Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Nisan 2013, 23:05
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun ramazan abi.Orta ayaklıktaydı büyük ihtimalle.
Ben yan ayaklığa alıyorum öyle daha iyi oluyor sanki.
Teşekkürler Sercan. Evet orta ayaklıktaydı. Branda vardı ya rüzgarı yiyince direk devrildi. Branda olmasaydı devrilmeyebilirdi
Bende binanın tam bitişiğine koydum rüzgar almayan tarafına. Su an yagmur yağıyor dışarıdan yeni geldim, yagmur bile değmemiş daha
Reklamlar
-
07 Nisan 2013, 23:35
Geçmiş olsun ramazan hocam nedir bu başına gelenler yahu. Motoru en kısa zamanda 3 kere yıka ben sana diyim Bıranda olmasaydı muhtemelen devrilmezdi ama bırandasızda dışarıda motor bırakılmıyo.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
07 Nisan 2013, 23:50
geçmiş olsun ramazan abi iç dış yıka seninki başka motorlara çok bakıyo heralde
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
07 Nisan 2013, 23:54
Topcase arayanlara topcase var vatandaş gelll. Hem de 45 litre satıyorum arkadaşlar ilgilenen eşinize dostunuza duyurulur;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-temiz-saglam-uygun-fiyatli-rms-45-litre-topcase-indirimde-118802327/detay
-
08 Nisan 2013, 00:46
-
08 Nisan 2013, 01:48
Git - gel 155 km.lik mesafede 90 - 100 km. hızlarda;
CBF 150 3,12 litre,
Yamaha majesty 180 scooter 3,5 litre,
Yamaha YBR 250 4,06 litre yakıt sarfiyatları ölçtük, bir de kafiye uydurayım, göçtük.
Vstromla gitseydim, 4 - 4,2 litre yakardım. Bu da demek oluyor ki, ş.içi haricinde tasarruf için CBF'ye binilmez. Oysa uzun gezileri de hedefleyerek almıştım.
125 - 150 CC. motosikletler 60 - 80, belki 90 km hız aralıklarında tasarruf sağlıyorlar.
Yanılıyor muyum?
Başka bir konu:
Düzce için yaz döneminde;HANGİ YAĞI KULLANACAĞIZ?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
08 Nisan 2013, 04:27
[QUOTE=cd0345;2986734]valla ben michelin kullanıyorum ama ethem abinin kullandığı ve memnun kaldığı swallow marka lastikler başka sitelerdede övülmüş okudum fiyatıda gayet makul denenebilir durolardan her türlü iyidir =)[COLOR="Silver"]
Tavsiye için teşekkürler hocam. Pirelli dura traction aldım
---------- Post added at 03:27 ---------- Previous post was at 03:25 ----------
@sereye
Castrol Power 1 10-50 tavsiye ederim.
-
08 Nisan 2013, 08:08
sereye adlı üyeden alıntı
Git - gel 155 km.lik mesafede 90 - 100 km. hızlarda;
CBF 150 3,12 litre,
Yamaha majesty 180 scooter 3,5 litre,
Yamaha YBR 250 4,06 litre yakıt sarfiyatları ölçtük, bir de kafiye uydurayım, göçtük.
Vstromla gitseydim, 4 - 4,2 litre yakardım. Bu da demek oluyor ki, ş.içi haricinde tasarruf için CBF'ye binilmez. Oysa uzun gezileri de hedefleyerek almıştım.
125 - 150 CC. motosikletler 60 - 80, belki 90 km hız aralıklarında tasarruf sağlıyorlar.
Yanılıyor muyum?
Başka bir konu:
Düzce için yaz döneminde;HANGİ YAĞI KULLANACAĞIZ?
Bana göre de dogru tespit sezai hocam 80 e kadar makul 2.4 lt civarlarında yakıyor , 90 dan sonra 7 bin devir sonrası yakıt tüketimi ciddi sekilde artıyor , o da 150 cc lik hacimden oturudur sanırım ,
Yag olarak bende 10-50 veya 15-50mümkünse motul öneririm , bende motul 10-50 almayı dusunuyorum bir dahaki degisimde
-
08 Nisan 2013, 09:53
Günaydın arkadaşlar, keyifli huzurlu günleriniz olsun
-
08 Nisan 2013, 12:24
cd0345 adlı üyeden alıntı
net cevap yok çünkü değişken bi konu 45 kg olup az gaz açıp temkinli kullanıp tek başına binip hiç aksesuar takmayan adam 2 litrenin altına bile iner belki
ama benim verim şudur % 90 iki kişi (85+65) çanta kask eşyalar ve motor demiri bunlarda bi 30 kg tutar bide lastikler michelin olduğu için yere tutunma artıyo oda biraz yakıtı etkiler bu verilerle en fazla 3 en az 2,4 yada 2,5 yaktım diyebilirim kalanı senin elinde =) canını çıkartsan sürekli dip gaz kullansan 3,5 yakmaz diye düşünüyorum
bende sizin gibi kullanacağım motoru..yani %90 iki kişi ve kilolarda aynı :=)
Soruma cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler..anladığım kadarı ile ortalama 2,5 yakıyor..ben hızı sevmem.. max 60-70 giderim..
arkadaşlar nacizane bir sorum daha olacak..ben konfor ve görünüşe önem veririm..iki motor arasında kaldım hep.. cb 125 ve cbf 150...cb 125 görünüşü hoşuma gidiyor özellikle beyaz..cbf 150 ise konforlu..sizce hangisini tercih etmeliyim..teşekkürler
-
08 Nisan 2013, 12:56
CB 125 kullanıcılarına sor ,ne kadar pişmanlar,ben 2 kişiye sordum çünkü, CBF 150 den şaşma.
-
08 Nisan 2013, 15:55
arkadaşlar dün akşam motor dan düştüm olay şöyle geçti Sultanahmet de gezmeye kafede oturup muhabbet edelim dedik twin can kardeşim iki motor 4 arkadaş gittik oturduk muhabbet ettik dolaştık eve dönüş yolunda tramvay yolundan gidiyorduk tramvayın arkasından takip ederken durakta durdu bende geçeyim dedim tam tramvay rayların üzerinden geçerken ne olduğunu anlayamadan motor altımdan kaydı ve düştük raylar sebep oldu hemen çevredekiler geldiler Allah razı olsun yardım ettiler motoru kaldırdılar arkamdaki zafer arkadaşımı aradım o yüzden çok korktum bir şey oldu diye Allah çok şükür bir şeyi yoktu ama bende vardı ilk başta hissetmedim motoru kullanmaya kalktım ama sol kolum çok kötü ağrıyordu kullanamadım zafer arkadaşım aldı o motoru o getirdi hastaneye kadar can da sağ olsun garaja bıraktı hastanede röntgen çektirdik bir şey yok dediler emin olmak için birde tomografi çektirdik gösterdik yine bir şey yok dedi doktor buz uygula geçer dedi sabah oldu bende yine şiddetli ağrı hemen hastaneye gittik babamla şikayetimi söyledim dün akşamdan her şey gözüküyordu baktı yok yine dedi ağrıyan yerimi söyledim tekrar röntgen istedi çektik baktı köprücük kemiği kırılmış medikalden bağlamak için bir şey istedi aldık bağladı tekrar röntgen tamam dedi oturmuş 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole düşmede böyle bir kırığın sebebi benim hatam büyük düşerken kurtarım diye gidonu bırakmadım ve çok sert düşmeme sebep oldu gidonu bıraksaydım en fazla ezik olurdu bur dan tavsiyem raylardan geçerken çok dikkatli geçin daha önce geçmiştim o yoldan ama kısmet bize yardım edenlerin dedikleri bu yolda devamlı oluyormuş raylardan kayıp düşen polisler bile varmış aman dikkat diyorum motoruma gelince onda bir şey göremedim koruma demiri olduğu için koruma demirlerinde var o da olsun bu kaza geleceği belliydi motorumu ilk defa mahallede yıkadım ama ne yıkama gelen bakıyor giden bakıyor kimsede maşallah yok aklıma da gelmedi değil yani kim gelse motorun çok güzel falan filan o gün başıma bir şey geliyordu bir keresinde motoru olduğu yerde düşürdüler çok büyük kaza atlattım önüme araba kırdı 2 kez kaskım düştü 2011 model kim sorsa yılını inanmıyor sıfır yeni almışsın diyor sonra çok temizmiş ama bir maşallah de kardeşim bur dan can kardeşime zafer arkadaşıma bize yardımı geçen herkes den Allah razı olsun
-
08 Nisan 2013, 18:46
"Bozkurt" adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün akşam motor dan düştüm olay şöyle geçti Sultanahmet de gezmeye kafede oturup muhabbet edelim dedik twin can kardeşim iki motor 4 arkadaş gittik oturduk muhabbet ettik dolaştık eve dönüş yolunda tramvay yolundan gidiyorduk tramvayın arkasından takip ederken durakta durdu bende geçeyim dedim tam tramvay rayların üzerinden geçerken ne olduğunu anlayamadan motor altımdan kaydı ve düştük raylar sebep oldu hemen çevredekiler geldiler Allah razı olsun yardım ettiler motoru kaldırdılar arkamdaki zafer arkadaşımı aradım o yüzden çok korktum bir şey oldu diye Allah çok şükür bir şeyi yoktu ama bende vardı ilk başta hissetmedim motoru kullanmaya kalktım ama sol kolum çok kötü ağrıyordu kullanamadım zafer arkadaşım aldı o motoru o getirdi hastaneye kadar can da sağ olsun garaja bıraktı hastanede röntgen çektirdik bir şey yok dediler emin olmak için birde tomografi çektirdik gösterdik yine bir şey yok dedi doktor buz uygula geçer dedi sabah oldu bende yine şiddetli ağrı hemen hastaneye gittik babamla şikayetimi söyledim dün akşamdan her şey gözüküyordu baktı yok yine dedi ağrıyan yerimi söyledim tekrar röntgen istedi çektik baktı köprücük kemiği kırılmış medikalden bağlamak için bir şey istedi aldık bağladı tekrar röntgen tamam dedi oturmuş 10 gün sonra tekrar gideceğim kontrole düşmede böyle bir kırığın sebebi benim hatam büyük düşerken kurtarım diye gidonu bırakmadım ve çok sert düşmeme sebep oldu gidonu bıraksaydım en fazla ezik olurdu bur dan tavsiyem raylardan geçerken çok dikkatli geçin daha önce geçmiştim o yoldan ama kısmet bize yardım edenlerin dedikleri bu yolda devamlı oluyormuş raylardan kayıp düşen polisler bile varmış aman dikkat diyorum motoruma gelince onda bir şey göremedim koruma demiri olduğu için koruma demirlerinde var o da olsun bu kaza geleceği belliydi motorumu ilk defa mahallede yıkadım ama ne yıkama gelen bakıyor giden bakıyor kimsede maşallah yok aklıma da gelmedi değil yani kim gelse motorun çok güzel falan filan o gün başıma bir şey geliyordu bir keresinde motoru olduğu yerde düşürdüler çok büyük kaza atlattım önüme araba kırdı 2 kez kaskım düştü 2011 model kim sorsa yılını inanmıyor sıfır yeni almışsın diyor sonra çok temizmiş ama bir maşallah de kardeşim bur dan can kardeşime zafer arkadaşıma bize yardımı geçen herkes den Allah razı olsun
geçmiş olsun, tramvay yolunda raylara dikkat etmek lazım. her zaman kaymaya meyillidirler kendileri. en büyük kazanız bu olmuş olsun, daha büyüklerini yaşamazsınız inşallah..
-
08 Nisan 2013, 18:50
Gecmis olsun Allah beterinden korusun
-
08 Nisan 2013, 20:07
arkadaşlar kilometresiz 12 13 model cbf satacak olan varsa bana haber edebilirmisiniz
-
08 Nisan 2013, 20:26
Garip1701 adlı üyeden alıntı
branda da biraz var, birde kapladığım eksoz sorumasında ( kaplama kalkmış )
başka yok şükür.. benzin de yok denecek kadar azdı.ucuz atlatıık
Geçmiş olsun abi. Motoru park ettikten sonra benzin musluğunu kapalı konuma getirmeyi alışkanlık haline getirin. Böyle durumlarda sadece hortumdaki benzin akar deponuzdaki benzin boşalmaz.
Veysel abi çok geçmiş olsun. Herkese de bu bir ders olsun. Islak yada kuru zemin fark etmez. Yolda ray yada bu ray gibi bit yükseklik varsa oradan mümkün olduğu kadar geniş açıyla geçin. Ben de polislerin ray yüzünden düştüğüne şahit olmuştum. Bu adamlar nasıl eğitim alıyor anlam veremiyorum.
-
08 Nisan 2013, 20:38
-
08 Nisan 2013, 21:06
subway2 adlı üyeden alıntı
O plakanın güzelliği ne oyle
-
08 Nisan 2013, 21:55
rahmi34 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun, tramvay yolunda raylara dikkat etmek lazım. her zaman kaymaya meyillidirler kendileri. en büyük kazanız bu olmuş olsun, daha büyüklerini yaşamazsınız inşallah..
rahmi kardeşim sağ olasın Allah daha büyüklerinden sakınsın kimseye göstermesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
mondial50tt adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun Allah beterinden korusun
kardeşim Allah razı olsun amin diyorum daha büyüğünü yaşatmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
dockerengin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abi. Motoru park ettikten sonra benzin musluğunu kapalı konuma getirmeyi alışkanlık haline getirin. Böyle durumlarda sadece hortumdaki benzin akar deponuzdaki benzin boşalmaz.
Veysel abi çok geçmiş olsun. Herkese de bu bir ders olsun. Islak yada kuru zemin fark etmez. Yolda ray yada bu ray gibi bit yükseklik varsa oradan mümkün olduğu kadar geniş açıyla geçin. Ben de polislerin ray yüzünden düştüğüne şahit olmuştum. Bu adamlar nasıl eğitim alıyor anlam veremiyorum.
engin kardeşim çok sağ olasın bende polislerin düştüklerini söyleyin şok oldum onlardaki motoru düşününce ray iş te hafife almaya gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
subway2 adlı üyeden alıntı
Allah razı olsun sağ olasın kardeşim biraz daha foto isteriz
-
08 Nisan 2013, 23:11
Sercan 2667 ve mondial50tt arkadaşlarımın kargoları hazır sabah kargoya vericem inşallah
Uploaded with ImageShack.us
Ee bi sinyalim kaldı elimde yok mu ona talip çıkan ihtiyacı olan birisi? Kargo karsılıgında (para mara istemiyorum) bedava nerdeyse
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6530373/detay/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler