Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Şubat 2013, 19:46
lastiğe civa nasıl girdi anlamadık? civata mı girdi? yazdıkların anlaşılmıyor. ön lastik mi, arka lastik mi patlak? sabaha kadar iniyorsa, yanaklardan, siboptan veya başka bir küçük patlaktan dolayı iniyordur.
Reklamlar
-
07 Şubat 2013, 00:42
[QUOTE=chemical;2927371]
cd0345 adlı üyeden alıntı
10-50 koyacaksan castrol power1 racing. ama tavsiyem 15-50 mobil olur çok iyi geldi cbf e tavsiye ederim cihad.
olabilir nihat abi yaz sonuna kadar 2000 daha yaparım kışa yine 10-40 yada 10-50 koyarım =) kışın 15-50 zor olur sanırım? fiyatı nedir ne bakımdan iyi abi=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
[QUOTE=GÜNTEKİN;2927396]Arkadaşlar 2 nci el benzin deposu arıyorum, elinde olan arkadaşım veya bildiğiniz bir depo varsa yardımcı olursanız sevinirim. Depom ezildi yenisi de çok para.
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
chemical adlı üyeden alıntı
Ben 15 -50 koydum motorun çekişi bir anda düştü. En ideali CASTROL POWER1 10 -40 Çekişi bile farklı oluyor motorun.
15-50 koysam bile yaz aylarında sıcaklarda düşünüyorum ve öyle bir olumsuzluk görürsem değiştiririm =)
-
07 Şubat 2013, 00:44
Pardon arkadaşlar. İphone kullanıyorum kafasına göre değiştiriyor.
Evet civata girmişti. Hemde sıfır taktım ertesi günü. Bugun Lastikciye götürdüm Sibop bozulmuş. Çok çok az kaçırıyormuş. 4 ayda da tamamen boşalmış motorla gezdim biraz üşüdüm ama iyi oldu. Maşallah motorda hiçbirşey yok...özlemiştim motoru. Brandasını çektim duruyor. Jant çok kirlenmiş. Havalar iyi olsun bi temizleyecem mazotla
-
07 Şubat 2013, 00:47
DaRkNeSs- adlı üyeden alıntı
80 tl lik benzini nasıl alıyorsun bi kerede değil sanırım..
ben geçen gün 62 liralık aldım yolda kalmak üzereymişim, 13,2 litre benzin aldı silme doldurunca.
60-62 lirayla 450 km yapıyorum ben
benzin pompalarının yazdığına bakma onlar az basıyor bunu pompacı tanıdıklarımda onaylıyor hatta en çok opette var kartal real in altındaki opette ölçüme şahit oldum adamlar adamlar denetlemeye geldiler 5 litrelik ölçülerine 4,3.. litre bastı ve adamlar fırça attılar hepsi yapıyor %10 %15 bunlar bokunu çıkarttı %20 diye filan öyle
ben bi kere yolda kaldım depoda benzin yoktu salla ses yok o derece fulledim silme doldu 14,4.. litre aldı o depo asla 1 litre fazla alamaz .. totaldı bu olayı yaşadığım istasyon
-
07 Şubat 2013, 00:50
[QUOTE=cd0345;2928162][QUOTE=chemical;2927371]
olabilir nihat abi yaz sonuna kadar 2000 daha yaparım kışa yine 10-40 yada 10-50 koyarım =) kışın 15-50 zor olur sanırım? fiyatı nedir ne bakımdan iyi abi=)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar 2 nci el benzin deposu arıyorum, elinde olan arkadaşım veya bildiğiniz bir depo varsa yardımcı olursanız sevinirim. Depom ezildi yenisi de çok para.
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
15-50 koysam bile yaz aylarında sıcaklarda düşünüyorum ve öyle bir olumsuzluk görürsem değiştiririm =)
15-50 mobili ben çok beğendim şu 5500 devir civarı gelen sesler titreşim azaldı bitti gibi birşey oldu. Çekişte herhangi bir değişiklik yok vites geçişleride yumuşadı 10-40ta daha kemikli geçiyor vites. Fiyat olarakta hemen hemen aynıdır tam hatırlamıyorum 20lira falan olması lazım. Denemeden karar verme derim. Ben yaz kış 15-50 kullanıyorum motorda hep aynı yağı kullanmaya dikkat et yaz kış farklı yağ kullanma sonuçta istanbulda yaşıyorsun kışın en fazla 1 hafta 0 ın altına iniyor sıcaklık o yüzden yaz kış kullanabilirsin. kışın 10-40a göre biraz daha geç ısınız oda olsun 2-3dk.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
07 Şubat 2013, 00:55
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Selam arkaşlar
Dün aksam motoru çıkardım dişarıda duruyor şimdi brandalı bir şekilde. Arka lastiğim full inmiş. Yaması atmış sanırım bu iş canımı sıktı iyice yeni lastik alıcam galiba aksam hava komprasörü ile hava basayım bi bakalım ne olacak
http://m.youtube.com/#/watch?v=EaTJT...youtu.be&gl=TR
Bi video çekmiştim izlemek isteyenler için
Herkeze bol keyifli sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
Telefondan yazdım açılır mı bilmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
Arkadaşlar lastiği ilk aldığımda civa girmişti yaptırdım ertesi gün attı tekrar yine yaptırdım iyi gitti öyle. Şimdi yine inmiş ön lastik sağlam arka fıııs. Nedir sizce ?
ramazan abi iyi akşamlar nasılsın
abi video güzel olmuş renk kattı taş gibi modor maaşallah =)
abi lastik konusunda forumda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-mujde-ride-on-ile-lastik-patlamasi-ve-balans-kursunlarina-son-97517711/detay
bu linkteki ürünü duymuştum yararlı birşey gibi netteki videoları izlersen daha bilgi verici olur abi
abi xenonlardan haber yokmu ya getirsinler artık ama =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
[QUOTE=chemical;2928177][QUOTE=cd0345;2928162]
chemical adlı üyeden alıntı
15-50 mobili ben çok beğendim şu 5500 devir civarı gelen sesler titreşim azaldı bitti gibi birşey oldu. Çekişte herhangi bir değişiklik yok vites geçişleride yumuşadı 10-40ta daha kemikli geçiyor vites. Fiyat olarakta hemen hemen aynıdır tam hatırlamıyorum 20lira falan olması lazım. Denemeden karar verme derim. Ben yaz kış 15-50 kullanıyorum motorda hep aynı yağı kullanmaya dikkat et yaz kış farklı yağ kullanma sonuçta istanbulda yaşıyorsun kışın en fazla 1 hafta 0 ın altına iniyor sıcaklık o yüzden yaz kış kullanabilirsin. kışın 10-40a göre biraz daha geç ısınız oda olsun 2-3dk.
haklısın abi nette okuduğum yorumlara göre yaz kış 10-50 daha çok öneriliyor bende onu deneyecektim bende dediğin gibi bi yağda sabit kalma taraftarıyım ama bakalım =)
-
07 Şubat 2013, 00:58
benzin pompalarının yazdığına bakma onlar az basıyor bunu pompacı tanıdıklarımda onaylıyor hatta en çok opette var kartal real in altındaki opette ölçüme şahit oldum adamlar adamlar denetlemeye geldiler 5 litrelik ölçülerine 4,3.. litre bastı ve adamlar fırça attılar hepsi yapıyor %10 %15 bunlar bokunu çıkarttı %20 diye filan öyle
ben bi kere yolda kaldım depoda benzin yoktu salla ses yok o derece fulledim silme doldu 14,4.. litre aldı o depo asla 1 litre fazla alamaz .. totaldı bu olayı yaşadığım istasyon
yasal olarak sınır %9 diye biliyorum o yüzden hepsi %9a ayarlı tabi bu durum denetimde normalde kim ne geçirirse. Ben zaten ne zaman cola şişesine doldurtsam 1lt cola yazan kağıdın altında kalıyor seviye düşünün işte cola şişesimi hatalı yoksa pompamı bence pompa
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
07 Şubat 2013, 01:02
İyim krdesim sen Nasılsın.
Xenon işi öldü arkadaşlar. Sizi ümitlendirdiğim için çok özür dilerim.... :( telefondan yazıyorum şimdi detayları sonra yazarım.
-
07 Şubat 2013, 01:10
-
07 Şubat 2013, 01:18
-
07 Şubat 2013, 01:26
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Anladık ümit ,zafer baya iyi gezmişsiniz iyide bunu burnumuza sokmanın ne alemi var
) özendirmeyin kardeşim milleti
)) zaten iyice bunaldım vala kafamı bozma nöbetin olduğu bi hafta sonu gelir alırım seni taaa edirne çanakkale yi buluruz..
)) hazırlıklı ol kardeşim..
abi mayısa dogru bi çanakkale planımız var aslında bakalım o gün bi gelsinde..
bugün sende olsayın süper olucaktı abi..
mükemmel yerler vardı..
-
07 Şubat 2013, 01:47
arkadaşlar benim bir sorum olacak bnm cbf 150 1.vitesten 2. vitese gecerken cok ses geliyr sanzımandan acaba normal mi yda yagını degistirsem ses azalr mı?motor 4050 km bakım zamanıda geldıkıs sartları için 10/40 uygunmudur?
-
07 Şubat 2013, 02:44
ben 57 tl lik aldım depom yarıya ındıgınde 20 lıralıkta arkadasım atmıstı ıcındekınıde sayıyorum hadı 80 lıralık benzın olsun şu an benzin gostergem kırmızının altına ınmek uzere 451 km yaptı tam olarak bıtıncede en fazla 470 km olur. cokmu yakıyor cozemedım
-
07 Şubat 2013, 03:01
TuLuMBaCı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim bir sorum olacak bnm cbf 150 1.vitesten 2. vitese gecerken cok ses geliyr sanzımandan acaba normal mi yda yagını degistirsem ses azalr mı?motor 4050 km bakım zamanıda geldıkıs sartları için 10/40 uygunmudur?
En gürültülü ve sert vites geçişi, 1 den ikiye veya ikiden bire geçiş anında yaşanır, sebep ise arada boşun olması, bunun önüne geçebilmek için, yani en doğru, şansımanı yormadan vites geçirme yöntemi, vites pedalına tek hamlede vurmak şeklinde değil, vites pedalına daha yumuşak bi kuvvet uygulayarak boşu hissederek vites atmak. ben izmirde olsam 4 mevsim 15w-50 kullanırdım. 10-40 ile vites geçişlerinde bi yumuşama hissetmen zor, ki zaten muhtemelen içindeki de 10w-40 tır. 15w-50 iyi bi yağ ile değişim yaparsan en azından sorun halen devam ediyorsa, sıkıntıyı mekanikte arayabilirsin. Debriyaj ayarının bozulması, yağın fazla eksilmesi ve tamamlanmamasıda vites geçiş kalitesini olumsuz etkiliyen, şansımanı yoran unsurlar, bunlarıda kontrol etmelisin.
-
07 Şubat 2013, 03:16
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Anladık ümit ,zafer baya iyi gezmişsiniz iyide bunu burnumuza sokmanın ne alemi var
) özendirmeyin kardeşim milleti
)) zaten iyice bunaldım vala kafamı bozma nöbetin olduğu bi hafta sonu gelir alırım seni taaa edirne çanakkale yi buluruz..
)) hazırlıklı ol kardeşim..
tebrik ediyorum süper gezi olmuş gibi görünüyor allah kazadan beladan korusun cümlemizi selamlar
-
07 Şubat 2013, 04:22
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
abi mayısa dogru bi çanakkale planımız var aslında bakalım o gün bi gelsinde..
bugün sende olsayın süper olucaktı abi..
mükemmel yerler vardı..
Benim karadeniz gezisinden önce yapalım kardeşim bi çanakkale gezisi
valla kardeşim bende gelmek isterdim. Ama malum hafta içi çıkmamam. Ama olsun beni aramanız düşünmeniz yeter kardeşim..gönüller bir olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:18 ----------
TuLuMBaCı adlı üyeden alıntı
kardeş aynı dertten bende muzdaribim ama artık alıştım benim motor 9500 km ye geldi hala vites geçişleri sert..Sen fazla takma ethem in dediği gibi boşu hissetmelisin..zaten zamanla o şekilde vites değiştirmeye de alışacaksın. Keyifli sürüşler..
-
07 Şubat 2013, 15:17
tedrm arkadaslar bılgılerınız ıcın
-
07 Şubat 2013, 17:13
Kardeşler Çanakkale gezi işinde bende varım kalacak yer bulmaya çalışırım en uygun
-
07 Şubat 2013, 18:20
Garip1701 adlı üyeden alıntı
Kardeşler Çanakkale gezi işinde bende varım
kalacak yer bulmaya çalışırım en uygun
Ramazan yer bulursan şöyle uygun fiyatlı süper olur bu aralar maddi durumlar sıkıntılı herşeyin ucuzuna kaçalım hatta ucuz benzinle gidelim çanakkaleye
-
07 Şubat 2013, 22:22
mz 301 adlı üyeden alıntı
ben 57 tl lik aldım depom yarıya ındıgınde 20 lıralıkta arkadasım atmıstı ıcındekınıde sayıyorum hadı 80 lıralık benzın olsun şu an benzin gostergem kırmızının altına ınmek uzere 451 km yaptı tam olarak bıtıncede en fazla 470 km olur. cokmu yakıyor cozemedım
80tl lik benzin ile 470 km den daha fazla yol yapmanız lazım genel olarak buji hava filtresi lastik havalarını filan bi kontrol edin zorlasam bile bu rakamdan daha fazla km yapacağımı tahmin ediyorum ben şahsi olarak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler