Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Temmuz 2007, 14:01
cbf 150 nin orjinal yan çantaları,220 ytl,35 lik kappanın arkaya ktaktıgımız çanları iki tane si 280 ytl ben almayı düşünüyorum 100 ytl de aparat 380 ytl,bugun özen motorda konuştum 35 lik çantalar yana olmaz dedi,arkadaşın biri takmış dedim kendisi yapmıştır dedi,bende yan aparatlarını kendim yapmayı düşüyorum,ne de olsa babam kaynakçı,evde yapsın dursun,280 ytl ye 35 lik çantaları aldım mı,motora da taktımmı tamam artçısız keyifli olur ama artçılı biraz benzinden çok gider o kadar,
bende zaten yıllık izinimde 6 agustosta 4 günlügüne doguya gitmeyi düşüyorum tek motor tek başıma,haydi hayırlısı.
insane adlı üyeden alıntı
Fikir güzel ama yan çantalar zarar görmeye müsait olduğundan bence çin malı falan olsa daha ucuza iyi bir çözüm olabilir. Bu arada güzel olmuş yani onu da söyiyim
evet normal gezmelerde takılması dogru olmaz tabi bu sürücünün keyfine kalmış bir durum ama uzun yolda ideal,üç çanta doldur doldurabildigin kadar. çin malı çantaları ben bu motora yakıştıramam şayet.en güzelleri kappanın 35 lik olanı.
Reklamlar
-
20 Temmuz 2007, 15:41
arkadaşlarım cbf150 nin yakıt tüketimi ve son hızı hakkında bilgi verebilirmisiniz<*??Bide bir sorum olacak sizce ybr125 mi daha hızlı gider yoksa cbf150mi??
saygılarımla...
-
20 Temmuz 2007, 23:31
-
21 Temmuz 2007, 02:04
güzel olmuş çantalar ama bukadar agırlık ve artçıyla yol bitermi??150 cc??
-
21 Temmuz 2007, 08:51
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
arkadaşlarım cbf150 nin yakıt tüketimi ve son hızı hakkında bilgi verebilirmisiniz<*??Bide bir sorum olacak sizce ybr125 mi daha hızlı gider yoksa cbf150mi??
saygılarımla...
Arkadaşlar , sadece ve sadece geyik amacıyla yazılmış bu tür sorulara lütfen cevap vermeyiniz . CBF meraklısı olan arkadaş biraz zahmet etsin 156 sayfa ya 3105 cevap yazılan topik i incelesin okusun , bir yer den sonra topik geyik çevrilen bir konuma geliyor.
Madem geyik lazım ben de sorayım cbf 150 cc cbr 600 cc rr geçer mi ?
acaba 600 rr mı çok benzin yakar yoksa cbf 150 mi ?
yeter artık ya........
-
21 Temmuz 2007, 11:03
Merhabalar..Eksoz videosunu çektim ayrıca düz yolda birde hız denemesi var ama son hız video gördüğünüzden daha fazla olur çünkü benim motor henüz 2000 km başlarında.Yeni eksoz performansa olumlu etki yaptı,Komşuluk ilişkilerime negatif
http://www.youtube.com/watch?v=fvSuX4r81MI
http://www.youtube.com/watch?v=t2HserFflNc
-
21 Temmuz 2007, 11:25
eline sağlık
piston adlı üyeden alıntı
kardeş uğraşmıssın güzel olmuş.hız olarak da dediğin gibi az şu anda ama umarız ki ilerde biraz daha artar benim motorda 2100 kmde şu anda ve en fazla 110-115 yapıyo.
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
-
21 Temmuz 2007, 14:56
geçen akşam uzunları yakınca far söndü. kısaya alınca uzun yanmaya başladı. hala aynı şekilde. uzun yanmıyor, kısa uzun olarak yanıyor.
-
21 Temmuz 2007, 15:06
brody adlı üyeden alıntı
geçen akşam uzunları yakınca far söndü. kısaya alınca uzun yanmaya başladı. hala aynı şekilde. uzun yanmıyor, kısa uzun olarak yanıyor.
uzun ampulün patlamıştır, değiştir düzelir...
piston senin videolarda güzel olmuş.sesi benim hoşuma gitti.hatta 2. video çok sorulan soruya bir cevap gibi olmuş.daha 2000 lerdeki bir cbf bile rahatlıkla 115-120 yapabiliyor.inanmayanlar, youtube da başka motor markalarının videolarının arama kelimelerine "cbf150" yazacak kadar kıskanç olanlar bakıp öğrensinler...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
21 Temmuz 2007, 15:52
piston motorunun hızlanması çok guzel ybr125 cbf150nin yanına bile yanaşamaz eminimki suan 2OOO kmdesin 3ooo-4OOOlerden sonra 125km/h ye rahat cıkacaksın
-
21 Temmuz 2007, 17:59
brody adlı üyeden alıntı
kardeş o bi çok arbada ve motorda öyledir uzunu yaktımı kısaları söndürür arabalardada öyledir ama selektör yap bak kısalarda sönmicek osaman selektörde ikiside aynı anda yanıo motorun farları yetersiz gece yolculuğu için uzunu açtımı önünü göremiosun kısayı yaktımıda doal olarak uzağı ortasını tutturamamışlar
-
22 Temmuz 2007, 00:38
arkadaşlar cbf 150 motoruma acayip değişikler yaptım çok güzel oldu.yarın resimlerle anlatırım..
Cloud adlı üyeden alıntı
ilerde bir enduro alacak, Transalp, BMW filan ona hazırlık yapıyo, bu çantaları ve aksamı sonra o motora takacak.
ne den olmazsın ki,harbiden çok güzel olmuş düşünmek gerek böyle bir planı..
-
22 Temmuz 2007, 17:19
arkadaşlarım en kısa zamanda bende cbf150 alarak aranıza katılacagım ybr den hiç memnun kalmadım açıkçası 115i gecmıyodu cbf150 test sürüşünde duz yolda 125 yokuş aşşağı 135i devirdi 2.4 yakıyor 100kmde çok guzel bir mtor çokda rahat en kısa zamanda alıp bende size katılacagım bide arkadaşlar bu yan ayaklık meselesı nasıl olcak nerden takdırabilirz saygılarımla...
-
22 Temmuz 2007, 18:28
CİHAN adlı üyeden alıntı
cbf 150 nin orjinal yan çantaları,220 ytl,35 lik kappanın arkaya ktaktıgımız çanları iki tane si 280 ytl ben almayı düşünüyorum 100 ytl de aparat 380 ytl,bugun özen motorda konuştum 35 lik çantalar yana olmaz dedi,arkadaşın biri takmış dedim kendisi yapmıştır dedi,bende yan aparatlarını kendim yapmayı düşüyorum,ne de olsa babam kaynakçı,evde yapsın dursun,280 ytl ye 35 lik çantaları aldım mı,motora da taktımmı tamam artçısız keyifli olur ama artçılı biraz benzinden çok gider o kadar,
bende zaten yıllık izinimde 6 agustosta 4 günlügüne doguya gitmeyi düşüyorum tek motor tek başıma,haydi hayırlısı.
evet normal gezmelerde takılması dogru olmaz tabi bu sürücünün keyfine kalmış bir durum ama uzun yolda ideal,üç çanta doldur doldurabildigin kadar. çin malı çantaları ben bu motora yakıştıramam şayet.en güzelleri kappanın 35 lik olanı.
Cihan arkadaşım CBF 150 nin orijinal yan çantalarından bahsedebilir misin biraz?Artçıyla beraber oluyor mu?Resmi ya da linki varsa yollar mısın?Teşekkürler.
mrX adlı üyeden alıntı
cbf 150 ile şehirler arası yolda otomobil gibi sürekli 90-100 ile gidilebilirmi. Yoksa motoru arada bir dinlendirmek mi gerekiyor?
Uzun zamandır giremedim tatildeydim.Herkese merhaba.Yazılacak çokşey var...
Ben daha kandil günü Edirne seferi yaptım ve gazı hiç kesmedim.Artçıyla beraber keyifli bir yolculuktu.Gayet rahat birşekilde gidebilirsin.Bu cc ler içinde en rahat motor bu.
