Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Nisan 2013, 00:28
Reklamlar
-
05 Nisan 2013, 00:46
Garip1701 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, mehmet çorlu dan yakın arkadaşım..MT sayesinde tanıdığım, mt nin bana kattığı çok değerli dostum..kafasına vuraa vuraaa cbf aldırdım..yok kanuni 200 lük yok bilmem ne ..al cbf i bak yoluna
laf anlatamadım dşiyordum ama gitti aldı pişman olmayacak değil mi
kardeşim hayırlı ugurlu olsun tekrardan
kanuni yerine cbf aldıysa sana dua eder cennetin kapısını araladın hadi iyisin
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
05 Nisan 2013, 01:10
arkadaşlar, mehmet çorlu dan yakın arkadaşım..MT sayesinde tanıdığım, mt nin bana kattığı çok değerli dostum..kafasına vuraa vuraaa cbf aldırdım..yok kanuni 200 lük yok bilmem ne ..al cbf i bak yoluna
Hem onun duasını hemde cennetten kombine aldın bence..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
05 Nisan 2013, 01:50
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
hayırlı, uğurlu olsun
-
05 Nisan 2013, 03:41
arkadaşlar bir forumda cbf 150 ye cg 125 beyni takıp 125 130 gibi hızları yakaladıklarını okudum aslı astarı varmıdır deneyen varmı
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
05 Nisan 2013, 04:21
güzel dilekleriniz için hepinize tesekkur ederım arkadaslar su ramazanın dediği kafasına vura vura cbf aldırdım olayı bire bir dogrudur. %97 ramazanın yogun önerileriyle aranıza katıldım
-
05 Nisan 2013, 19:40
İmportant adlı üyeden alıntı
@cd0345
Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Lastik olarak tavsiyeniz nedir?
valla ben michelin kullanıyorum ama ethem abinin kullandığı ve memnun kaldığı swallow marka lastikler başka sitelerdede övülmüş okudum fiyatıda gayet makul denenebilir durolardan her türlü iyidir =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Ok Hüseyin kardeşim, yarın sorarım, yalnız ellerinde 10w-50 olmayabilir diye düşünüyorum, ya 10w-40 yada 15w-50 kullanıyorlardır zannımca.
teşekkürler abi
-
05 Nisan 2013, 19:40
telmessos adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir forumda cbf 150 ye cg 125 beyni takıp 125 130 gibi hızları yakaladıklarını okudum aslı astarı varmıdır deneyen varmı
bunu bende duydum bir sölenti var ama =)
bana kalırsa dişli küçültüyorlardır sadece onunla olacak iş değil
-
05 Nisan 2013, 19:48
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol km ler inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
benide regal raptor dd 250e-9 dan çok yakın bi abim vaz geçirip cbf e yöneltti şimdi duacısıyım =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
güzel dilekleriniz için hepinize tesekkur ederım arkadaslar
su ramazanın dediği kafasına vura vura cbf aldırdım olayı bire bir dogrudur. %97 ramazanın yogun önerileriyle aranıza katıldım
doğru sapaktan girmişsin diğer sapağın sonunda AYI var =)
-
05 Nisan 2013, 22:08
bu aksam İş yerime (40km) cbf'm ile geldim. ne kadar rahat bi sürüs yahu yarın sabahtan işten cıkınca honda serviste 1000km bakımını yaptırdıkmı tamamdır
-
05 Nisan 2013, 22:21
Niye cg 125 130 yapıyorda mı cbf 150 nin beynine takılıyor ?
Tam tersi olması gerekmez mi ?
Ki 5-10 km hız artışı için bu işle uğraşan adamlara sinir oluyorum.
Ayna çıkartıyor,hava filtresi fln neymiş hızı artıyormuş.
Şimdi birşey söylerdim de neyse.
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
cd0345 adlı üyeden alıntı
valla ben michelin kullanıyorum ama ethem abinin kullandığı ve memnun kaldığı swallow marka lastikler başka sitelerdede övülmüş okudum fiyatıda gayet makul denenebilir durolardan her türlü iyidir =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
teşekkürler abi
Michileni bir süre sonra insan ezberliyor ya.Soğuk olduğu zaman şu pozisyonda kayar fln.
Hatta insan o kadar alışıyor ki ne zaman kayacağını bildiği için yan bile veriyor : )
-
05 Nisan 2013, 22:55
sercan2667 adlı üyeden alıntı
Şimdi birşey söylerdim de neyse.[COLOR="Silver"]
sakin ol arkadaşım!! cg 125 in beynini cbf e takıyorlar sizin motorunuz 120 yapıyor galiba düzde o zaman siz yapmazsınız olur biter isyana gerek yok yapan varmı bilgisi olan varmı diye sordum bilgin yoksa yorum yapmazsın olur biter
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
05 Nisan 2013, 23:04
Yok dostum isyanım sana değil.Bende merak ettim.Cg 125 hani çok hızlı olur onu anlarım.Ama bana saçma geldi yani onu demek istemedim.
105 düzde görüyorum.Cbf de hıza ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
-
05 Nisan 2013, 23:08
Yok dostum isyanım sana değil.Bende merak ettim.Cg 125 hani çok hızlı olur onu anlarım.Ama bana saçma geldi yani onu demek istemedim.
105 düzde görüyorum.Cbf de hıza ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum.
sen yanlış düşünmüşsün arkadaşım bu beyin denilen bujideki ateşlemeyi düzenliyor ya iş cg beyinlerindeki ateşleme sayısı fazla olduğu için haliyle bizim motorlara takınca daha performanslı hale geliyor bencede hıza gerek yokta arada 120 130 yapsa fena olmaz uzun yolda sıkıyor surekli 100-105
-
06 Nisan 2013, 00:32
MErhaba arakdaşlar.
cbf 150 ile apachi arasında kalanlardanım.
cbf in 90 lardan kalma görüntüsü beni ondan uzaklaştırıyor. keşke dazzler gelsede onu alsak.
birde apache nin daha yeni teknolojiyi kulanması ve daha şık görünüşü beni benden alıyor.
şimdi beni burda cbf 150 ye görünüşüne rağmen ikna edebilecek olan varmıdır ?
-
06 Nisan 2013, 01:30
Şimdi birşey söylerdim de neyse.
---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:18 ----------
Michileni bir süre sonra insan ezberliyor ya.Soğuk olduğu zaman şu pozisyonda kayar fln.
Hatta insan o kadar alışıyor ki ne zaman kayacağını bildiği için yan bile veriyor
: )
valla 1 yıldır cbf kullanıyorum 6000 km deyim 5500 km dedir de michelin var valla baya zor koşullarada istemediğim sürece kaymadı hatta bi gün piknik yaparken dedim abi bu ne niye kaymıyor neyi var bunun =) dibine kadar kazık fren yaptım arkayı anca öyle fren kitledide kaydı yoksa allahtan michelin almışım olmasaydı şimdiye en az 3-4 kaza mesajı atmıştım buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
baypal adlı üyeden alıntı
MErhaba arakdaşlar.
cbf in 90 lardan kalma görüntüsü beni ondan uzaklaştırıyor. keşke dazzler gelsede onu alsak.
birde apache nin daha yeni teknolojiyi kulanması ve daha şık görünüşü beni benden alıyor.
valla dostum burada kimse cbf aldırınca komisyon almıyor =)
ama konfor arıyorum diyorsan kafama esince en az zararla satayım diyorsan tek seçeneğin bu aslında bu konu bu kadar basit
150cc kullandığını bilerek kullanacaksan zaten 5-10 km fazla hızlı olacakmış oymuş diye ne konfordan nede markadan vaz geçerim şahsen görüntü olayı evet gayet şık apache
ancak bi süre sonra değiştirmek isteyeceksin sıkılacaksın o bakımdan düşün 150 cc de görünüş olsa ne yazar sesmi var hızmı var kime hava yapacan =)
-
06 Nisan 2013, 01:57
baypal adlı üyeden alıntı
MErhaba arakdaşlar.
Yok yok, sen en iyisi apache al. Bizim motosikletlerde sıkıntı çok, apachede yokmuş diyorlar Hakkında hayırlısı...
Ben o 90lardan kalma görüntüyü daha çok seviyorum..
sen yanlış düşünmüşsün arkadaşım bu beyin denilen bujideki ateşlemeyi düzenliyor ya iş cg beyinlerindeki ateşleme sayısı fazla olduğu için haliyle bizim motorlara takınca daha performanslı hale geliyor bencede hıza gerek yokta arada 120 130 yapsa fena olmaz uzun yolda sıkıyor surekli 100-105
Yapsa ile sürekli gitse farklı şeyler, sen de söylüyorsun. 180 de yapsa güzel olur ama ne amaçla kendini tehlikeye atıyorsun farkında mısın. Çok yakmayı saymıyorum bile..
-
06 Nisan 2013, 02:47
cd0345 adlı üyeden alıntı
valla 1 yıldır cbf kullanıyorum 6000 km deyim 5500 km dedir de michelin var valla baya zor koşullarada istemediğim sürece kaymadı hatta bi gün piknik yaparken dedim abi bu ne niye kaymıyor neyi var bunun =) dibine kadar kazık fren yaptım arkayı anca öyle fren kitledide kaydı yoksa allahtan michelin almışım olmasaydı şimdiye en az 3-4 kaza mesajı atmıştım buraya
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
valla dostum burada kimse cbf aldırınca komisyon almıyor =)
ama konfor arıyorum diyorsan kafama esince en az zararla satayım diyorsan tek seçeneğin bu aslında bu konu bu kadar basit
150cc kullandığını bilerek kullanacaksan zaten 5-10 km fazla hızlı olacakmış oymuş diye ne konfordan nede markadan vaz geçerim şahsen görüntü olayı evet gayet şık apache
ancak bi süre sonra değiştirmek isteyeceksin sıkılacaksın o bakımdan düşün 150 cc de görünüş olsa ne yazar sesmi var hızmı var kime hava yapacan =)
Hatta ben uzun geziye çıkmadan önce biraz ısıtıyorum.Çok çok güzel oluyor.
İnanmayacaksın hatta.Ben dedim bu niye kaymıyor.Yağmurlu havada frene sert bir şekilde bastım arka sağa sola kaymadan böyle kaydı bile diyemem o derece az kaydı.
Önü nasıl ısıtıyorsun dersen özel yöntemlerim var
-
06 Nisan 2013, 04:24
işyernde honda servisinden bir arkadşım var zamanında yapıyorduk titan beynini takıyorduk fakat beyin uzun ömürlü olmuyor yanıyor demişti.
-
06 Nisan 2013, 14:45
arkadaşlar bölüyürum ama sizin gibi cbf 150 sahiplerinin iyi bileceği bir sorum olacak..Bu motor 100 km de kaç lt yakıyor acaba..? Test eden varmı..Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..Cbf150 motorunu almak istiyorum yaza nasipse..Herkese kazasız belasız sürüşler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler