Arkadaşlar.Benim şu son 3 aydır..Ön frene bastığım zaman Ön fren diskinden zızzzz diye ses geliyor.Bende aldırış etmedim.Bir sorayım dedi yine.
Birde camın sol üst kısmından ses geliyor.cam titriyor.oda elimle tuttuğum zaman ses kesiliyor.20-30 lu hızlarda ses geliyor.Sonra kesliliyor.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Rahmi motorun çok güzel olmuş.Yan sanayi demesen fark edilmez.Ama şu honda amblemi çok Kötü olmuş.Bence onları çıkar.
Hocam Ümraniye Db motordan kargoyla isteyin, tek hava filtresi alırsanız kargo dahil maliyet yine 20 tl yi falan bulabilir ama yağ buji falanda aynı anda alırsanız veya motorunuzun ihtiyacı olan başka bi parçayı, kargo arada görünmeyecektir. Birde kesinlikle yan sanayi hava filtresi kullanmayın. Düzce de fiyat aldığınız servisin yetkili servis olduğunu umuyorum, piyasada x servislerde fazlaca yan sanayi hava filtresi bulunmakta, bu filtreler filtre yuvasına zor oturmakla birlikte, hava geçişi zayıf daha sıkı bi mamülden üretildiklerinden çekişide hissedilir derecede düşürüyorlar. Db den alırsanız tüm parçaların ucuz ve orjinal olduğuna emin olarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Size verecekleri hesap numarasına satın almak istediğiniz ürün veye ürünlerin kargo bedelini yatırdığınızda aynı gün adresinize kargo çıkartıyorlar. Tel: 0216 461 06 06
guzel olmuş rahmi toplamıssın motoru , kaça maloldu sana
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ethem, teşekkürler.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
300 tl ile yürür durumda dimi , Nasipli insanmissin cana mala pek zarar vermemiş . Allah beterinden korusun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ethemcim galiba (göz kararıma göre) yeni kasalarda sele açıklı çok fazla...yanı dikkatini çekiyosa yan grenajların tırnak boşlukları bile görünüyor dikkatli baktığında...yani basınclı suyu dayamışsan bir su teması illaki olmuştur diye düşünüyorum...
http://www.kivrakmotor.com/motorresi...1301855748.jpg
basınclı makinası olanlar bu yıkama işini hep abartırlar...gereksiz basınca motoru maruz bırakırlar...inanın bizim makinaların elektrik tesisatları parçaları hassas ve o kadar da sağlam değiller...
birde bizim plakalıkların uc kısmı yeni kasada dahamı bir uzun sanki önceden arkama çamur sıçrardı şimdi daha az diyebilirim...
kuryeliği bırakmanda iyi olmuş...
fatih545 birader sanada geçmiş olsun nası uçtun bi anlatsana...
aman eldivensiz motor kullanmayın...bilirsiniz yerle ilk temas genelde refleks gereği ellerimiz oluyor orayı en azından en az tahrişle kurtarmaya bakalım...
..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Haklısın mete eldiven takmayi ihmal etmeyelim bilirsin mete ben takmiyordum bazen ama şimdi takiyorum artık
Yahu havalar soğudu motora binemiyoruz artık şaka maka 1 ay dır binemiyoruz yahu :((
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
PİYANİST İRFAN EMRE ÇABUŞ VARYA DUR MESAJI KOPYALA YAPIŞTIR YAPAYIM Emre Çabuş
5 saat önce, mobil ile ·
Acil.. yılbaşı icin deneyimli baterist ve klavyeci aranıyor. Kuşadası limon beach'de sahne alınacak. Detaylar icin özelden konuşabiliriz.FACEDEN ULAŞ !!!
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
cümletten selamlar. ben tekirdağ çorludan Mehmet. yakın zamanda CBF150 düşünüyorum uzun yol tecrubesı olan varmıdır?
arkadaslar cbf 150 de yağ yakma oranı nedir.. ne değildir. bir iki konuda rastladım. yorumlarsanız cok sevınırım. cok cok yakın zamanda cbf almayı düşünüyorum
merhaba arkadaşım hayırlı akşamlar bu motorla forumun geçmiş sayfalarını ve gezi fotoğrafları bölümünü okursan istanbul-gürcistan bile yapan var yani uzun yol yapılır
ben kendi tecrübem istanbul kefken yaptım 3-4 kere 135km gidiş 135 geliş ya su soğutmalı bir motor kadar tabiki verimli olamyacak ancak şahsi kanaatim uzun yolda en verimli gidiş süresi şu 100km de bir 10-15dk mola ve max 100km hızla gitmek gerek (2 kişi olarak düşünürsek)
yağ yakma tamamen şansın ama bunu sorun etme
ben sıfır aldım yağ yakma yok ama benle aynı gün teslim alan diğer motorlarda olabilir yani şans ancak eğer aşırı yakıyorsa garantiden komple motor değiştiriyorlar ama çok yakmıyorsada ekleme yaparak bi olumsuzluk olmadan yıllarca binersin ki bakımlı kullanırsan 50 kmde bir 100 km de bir bi yağına bakarsan zincirini 500km de bir yağlayıp 1000 kmde bir temizler yağlarsan yıllarca bineceğin motordur ancak 150cc kullandığının bilincinde olursan bu motorla 135 km hızla gidende var ama bu işin birde duruşu var
bu motorla tek kişi en çok 100-110 la gitmelisin motoruna zarar vermemen için
ama sürekli devir ibren 8000-9000de giderse yağıda yakar yatakta sarar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)