Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Şubat 2013, 14:19
Boya yapıldığını biliyorum,spray yaptıklarını bilmiyordum,tşk.
Reklamlar
-
22 Şubat 2013, 21:09
adem ind adlı üyeden alıntı
tamam o zaman ben hüseyin diyorum sana
(çaktırma arkadan 30 zannettim
)
sorun değil içinden ne geliyorsa cihat hüseyin istediğini kullanabilirsin =)
biraz iri yapılıyım ondandır suratı görsen 20 demezsin =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
sgurdal adlı üyeden alıntı
üzgünüm ayrı satamam, motorun albenisi orda zaten
=) ya sıfırına 280 lira vermek istemiyorum böyle sert sabit k21 gibi başka markaların filanda ucuzu yokmu?
-
22 Şubat 2013, 21:50
cd0345 adlı üyeden alıntı
sorun değil içinden ne geliyorsa cihat hüseyin istediğini kullanabilirsin =)
biraz iri yapılıyım ondandır suratı görsen 20 demezsin =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
=) ya sıfırına 280 lira vermek istemiyorum böyle sert sabit k21 gibi başka markaların filanda ucuzu yokmu?
cihad bırak çantayı falan biriktir parayı cbr250 alıcaz sana alıyoz alıyoz sonra satarken bedavaya gidio. geçen bir arkadaşın cbfini verdik full koruma demiri uzun cam depo kılıfı 1000km lik sıfır gibi michlen lastik vardı sadece topcasei yoktu 4200e gitti yazık valla uzun yıllar binmiyeceksen yatırım yapmıcaksın motora.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
23 Şubat 2013, 00:44
chemical adlı üyeden alıntı
cihad bırak çantayı falan biriktir parayı cbr250 alıcaz sana
alıyoz alıyoz sonra satarken bedavaya gidio. geçen bir arkadaşın cbfini verdik full koruma demiri uzun cam depo kılıfı 1000km lik sıfır gibi michlen lastik vardı sadece topcasei yoktu 4200e gitti yazık valla uzun yıllar binmiyeceksen yatırım yapmıcaksın motora.
abi bu gidişle bu sezonda cbf liyim =) en azından yaz sonuna kadar =) biraz dişi sıkıp önümüzdeki sene fuarda artık ne denk gelirse diyorum sanırım =)
ya çanta işi kafamı karıştırıyor arka çantayı kappa 46 filan alayım diyorum 2. el 200-250 arası zaten 52 ler filan uçuk
k21 pek yok 2. el sıfır 270-280 =)
yazın 2 gece filan şarköye gideceğim hem orada işime yarayacak hemde uzun yolda ama belki tekstil malzemeden olan heybe çantlardan alırım hem cbr a da olur =)
-
23 Şubat 2013, 20:10
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım cbf i satmış bulunuyorum.... parasını aldım ama motor şuan bende...
alan arkadaş için hayırlı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Şubat 2013, 23:16
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım cbf i satmış bulunuyorum.... parasını aldım ama motor şuan bende...
alan arkadaş için hayırlı olsun...
hayırlısı olsun iki taraf içinde abi yeni motor varmı planda =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
arkadaşlar bu ürünü ben yurt dışından 15 tl ye getiriyorum isteyen arkadaşlar mesaj atabilir yada 0538 213 77 85 kargo size ait yada 20 tl ye kargo dahil yaparım ist. içi elden teslimde olur
ürün kredi kartı böyüklüğünde ve yaklaşık 2 ehliyet kalınlığındadır cüzdanda taşınılabilir
saygılarımla...
not:ürün teslimatı 20 günü bulabilir yurt dışından geleceği süreye bağlı olarak...
http://www.hudsonderi.com/?urun-2882...ep-Cakisi.html
-
23 Şubat 2013, 23:46
Cbf kullanıcılarında Nolan x-lite x802 kask kullanan birisi vardı kendisiyle konuşmuştum ama baya zaman geçtiğinden unuttum. Kimde acaba o
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
-
24 Şubat 2013, 00:04
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
arkadaşlar bu ürünü ben yurt dışından 15 tl ye getiriyorum isteyen arkadaşlar mesaj atabilir yada 0538 213 77 85 kargo size ait yada 20 tl ye kargo dahil yaparım ist. içi elden teslimde olur
ürün kredi kartı böyüklüğünde ve yaklaşık 2 ehliyet kalınlığındadır cüzdanda taşınılabilir
saygılarımla...
not:ürün teslimatı 20 günü bulabilir yurt dışından geleceği süreye bağlı olarak...
yeni motor varmı planda kelimesine şöyle cevap vereyim... biliyorsunuz büyük bir ameliyat geçirdim karaciğerden... sağlık sorunlarım nedeni ile kuryelik yapmamalıyım... elimdeki avucumdakini bir işe yatırıyorum.:..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
24 Şubat 2013, 00:08
abi bu gidişle bu sezonda cbf liyim =) en azından yaz sonuna kadar =) biraz dişi sıkıp önümüzdeki sene fuarda artık ne denk gelirse diyorum sanırım =)
ya çanta işi kafamı karıştırıyor arka çantayı kappa 46 filan alayım diyorum 2. el 200-250 arası zaten 52 ler filan uçuk
k21 pek yok 2. el sıfır 270-280 =)
yazın 2 gece filan şarköye gideceğim hem orada işime yarayacak hemde uzun yolda ama belki tekstil malzemeden olan heybe çantlardan alırım hem cbr a da olur =)
Bak ya cbf den vazmı geçiyorsun biz daha yeni alıyoruz yok ole beraber gezeceğiz daha satma bu senede cbf le devam seneye satarsın yaza inşallah bol bol gezeceğiz hep birlikte.
-
24 Şubat 2013, 01:18
saygılarımla...
yurtdışından çanta almayı düşündün mü , heybe gibi olan yada topcase şeklinde , fiyatları nasıl
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
24 Şubat 2013, 01:28
geçmiş olsun ramazan ameliyat olduğunu bilmiyordum.. hayırlı olur işallah işlerin.
-
24 Şubat 2013, 01:32
DaRkNeSs- adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ramazan ameliyat olduğunu bilmiyordum.. hayırlı olur işallah işlerin.
http://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/100491-ameliyat-oncesi-selam-olsun-denizli-servergazi-hst.html
-
24 Şubat 2013, 01:34
cihat ptt kargo ile kapıda ödemeli yollayabilirsen aldım 1 tane ;)
-
24 Şubat 2013, 01:50
Bu arada tekrar gecmis olsun. Ramazan abi. İnsallah Hayırlısiyla yolunda gider olur islerin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
24 Şubat 2013, 20:43
cihad bu çakıyı nasıl getircen yurt dışından güvenlik açısından kargoda sıkıntı olmasın? ürün linktekiyle aynımı yani özellikleri güzel bıçak hem taşımadada sıkıntı olmaz sanırım getirirsen senden alırım
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
24 Şubat 2013, 22:54
merhaba herkese.
2 gün önce ön ve arka dişliyi degiştirdim.oringli zincir taktım..
arkada 42 olan dişli nin yerine 40 dişli taktırdım
bugün sakarya yolunda deneme fırsatı buldum
motor düz yolda rahat bi şekilde 115km/h motor bagırmadan seyretti ama son gazda gaz elcigi bi noktadan sonra çevrilmedi..
hafif yoluş aşagı 122 km/h da kaldı burdada gaz sondaydı daha çeviremedim.
önceden düzde 42 dişli ilede 115 i görüyodum ama motor bagırıyodu ..
ama 42 dişli ile su ana kadar hiç son gaz olmamıştı yani gez elcigini son noktada hissetmemiştim..
bu gün 40 dişli ile son gaz elciginde son noktayı beya gördüm gitmek istiyosun ama dönmüyor..
sizce 40 la devam mı edeyim yoksa 42 ilemii.??
42 de hiisetmedim gaz elciginin son noktasını 40 ta beya gördüm bu normalmidr??
-
24 Şubat 2013, 23:23
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yeni motor varmı planda kelimesine şöyle cevap vereyim... biliyorsunuz büyük bir ameliyat geçirdim karaciğerden... sağlık sorunlarım nedeni ile kuryelik yapmamalıyım... elimdeki avucumdakini bir işe yatırıyorum.:..
geçmiş olsun allah şifa versin abi
her zaman önce sağlık
inşallah yatırım yaptığın iş yüzünü güldürür
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Bak ya cbf den vazmı geçiyorsun biz daha yeni alıyoruz yok ole beraber gezeceğiz daha satma bu senede cbf le devam seneye satarsın yaza inşallah bol bol gezeceğiz hep birlikte.
inşallah =) motor fark etmez cbr da alırsam gezeriz =)
mondial50tt adlı üyeden alıntı
yurtdışından çanta almayı düşündün mü , heybe gibi olan yada topcase şeklinde , fiyatları nasıl
evet baktım ancak çinlilerle zevkim uymuyor uyanlarda zaten pek fark olmuyor çünkü buradaki tüm ürünlerde çin üretimi olduğu için tekli alımda pek birşey fark etmiyor ancak çoklu alımda deli fiyat değişiyor =) ama ondada gümrüğe takılır büyük hacimli bir ürün =)
bi tane bacağa bağlanan bi çanta var ondan düşünüyorum bakalım getirtirsem fotosunu koyacağım =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
DaRkNeSs- adlı üyeden alıntı
cihat ptt kargo ile kapıda ödemeli yollayabilirsen aldım 1 tane ;)
can valla çok isterdimde kapıda ödemeli yollama bedeli sanırım 15 tl gibi bi rakamdı zaten =) valla hesabıma havale yapabilirsin veya sahibinden hepsiburada filan get denilen güvenli ilan açabilirim güven olayına takılmam babanın oğlu değilim güvenmemen doğal =)
-
24 Şubat 2013, 23:28
yok yok cbf le gezeceğiz kardeş kardeş cihat
-
24 Şubat 2013, 23:37
chemical adlı üyeden alıntı
cihad bu çakıyı nasıl getircen yurt dışından güvenlik açısından kargoda sıkıntı olmasın? ürün linktekiyle aynımı yani özellikleri güzel bıçak hem taşımadada sıkıntı olmaz sanırım
getirirsen senden alırım
abi ya bu güne kadar telefon kılfı telefon ekran koruma filmi çakı mont ayakkabı gibi bir çok ürün getirttim henüz gümrüğe takılmadı 2 kg altındakiler zaten pekde hacimi büyük değilse takılmıyor diyorlar ama daha büyük hacimli ağırlıklı şeyleri getirtip takılmayanlarda var gümrüktekilerin gözüne batmazsa rahatız =) ama elbet riski var =)
abi motorda minibüsçülere filan karşı caydırıcı amaçlı kullanmak için bi arkadaşım getirtti sudan filan etkilenmeyen birşey ince ve yasal sınırları aşmıyor yani polis aramada sıkıntı çıkartmadı motora sabitlemek için keskin ucunuda kapatan bi sert kılıfı var ve bu kılıfın arka ucunda acil yardım için düdük var böyle birşeyde kullanmak isteyen olursa irtibata geçebilir =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
serdar37100 adlı üyeden alıntı
yok yok cbf le gezeceğiz kardeş kardeş cihat
sen alda motoru gezeriz bende kendime gezmeye yer arıyorum =) ama benzin ahh benzin =) 5 lira olacak sen alana kadar =)
hondaya dilekçe yazalım cbf lpg edition getirsin =)
-
24 Şubat 2013, 23:42
abi ya bu güne kadar telefon kılfı telefon ekran koruma filmi çakı mont ayakkabı gibi bir çok ürün getirttim henüz gümrüğe takılmadı 2 kg altındakiler zaten pekde hacimi büyük değilse takılmıyor diyorlar ama daha büyük hacimli ağırlıklı şeyleri getirtip takılmayanlarda var gümrüktekilerin gözüne batmazsa rahatız =) ama elbet riski var =)
abi motorda minibüsçülere filan karşı caydırıcı amaçlı kullanmak için bi arkadaşım getirtti sudan filan etkilenmeyen birşey ince ve yasal sınırları aşmıyor yani polis aramada sıkıntı çıkartmadı motora sabitlemek için keskin ucunuda kapatan bi sert kılıfı var ve bu kılıfın arka ucunda acil yardım için düdük var böyle birşeyde kullanmak isteyen olursa irtibata geçebilir =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
sen alda motoru gezeriz bende kendime gezmeye yer arıyorum =) ama benzin ahh benzin =) 5 lira olacak sen alana kadar =)
hondaya dilekçe yazalım cbf lpg edition getirsin =)
olmazsa kendimiz modifiye ederiz motosikletleri lpg ye çeviririz ilk gezimi edirne tarafına yapmak istiyorum vallaha istanbul gezilerim hep olacak da
ebay dan iki defa alış veriş yaptım biri geldi birisi ne oldu bilmiyorum gitti kayboldu ptt de kimse bilmiyor yani su içtik ürünün üzerine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler