Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ocak 2013, 23:49
arkadaşlar bugün 200km kadar yol yaptım , boyle bir üşüme hatırlamıyorum korumalık mont ne varsa giydim ama çok üşüdüm hasta olmam inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
bunun bir çözümü var mıdır?
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Reklamlar
-
09 Ocak 2013, 00:25
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA&feature=youtu.be
bir video..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Ocak 2013, 01:11
Adaş Allah sabır versin.. :(
-
09 Ocak 2013, 02:06
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
09 Ocak 2013, 02:17
sgurdal adlı üyeden alıntı
abi bu sis farlarını nereden kaça aldın ? link varmı? bende sis almak istiyorum =) aslında kendim yapmayı düşündüm ümit beyinki gibi ama malzemeleri nereden nasıl temin ederim nasıl yaparım pek anlamıyorum elektrik işinden =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
player77 adlı üyeden alıntı
Kar buz olduğu zaman nasıl motosiklet kullanılır . Tavsiye edeceğiniz birşeyler var mıdır? Lastik modeli ya da ,kaymasın diye yapılabilecek birşeyler biliyormusunuz? Teşekkürler...
arka lastik havasını biraz indirip ön lastiği aynı bırakabilirsiniz karı yarması için buz içinde çamaşır ipi sağlam ve kalın olandan 3 cm gibi aralıkla bağlayabilirsiniz sıkı sıkı lastiğe ne kadar uzun ömürlü olur bilemem =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=LFqs4HMFjyA&feature=youtu.be
bir video..
ramazan abi havalar ısınınca senle tanışmak isterim çok yakınımda oturuyorsun ancak motora binemiyorum pek havalardan dolayı =)
karda ve buzda uyguladığınız önerdiğiniz birşey varmı kaymamak yada daha hakim olmak için ?
abi bu arada işiniz çok zor bence bu mesleği yapan herkes aldığı paranın katkat fazlasını hakediyor sizi görünce inan imreniyorum her hava koşulunda motora binmek istiyorum bende ama işte okula giderken sözlümle gidiyorum hem kendimi riske atsam bile onu atamıyorum hemde onun için daha zor oluyor olsun biz ulaşımı sağlıyoruz öyle yada böyle ama allah bu havalarda tüm kurye arkadaşlara yardım etsin korusun inş...
-
09 Ocak 2013, 11:20
cd0345 adlı üyeden alıntı
abi bu sis farlarını nereden kaça aldın ? link varmı? bende sis almak istiyorum =) aslında kendim yapmayı düşündüm ümit beyinki gibi ama malzemeleri nereden nasıl temin ederim nasıl yaparım pek anlamıyorum elektrik işinden =)
mst tech led farlar. iletişim adresini özel mesaj ile yolladım.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
09 Ocak 2013, 13:14
sereye adlı üyeden alıntı
Motorum; 2011 eski kasa CBF 150
Eski (NGK) bujinin tırnak aralığı 1.0 mm. civarındaydı sanki ve çok kolay çalışıyordu, Usta 0.8 mm. ye düşürdü, ölçüsü o sanırım.
Yenisini taktım, o da orj NGK. Her iki bujide de kolay çalışmıyor. Zamanın yoktu, eski bujiyi önceki tırnak aralığı değerine getirip deneyemedim.
Gerçi havalar soğudu, muhakkak etkisi vardır ama, sanki eski bujiyi hiç ellemetseydim, bu havalarda dahi sorunsuzca çalışacaktı.
Bir şeyleri yanlış mı yapıyorum?
Hocam Selamlar, yetkili servisten orjinal olduğundan emin olarak aldığım bujinin tırnak aralığını sorgulama gereği kesinlikle duymadım. Bence bunu sorgulamaya ve tırnak aralıklarına müdahale etmeye hiç ihtiyaç yok. Alın orjinal bujinizi, takın, 8000 km de bir değiştirin. Hepsi bu. Peki bu arada zaten 1 mm boşlukla daha kolay çalışan bujinin tırnak aralığını, ustanız neden 0,8 mm ye düşürdü acaba. Orjinal buji alın, tırnak aralığını sorgulama gereksinimi duymadan 8000 km kullanın. ben 60 bin km dir böyle yapıyorum. Sıkıntı yok.
Bide Hocam eski kasalarda motoru çalıştırırken, jikle açık dahi olsa, motor ısınıncaya kadar gaz kolunu bırakmamanız gerekiyor, yoksa motor stop ediyor. Bu sezonda, motoru jiklesiz çalıştırmak zaten heyli zor olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:12 ----------
Dün gece saat 01:00 da 20 km yol yaptım kar yağışı altında Tabiki buzlanma ve zeminde kar yoktu. Altıma 4 kat, üstüme 4 kat+2 mont giyince hiç üşümedim Hayli keyifli idi.
-
09 Ocak 2013, 14:45
merhaba bi önceki sayfada gördügüm mst tech yapmış oldukları sis farları fiyat olara 90 ile100 lira arası sanırım..
herkesin bunu almaya gücü yetmeyebilir veya pahallı gelebilir..
bende böle bi çalışma yapmıştım.power ledi sis farı tasına yerleştirerek geçmiş resimlerdede görmüssünüzdür..
yaklaşık bunları ben daha önceki motorumla beraber 4 aydır kullanıyorum ..
ve bunları maliyeti 40 lira gibi tutuyo..
işten arta kalan ve bos zmaanlarımda bunlardan yapıp satışa sunmayı düşünüyorum..40 lira maliyeti varsa 50- ve ya 60 liradan..
bi kaç gün içinde malzeme alıp yapmaya başlıcam..
örnek resim .
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
09 Ocak 2013, 14:53
bende de var mesut abiden almıştım.. tek ledli gündüz farı.. motoru sattıktan sonra elde kaldı..
isteyen olursa uygun fiyattan veririm.. özelden mesaj atmanız yeterli.
nokta çizik yoktur..
-
09 Ocak 2013, 15:23
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
merhaba bi önceki sayfada gördügüm mst tech yapmış oldukları sis farları fiyat olara 90 ile100 lira arası sanırım..
bende böle bi çalışma yapmıştım.power ledi sis farı tasına yerleştirerek geçmiş resimlerdede görmüssünüzdür..
işten arta kalan ve bos zmaanlarımda bunlardan yapıp satışa sunmayı düşünüyorum..40 lira maliyeti varsa 50- ve ya 60 liradan..
haklısınız fiyatı biraz fazla olabilir ama ne kadar para o kadar köfte gibi düşünebilirsiniz olayı
gece far kapalı, sadece sisler açıkken foto çekelim iki ürün arasında dağlar kadar fark olacağından eminim.
malzeme kalitesi, kaza ve düşmeler dahil ömür boyu garanti cabası.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
-
09 Ocak 2013, 19:10
Arkadaşlar cok sevdiğim 6ay önce severek aldığım kıymetlim motorumu araba alacağım dolayısı ile satmak zorunda kalıyorum
sahibinden.com a ilanı daha koymadım resimlerini bu hafta sonu çekip koyacam
dosta gidecek motor 2010 model 19000kmde (orjinal km)
300km önce micheln lastik aldım 250 tl değerinde
ben aldım alalı 2000km yapmadım
fiyat olarak 3800 tl düşünüyorum ilgilenenler araya bilirler(0507 704 08 05)
motorumun şimdilik bendeki tek resmi bu
-
09 Ocak 2013, 21:08
sgurdal adlı üyeden alıntı
mst tech led farlar. iletişim adresini özel mesaj ile yolladım.
teşekkürler hocam çok güzel cihazlar inşallah fiyatıda uygundur alma imkanım olur =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
örnek resim .
http://<a href="http://img449.yukle....af0351.jpg</a>
http://<a href="http://img446.yukle....af0444.jpg</a>
abi bu sisler aydınlatmakta yeterli oluyormu ? 4 lü olanlarından yapsak ne kadar tutar maliyet? bunu yapmayı düşünüyorum senden öğrendiğim gibi ancak karşıya geçemiyorum burada alzeme nereden bulacağım bilmiyorum ve bu sis farı tasını hiç bir yerde görmedim hep sis farı olarak satılıyor sanırım =)
-
10 Ocak 2013, 03:54
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
abi nerdesin orda .. bi cbf daha var 41 plakalı .. senimi o..
yok abim o benim sadıcın cbfsi benimki 10 plaka hoş gerçi oda benim üstüme ama akaşamüstüleri bazen orlarda oluyorum çay içmeye berberin yanındaki takipçiye ;)
---------- Post added at 03:54 ---------- Previous post was at 03:39 ----------
inat ettim babadan dolayı cbfye binmeyecem satalım ilan günceldir dostlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9209209/detay/
İlan No: 109209209
-
10 Ocak 2013, 14:14
örnek resim .
http://<a href="http://img449.yukle....af0351.jpg</a>
http://<a href="http://img446.yukle....af0444.jpg</a>
ümitcim sudan yağmurdan etkilenme oluyormu...koray daha öncede boyle bişey yapmıştı,içine su aldığı için bozulmuştu.eger sudan etkilenmeyen bişeyse bende isterim valla.
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
10 Ocak 2013, 21:17
İLYAS41 adlı üyeden alıntı
ümitcim sudan yağmurdan etkilenme oluyormu...koray daha öncede boyle bişey yapmıştı,içine su aldığı için bozulmuştu.eger sudan etkilenmeyen bişeyse bende isterim valla.
hocam ben bu led leri 3 lü şekilde sis farı tasına koyuyorum ve sis far tasını silikonla sabitliyorum..
yani ben 4 aydır yagmur karda kullanıyorum ..
siz normal bi sis farı olarak düşünün bunu..
sis farı tasını çıkartıp içine 3 lü ledi yerleştirip.sonra camı tekrar silikonla takıyoruz yerine..
sürücüsü falan hepsi olucak ..
artı motora baglantı aparatı ile..
-
10 Ocak 2013, 23:51
slm millet nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Ocak 2013, 00:06
Dostum elcik korumalar hoşuma gitti.Yararı oluyor mu? ve fiyatını öğrenebilir miyim?
-
11 Ocak 2013, 20:10
Merhaba arkadaslar 1.5 ay once yaptigim kazadan beri motor hala toplanmadi.
Adamlara hic bir parca icin kac para diye sormadim hepsi orjinal olacak motor fabrikadan ciktigi gibi olacak dedim ama 1.5 aydir grenaj geliyor cizik cikiyor , on maşalar geliyor yan sanayi cikiyor. Hepsini geri cevirdim, bu motor 3 ay daha yatsa boyle toplamam ne yaparsaniz yapin fabrikadan ciktigi gibi istiyorum dedim, dedim ama icimden de motorun hala yatacagini bilmek canimi sikmaya basladi iyice. Alip baskasina goturucem kimseyi tanimiyorum ne yapicam bilmiyorum ya.
Oyle iste canim sikiliyorrrr
-
11 Ocak 2013, 20:33
Selamün Aleyküm.Ben cbf 150 almayı düşünüyorum. Ancak yeni başayanlar için nasıl bir motordur? 2013 modeli çıkacakmı yada çıktımı? 2012 modelle arasında pek fark olurmu sizce? Ve 2012 modele sahip olan arkadaşlardan bu modellerde belirgin bir sorun varmı acaba? Yeni başlayan birisi nasıl motor sürmeyi öğrenebilir? B sınıf ehliyetim var A2 ehliyet nasıl alabilirim? 2.eldeki durumu nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
11 Ocak 2013, 23:05
saqopasha adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar 1.5 ay once yaptigim kazadan beri motor hala toplanmadi.
Adamlara hic bir parca icin kac para diye sormadim hepsi orjinal olacak motor fabrikadan ciktigi gibi olacak dedim ama 1.5 aydir grenaj geliyor cizik cikiyor , on maşalar geliyor yan sanayi cikiyor. Hepsini geri cevirdim, bu motor 3 ay daha yatsa boyle toplamam ne yaparsaniz yapin fabrikadan ciktigi gibi istiyorum dedim, dedim ama icimden de motorun hala yatacagini bilmek canimi sikmaya basladi iyice. Alip baskasina goturucem kimseyi tanimiyorum ne yapicam bilmiyorum ya.
Oyle iste canim sikiliyorrrr
Para vericem diyorsan vidasına kadar orjinal yetkili servislerde vardır.(Olmayan da izmit fabrikadan getirtir) Çanakkaledekilere yetkili servislere götürebilirsin. Eğer şuan götürdüğün servis yetkili servis ise Honda fabrikaya bir maile bakar ben orjinal istememe rağmen yan sanayi satmak istiyorlar diye. Ya da istanbuldan kargo ile istetebilirsin. Fotoğraflarını ve en azından bildiğin parçalarını sıralayabilirsin. Çizik çıkma ihtimali çok düşük olun bence.
---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:02 ----------
vacco adlı üyeden alıntı
Selamün Aleyküm.Ben cbf 150 almayı düşünüyorum. Ancak yeni başayanlar için nasıl bir motordur? 2013 modeli çıkacakmı yada çıktımı? 2012 modelle arasında pek fark olurmu sizce? Ve 2012 modele sahip olan arkadaşlardan bu modellerde belirgin bir sorun varmı acaba? Yeni başlayan birisi nasıl motor sürmeyi öğrenebilir? B sınıf ehliyetim var A2 ehliyet nasıl alabilirim? 2.eldeki durumu nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
1000. sayfadan sonrasını hızlıca okursan cevapların hepsini o kadar detaylı bulabilirsin ki, aslında hiç aklına gelmeyen soruların cevapları da var, hatta aradaki muhabbetler hoşuna gider harcayacağın en fazla 2 gün, birkaç saat. ( Bu sorulara verilecek kısa kısa cevaplardan ben olsam tatmin olmazdım o yüzden böyle yazıyorum.. ) Kasa olarak 2011den itibaren değişti 2011öncesi ve 2011sonrası aynı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler