kendisi bisiklet tamircisi muhtemelen bisiklet parçası uydurmuş ama güzel olmuş
kendisi bisiklet tamircisi muhtemelen bisiklet parçası uydurmuş ama güzel olmuş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Cbf 150 alacağım. İstanbul'da hangi bayiyi tavsiye edersiniz?
tartışmasız ümraniye doğu&batı motor kendim ve arkadaşlarım olmak üzere 6-7 tane motor aldık en ucuz fiyat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
aynalar süper olmuş aynı cbf 600
kullanış olarak nasıl görüş ne durumda....birde aralardan geçerken aynaları geride bırakmak olası bi durum
görüş açısını düzelmek için bu yola gidilmiş
ama araları nasıl geçer bilmiyorum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
aynen kardeş sadece kargosunu ödemen yeterli maksat garajda yatacagına işe yarasınlar
kardeşim yanlış biliryorsam düzeltsin arkadaşlar fakat cbf forumunda okuduğum kadarıyla ve servise sorduğumda bana motorun yağını değistirirken yana eğmeyin demişlerdi yani orta ayakta değiştirilmesi gerekiyo içinde biraz eski yağdan kalması için çünkü cbf 150 normalde 1.25 lt yağ alıyor ama normal bakımlarda sadece lt si değiştirilip devam ediliyor motor açılırsa 1.25 lt yağ koyuluyor şimde gelelim asıl konumuza yani sen motoru eğdiğinde bu içindeki bu 0.25 lt yağıda boşaltmış olabilirsin tekrar kontrol et istersen yağ yerleştikten sonra gerekirse ekle biraz dahave ondan sonra kontrol et yağ yakıp yakmadığını iyi sürüşler..
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
@mücahit_89
Tavsiye için teşekkürler. 2013 modelin 2012'den farkı nedir? 2013 diye aldığım cbf'nin 2012 olmadığını nerden anlayacağım?
Yardımcı olursanız memnun olurum.
güzel bir paylaşım elinize emeğinize sağlık
o conta mı ne hondanın kitlediği parça kaç seferde bi değişmesi gerekir ki
benim motor bin km de yağ değişti sonra 4binde şimdi 6 bin oldu ben değiştireyim diyorum değiştirdilermi daha önce bilmiyorum değiştireyimmi bilemedim =) ya bide bu honda bayilerinde neden 10-50 yok :S ve sakın güngörde bakım yaptırmayın adamlar takıntılı sizi dinlemiyor 1,2 litre koyuyolar cbf e ve illada 10-40 diye ısrar ediyorlar =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
çok başarılı bir çalışma =) şekil olmuş =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
alırken bayi fark etmez tek tek gez en ucuz verenden al bakımlarını D&B ye götür derim
@cd0345
Rodaj ve yağ yakma konusunda nelere dikkat etmek gerekir? Hangi yağı tavsiye edersiniz? 2013 cbf'nin 2012'den farkı nedir?
Bakım için İstanbul'a gitme imkanım yok. Tekirdağ Honda'nın hizmet kalitesi nasıldır?
Bilgilendirirseniz memnun olurum.
Rodajda ilk 1000 km de 5-6 bin devir i geçmeden, ani hızlanma ile motoru zorlamadan, sürekli vites değiştirerek şanzumanın alışmasını sağlamalısın. yağ yağma konusuda her 1000 km de bir yağ ını kontrol edersen hiç bir sıkıntı yaşamazsın. zaten 2000km de bir yağ değiştireceksin.
2010 öncesi ve 2010 sonrası farkı var, onun haricinde 2012 ve 2013 arasında sadece model farkı var. yağ konusuna gelince ipone veya motul u tercih edersen iyi olur. tekirdağ honda hakkında bir bilgim yok.
@rahmi34
Sağol hocam.
Akadaşlar, 2 gün sonra, yani cuma günü sabahı sabah 06-07:00 gibi, Ümraniye Db Motor a gelmek için Kocaeli' den bir cbf 150 ile, iki kişi olmak üzere yola çıkacağız, iş arkadaşımın motorunu götüreceğiz, ogs olmadığından otobanı kullanamayacağız, devlet yolundan geleceğiz. Bilgisi olan arkadaş nasıl gideceğimiz konusunda yol tarifi vb. yardımcı olabilir mi ? Şimdilik tek bildiğim, Kocaeli' den çıkarak İst. il sınırlarına girdiğimizde Ümraniye tabelesını kollamak ve buradan içeri girmek Bu kadar
hacı abi sana kim söyledi bilmiyorum ama öyle bi şey yok bence.zaten öyle bir şey olsaydı onun için ayrı bir tıpa yaparlardı o yağı oradan boşaltırdık. hem ben yan ayağa aldığımda 50-100 ml arası bi şey aktı. zaten yağ boşaltımı yapılırken yan ayak tarafına yatırılması ve sağ sola sallanması tavsiye edilir. bugün hava yağışlı olacak diye motoru çıkarmadım yarın çubuğa bakar haber veririm sana. içime kurt düşürdün
---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 08:56 ----------
saolasın. hacı onu uzun bi süre değiştirmesende bir şey olmaz ama 2 yağ değişiminde 1 değiştirsen iyi olur zaten fazla pahalı bi şey değil.
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)