sanki çok şeyi garantiye giryor da bir de garantiden çıkıyormuş. Arkadaş ilk 6 bin motoruna bir şey olmadıysa sonrasında da Allah'ın izniyle bir şey olmaz tabi kendi kendine. Gaybdan haber getirdiğimiz yok elbette. Garanti için söylüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Arkadaşlar uzun yolda 10-40 numara mı daha iyidir 20-50 mi?uzun yollarda
Onlar aslında prosedür den ibaret.Ben 3 kere götürmedim.Kendim değiştim yağını.Ama sadece yağ değişmesinden ibaret olan bakımlarda götürmedim.
Ama yağ yaktığını söyledim.Baktılar.Tamam deyip değiştirdiler.Ben o motora 4.250 Peşin para verdim.Üzerinde orjinal parça kullanmayıp değiştittirmeye kalksam anlarım.
Garantiden çıkarırım diyen adamlar 3-5'e muhtaç olan adamlar.Parayı ilk planda tutan adamlar.
Onla ilgili bir anım var benim.
Arkadaşım da Ybr 125 vardı.Ben karışmadım,ilk başlarda baktım sürekli 50 tl alıyorlar.Hadi dedim bakım fiyatı 50 lira anlarım.
Ufak tefek şeylerde de para almaya başladılar.Frenden ses geliyor diyordu.Para veriyordu.Ustalar bir-iki sprey sonra vidayı sıkıyor yalandan.
En sonunda patladım dedim ne yapıyorsunuz ya siz?Ne yaptınız da para alıyorsunuz ayıp dedim ya.Ben zaten sana bakım için para vermiyor muyum ?Veriyorum.
Sonra bir daha o servise gitmedi.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
arkadaslar motoru yıkarken sevip okşayasınız geliyomu, garaja bırakınca dönüp bi daha bakan? yola cıkacakken heycanla kontağa bastığınızda garip bi gülümseme geliyormu sizede?
Sevgili dostlar
Motoru bugun teslım aldım gercekten cok rahat resım paylasmak ısterım sızlerle bana pm den anlatırsa sevınırım
saygılar
ooo süper.. lastikler süper.. muhteşem.. bir de uzun cam aldığın zaman süper olur
tavsiyem bizimmotor.com dan al..adam çok ilgili. 26 tl uzun cam + 5.5 tl de kargo ödüyorsun.heryerde 50 tl den aşağı yok..
bu arada sana nasıl resim ekleyeceğini hazırladım boşa gitti.
bari buraya yazayım öğrenecek olur..
sırası ile resimlere tıklayın...
http://m1305.hizliresim.com/19/1/mnj9t.png
http://m1305.hizliresim.com/19/1/mnjb3.png
http://p1305.hizliresim.com/19/1/mnjb4.png
birGarip..
HAYIRLI OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESIN ARKADASIM
hayırlı uğurlu olsun aramıza hoşgeldiniz
kazasız belasız uzun ve huzurlu sürüşler
tekerinize taş değmesin =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
arkadaşlar hein gerikce nin soft yan çantasınıalmayı planlıyorum ancak benim motorda malum arka çanta demiri yok bu çantayı ben sele altından asınca sele altı grenajlar zorlanırmısıkıntı yaşarmıyım kullanan deneyen varmı kullanan filan?
ya bide bu aralar sağa sola çok gidiyorum babamı artçı alıp arabayı sattık ufak bi araba arıyoruz =)
ben varım 85 o var 85 etti sana 170 + kasklar montlar topcase motro koruma demiri filan etti sana 200 bide michelin var =) ibre yedek çizgisinin 1,5 tık üstünde 280 km yol yaptım sanki çok yaktı =)
Herkese manisadan selamlar arkadaşlar,, ustadlar,, aranıza yeni katıldım,,
2.el bir cbf alma niyetim var ama motor hakkında detaylı bilgim yok,,,daha çok haftasonu balığa gitmek için kullanacağım..(gittiğim mesafe 120 km) uzun yolda rahatmıdır tavsiye eder misiniz?? satılık ilanları genelde 30.000 km civarında,,bütcem kısıtlı :( yeni model çok kilometre mi,, eski model az kilometre mi tavsiye edersiniz?? Alırken dikkat etmem gereken başka hususlar varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
Selamlar arkadaşım sen önce cbf araştırmalarını yap.Eğerki almaya niyetliysen daha yarım saat önce ilan verdik sahibimden.com a İlan daha yayınlanmadı.Ama sana ilan numarasını vereyim sanırım yarın resimlerle birlikte yayına sunarlar.Bak bi incele ben mootorun herşeyine kefilim.O ayarında diyebilirim.
İlan no: 123630867 Sahibinden.com motosiklet bölümüne gir yayına girdiğinde ilan numarasından aratabilirsin.
Diğer motorsiklet arayan arkadaşlarada duyurulur.0 506 939 83 06 dan bana ulaşabilirsiniz.
tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Amin tesekkur ederım lastik 240 motor koruma demırı 50 bagaj demırı 120 eksı yuzde 10
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
Tesukkurler dileklerınız ıcın
hep kendimizi düşünecegimize birazda artçıyı düşünmek gerek
4 levent sanayı mahallesinde kafa dengi bi oto döşemecide topcase sırt dayaması yaptık.15 lira aldı benden.helal olsun çok güzel oldu..2cm sunra üstüne 2 kat sünger ve deri döşedi..2 adet somunlu vida ile sabitledi.
buda benim makinedeki sırt desteği
Uploaded with ImageShack.us
B RH +
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)