ben bakımda motoruma repsol yağ koydurdum bakalım bi faydası dokunucakmı acaba?motorun orginal renkleri bence çok daha güzel cbf150 olduğu gibi birisi.....hehehe
ben bakımda motoruma repsol yağ koydurdum bakalım bi faydası dokunucakmı acaba?motorun orginal renkleri bence çok daha güzel cbf150 olduğu gibi birisi.....hehehe
Mustafa Kemal Atatürk
slm arkadaşlar ben uzun zamandır yazılarınız takip ediyorum fakat hic tanışmak fırsatım olmadı sizleri canı gönülden taktir ediyorum öncelikle işimden bahsedeyim kendim honda da servis danışmanı olarak calışıyorum ve ayrıca dogdugumdan beri baba meslegi oldugu icin motorun üstündeyim yazılarınız hemenhemen hepsini okuyorum ( özellikle metehan beyin hayranlarındanım abi sen yanlış meslek secmissin ) bende cbf kulllanıcısıyım bu sebepten dolayı takip ediyorum sizlerle tanışmak benim icin onur canı gönülden bu işe baş koymussunuz bundan sonra aranızda olacagım hondayla ilgili sorularınız varsa beklerim mail adresim hondataha@gmail.com herzaman yanınızda olacagım ayrıca sizlerle yakından tanışmak isterim şimdilik kendinize ii bakın ALLAH sizi kaza beladan korusun görüşmek üzeree
aleyküm selam hoca...inanırmısın zamanlaman hatalı oldu biraz...yani sen geldin ben gidiyorum...bende bu topikde daha fazla paylaşımda bulunmamaya karar vermiştim...topik arka sayfalara gitmesin diyoruz unutulmasın diyoruz bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz pek sallayan olmuyor...bende okuyucu olacağım bu topikte...bu nedenle cbf 150 topiğine artık öylesinede olsa bişeyler yazmıcam...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum gelince beni ara görüşelim msnden ulasabilirsin 24 saat açık
istifa ediyorum hemen şimdi nediyosun sen abi ya????nereye daha balata yakacaktık bak hayaranlarında çoğalmısken ayıp ayıp duymayım bidaha sensiz olmaz bu kasaba
ya dostum sen nerdeydin bukadar zaman biz burda saç baş yolarken nerdeydin motor 6000 e gelincemi aklına geldineyse hoşgeldin
arkadaşlar hepinize mersinden slm lar benimde bir sorum olacak bende bir cbf 150 kullanıcısıyım yolda giderken belli bir km hızla giderken bir cızırtı oluyor ama arada bir... servise gittim grenajdandır dediler arkadaşımdada aynısı var ve obir arkadaşımdada onlarda yapmıyor servis yardımcı olmuyor her yerine baktım bulamadım acaba nereden geliyor bu gıcık gıcırdama tşk ederim
baze bende hisediyorum böyle bi cızırtı yeni yeni çoğalmaya başladı acaba zincirden geliyo olabilirmiki?
metehan hocam yapma Allahaşkına sen yaz biz okuyoz bilgimize göre yazıyoz da bazen ama bende isteme tabi topic düşüyo 2. sayfaya o zamn ben bişi yazsammı diom sonrada daha önce olmuştu geyik yapmayın deniliyo modarator silio mesajları
ayrıca forumun 2. sayaya ve ya 10. sayafaya düşmesi bizi etkilemez bu topiği bilen biliyo abi sık kullanılanlarımda ilk sırada:D
sende ginger gibi yapma abi zaten o gitti sende gidersen napıcaz
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
hop dedik metehanın kardeşiyiz dedik bu foruma okuyucu olarak ben yeterim bir forumda 2 okuyucu olmaz hadi bakiyim yazılarının başına okuma bölümü bana ait sen yazacan
[QUOTE=cross33;760735]arkadaşlar hepinize mersinden slm lar benimde bir sorum olacak bende bir cbf 150 kullanıcısıyım yolda giderken belli bir km hızla giderken bir cızırtı oluyor ama arada bir... servise gittim grenajdandır dediler arkadaşımdada aynısı var ve obir arkadaşımdada onlarda yapmıyor servis yardımcı olmuyor her yerine baktım bulamadım acaba nereden geliyor bu gıcık gıcırdama tşk ederim
bahsettiğiniz gıcırtı en cok ön cam arası ile konsolun birleştiği bölgeden geliyor ben defalarca baktım sonra araya 2 lastik koyarak cızırtının kaynagını bulup yok ettim şimdi cızırdamıyor eyer alttan geliyorsa eksozunuzun son susturucusuyla benim gibi oynadıysanız eksozdan geliyor olabilir .
Evet benim motorunki de çatlamış sonunda baktım küçük bir çatlak var, garantiden 6000 bakımında ben de halledeyim bari.
Vallahi ben ginger ilk söylediğinde gevşettim vidaları ama sonunda benimki de çatladı işte. Bence vida işi değil o, o parçanın uyduruk olmasından kaynaklı.
Bu arada tatile gitmeden önce en son bindiğimde yani 15 gün önce benim motor 5500km idi ve problem sayılabilecek hiç birşey yaşamadım. (Yukarıdaki gibi çatlak kıl tüyü saymıyorum bile, zira sürüşe etki edecek hiç bir sorun çıkmadı). Maşallah. Bakalım yarın tatilden sonraki ilk marşı basıcaz, özledim motorumu be yav. Benim 5000'i aşmış motorum sorunsuz devam ediyor, bu arada herkese de selamlar.
Arkadaşlar 8000 bakımı geldi ama bakıma sadece garanti için gidiyorum
Şaka bir yana ilk kez motorda bir parça değişecek; yan ayaklığın yayı kırıldı.
Servis ekibiyle konuştuk; 10W40 Valvoline Tam Sentetik deneyeceğiz. Bakalım nasıl olacak.
Lastiklerimi değiştirecektim ama lastik sıkıntısı var dediler. Bakalım kısmet ay sonuna.
olabilir kardeş de niye satmak istiyosun bisanı?
bence parasına göre çok az yakan ve güzel hız yapan bir motor cbf tutkusu beni germeye başladı koyacak yerim yok ama bisanı koyarım kapının ününe diye almak istiom...
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
Arkadaşlar bu motorun aydınlatmasına bi .are ne olur?Hiç memnun değilim.Gece karanlığında ne uzun ne de kısa hüzme belli!!!Ne yapmam gerek?Tavsiyeleriniz???Acaba içindeki o yuvarlak ampulu çıkarıp yerine civalı otomobil ampulu taksam nasıl olur?
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)