Vay be eski mesajlara bakarken 786. sayfada ilk mesajımı gördüm. 2. CBF ile 1600 lü sayfalarda hala aranızdayım
Bugün aylık Ortalama Km'mi hesapladım.
Alalı 22 ay olmuş.19.800Km'deyim 19.800/22=900 Aylık 900 Güzel bir rakam.Öğrenci için
2020 'Tracer 900 İcon Blue
yokmu izmirli cbf'ci.. ayın 24ünde ortalama 1650 km kuş adası gezimiz var. tüm yol sorun değil izmir içinden kuş adası yoluna nasıl geçicez tereddütteyiz. tüm keyfimizle sürerken hgs nin okumayıp ceza yazmasını da istemiyoruz o yuzden parasız yollardan izmiri geçelim diyoruz? yol göstericek, eskortluk yapıcak , tarif verebilicek biri yokmu ?
Sonunda Ankara da satan yer arama çabalarım sonuç vermeyince reklam banner ine tıklayıp pilot sporty aldım. Kendim takıcam artik. Yoksa yapışıcam yere
kaça geldi kargo dahil ? güle güle kullanın
Arkadaşlar ön arka kargo dahil 222 tl, istanbulda montajı bedava
Ben yardımcı olmaya çalışayım..izmirde okudum biraz biliyorum..anladığım kadarı ile otobana girmeden gezerek gitmek..izmir merkezi konak..oradan buca ilçesine geçeceksiniz..oradan yanlış bilmiyorsam otoban yoluna paralel kaynaklar yolu var..
[IMG][/IMG]
resimdeki yol.
daha sonra bu yolu takip edeceksiniz..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
daha sonra yol otoban alrından direk kuşadasına geçiyor..
[IMG][/IMG]
kardeş benim bildiğim tarif bu şekilde..ama sen yinede iyi bir şekilde araştır derim..hayırlı yolculuklar şimdiden..
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
arkadaşlar merhaba..
dün tekirdağa gittik. dönüşte eşimle tam çorludan geçiyorduk ki telefon çaldı açtık. onur honda Yeni servis müdürü Yıldıray bey aradı. konu ile ilişkin görüşmek istediğini söyledi. gittik..
ben baya baya yazmıştım yolda kalınca o sinirle. kendisine de ilettim.. bujiyi değiştirelim ücretsiz dedi, istemiyorum değiştirilmesin dedim..istemedim değiştirilmesini.öyle kaldı o konu..sonra diğer konu ile ilgili konuşmaya geçtik..
diğer konu, tekleme problemi...
motoru usta bi aldı, tam yarım saat sonra getirdi.bekle bekle glmiyor.. herkez dışarı çıktı neredeyse usta yok... yaklaşık 20 km yapmış. benzin ibresi çok aşağıda idi. zorlamış sanırım. neyse, geldi. birşeyi yok demiş..ısrarla tekliyor dedim.. bi eleman aldı, esmer bi çocuktu. aldı gezdi. o da yok dedi. dedim nasıl yok tekleme,ben boşa mı konuluyorum nasıl anlamazsınız teklediğini.. kaçıncı viteste denedin..2... 3-4-5 e tak dene. gitti birdaha.geldi..evet tekliyor dendi. hemde 3-4 dakkada baktı. koca usta yarım saat dolandı ( bana teklerse gaz ver diyen ) eleman 5 dk da çözdü işi. konustuk,işi bildireceklerini ona göre çözüm arayacaklarını söylediler. ya yakıt tesisatından yada elektriksel problem denmiş.. ama teklemesine ilişkin daha önce ufak bir parça takılmıştı.. bugun aradığında öğrendim ki o parça dün değiştirilmemiş. yani o parçadan da olabilir. motoru pazartesi servise bırakacağım, 2-3 gün bakacaklar.. ama hiç mi hiç umudum yok.. hemde hiç.. daha beter etmeseler yeri.. cünkü servise gidince bile içim kararıyor..sinirlerim geriliyor.canım sıkılıyor..
motoru indirip toplayacaklar tekrar sorunu bulmaya çalışacaklar.
ne yapayım sizce ? götüreyim mi motoru.. daha beter etmesinler ? ben çerkezköydeyim, taa çorluya motor bırakıp gelecem..sonra alacam falan..perişanlık ki, hazır motora da alıştım otobüs biraz zor gelecek
birGarip..
Maddi sıkıntıdan dolayı 3-4 ay kadar önce sıfır cbfi satmıştım. Şimdi yeni kasaların ikinci eline bakıyorum. Sahibinden.com a bakmak istemiyorum çünkü ne olacağı belirsiz motorlar var.. Tanıdığınız bildiğiniz veya kendi motorunuzdur satmak isteyen varsa iletişime geçebilirler.. Konuyu takipteyim..
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
ÇoK YaZMaYa Ne HaCeT MüHiM oLaN KıSa Ve Öz YaZMaKTıR....
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)