motorumu satıyorum. ciddi kazası belası yok, sadece birkere sola yattım, ondada koruma demiri işe yaradı fakat resimlerdede görüldüğü gibi koltuğun alt tarafında çizik oluştu. bunun haricinde çok şükür problemim olmadı. motor işe gidip gelmede ve hafta sonları istanbul dışına ufak yolculuklarda kullanıldı. yapılan km nin yarısı zaten uzun yoldur. motoru zorlamam, zaten genelde 6000 devir 80 km hızda kullanırım. bakımları aksamadığı gibi 1000 km de bir yağını değiştirdim. garantisi temmuz ayına kadar devam ediyor. alacak kişi en fazla 30 tl civarı para verip 14000 km bakım yapacak ve 2000 km enazından başka masraf etmeyecektir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1782609/detay/
Katılırım tabi kardeşler. Kalacak yer bulmaya çalışırım net belli olsun tarıhler. Çadır işi bana ters uyuyamam yahu motorumu gördüğünüzde tanıyamacaksınız bunu da dim
cbf göstergesi anladığım kadarıyla hasas değil en azından benimki
gözlemim şöyle depoyu full yaptığıda pompa atınca bırakırsan yine full çizgisinin 1 tık üstünde oluyor biraz daha doldurtursan 2 tık üstünde oluyor ibredayanıyor yukarıya
sonra 100-150 km civarı depo yarıda gibi gösteriyor sonra 300-250 km daha biniyorsun öyle yedeğe düşüyor =)
ama senin yakıtın çok gibi geldi ben kabaca bi hesap yaptım sen 80 liralık benizinin benzin 5 liradan bile olsa 16 lt yapar motorun 3 litre yaksa senin 530 km filan yapman lazım ki 550 gibi bi rakama ulaşman lazım gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
ramazan abi sana karşı mahçup durumdayım geçen yaz sonu gelecektim aksilik çıktı gelemedim
ama bu yaz garanti 3 ay vakit var inşallah gelceğim en az 1 belkide 2-3 gece çadırda şarköyde kalacağım eğer sende uygun olursan istanbula döneceğim gün sabahı şarköyde buluşuruz birlikte abi yada uygun bi yerde çanakkaleye geçer akşama kadar yada bi gece kalır öyle tekirdağ üzerinden yine istanbul olabilir düşünebiliriz?
Estafurullah Hüseyin'im tabi ayarlarız bi şekilde ama bana şarköy çok ters plan yaparız o zaman
Öncelikle herkese merhaba adım Adem sitede yeni üye değilim fakat tanışmak bu zamanaymış.(http://www.motosiklet.net/forum/tani...n-tanisma.html) Yaklaşık 5 ay önce bir Cbf 150 aldım. şuanda 9000 de, gri ve sayenizde bakımlı bir motor birkaç fotoğraf atacağım ama çekerken biraz aceleye geldi haberiniz ola.
Soğuk havalarda kedilerin istilası. seleye gördüğünüz bezi 4 kat yapıp geçiriyorum yine de söküyolar. yatsınlar sıkıntı yok hatta mutlu bile oluyorum ama seleyi yırtarlarsa yapıştırıcı sürüp bırakırım
Storm 150 > Cbx 250 Twister> Cbf 150'11
Hayat ve Ben
bende hep sele üzerine bişeyler örtmeye çalışıyorum ama bi şekilde söküyorlar nasıl beceriyorlarsa :D kedileri bende severim ama bi de seleyi tırnaklamasalar her yeri delik delik oluyor :D
bi de hep lastiklere işiyor koku bırakıyor erkek olanları olsun kedi candır.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
Benim motorda bi koku var bende yağ vs. kokusu zannediyordum. motor kullanınca ellerim kokuyordu elcikleri değiştirdim ama yine kokuyor demek ki o kedilerin kokusuymuş. elcik kokusu değil
Hayat ve Ben
başka bi cbf ve sis farı..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][imghttp://b1302.hizliresim.com/16/8/jwr1v.jpg][/img][/IMG]
[IMG][imghttp://b1302.hizliresim.com/16/8/jwr2f.jpg][/img][/IMG]
gece aydınlatması
[IMG][imghttp://b1302.hizliresim.com/16/8/jwr2v.jpg][/img][/IMG]
---------- Post added at 11:42 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
gece aydınlat ması
Valla ellerine sağlık ümit şahane olmuş sisler sen biliyon bu işi yauu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Ümit çadırda olur neden olmasın bana farketmez ama ramazan olmaz diyo baksana
Ramazan olmazsa uygun bi pansiyon falan ayarlarız yahuu ) sen sıkma canını çadır pansiyon ortasını buluruz motorların üstünde uyumayalımda )
merhaba arkadaşlar bende bu sezon sıfır bir cbf 150 alacağım. kıvrak motordan almayı düşünüyorum da şimdi geç oldu yarın ararım artık, ellerinde hazır oluyor mu yoksa sipariş üzerine mi getirtiyorlar bilgisi olan var mı ?
DOSTLAR benim benzinb göstergesinin ampülü patlamış..
o ampülü degişmek işçin kafa gtenajının komple sökülmesi mi lazım..
yoksa tur camını sökmek yeterli olşurmu??
başka bi yöntemi varmıdır__?
ben bu gün söktüm,malesef komple sökmek lazım
işin kötüsü hazır sökmüşken bütün ampulleri değiştireyim dedim ton farkı olmasın diye, hız göstergesindeki ampulün biri yarım saat sonra patladı :D
bende de aynı sorun var devir göstergesinin ampulü patladı. zamanım olsa hallederim gibime geliyor. bide benim göstergenin içine su girmiş tam ortasında su buharlaşmış yani benim illa göstergenin camını mı çıkarmam lazım o suyu silmek için yoksa pratik çözümü olan var mı??
Hayat ve Ben
Benim derdim devlet yerleri var ise kesin oradan ayarlarız bi yer . Olmadı pansiyon en uygunu tabi. Grup gezilerinden çok zevk alırım hele hele Çanakkale gibi bi yerde
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Tabiki hocam. Bende kapaklıda oturuyorum zaten. Memnuniyetle karşılarım seni.
ümit belki hatırlarsın benimde devir saati gösterge ampulu patlamıştı amcaoğluyla beraber değiştirmiştik ve fotolarını.da topice attım bi araştır ama öyle tur camını. bitmiyor iş bütün grenaj ların sökülmesi lazım..istersen bi pazar benim dükkanda yaparız. Bende yedek ampul de olması lazım fazla fazla almıştım zaten.sökülmüşken de hepsini değiştirdim şimdiye kadarda kesmedi ampuller. Hatta.istersen renkli mesela beyaz ampul de takabilirsin daha sexi olur gibime geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
Ümit sayfa 1510 bi bak
abi hiç bilmiyorum oraları sen nasıl dersen =) boynum kıldan ince =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------
ramazan abi benim babam öğretmen de daha önce bi kaç kez öğretmen evinde kaldık çok uygun oluyor ve konforlu otel gibi =) ama yazın dolu olduğu için öğretmen dışında almıyorlar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)