Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum Duratraction kullanıyorum gayette memnunum.Ümit_150_zc nickli arkadaş drift formunda yazmış.
    teşekkürler, kime sorduysam michelin dedi. maddiyat olarak müsaitim ve michelin daha iyiyse onu almak isterim. desenleride güzel hani :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bu hafta sonu geliyorum izmitteyim hatta c.tesi arasta parka gidicem hafta sonu müsaitsen görüşelim. Valla motor olayı karışık temiz er6n olabilir yada cbr250 ayarlayalım 9-9.5 a ayarlarız sıfırını

cumartesi saat 16,30 da evdeyim kanka.. pazar boşum pazartesi boşum...
    şuan bende cbr 250r a kaymış durumdayım.. nerden ayarlayacaz olum ... kankamız mı oldu yoksam

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan bende cbr 250r a kaymış durumdayım.. nerden ayarlayacaz olum ... kankamız mı oldu yoksam
    tamam hafta sonu görüşelim. oğlum konşuk motorda ben sordum mehmet konşuk pazarlık yapmadan 9300e verdi plakasız ben motorları hep ordan alıyorum. istanbulda o fiyata nakit paraya alınır. daha dün msj geldi hondadan 12 ay 0 faiz le motor veriyolar nakit paraya kesin alırız. tri color gider ben bile alabilirim belli olmaz
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    tamam hafta sonu görüşelim. oğlum konşuk motorda ben sordum mehmet konşuk pazarlık yapmadan 9300e verdi plakasız ben motorları hep ordan alıyorum. istanbulda o fiyata nakit paraya alınır. daha dün msj geldi hondadan 12 ay 0 faiz le motor veriyolar nakit paraya kesin alırız. tri color gider ben bile alabilirim belli olmaz
    2012 yılında elde kalan motorları gazlıyorlardır olum
    neyse gidelim alalım o zaman sen cumartesi gel konuşuruz ok

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    2012 yılında elde kalan motorları gazlıyorlardır olum
    neyse gidelim alalım o zaman sen cumartesi gel konuşuruz ok
    ben 2-3 ay önce sormuştum şimdi 13ler gelmiştir heralde telefon eder sorarız ya sıkıntı yok. c.tesi görüşürüz

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ben 2-3 ay önce sormuştum şimdi 13ler gelmiştir heralde telefon eder sorarız ya sıkıntı yok. c.tesi görüşürüz
    tamam kanka, bana uyar.. inşallah fiyatlarda uygun olur.. yoksa gidip ybr alacam

muratgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı Cazador45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor temizmiş bendede 2011 yeni kasa cbf var 28000 km oldu yaz kış kullanıyorum işim gereği çok şükür bir sıkıntı yok motorda cbf ten apacheye geçmiştim ama fazla uzun sürmedi tekrar cbf e döndüm 1 senede 28 bin km iyi yol yaptım dün 3600 tl teklif geldi 3000 bin tlye 2012 model düşük km cb 125 var onu alırım diyordum ama bugün kullanma fırsatım oldu cbf 150 deki rahatlık konfor onda yok vazgeçtim mecbur kalmadığım müddetce cbf e devam
    teşekkürler sağolun ben farklı fanteziler peşinde olduğumdan binemiyorum artık cbfye

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Koray abi.bende bmw ye kaymış durumdayım.Yaza kısmetse Bmw 650 Cs scarver alıyorum.
    Cbf 150 nin kalıbında 650 cc var düşünün.100 km de 4 litre yakıyor çift buji elcik ısıtma ön arka abs.11-12 milyar arası.
    Bu aralar motorun grenajından mı ön camdan zır zır sesler geliyor.Sinirleniyorum arada.
    Ya ER-5 ya Bmw ama büyük ihtimalle Bmw
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray abi.bende bmw ye kaymış durumdayım.Yaza kısmetse Bmw 650 Cs scarver alıyorum.
    Cbf 150 nin kalıbında 650 cc var düşünün.100 km de 4 litre yakıyor çift buji elcik ısıtma ön arka abs.11-12 milyar arası.
    Bu aralar motorun grenajından mı ön camdan zır zır sesler geliyor.Sinirleniyorum arada.
    suzuki bana inazumayı teslim etmesi gereken tarihte teslim etmediği için (15 aralık) inazumadan kaporamı alıp vazgeçtim.. 15 günlük zaman diliminde bi çok 2.el motora baktım.
    uzun zamandır 2.el motora binmediğim için piyasa o kadar değişmiş ki afedersiniz çar çakal dolmuş..
    motorların hepsi cillop gibi, sıfır ayarında, servis bakımlı...
    ulan şerefsiz adamlar 2 motor götürdük kmsi düşürülmüş.. başka bi motorda komple boyalı çıktı... ekspertize verdiğim paraya yazık... almıyorum 2. el motor...
    sanada tavsiye olsun, çok dikkatli ol..
    hatta dün transalp sordum.. 22,000 km de ilk sahibindenmiş.. 2008 mod.
    14500 dedi..

çizik yok ,asfalttan inmemiş sadece çanta ve aksesuarları 5000 tl dedi.. ee hadi getir dedim... çiziği olmayan, asfalttan inmemiş motorun krenajı kırık ,heryeri çizik içinde...
    dedim bu krenaj kırık ..
    cevaba bak; abi o nazarlık olsun.. senin ben ................. ... oku lan bunları oku..

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BMW güzel motor ama en dikkat edilmesi gereken motor. Fiyatına aldanma kimse borusana götürmüyor servise baktırmıyor bakımlar hep dışarıda ve yan sanayi parça ile yapılıyor bazı alman otomobillerinin parçalarını uyduruyorlar çok çok dikkatli olmak lazım. Şahsen ben bmw alsam 2. el yani kesin zengin birinden alırım yoksa ele ayağa düşen motordan bişey bekleme özellikle f650 lerden sağlam nadir kalmıştır.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    BMW güzel motor ama en dikkat edilmesi gereken motor. Fiyatına aldanma kimse borusana götürmüyor servise baktırmıyor bakımlar hep dışarıda ve yan sanayi parça ile yapılıyor bazı alman otomobillerinin parçalarını uyduruyorlar çok çok dikkatli olmak lazım. Şahsen ben bmw alsam 2. el yani kesin zengin birinden alırım yoksa ele ayağa düşen motordan bişey bekleme özellikle f650 lerden sağlam nadir kalmıştır.

kanka dayında motor yok mu leyn..
    1000 rr ı kaça veriyo

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    kanka dayında motor yok mu leyn..
    1000 rr ı kaça veriyo
    oda fellik fellik 250cc motor arıyoda bulamıyo en son koray ınazuma aldı ona bakalım dedim oda seni bekiyodu beni arıyo gelmedimi motor diye vaz geçti dedim oda cbr250 alabilir bilmiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09632815/detay
    takas mı etsem bu aralar senin yüzünden psikolojik olarak motor arıyorum :D

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    oda fellik fellik 250cc motor arıyoda bulamıyo en son koray ınazuma aldı ona bakalım dedim oda seni bekiyodu beni arıyo gelmedimi motor diye vaz geçti dedim oda cbr250 alabilir bilmiyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09632815/detay
    takas mı etsem bu aralar senin yüzünden psikolojik olarak motor arıyorum :D
    olum suzukinin vatanhayinliği..
    bende xmax 250 ye baktım.. daha 1 ay önce 10 300 tl idi... şimdi 12 küsür olmuş...

motor yok kanka.. cbr 250 ye kaldık mı ne yaptık.. şu konşuk motoru bi ara kanka ya.. peşin ne diyo

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Ben motoru satmış olsaydım alırdım cbr250. ama şimdi kış iyi fiyata satamam dolayısıyla nakiti denkleştiremem yoksa hemen cbr 250 alırım. 3 renk olanına bayılıyorum hafta sonu ararız öğreniriz fiyatını istanbulda motor bulunur ya nakit paraya güzel indirim yapıyolar.

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Ben motoru satmış olsaydım alırdım cbr250. ama şimdi kış iyi fiyata satamam dolayısıyla nakiti denkleştiremem yoksa hemen cbr 250 alırım. 3 renk olanına bayılıyorum hafta sonu ararız öğreniriz fiyatını istanbulda motor bulunur ya nakit paraya güzel indirim yapıyolar.
    test imkanı olsada ,şöyle bi 30-40 km sürsek yaww.. onada pek içim sinmiyo.. gidip cb125 alacam haa

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Sen motorsuzluktan iyice kafayı yedin nabıcan cb125 i ya. çok istiyosan cbf al bari benim motoru veriyim sana bende cbr250 alıyım ethem abide yok ya nabıyo bayadır görüşemedik zaten. prof.dr.ethem

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    merhaba arkadaşlar, bugün 2010model 9000km'de cometimi , 2009 model 31000km'de cbf ile takasladım. Comet zor satılıyor, cbf'i rahat satarım diye düşündüm, piyasası ne alemdedir.Satıp paraya çeviirmeyi düşünüyorum.Kazası yok, kurye motoru değil, arkada 35lt çantası var, bakımlı vs. İlana ne kadar yazmalıyım.15 gün içinde satmak istiyorum.
    Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    cihat bu çanta çok iyi ve kaliteli.kalite olarak kappadan daha üstün garantisini veririm fiyat olarak çoook uygun ben bulamadım yurt dışından getirdim alırsan hayatta satmazsın öyle diyim. Bu arada benimn bildiğim bu çanta 39L yanlış yazmışlar sanırım 1 adet full face 1 adet yarım kask bellik yelek tam sığıyor. 2 full face denemedim ama 1 tam 1 de yarım kask cenesi olmayan yani sığıyor
    abi yarım kask takacağıma hiç takmam daha şekil olurum =)

neyse araştırmadayım yurt dışından belki farklı birşey getirttiririm çünkü bi sonraki motorum muhtamelen cbr olacak ve onada uyacak şekil ve sportif bi çanta arıyorum =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sibiefciler nerdesiniz yahu lastik almayı düşünüyorumda, pilot sporty mi alsak dura traction mu alsak. ne dersiniz?
    kanka geçen gün pendikte net optik var sahibindede cbf varmış adam dedi sennde kayıyormu filan yok benm michelin var dedim ben dedi pirelli taktırdım yine kayıyor dedi ne kadar doğru bilmem ama bence michelin çok şahane bi lastik ama bi sonraki takıma geçene kadar bu motoru kullanırsam swallow alıp denemek istiyorum bence fiyatına göre denenebilir ama sen ne takarsan tak iyi gelecek çünkü sennki eşekten inip mercedes e binmek olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

kanka bu hafta sonu geliyorum izmitteyim hatta c.tesi arasta parka gidicem hafta sonu müsaitsen görüşelim. Valla motor olayı karışık temiz er6n olabilir yada cbr250 ayarlayalım 9-9.5 a ayarlarız sıfırını
    abi alacaksanız cbr da çoğu bayi kampanyada yanlış olmasın ama ya mototal ya mutluhan bana 8750 fiyat verdi plaka sigorta hariç plaka 200 de sigorta 45-50 arası tutuyor 9000 e sıfır cbr alınır =) peşinde belki bi iki birşey indirttiririz =) koray abi alacaksan yardımcı olmak isterim =)

Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Güzel fiyat cbfi satasım geldi varmı cbf isteyen

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Selam beyler !

Marmaris'ten biraz forumdan uzaklaşmış bir kardeşiniz yazıyor !

CBF'im 9700'kmsini doldurdu bende. Yakında 30.000 olacak ve 10.000 dolacak.

Beni bir kere olsun yağ değişimi hariç servise götürtmedi, yolda bırakmadı, üzmedi, kara kara düşündürmedi, acaba dedirtmedi.

Hayvanlar gibi kullanmama rağmen efendiliğini hiç bozmadı, sessiz sedasız çalışmaya devam ediyor.

Bende ona bir hediye alayım artık dedim. 150 Lira'ya Pirelli DuraTraction enduro lastik seti buldum, hiç düşünmeden verdim siparişi. ( Michelin Pilot Sporty set 250 lira civarı, Pirelli MT65 set 220-230 lira civarı)

Araziye falan çıkarız lan işte heyecan olur! dedim kendi kendime.

Pazartesi elimde inşallah. Bu lastiği kullanan eden var mıdır, nasıldır bu meret, arazi de iyi olucaktır bir nebze ama asfaltta frenaj, viraj kabiliyeti ne alemlerdedir.

Bu arada lastikler bunlardır.

Cümleten eyvallah !

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

İyi bari biraz ben renklendireyim buraları ! ))

CBR125'imi sattım. aylardan temmuz. Hemen motor arayışına girdim. Kafada YBR ve CBF var. Güzel bi CBF buldum. 2009 model, 20.200 km, 55 yaşında bir sahip, full servis bakımlı, pirelli lastikler, koruma demirleri, arka çanta vs vs.

3.000'tl ye pazarlıkla aldım.

Aldıktan sonra ilk resmi, depoları doldurduk !! )))

Marmarise geldik. İlk düzgün resmi.

Topcase ile gezmekten nefret ettim. Sanırım o sesten. Marmarise geldikten sonra asla bir daha topcase'i takmadım. Sonradan yan çantaları da kullanmaz oldum ve patronuma hediye ettim.

En büyük derdim ise FAR'dı ! Hiçbirşey göremiyordum, işin kötüsü karşıdan gelenler de beni göremiyordu !

Motosiklete özel bir 8000k Uzun kısa xenon aldım.

Güzelce ayarladım açısını. Asla karşıdan geleni rahatsız etmiyor, ama benim yolumu da gösteriyor, yeterince hoş!

Yıkandı, temizlendi, cilalandı. Sonraki resimler. Muhtemelen asla bu kadar temiz olmayacak.. )))

Aradan birkaç bin km geçirdik. Neyse ben bizim ufaklığa alıştım oda bana. Arada yaramazlıklar yapmıyor değildik tabi !!

Sonradan level atladık ve yaramazlıklar bir adım öteye gitti !

Bu arada yeni bir kask edindim.

Arada sırada fotoğrafçılığıma katkıda bulunuyor, konu mankeni bile oluyordu Prensesim !

Ama en ama en güzel fotoğrafımız ise bence bu...

Neyse efendim söz'ün öz'ü. Mutluyuz !

Arada dağlara çıkıyoruz, arada günbatımlarını izliyoruz birlikte, bazen karşıdaki tepenin ardında ne olduğunu keşfetmeye gidiyoruz birlikte, yağmurda bile bırakmıyorum asla onu.

Honda can'dır.

Halen okumaktaysanız, teşekkür ederim.. )
    Garip, dockerengin ve sgurdal bunu beğendiler.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)

Bu Konudaki Etiketler