selam millet!
nasılız bakalım kıyamet günü motoru kış mevsimi dolayısıyla satamadım. sanırım gv 250ye geçiş yapıyorum.
Herkesin gönlündeki motora yakın zamanda sahip olmasını diliyorum.
çevrenizden gıcır cbf isteyen olursa motorum hala ilandadır.
selam millet!
nasılız bakalım kıyamet günü motoru kış mevsimi dolayısıyla satamadım. sanırım gv 250ye geçiş yapıyorum.
Herkesin gönlündeki motora yakın zamanda sahip olmasını diliyorum.
çevrenizden gıcır cbf isteyen olursa motorum hala ilandadır.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
cbf 150' nin yağ yakmasını düzelttiklerini söylüyorlar bilen yaptıran varmı
http://motosiklettamircisi.blogspot....mu-burada.html
abi burası pendik selçuk ecza deposu değilmi şehit fethi caddesi nde =) ben motorlada motorsuzda nerdeyse her gün geçiyorum buranın önünden =)
bu arada abi sana bi kaç sorum olacak öğrenciyim ve çok gezmeyi seviyorum =)
e gezmeyede para lazım =) ben gedik üniv. son sınıf öğrencisiyim bu yaz okul bitiyor ama devamlı bir işe girene kadar mc donalds da çalışıyorum servis elamanı olarak haftada 3 gün çalışıyorum 300-350 arası alıyorum ama kuryeye geç diyorlar her gün 1 saat fazla çalış 100 lira belki biraz daha fazla maaşım artacakmış ve bahşiş sizce ne yapmalıyım ?
motorlar daha 1-2 hadtalık spacy kask mont pantolon ve yağmurluk veriyorlar ama kar var şuaralar istanbulda malum kar var hani daha önce scooter pek kullanmadım sizin fikirlerinizle karar vereceğim diyorumki yol tutuşunu arttırmak için havasını indiririm birkaç bar lastiğin filan sizce nasıl olur olumlu olumsuz?
sağol kanka =)
bu arada nihat abi senin çantadan buldum 2 kask alsa 250 tl olsun yine alacağım ama küçük yav =)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...78625887/detay
2 gündür yatan motorumu çıkardım..izinliyken biraz gezmek iyi olur dedim ..
ve ayazaga ormanında kısa bi tur attım..
arkadaşlar dostlar hepinize selamlar 2007 cbfimi sattıktan sonra bu başlıktan kopmuştum biraz piaggio x9250 ve burgman 400 k7 aldıktan sonra tabi arkadaşlar geçen hafta x9 250imi cbf ile takasladım babam şehir içinde kunlanabilsin diye ancak vitesli kunlaması zor geliyor kunlanmıcam ben bunu dedi burgmanın yanında 2.evlat oldu motoru ilk sahibinden emekli astsubaydan aldım takasladım.düşmesi kalkması herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır.forumdan ilgilenen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım herkeze iyi günler ilgili link
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9209209/detay/
Motor temizmiş bendede 2011 yeni kasa cbf var 28000 km oldu yaz kış kullanıyorum işim gereği çok şükür bir sıkıntı yok motorda cbf ten apacheye geçmiştim ama fazla uzun sürmedi tekrar cbf e döndüm 1 senede 28 bin km iyi yol yaptım dün 3600 tl teklif geldi 3000 bin tlye 2012 model düşük km cb 125 var onu alırım diyordum ama bugün kullanma fırsatım oldu cbf 150 deki rahatlık konfor onda yok vazgeçtim mecbur kalmadığım müddetce cbf e devam
evet ledli.3x1 power led aldım.küçük sis farı tasının içine yerleştirdim..
normalde bu şekil hazır satan birisi var ama 100 lirayı aşıyo..
eger bu şekilde benim gibi kendin yaparsan maliyeti power led 15 lira..sis farı tası 20 lira anahtarı ile beraber toplam 40 lirayı bi maliyeti var
sibiefciler nerdesiniz yahu lastik almayı düşünüyorumda, pilot sporty mi alsak dura traction mu alsak. ne dersiniz?
cihat bu çanta çok iyi ve kaliteli.kalite olarak kappadan daha üstün garantisini veririm fiyat olarak çoook uygun ben bulamadım yurt dışından getirdim alırsan hayatta satmazsın öyle diyim. Bu arada benimn bildiğim bu çanta 39L yanlış yazmışlar sanırım 1 adet full face 1 adet yarım kask bellik yelek tam sığıyor. 2 full face denemedim ama 1 tam 1 de yarım kask cenesi olmayan yani sığıyor
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)