ybr daha hırçın bir motor cbf daha yumuşak ağır başlı ben ybr nin gaz hassaslığını çok seviyorum gaza her dokunuşumun karşılığını almak gerçekten güzel bir his ne cbf kullanırken ne de cb 125 kullanırken bunu yakalayamadım ama konfor dersen cbf alacaksın fazlada sıkıştırmazsan cbf te gayet güzel ama tabi bu benim fikrim ybr sıkıştırmaya daha yatkın gibi geliyor bana
2020 'Tracer 900 İcon Blue
msx 125 hakikaten güzel ama, bir tanede benim olsun isterim
can motoru sattım diyince şok oldum beklemiyordum hayırlısı olsun bu akşam hgs almaya gidecektim yağmur bekleniyordu kararsızdım malum başladı da iyi ki çıkmadım seni arayacaktım gel gidelim benim motoru bakardın nasıl diye yarın yağmazsa gitmeyi düşünüyorum ararım müsait olursan gideriz. cbf bakıyorsan bana göre al tavsiye ederim baktığın motorların linklerini paylaşırsan burdaki arkadaşlarda bende az çok fikrimizi paylaşırız daha iyi olur..
Ben de satıcam motosikletimi bakalım ne zamana kısmet olacak.. ilan falan vermedim, merak eden olursa özel mesajdan sorabilir ( Bu satırları yazacağım hiç aklıma gelmezdi )
cbf150 den sonra cbr250r iyi gider honda işi iyi biliyor.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
kanka cb500 x gelirse fiyatı bana göre uygun olur...
fuarı deli gibi bekliyorum
keşke gelse 500cc çift silindir. nc700 yerine düşünülebilir.
12-14000 tl aralığında olacak.. kuryeler bilem cb500 le dağıtıma çıkacak..
12 imkansızda 14 belki. cbr250 bile 10 lira çift silindir 500cc motoru o fiyatlara zor verir gibime geliyo ama race olan modeli çılgın gibi satılır demedi deme malum race hastası bir milletiz.
kanka öyle diyonda, avrupada 9800TL ye satılıyor.. burada da çok uçurum olacağını tahmin etmiyorum
Bence de 16-17 olur o motor. Keşke 14-15'e getirseler süper olur.
Yorumlarınız için teşekkürler. Sıfır cbf 150 almaya niyetlendim gibi ancak Ankara'da bir mağazadan almayı düşünüyorum da ben daha sürmeyi bilimiyorum. Aldık diyelim sonrası ne yapacağım? Eve nasıl getireceğim? Nasıl öğreneceğim? Benim pek motor kullanana çevrem yok ne yazıkki. Bunları merak etmeye başladım. Bir de Ankara'da trafiğin motorsikletleri çevirme sıklığı nasıl biliyormusunuz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10392566/detay
bu motosiklete baktım sağ granaj hasarlı arka sağ granajda ufak bi boya kalkması var.
birde depo kapagının ön tarafında çizikler mevcut
motorcu satıyor..
ilan başlıgını gören de sıfır motor sanar hee.
cbf 150 arayanlar için söyledim.
98 Beygir.....
Çok teşekkür ederim bilginiz için bende bu motosikletle ilgileniyordum. İyi oldu öğrendiklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Cümleten Selamın Aleyküm
Abilerim sizlerden birşey rica edicem. İstanbul Avrupa yakasında oturan Cbf kullanıcısı varmıdır acaba burda? Yarın bir Cbf150'ye bakmaya gidicem fakat o motosiklet hakkında bir bilgim yok. Ybr olsa yine yine nasıl çalıştığını, gaz tepkisini, sesini biliyorum da, Cbf150 hakkında hiç bir bilgim yok. Sizden ricam yarın motosiklete bakmaya giderken bana eşlik edebilicek cbf150'nin karakteristiğini, gaz tepkisini, sesini iyi bilen birisi varmıdır? Bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)