-
22 Temmuz 2007, 19:42
-
22 Temmuz 2007, 19:47
chatkut adlı üyeden alıntı
a vagrang sendeki çanta orion mu..?yada markası ne?
o artçı için dayanma aparatını sonradan mı taktın..? öyleyse kaça aldın nasıl taktın anlatırmısın... bu arada ben 1500 km ye gelmiş durumdayım bu aralar sorunsuz biniyorum..
herkese kazasız belasız keyifli sürüşler
kusura bakma arkadaşım.tatildeydim buralarda yoktum.şimdi okumaya başladım forumu kaldığım yerden.Çantam orion.o sırtlık da kendi ürünüymüş denildi bana.40 ytl verdim ona.biraz fazla gibi geldi bana ama değer.artçı gerçekten rahat ediyor.gayet kullanışlı.
Arkadaşlar bir iki sorum var.İki gün önce gece seyahat ettiğim motorumun farları hiç aydınlatmıyordu.Uzun farları açınca hiçbir şekilde atdınlatma alamadım.Hatta karşıdan gelen tüm araçlara sellektör yaptım.Hiçbiri cevap vermedi.Ampuller sağlam.Ne yapmama gerekir.Tavsiyeleriniz?Bir de daha önceden de söyledim.Lastiklerin tutuşu çok kötü.Sizce hangi markaları almalıyım?Hesaplı satılan yerleri yazar mısınız?Arka lastiği biraz kalınlaştırabiliyor muyuz?
-
22 Temmuz 2007, 21:26
-
22 Temmuz 2007, 22:32
mete_han adlı üyeden alıntı
Shot at 2007-07-22
benim ön jantta garip boya aşınmaları oldu...nedenini söyleyeyim...şirkette temizlikci abladan en güçlü kir sökücüsünü istedim...oda bana kireç sökücü bazlı bişey verdi...ben dikkat etmedim pek...bi su akıtmayla geçer dedim...böle oldu...aman dikkat...
Benim düldül kapı önünde...
Garajı evin girişi...Sırf motur için balkonu pimapen kaplattım...
Evin hem apartman girişi hemde yoldan girişi var...müstakil gibi bişey...
hemen yoldan direkt eve dalıyorum moturla...
Shot at 2007-07-22
kaba herif insan ayakkabısını çıkarıır
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
22 Temmuz 2007, 22:34
metehan abi bende de var o jantaki boya sökükleri bende çok siliyorum ondan mı acaba pasta cila da çıkarmaz ki o boyayı ben motor her yerine pasta cila vuruyorum valla geçen gün zaten arkadaşı yarı yolda bıraktım,motorun kaporta kısmını parlattıgım bezle koltugu da silmişim o da sabun gibi kayıyor bende indirdim sen dedim münübüse binde gel gidemiyorum böyle dedim ok dedi bende eve gelince koltugu sabunla yıkadım şimdi tamam.
-
22 Temmuz 2007, 22:35
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
kaba herif insan ayakkabısını çıkarıır
arkadaşım burası ciddi bir topik...
jantları siyaha boyayan oldumu...olduysa nası oldu...sevabına yapabilecek bir tanıdığı olan varmı...boyasam nasıl olur...bu pürüz pek belli olmuyor ama siyaha siyah nasıl olur...
CİHAN adlı üyeden alıntı
metehan abi bende de var o jantaki boya sökükleri bende çok siliyorum ondan mı acaba pasta cila da çıkarmaz ki o boyayı ben motor her yerine pasta cila vuruyorum valla geçen gün zaten arkadaşı yarı yolda bıraktım,motorun kaporta kısmını parlattıgım bezle koltugu da silmişim o da sabun gibi kayıyor bende indirdim sen dedim münübüse binde gel gidemiyorum böyle dedim ok dedi bende eve gelince koltugu sabunla yıkadım şimdi tamam.
oda olabilir bak...ben jantları sürekli parlatırım...hem kimyasal temizlik maddeleriyle...motor ilk günkü gibi cillop valla...nazar değmesin...birde sadece sele yanındaki stıckeri çıkarsam nasıl olur...diğerleri dursun istiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler