Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Temmuz 2007, 23:37
Arkadaşlar Honda Türkiye yi devir saatli cbf 150 yi ithal etmediği için şiddetle kınıyorum.En azından opsiyon olarak sunabilirlerse belki onları affedebilirm Şaka bi yana Sayın Yetkililer lütfen sesimizi işitin.Bu güzel motoru en uygun Tork devrinde kullanabilmek için devir saatine ihtiyacımız var !!!;Bu bir scooter değil gerçek motosiklet
Reklamlar
-
17 Temmuz 2007, 23:42
-
17 Temmuz 2007, 23:51
Fiyat nedir?
--
Tamam yazmışsın şimdi.
-
18 Temmuz 2007, 00:13
ileride Honda Cbf 150 de devir saati meselesini para ile çözmeye çalışırsa şaşmayın!! Şimdi bol bol satıyolar sonra devir saatini de satıp çifte kar yapacaklar.
Hangi hızda ve viteste motorun kaç devir çevirdiğini bilen var mı? mesela 5.vites 90 km\sa hızda??
-
18 Temmuz 2007, 01:09
illahide devir saati çokta önemli bi foksuyon değil 150cc bir motorda.Zaten sürerken anlıyosun vites değiştirme aralıklarını.Bana göre vites gösterge panelini koymaları çok daha iyi olmuş.
-
18 Temmuz 2007, 10:47
motorcu48 adlı üyeden alıntı
illahide devir saati çokta önemli bi foksuyon değil 150cc bir motorda.Zaten sürerken anlıyosun vites değiştirme aralıklarını.Bana göre vites gösterge panelini koymaları çok daha iyi olmuş.
Devir saatinin motorun cc ile ne gibi bir bağlantısı var onu söyleyebilirmisin bana..?Maximum torkunu 5000 devir civarında veren CBF 150 yi yokuş yukarı o devir aralığında tutmak için hangi viteste hangi hızda olmam gerektiğini açıklarmısın yada bunu biliyor olsak bile her seferinde kafamda tahmini hesaplar yapmak zorundamıyız? Redline içinde aynı şey geçerli..
Hem zaten yukarıdaki resimde gördüğünüz üzere hazır böyle bir opsiyon mevcut hemde vites göstergesinden de feragat etmemişler..Ben bu devir saatini istiyoruuuum.Çine mi gitsem almaya ne yapsam?
-
18 Temmuz 2007, 11:13
piston lütfen topic i yine bu devir saati mevzusuyla kirletmeyelim geçmişte çok tartışıldı ve kapandı tekrardan açmaya gerek yok konuyu ben bu şekilde memnunum ve bir çok kişi'de memnun zaten belli bir süre sonra herşeyine alışıyorsun gösterge paneline hiç bakmıyorsun bile önemli olan zaten yola konsantre olabilmek ayrıca bu gerçek bir motosiklet demişsin scooter değil yazmışsın sccoter motosiklet değilmi unutmaki 650 cc scooterlarda var bu şekilde küçümsemeyelim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
18 Temmuz 2007, 11:37
egelim adlı üyeden alıntı
piston lütfen topic i yine bu devir saati mevzusuyla kirletmeyelim geçmişte çok tartışıldı ve kapandı tekrardan açmaya gerek yok konuyu ben bu şekilde memnunum ve bir çok kişi'de memnun zaten belli bir süre sonra herşeyine alışıyorsun gösterge paneline hiç bakmıyorsun bile önemli olan zaten yola konsantre olabilmek ayrıca bu gerçek bir motosiklet demişsin scooter değil yazmışsın sccoter motosiklet değilmi unutmaki 650 cc scooterlarda var bu şekilde küçümsemeyelim
scooter motosiklet olsaydı scooter olmazdı Küçümsediğim falan yok,yalnız scooterlarda vites yok bildiğim kadarıyla o yüzden vites değiştirmedikleri için devir saatine çok fazla ihtiyaçları yok ,ama cbf 150 vitesli bir motor scooterlardan böyle bir farkı var.Ayrıca ben forumu kirletmiyorum, bence ona buna ne hakkında konuşması gerektiğini söyleyerek, sen kirlililk oluşturuyorsun..sonuçta ben cbf 150 ile ilgili konuşuyorum ve senden izin alacak değilim
-
18 Temmuz 2007, 11:56
piston adlı üyeden alıntı
scooter motosiklet olsaydı scooter olmazdı
Küçümsediğim falan yok,yalnız scooterlarda vites yok bildiğim kadarıyla o yüzden vites değiştirmedikleri için devir saatine çok fazla ihtiyaçları yok ,ama cbf 150 vitesli bir motor scooterlardan böyle bir farkı var.Ayrıca ben forumu kirletmiyorum, bence ona buna ne hakkında konuşması gerektiğini söyleyerek, sen kirlililk oluşturuyorsun..sonuçta ben cbf 150 ile ilgili konuşuyorum ve senden izin alacak değilim
offfff yaaaaaaa ne kadar anladığın belli oluyor zaten motosikletlerden vespa scooter motosikletlerde 90 lı yıllarda vites i icat etmiş ama sen daha bunu idrak edememişsin ve boş konuşuyorsun araştır ve öyle konuş burada da çömez e düşmezsin böylece ne kadar alt'tan alıyoruz o kadar can sıkıyorsunhonda cbf 150 devir saati çok tartışıldı geriye dön ve oku hortlatma burada aynı konuları
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
18 Temmuz 2007, 11:58
scooter motosiklet olsaydı scooter olmazdı Küçümsediğim falan yok,yalnız scooterlarda vites yok bildiğim kadarıyla o yüzden vites değiştirmedikleri için devir saatine çok fazla ihtiyaçları yok ,ama cbf 150 vitesli bir motor scooterlardan böyle bir farkı var.Ayrıca ben forumu kirletmiyorum, bence ona buna ne hakkında konuşması gerektiğini söyleyerek, sen kirlililk oluşturuyorsun..sonuçta ben cbf 150 ile ilgili konuşuyorum ve senden izin alacak değilim
bu durumda enduro motosiklet olsaydı enduro olmazmıydı?
yada
touring motosiklet olsaydı touring olmazmıydı?
yanlış bir anlatım olmuş...
scooter bir motosiklettir, sadece vitessiz bir motosiklettir(aslında viteslidir ama sonsuz vites tabir edilen kayış tahriklidir)
sadece bu vites kısmı tutmuş yani...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
18 Temmuz 2007, 12:27
Kayık çı kavgası gene başladı.......
-
18 Temmuz 2007, 13:36
bu is nereye kadar lütfen !!!!
-
18 Temmuz 2007, 13:43
bence devir saatine gerek yok, motora alıştıktan sonra insan oraya bakmıyor bile. vites göstergesi daha iyi
-
18 Temmuz 2007, 14:12
yine mi devir saati muhabbeti?
Parası neyse verip ben taktıracam bu devir saati olmadan yapamam abicilere? pffff
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
18 Temmuz 2007, 14:14
Luxor adlı üyeden alıntı
bu durumda enduro motosiklet olsaydı enduro olmazmıydı?
yada
touring motosiklet olsaydı touring olmazmıydı?
yanlış bir anlatım olmuş...
scooter bir motosiklettir, sadece vitessiz bir motosiklettir(aslında viteslidir ama sonsuz vites tabir edilen kayış tahriklidir)
sadece bu vites kısmı tutmuş yani...
Enduro Enduro motorsiklettir,Touring de touring motorsiklettir..scooter da scooter motosiklettir ben motosiklet değil demiyorum onu şaka olsun diye söyledim onu bile idrak edemiyosunuz.iki tekerlekli her türlü araca sonsuz saygım vardır ve hepsini severim,keyiflede binerim ama scooterlar ayrı bi sınıf bahsettiğin sınıflardan farklı olarak.Bu farkıda anlayamıyosanız sizin sorununuz,devir sayacına vitesli motor kadar fazla ihtiyaç duymazlar ;otomatik vites olduğu için siz müdahele etmezsiniz.
-
18 Temmuz 2007, 14:15
st_erdogan adlı üyeden alıntı
yine mi devir saati muhabbeti?
Parası neyse verip ben taktıracam bu devir saati olmadan yapamam abicilere? pffff
parasını boşver, mal nerde sen ondan haber ver?
hiç ihtiyaç hissetmedim ama makul bir fiyata olsa takmazmıyım?
takarım tabii ki de
Enduro Enduro motorsiklettir,Touring de touring motorsiklettir..scooter da scooter motosiklettir ben motosiklet değil demiyorum onu şaka olsun diye söyledim onu bile idrak edemiyosunuz.iki tekerlekli her türlü araca sonsuz saygım vardır ve hepsini severim,keyiflede binerim ama scooterlar ayrı bi sınıf bahsettiğin sınıflardan farklı olarak.Bu farkıda anlayamıyosanız sizin sorununuz,devir sayacına vitesli motor kadar fazla ihtiyaç duymazlar ;otomatik vites olduğu için siz müdahele etmezsiniz.
kusura bakma, biz dünyadan bihaberiz, anlayışımız kıt, özür dilerim senin gibi bir üstadı rahatsız ettiğim için
bence sen yazı tarzını bir gözden geçirsen bayaa iyi olacak...
-
18 Temmuz 2007, 14:28
egelim adlı üyeden alıntı
offfff yaaaaaaa ne kadar anladığın belli oluyor zaten motosikletlerden vespa scooter motosikletlerde 90 lı yıllarda vites i icat etmiş ama sen daha bunu idrak edememişsin ve boş konuşuyorsun araştır ve öyle konuş burada da çömez e düşmezsin böylece ne kadar alt'tan alıyoruz o kadar can sıkıyorsun
honda cbf 150 devir saati çok tartışıldı geriye dön ve oku hortlatma burada aynı konuları
offf layıp pofflama yalan yanlış bişeyler öğrenmişsin onlarıda yanlış öğrenmişsin.Vespa vitesi 90 yıllarda icat etmedi 2.dünya savaşından 90 lara kadar vitesliydi..90 larda terketti vites olayını.Ne kadar çok bildiğin anlaşılıyor,çömezmiş ...11 yaşımdan beri 12 tane motor değiştirdim ben acaba senin kaç tane motorun oldu,kiminle konuştuğunu bilmeden ileri geri konuşma sevgili motorcu kardeşim..motorcu olduğun için yinede sana saygım vardır bu kadarla kesiyorum.
Luxor adlı üyeden alıntı
parasını boşver, mal nerde sen ondan haber ver?
hiç ihtiyaç hissetmedim ama makul bir fiyata olsa takmazmıyım?
takarım tabii ki de
kusura bakma, biz dünyadan bihaberiz, anlayışımız kıt, özür dilerim senin gibi bir üstadı
rahatsız ettiğim için
bence sen yazı tarzını bir gözden geçirsen bayaa iyi olacak...
Haa üstad filan değilim ama rahatsız ettiğini anladın demek..oda güzel
-
18 Temmuz 2007, 14:49
slm millet motorum 7400 de 6000 de bakım yaptırdım dedim yağını değiştiriim castrolden 10 40 magnetek yağ aldım 1 lt.zincir yağı aldım arexonsdan bide aynı markadan jant temizliyici aldım yağın 10 40 olması sizce iimidir bu yaz günlerinde ne dersiniz
-
18 Temmuz 2007, 14:52
offf layıp pofflama yalan yanlış bişeyler öğrenmişsin onlarıda yanlış öğrenmişsin.Vespa vitesi 90 yıllarda icat etmedi 2.dünya savaşından 90 lara kadar vitesliydi..90 larda terketti vites olayını.
Ne kadar çok bildiğin anlaşılıyor,çömezmiş ...11 yaşımdan beri 12 tane motor değiştirdim ben acaba senin kaç tane motorun oldu,kiminle konuştuğunu bilmeden ileri geri konuşma sevgili motorcu kardeşim..motorcu olduğun için yinede sana saygım vardır bu kadarla kesiyorum.
Haa üstad filan değilim ama
rahatsız ettiğini anladın demek..oda güzel
yaş kaç???
.......
-
18 Temmuz 2007, 14:53
Az önce yaptırdım,arka uç biraz uzun gibi oldu onu kısalttırayımmı biraz daha sizce ne dersiniz arkadaşlar?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)
Bu Konudaki Etiketler