Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    piston - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125,Mz251,Suzuki Gsx550 Katana,Suzuki Gn250,Ybr125,Cgl125,TVS F2,Cbx250,Honda Cbf150

Arkadaşlar Honda Türkiye yi devir saatli cbf 150 yi ithal etmediği için şiddetle kınıyorum.En azından opsiyon olarak sunabilirlerse belki onları affedebilirm Şaka bi yana Sayın Yetkililer lütfen sesimizi işitin.Bu güzel motoru en uygun Tork devrinde kullanabilmek için devir saatine ihtiyacımız var !!!;Bu bir scooter değil gerçek motosiklet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    seruvenci80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 siyah
    arkadaşlar 2007 model 11000 km'deki Honda cbf 150 marka keyfen bindiğim ve üzerine titrediğim motorumu model yükseltmek amacıyla satıyorum..fiyat 3000 ytl yer istanbul maltepe

Shot with Digital Cam at 2007-07-17

Shot with Digital Cam at 2007-07-17

Extralar : motorumda ekstra olarak hondanın kendi ürettiği 220 ytl değerindeki topcase, yine cbf için özel üretilen çanta taşıma demiri, ikaz amaçlı ve geceleri çok işe yarayan 2 adet sis lambası (sellektör butonuna bağlı çalışan) takılıdır.. Lastiklerden sadece arkayı değiştirme ihtiyacı hissettim markasıda pirelli mt serisidir..Aynalardan şikayetçiydim, görüntüyü iyileştirmek adına orjinal ybr aynası taktım, motorun yan stickerlarından hoşlanmıyordum, çıkardım ve cbf stickerı yapıştırdım ve deponun üstünede tank pad yapıştırdım..tüm bunlarla motorun daha gözde görünmesi sağlandı..üzerinde sadece honda mutluhanın taktığı kasislerde çamurluğa çarpmayan koruma demiri mevcuttur..aynı zamanda yan ayaklığıda vardır..toplamında 600 ytllik bir aksesuara sahiptir..bakımlarını zamanındanda önce hiç aksatmadan yaptım..kullanımı oldukça zevkli, yeni baslayanlar ve şehiriçi kullanacaklar için ideal, seri ve ekonomik motorumu model yükselteceğim için satıyorum..

iletişim murat kahraman 0544 561 63 58 kahramanmurat_@hotmail.com
    GAME OVER

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Fiyat nedir?

--

Tamam yazmışsın şimdi.

Motosikleti
    Honda CBF 150 , Kymco agility 125
    ileride Honda Cbf 150 de devir saati meselesini para ile çözmeye çalışırsa şaşmayın!! Şimdi bol bol satıyolar sonra devir saatini de satıp çifte kar yapacaklar.
    Hangi hızda ve viteste motorun kaç devir çevirdiğini bilen var mı? mesela 5.vites 90 km\sa hızda??

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    illahide devir saati çokta önemli bi foksuyon değil 150cc bir motorda.Zaten sürerken anlıyosun vites değiştirme aralıklarını.Bana göre vites gösterge panelini koymaları çok daha iyi olmuş.
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    Minsk125,Mz251,Suzuki Gsx550 Katana,Suzuki Gn250,Ybr125,Cgl125,TVS F2,Cbx250,Honda Cbf150
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    illahide devir saati çokta önemli bi foksuyon değil 150cc bir motorda.Zaten sürerken anlıyosun vites değiştirme aralıklarını.Bana göre vites gösterge panelini koymaları çok daha iyi olmuş.

Devir saatinin motorun cc ile ne gibi bir bağlantısı var onu söyleyebilirmisin bana..?Maximum torkunu 5000 devir civarında veren CBF 150 yi yokuş yukarı o devir aralığında tutmak için hangi viteste hangi hızda olmam gerektiğini açıklarmısın yada bunu biliyor olsak bile her seferinde kafamda tahmini hesaplar yapmak zorundamıyız? Redline içinde aynı şey geçerli..
    Hem zaten yukarıdaki resimde gördüğünüz üzere hazır böyle bir opsiyon mevcut hemde vites göstergesinden de feragat etmemişler..Ben bu devir saatini istiyoruuuum.Çine mi gitsem almaya ne yapsam?

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    piston lütfen topic i yine bu devir saati mevzusuyla kirletmeyelim geçmişte çok tartışıldı ve kapandı tekrardan açmaya gerek yok konuyu ben bu şekilde memnunum ve bir çok kişi'de memnun zaten belli bir süre sonra herşeyine alışıyorsun gösterge paneline hiç bakmıyorsun bile önemli olan zaten yola konsantre olabilmek ayrıca bu gerçek bir motosiklet demişsin scooter değil yazmışsın sccoter motosiklet değilmi unutmaki 650 cc scooterlarda var bu şekilde küçümsemeyelim
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Motosikleti
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    piston lütfen topic i yine bu devir saati mevzusuyla kirletmeyelim geçmişte çok tartışıldı ve kapandı tekrardan açmaya gerek yok konuyu ben bu şekilde memnunum ve bir çok kişi'de memnun zaten belli bir süre sonra herşeyine alışıyorsun gösterge paneline hiç bakmıyorsun bile önemli olan zaten yola konsantre olabilmek ayrıca bu gerçek bir motosiklet demişsin scooter değil yazmışsın sccoter motosiklet değilmi unutmaki 650 cc scooterlarda var bu şekilde küçümsemeyelim

scooter motosiklet olsaydı scooter olmazdı Küçümsediğim falan yok,yalnız scooterlarda vites yok bildiğim kadarıyla o yüzden vites değiştirmedikleri için devir saatine çok fazla ihtiyaçları yok ,ama cbf 150 vitesli bir motor scooterlardan böyle bir farkı var.Ayrıca ben forumu kirletmiyorum, bence ona buna ne hakkında konuşması gerektiğini söyleyerek, sen kirlililk oluşturuyorsun..sonuçta ben cbf 150 ile ilgili konuşuyorum ve senden izin alacak değilim

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    Alıntı piston adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scooter motosiklet olsaydı scooter olmazdı Küçümsediğim falan yok,yalnız scooterlarda vites yok bildiğim kadarıyla o yüzden vites değiştirmedikleri için devir saatine çok fazla ihtiyaçları yok ,ama cbf 150 vitesli bir motor scooterlardan böyle bir farkı var.Ayrıca ben forumu kirletmiyorum, bence ona buna ne hakkında konuşması gerektiğini söyleyerek, sen kirlililk oluşturuyorsun..sonuçta ben cbf 150 ile ilgili konuşuyorum ve senden izin alacak değilim
    offfff yaaaaaaa ne kadar anladığın belli oluyor zaten motosikletlerden vespa scooter motosikletlerde 90 lı yıllarda vites i icat etmiş ama sen daha bunu idrak edememişsin ve boş konuşuyorsun araştır ve öyle konuş burada da çömez e düşmezsin böylece ne kadar alt'tan alıyoruz o kadar can sıkıyorsunhonda cbf 150 devir saati çok tartışıldı geriye dön ve oku hortlatma burada aynı konuları
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    bu durumda enduro motosiklet olsaydı enduro olmazmıydı?
    yada
    touring motosiklet olsaydı touring olmazmıydı?
    yanlış bir anlatım olmuş...
    scooter bir motosiklettir, sadece vitessiz bir motosiklettir(aslında viteslidir ama sonsuz vites tabir edilen kayış tahriklidir)
    sadece bu vites kısmı tutmuş yani...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayık çı kavgası gene başladı.......

Motosikleti
    ramzey Qm 250 zongshen 200 gy_2a mondial 151 rs yukı 100 cup
    bu is nereye kadar lütfen !!!!

zeronero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l
    bence devir saatine gerek yok, motora alıştıktan sonra insan oraya bakmıyor bile. vites göstergesi daha iyi

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    yine mi devir saati muhabbeti?
    Parası neyse verip ben taktıracam bu devir saati olmadan yapamam abicilere? pffff
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Motosikleti
    Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu durumda enduro motosiklet olsaydı enduro olmazmıydı?
    yada
    touring motosiklet olsaydı touring olmazmıydı?
    yanlış bir anlatım olmuş...
    scooter bir motosiklettir, sadece vitessiz bir motosiklettir(aslında viteslidir ama sonsuz vites tabir edilen kayış tahriklidir)
    sadece bu vites kısmı tutmuş yani...
    Enduro Enduro motorsiklettir,Touring de touring motorsiklettir..scooter da scooter motosiklettir ben motosiklet değil demiyorum onu şaka olsun diye söyledim onu bile idrak edemiyosunuz.iki tekerlekli her türlü araca sonsuz saygım vardır ve hepsini severim,keyiflede binerim ama scooterlar ayrı bi sınıf bahsettiğin sınıflardan farklı olarak.Bu farkıda anlayamıyosanız sizin sorununuz,devir sayacına vitesli motor kadar fazla ihtiyaç duymazlar ;otomatik vites olduğu için siz müdahele etmezsiniz.

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine mi devir saati muhabbeti?
    Parası neyse verip ben taktıracam bu devir saati olmadan yapamam abicilere? pffff
    parasını boşver, mal nerde sen ondan haber ver?
    hiç ihtiyaç hissetmedim ama makul bir fiyata olsa takmazmıyım?
    takarım tabii ki de

Enduro Enduro motorsiklettir,Touring de touring motorsiklettir..scooter da scooter motosiklettir ben motosiklet değil demiyorum onu şaka olsun diye söyledim onu bile idrak edemiyosunuz.iki tekerlekli her türlü araca sonsuz saygım vardır ve hepsini severim,keyiflede binerim ama scooterlar ayrı bi sınıf bahsettiğin sınıflardan farklı olarak.Bu farkıda anlayamıyosanız sizin sorununuz,devir sayacına vitesli motor kadar fazla ihtiyaç duymazlar ;otomatik vites olduğu için siz müdahele etmezsiniz.
    kusura bakma, biz dünyadan bihaberiz, anlayışımız kıt, özür dilerim senin gibi bir üstadı rahatsız ettiğim için
    bence sen yazı tarzını bir gözden geçirsen bayaa iyi olacak...

Motosikleti
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offfff yaaaaaaa ne kadar anladığın belli oluyor zaten motosikletlerden vespa scooter motosikletlerde 90 lı yıllarda vites i icat etmiş ama sen daha bunu idrak edememişsin ve boş konuşuyorsun araştır ve öyle konuş burada da çömez e düşmezsin böylece ne kadar alt'tan alıyoruz o kadar can sıkıyorsunhonda cbf 150 devir saati çok tartışıldı geriye dön ve oku hortlatma burada aynı konuları
    offf layıp pofflama yalan yanlış bişeyler öğrenmişsin onlarıda yanlış öğrenmişsin.Vespa vitesi 90 yıllarda icat etmedi 2.dünya savaşından 90 lara kadar vitesliydi..90 larda terketti vites olayını.Ne kadar çok bildiğin anlaşılıyor,çömezmiş ...11 yaşımdan beri 12 tane motor değiştirdim ben acaba senin kaç tane motorun oldu,kiminle konuştuğunu bilmeden ileri geri konuşma sevgili motorcu kardeşim..motorcu olduğun için yinede sana saygım vardır bu kadarla kesiyorum.

Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parasını boşver, mal nerde sen ondan haber ver?
    hiç ihtiyaç hissetmedim ama makul bir fiyata olsa takmazmıyım?
    takarım tabii ki de

kusura bakma, biz dünyadan bihaberiz, anlayışımız kıt, özür dilerim senin gibi bir üstadı rahatsız ettiğim için
    bence sen yazı tarzını bir gözden geçirsen bayaa iyi olacak...
    Haa üstad filan değilim ama rahatsız ettiğini anladın demek..oda güzel

kertenkele200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeniden cbf 150
    slm millet motorum 7400 de 6000 de bakım yaptırdım dedim yağını değiştiriim castrolden 10 40 magnetek yağ aldım 1 lt.zincir yağı aldım arexonsdan bide aynı markadan jant temizliyici aldım yağın 10 40 olması sizce iimidir bu yaz günlerinde ne dersiniz

Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    offf layıp pofflama yalan yanlış bişeyler öğrenmişsin onlarıda yanlış öğrenmişsin.Vespa vitesi 90 yıllarda icat etmedi 2.dünya savaşından 90 lara kadar vitesliydi..90 larda terketti vites olayını.Ne kadar çok bildiğin anlaşılıyor,çömezmiş ...11 yaşımdan beri 12 tane motor değiştirdim ben acaba senin kaç tane motorun oldu,kiminle konuştuğunu bilmeden ileri geri konuşma sevgili motorcu kardeşim..motorcu olduğun için yinede sana saygım vardır bu kadarla kesiyorum.

Haa üstad filan değilim ama rahatsız ettiğini anladın demek..oda güzel
    yaş kaç???
    .......

Motosikleti

Az önce yaptırdım,arka uç biraz uzun gibi oldu onu kısalttırayımmı biraz daha sizce ne dersiniz arkadaşlar?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler