Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Şubat 2013, 22:22
arkadaşlar bir arsa alacak olmamız nedeniyle çok sevdiğimiz arabamızı satmaktayız =) 4 teker bana zevk vermiyor ama ihtiyaç oldukça işe yarıyor ama işte biliyorsunuz rüzgarı yemek lazım =) babam motoru alırken alma motoru al arabayla git gel okula istediğin gibi yap arabayı dedi ama yok ben onla katil olurum sende banka borçlusu dedim (benzinnn....) ki sınıfının en az yakan arabası olmasına rağmen arada kullandığımda motorumun değerini anlıyorum =) neyse ayrılmak zor olacak forumdan arkadaşlara ekstra bi ikram olur =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ogretmenden-2011dizel,temiz-body-kitli-cam-filmli,14000-de-114836234/detay/
Reklamlar
-
27 Şubat 2013, 11:36
Aydın'daki motor düns atılmış.
Bu beyefendi ile sabah konuştum, fiyatı biraz fazla geldi.GAraj motoru dedi, siyah olması titiz insan için sıkıntı olabiliyor.Siz ne düşünürsüzün?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16297339/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01776889/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77562094/detay
Siz olsanız önce hangisini ararsınız?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
27 Şubat 2013, 11:50
cd0345 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir arsa alacak olmamız nedeniyle çok sevdiğimiz arabamızı satmaktayız =) 4 teker bana zevk vermiyor ama ihtiyaç oldukça işe yarıyor ama işte biliyorsunuz rüzgarı yemek lazım =) babam motoru alırken alma motoru al arabayla git gel okula istediğin gibi yap arabayı dedi ama yok ben onla katil olurum sende banka borçlusu dedim (benzinnn....) ki sınıfının en az yakan arabası olmasına rağmen arada kullandığımda motorumun değerini anlıyorum =) neyse ayrılmak zor olacak forumdan arkadaşlara ekstra bi ikram olur =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4836234/detay/
Hayırlı satışlar , aslında az yakan bi aractır hakikaten , hatta uzun yolda cbf e yaklaşır :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:47 ----------
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Ben olsam 2008 i almazdim sanırım , km si Yuksek modeli düşük ama çantaları var , gidip görüp en temizine karar vermen en mantiklisi yakın olmasi acısından mugladakine bi bak istersen icin rahat etmezse kusadasindakine de bakarsın hem de kıyas yapma sansin olur
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
27 Şubat 2013, 12:44
Murat merhaba,
Kimsenin günahını almak istemem ama Muğladaki motor bana biraz tuhaf geldi. 18 bin km'de ama egzozu tertemiz boyada en ufak bi paslanma yok. Buna karşın kontak kısmı çok yıpranmış, boyaları sökülmüş. Belki de motorun anahtarının yanında çok fazla anahtar vardı onlar çizdi bilemiyorum. Motorun kumanda ksımlarına ve diğer başka noktalarına bakıp kilometresi gerçekten 18 binde mi bi kontrol et derim. Bunlar benim düşüncem tamamen yanılıyor da olabilirim.
Diğer arkadaşlar da yorum yaparlarsa hepsini değerlendir ona göre hareket et. Kolay gelsin.
-
27 Şubat 2013, 13:30
murat eğer titiz biriysen bence siyahtan uzak dur benim motorda siyah yıkıyorum cila çekiyorum 1 saat geçmeden toz topluyor sırf bu yüzden sıkıntısız motorumu satabilirim ya gri bak yada beyaz
ben kırmızı da severim ama en az pislik gösteren renk gri olduğu için gri motor alacağım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Şubat 2013, 13:31
benim motora da bakın derim, bir miktar indirim yaparım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5756568/detay/
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
27 Şubat 2013, 20:33
mondial50tt adlı üyeden alıntı
Hayırlı satışlar , aslında az yakan bi aractır hakikaten , hatta uzun yolda cbf e yaklaşır :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:47 ----------
Ben olsam 2008 i almazdim sanırım , km si Yuksek modeli düşük ama çantaları var , gidip görüp en temizine karar vermen en mantiklisi yakın olmasi acısından mugladakine bi bak istersen icin rahat etmezse kusadasindakine de bakarsın hem de kıyas yapma sansin olur
evet ya baya yaklaşıyor uzun yolda arkadan zorluyor ama yol vermiyorum =)
şaka bi yana otomobil olarak bir çok araç kullandım halada kullanıyorum arkadaşımda wolksvagen scirocco var yol tutuşu olarak aynı boyur lastik kullanıyor diye hatırlıyorum ancak yol tutuşu kesinlikle iyi 1,3 motor 90 hp ancak emisyon olayları nedeniyle kısıtlı chip tuning denilen bir yazılım olayıyla sınırlamaları kaldırıyorsun ve araç 113 hp oluyor tanıdığıda aynı araçta yaptırdı ve acayip etkiliyor gücünü ve 6 vites olayı yakıtı cimri yapıyor
şöyle anlatayım geçen yaz ben istanbul/kartal - izmit/kefken yaptım motorla 2 kişi ortalama 100 km hızla 135+135 yolu 20 tl ye yaptım babam arabayla 4 kişi full yüklü (tabi devirli kullanımda) 40 yakmış yakıt tüketimi uzun yolda 4,1 litre (dizel) ama dokununca seri kullanmaya kalkınca tüm arabalar gibi yakıyor =) ama bundan önceki arabamız benzinliydi ve 100 kmde 11-12 litre yakıyordu arabaya göz ucuyla baksan sanki benzin buharlaşacak diye binemiyorduk =)
-
27 Şubat 2013, 21:33
Arkadaşlar tekleme sorunu yaşayan varmı? Cevaplarsanız 'sorunlu/sorunsuz' çok makbule geçer.
-
27 Şubat 2013, 22:11
evet ya baya yaklaşıyor uzun yolda arkadan zorluyor ama yol vermiyorum =)
şaka bi yana otomobil olarak bir çok araç kullandım halada kullanıyorum arkadaşımda wolksvagen scirocco var yol tutuşu olarak aynı boyur lastik kullanıyor diye hatırlıyorum ancak yol tutuşu kesinlikle iyi 1,3 motor 90 hp ancak emisyon olayları nedeniyle kısıtlı chip tuning denilen bir yazılım olayıyla sınırlamaları kaldırıyorsun ve araç 113 hp oluyor tanıdığıda aynı araçta yaptırdı ve acayip etkiliyor gücünü ve 6 vites olayı yakıtı cimri yapıyor
şöyle anlatayım geçen yaz ben istanbul/kartal - izmit/kefken yaptım motorla 2 kişi ortalama 100 km hızla 135+135 yolu 20 tl ye yaptım babam arabayla 4 kişi full yüklü (tabi devirli kullanımda) 40 yakmış yakıt tüketimi uzun yolda 4,1 litre (dizel) ama dokununca seri kullanmaya kalkınca tüm arabalar gibi yakıyor =) ama bundan önceki arabamız benzinliydi ve 100 kmde 11-12 litre yakıyordu arabaya göz ucuyla baksan sanki benzin buharlaşacak diye binemiyorduk =)
Benzinli araçta yakıt göstergesi olmasa daha iyi zaten ınsanda psikoloji bırakmıyor Chip tuning yakıtı arttırmıyor mu ? B'nde 170 km yol U cbf le yapıyorum 20 tl kadar yakıyor corolla d4d ile gittiğimde 27 tl gibi bisi yakiyo , zevki olmasa çekilecek dert değil
-
27 Şubat 2013, 22:26
Asım benim baktığım motor satılmış manisaya gidiyorum motor almaya.Yinede teşekkürler en kıas zamanda tanışmak dileğiyle
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
28 Şubat 2013, 01:14
mondial50tt adlı üyeden alıntı
Benzinli araçta yakıt göstergesi olmasa daha iyi zaten ınsanda psikoloji bırakmıyor
Chip tuning yakıtı arttırmıyor mu ? B'nde 170 km yol U cbf le yapıyorum 20 tl kadar yakıyor corolla d4d ile gittiğimde 27 tl gibi bisi yakiyo , zevki olmasa çekilecek dert değil
söz edilecek kadar bir yakıt artışı olmuyor ama aynı beygire daha az yakıtla çıkartan yazılımda atabiliyorlar
-
28 Şubat 2013, 01:18
arkadaşlar selam
ben kırmızı motorumu full mat siyah yapsam diyorum.. farına da film çeksem, transparan olsa, siyah... nasıl olur..
tek düşündüğüm ruhsatta kırmızı yazıyor, motor siyah olacak..
lütfen fikrinizi yazın.. "ulan salak işin gücün yok mu " vb gibi aklınızdan ne geçiyorsa yazın..
merak ediyorum
-
28 Şubat 2013, 01:21
Asım benim baktığım motor satılmış manisaya gidiyorum motor almaya.Yinede teşekkürler en kıas zamanda tanışmak dileğiyle
Hayırlısı olsun Murat insallah temiz gönlüne göre bi cbf denk gelir , en yakın zamanda görüşmek uzere
-
28 Şubat 2013, 01:22
sgurdal adlı üyeden alıntı
sonuçta referanslı motor. alacak olan arkadaşlar öncelikle formdan satan arkadaşlar ile görüşmeli..
bence...
-
28 Şubat 2013, 01:23
söz edilecek kadar bir yakıt artışı olmuyor ama aynı beygire daha az yakıtla çıkartan yazılımda atabiliyorlar
Daha az yakıt , aslında kulağa his geliyo bunu iyi yapan bi yere Chip tuning yaptirilabilir , aksu takdirde beyin bozulursa gereksiz masraf ,
-
28 Şubat 2013, 01:24
sgurdal adlı üyeden alıntı
gözüm kalmadı değil ilanda =)
-
28 Şubat 2013, 01:26
Garip1701 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam
ben kırmızı motorumu full mat siyah yapsam diyorum.. farına da film çeksem, transparan olsa, siyah... nasıl olur..
tek düşündüğüm ruhsatta kırmızı yazıyor, motor siyah olacak..
lütfen fikrinizi yazın.. "ulan salak işin gücün yok mu " vb gibi aklınızdan ne geçiyorsa yazın..
merak ediyorum
Ruhsatta sıkıntı olur ama yeniletilir yapraklar yeni renge göre , aslında nasıl olur acaba mat siyah stickersiz yaparsan resimleri beklerim :D
-
28 Şubat 2013, 01:31
kesinlikle öyle düşünüyorum zaten..aslında, sadece motorun yanlarına yapacaktık ( eşimle, o da meraklandı )
sonra motora yapmaya karar verdik..heeryerine. fara bile transparan folyo.. eksoz üstü korumaya falan..
aşama aşama resimleyeceğim. sticker sız olacak, bakalım nasıl duracak..
-
28 Şubat 2013, 01:53
Polis çevirdiğinde kesinlikle ceza yazacak ve muayeneye sevkedecek,yoksa ruhsat değişimi olmaz,sana maliyeti,300 tl yi bulur ,benden söylmesi kendine iş arıyorsun.
-
28 Şubat 2013, 10:33
Garip1701 adlı üyeden alıntı
sonuçta referanslı motor. alacak olan arkadaşlar öncelikle formdan satan arkadaşlar ile görüşmeli..
bence...
teşekkür ederim düşüncen için
Tsubasa adlı üyeden alıntı
gözüm kalmadı değil ilanda =)
düşünceniz varsa görüşelim gerçekten dosta gidecek motor
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler