merhaba..öncelikle xenon ile ilgili sorulan sorulara cevap vereyim..
öncelik vermek istediğim cevap, kar amacı gütmüyorum.tamami ile kendime uğraş bulmam ve zevk.. kargoyu daha daha uyguna ayarlayabilir isem 80 tl ye bile mal edebilirim.onun için uğraşıyorum. tabi gelecek ürünü bende bilmiyorum. 1 ad. gelecek görecegiz. sonra ethem abime gönderecem 8 abi nerelerdesin yahu )
evet angel olacak. numune olarak bi adet alıcam gelecek.o zaman çok daha detaylı resimler çekip paylaşacam.hepberaber fikirler verip onaylayıp alıcaz. siz de sizdeki ile karşılaştırıp fikir sunabilirsiniz.
al tabi kardeşim.eski söktüğünü de bana yollarsın ben satabilirim burda. biri alır elbet.40-50 tl verse bile senin için kar olmalı. hiçdeğilse yeni aldığının parasını bi nevze çıkarıtırsın.. karar senin..
tamamdır üstat.. gelsin bakalım detaylı bi resim paylaşalım. onay verir isek hepberaber alırız
tabi ne demek.. bizim site bahçesi müsait. kendimiz takarız sohbet ede ede. çok daha güzel olur. takmayı hiç bilmiyorum be*****eğimi de sanmıyorum zaten..
@cd0345
ramazan abi ben seni siteden de olsa tanıyorum çok iyi niyetli ve güvenilir birisin benim için ben alırım abi siteden almayada bilirim maneviyata bağlı olarak taksit büyük ayrıcalık =) ne zaman geliyor ürünler bu riallidekinin aynısımı abi ? aliexpress den filanmı getirttiriyorsun =)
hayır o siteden değil. adamdan numune isteriz, gönderir. numune güzeldir. e 2. ye 20 tane istedik araya 4-5 tane bozuk sıkıştırsa geri nasıl göndereceğiz ? uğraş dur
o sitedekinin aynısı evet ama numune gelsin detaylı inceleyecez dediğim gibi. bakalım nasip.. taksit olayı evet güzel olur. sen gel burda ayarlarız o taksit işini sorun değil.
sahibinden bambaşka sanalpazar.com bambaşka siteler. sahibinden de peşin ödemede komisyon kesiyor mu bilemem..amacım, mesela ürün 100 tl ye mal olur ise, bunu ben sitede 105 tlye satmak zorunda kalırım.kimse komisyon ödemesin istiyorum...o detayı sonraki iş bence..
hayır bu site Gold.com.tr (çoğumuz bilir ) yönetiminde.ebay gittigidiyor.com ve o site %10 komisyon alırken sanalpazar.com %5 alıyor... o yüzden avantajlı diye sanalpazar.com seçtim. araştırmıştım.. yorumlar olumluydu..