arkadaşlar merhaba
öncelikle motoruna mercekli zenon far düşünenler dikkatlice okumalı
bu kış boş durmamak adına aklıma fikirler geldi. en iyi fikir şu oldu, araştırdım öğrendim sordum soruşturdum..uzuuun zamandır.. neyse gelelim konuya...
öncelikle, bu üründen alacak varmı desem kaç kişi evet der acaba..site fiyatı 188 tl + kargo
ÜRÜN İÇİN TIKLA
sanalpazar.com üzerinden satıcam. bilmiyorum beni ne kadar tanıyorsunuz ama yapıcam bu işi.sizlere güvenerek getirteceğim biçok tane. ve ucuz ucuz alsın millet diye satıcam..
bilenler bilir nasıl satış olduğunu.. .bilmeyenlere, öncelik ile satış sanalpazar.com üzerinden olacak..siz para ödeyip sipariş vereceksiniz.ben sizin para ödediğinizi görecem ve ürünü paketleyip kargoya gidecem..ürün satış kodu ile kargoya teslim edecem.otomatik olarak o satış kodunda adresiniz sisteme çıkacak..ürün size gelecek. ama paranız hala sanalpazar.com üzerinde olacak.bana iletilemeyecek..ürünü açacaksınız kontrol edeceksiniz.herhangibir sorun olduğunda siteye yazı belirtip paranızı tekrar alacaksınız. eğer ki üründe sorun yok ise ürünü onaylayacaksınız parayı ben alacam..yani iş garanti olacak
gelelim fiyata..
kargo benden olmak üzere 90 tl gibi hesaplıyorum..ama maksimum 100 tl olacak gibi ( vade farksız peşin fiyatına taksit imkanı var.ister peşin alın ister taksitli ) ( ürünü nasıl güvenli bir şekilde satarım diye düşündüm..önce para sonra ürünü mü göndersem dedim..ama çoğu kişi güvenmez diye düşündüm.en sonunda en sağlam olanı sanalpoazar.com u buldum.. ama bu site benden %5 komisyon kesecek...malesef :( sağlık olsun.. sonuçta kar gütmüyorum.. ) ( satışı iban no vererek bana 85 tl civarı adres belirtirse o şekilde site üzerinde olmadan -komisyon kesilmeden- gönderebilirim.. )
ilk ürünler elime geçer geçmez sevdiğim abim "ethem76" ya hemen bi tane parasız göndereceğim.sitede sözü geçen biri.. hem referansım olur.. ethem abi açacak deneycek ve yorumunu yazması böyle işe çok meraklı birnevi ondan da göndermek istiyorum
şimdi soruyorum..bu ürünü kaç kişi ister..?? vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. sayı belirlemem gerekiyor...
.