http://www.bizimmotor.com/CBF%20150%20Yedek%20Par%C3%A7a%20Listesi?product_i d=963
montaj olayını bizler çözüp konu açacaz artık resimlerle anlatacaz
http://www.bizimmotor.com/CBF%20150%20Yedek%20Par%C3%A7a%20Listesi?product_i d=963
montaj olayını bizler çözüp konu açacaz artık resimlerle anlatacaz
birGarip..
arkadaşlar merhaba
2008 senesinde cbf ailesine katılmıstım. yaklaşik 40000 km yaptıktan sonra 2010 senesinde satıp kawasaki er6 n aldım yaklasık 2 sene kullandıktan sonra işlerimin bozulması sebebiyle tekrar cbf e geri döndüm fakat kısa süre kullanıp 2005 model transalp sahibi oldum. şimdi de tekrar transalpi satıp bir cbf sahibi olmak üzereyim. satma sebebim ülkemizdeki benzin fiyatlarından baska birsey olamaz. transalp yarın satıs işlemlerini yapıp bir tane 2011 model cbf buldum bugun arkadasla konustuk nasipse carsama gunu gidip alacagım.
son sayfalarda aydınlatma ile ilgili konular geçmiş bende bir önceki motorumdan size bir kaç resim paylaşacağım ve kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. yolda fark edilmek ve motorunuzuda biraz daha güzel görünmesi için tercih edebilirsiniz... çarşambadan sonrada aldığim motorun resimlerini falan paylaşırım.
hepinize kazasız sürüşler dilerim...
Hayirli olsun kardesim ama bu paralara satman cok zor yine insaalah en kisa zamanda istedigin fiyati buljr satarsin
sizleri yakın olarak gördüğüm için paylaşmak istedim..
kendime ait site.tasarımda bana ait
www.yuzlerceFilm.com
birGarip..
Merhaba arkadaşlar cbf150 yi verdik ama ayrılmak zor oldu Neyseki apaçi olmayan birine verdim içim rahat gitti hayırlısıyla cbr250 aldım Allah gönlüme göre verdi ilk izlenimlerim harika duygularımı ifade edemiyorum. Cbf topiğini tabiki bırakmıyorum bu başlık altında çok değerli insanlarla tanıştım arkadaşlar edindim hepinizi çok seviyorum değerli kardeşlerim tekeriniz düz bassın.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Ne demek ben hep buralardayım. Ethem abiden çok şey öğrendim irtibat herzaman olacak. Cihad senide en kısa zamanda cbr la görmeyi bekliyorum çok güzel makine tam istediklerimi karşılıyor
Arkadas hayirli ugurlu olsun allah kaza bela vermesin...
tamamdır abi halledelim bu işi yaza sizin oralarda ışıksız kalmayayım=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
nihat abim hayırlı olsun ama ayıp oldu bak beni beklemeden aldın =)
şaka maka hayırlı olsun abim çok sevindim allah kaza bela göstermesin maaşallah taş gibi motor =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
abi bak bahane dinlemiyorum istanbula cbrla ilk gelişini bekliyorum =) gel misafirim ol bi haftasonu toplaşalım bi mangal yapalım ya bak azım sulandı =)
cbr a ama yanlış anlaşılmasın =)
Ayıp ediyosun cihadım al dene motoru ama üstünden bidaha inmezsin diyim. sanada en kısa zamanda alalım yakışır kardeşime
selamlar arkadaşlar,bugun enteresan km fotosu yakaladım,baktım km 5999 olmuş fotoğraflayım dedim birde ne göreyim alttaki km 2013'e denk gelmiş
ve geçen de yakıt ölçümü yaptım;depomu fulledim sonra 215 km yaptım tekrar fulledim bu arada aynı yerden almadım benzini, işte yakıtım sizce nasıl...
100 kmsi artçılı ve genelde yağmur çamur soğuk tempolu kullanım
Ben yedek hariç 400km rahat gidiyordum lastik havalarınızı kontrol edin ve hava filtrenizi temiz tutun bakımlarda hava filtresini temizlemek yerine değişime gidin arka dişliyide yeni kasa kullanan arkadaşlar 42t yapsınlar sübap ayarınızda doğruysa bu civarlarda yakıt tüketiminiz olmalı tabi normal kullanımda.
Normal bende 35 liraya 214 km gitmişim
Her yerde benzin fiyatı farklı arkadaşlar kaç tl yaktı olarak düşünmeyin.
Mücahit hesapladın 2,49 tl yakmışın 100 km de. Bu bence normal
ben mi yanlış hesapladım 215 km yapmışım sonra 7.2 litre benzin almışım gerçi aynı pompa değil sağlıklı ölçüm olumadı pek ama 3 küsür litreye gelmiyormu ortalaması...
ben her zaman litre hesabı konuşmayı severim kuruş hesabı borsa gibi değişen bi olay2. benzin alışımda zam geliyo nasıl hesap yapayım ben
abi sağolasın inşallah =) fuar davetiyelerimi aldım 4 tane ama dah bulmaya çalışıyorum malum çevre geniş isteyen çok lazım olan varsa bulmaya çalışırım özellikle şehir dışından gelecek arkadaşlara =) ethem abi nihat abi koray abi hepinizi bekliyorum ona göre=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:55 ----------
bence çok yakmışsın 3,5 litre yakmışsın kaba bi hesapla
yahu onu yanlış yazmışım.. ben hesapladım olacaktı. iphone dan yazıyorum bazen kendi kendine değiştiriyor alışamadım daha
215 km yol yapmısın, 7.2 litre değil 5.34 litre yapmısın ( kdv fiyatını gördüm ) olarak görmüşüm telefondan yahu baya bi uykum vardı aslında dalgındım
yanlışlık olmuş kusruma bakmayın
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)