeldi..yanlar kırmızı üstü siya çok degişikti.
süngerle kalınlaştırmış çok orjinal bişeydi.
oturdum koltuga çok rahat..
80-90 lira gibi bi fiyat veriyolardı..
durumu düzelteyim düşünüyorum yaptırmayı
kardeşim artık yapmıyorum..
ama malzemelerini alırsan yaparım sana uygun bi zamanda..
zaten 1saatimi anca alıyor.
power led den oldugu için akım çekmez.
lens oldugu için iyi aydınlatır görünürlük artar..
malzemeleri alırsan malzeme parası 50 lirayı bulur..
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
oto aksesuarcıda sis farları satılıyo 20 liraya
onlardan aldım içindeki ampulleri söktüm ve içine yerleştirmiştim..
ledlere sürücüde yerleştirilmeli..
yoksa ledler yanar.
bak burda minderim belli oluyor
http://www.youtube.com/watch?v=89SsOU1j-us
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)