Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    [QUOTE=rahmi34;2878241]
    Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    el kılıfı almakla çok iyi yapmışsın. kesinlikle gerekli birşey bu havalarda..
    kanka içinde eldiven kullanıyormusun peki ? kılıf olunca ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    [QUOTE=cd0345;2878290]
    Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kanka içinde eldiven kullanıyormusun peki ? kılıf olunca ?
    evet kanka kullanıyorum, held in bir eldivenini aldım, silecekli felan, iyi oluyor yağışlarda ama bugün çok soğuktu harbiden üşüdüm yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

bu arada xenon far ı şiddetle tavsiye ediyorum, önceden hiç görmüyormuşum diyorum şuan..

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    [QUOTE=rahmi34;2878342]
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kanka kullanıyorum, held in bir eldivenini aldım, silecekli felan, iyi oluyor yağışlarda ama bugün çok soğuktu harbiden üşüdüm yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

bu arada xenon far ı şiddetle tavsiye ediyorum, önceden hiç görmüyormuşum diyorum şuan..
    http://b1212.hizliresim.com/14/4/glbtu.jpg
    ben tavsiye etmiyorum taki mercekli olana kadar. sadece kendimizi düşünerek kimsenin hayatını tehlikeye atmanın manası yok. bu formda kim xenonu merceksiz olarak tavsiye ederse ona karşı çıkarım . bu benim insanlık vazifem .
    bu efe mut'lu

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    [QUOTE=rahmi34;2878342]

Kendiniz mi taktınız? Yoksa cbf150 için yapılı olanlardan mı aldınız?
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    [QUOTE=Twin;2878557]

Kendiniz mi taktınız? Yoksa cbf150 için yapılı olanlardan mı aldınız?
    kendimiz taktık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------

[QUOTE=vabisciler;2878530]

ben tavsiye etmiyorum taki mercekli olana kadar. sadece kendimizi düşünerek kimsenin hayatını tehlikeye atmanın manası yok. bu formda kim xenonu merceksiz olarak tavsiye ederse ona karşı çıkarım . bu benim insanlık vazifem .
    sabahtan akşama kadar onlar benim canımı tehlikeye atıyorsa, onların canı benim umrumda değil açıkçası..

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim aynalar geldi ama resimdekinden farkli olarak kısa saplı geldı sitedeki bir ust satırdAki model geldi iki kere aradım isletmeyi inatla resimdeki oldugunu kabaca ve sert bir ifadeyle ısrar ettiler bidaha bu rialliden ne alısveris ederim nede etrafa tavsiye
    benim siparişler daha gelmedi.. sanırım aynı gün sipariş vermiştik. siz böyle diyince korktum bakalım bana hangi ürünü yollayacaklar..

elcik korumalar da olsa eldiven mutlaka giyin. olası kaza durumunda çıplak elleriniz asfalta sürtmesin.
    Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

Motosikleti
    Honda CBF 500
    düzeltme..
    siparişlerim az önce geldi, aynalar arkadaşın dediği gibi kısa saplı geldi.. resimdeki ürünün sapı baya uzun görünüyor ama bu kısacık.
    14 liralık ayna için de tekrar kargola gönder yine gelsin gibi işlere giremem.
    haberiniz olsun rialli den bu aynayı alırken dikkatli olun.
    http://www.rialli.com/urunler/motors...m-10mm-ms6421/
    Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    düzeltme..
    siparişlerim az önce geldi, aynalar arkadaşın dediği gibi kısa saplı geldi.. resimdeki ürünün sapı baya uzun görünüyor ama bu kısacık.
    14 liralık ayna için de tekrar kargola gönder yine gelsin gibi işlere giremem.
    haberiniz olsun rialli den bu aynayı alırken dikkatli olun.
    http://www.rialli.com/urunler/motors...m-10mm-ms6421/
    Honda Pcx'in aynalarına baktım da, geniş açılı aynaları var ayrıca şekil olarakta hoşuma gitti. Pcx aynası almayı düşünüyorum ybr için. Alırsam görüşlerimi buraya aktarırım.
    mete_han bunu beğendi.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

Motosikleti
    Honda CBF 500
    bende ürünün fotoğraftakinden farklı olduğu, sapının kısa olduğu konusunda kendilerine bir mail yazdım.
    bana verilen cevap "ürün fotodaki ile bire bir aynıdır."
    göz var nizam var bariz bir şekilde kısa olduğu belli çocuk bile anlar bunu.

Rialli'yi severdim, uygun fiyatlı ürünleri var ama müşteri memnuniyetine önem vermiyorlar malesef..

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Beyler bir sorum olacak. Sizde O-Ring zincir değişimi yapan biçok arkadaşımız var.

O-ring zinciri standart dişlide kullanabiliyoruz değil mi?

Yani, dişlinin biri 4mm iken o-ring zincirin takılacağı dişli 6 mm olması gerekmiyor heralde et kalınlığı olarak?

Birimler sallamadır lütfen takılmayalım
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bir sorum olacak. Sizde O-Ring zincir değişimi yapan biçok arkadaşımız var.
    Yani, dişlinin biri 4mm iken o-ring zincirin takılacağı dişli 6 mm olması gerekmiyor heralde et kalınlığı olarak?
    yok arkadaşım dişlinin değişmesi gerekmez. mevcut dişli ile ister oringli ister oringsiz zincir kullanabilirsin.

Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ürünün fotoğraftakinden farklı olduğu, sapının kısa olduğu konusunda kendilerine bir mail yazdım.
    bana verilen cevap "ürün fotodaki ile bire bir aynıdır."
    göz var nizam var bariz bir şekilde kısa olduğu belli çocuk bile anlar bunu.

Rialli'yi severdim, uygun fiyatlı ürünleri var ama müşteri memnuniyetine önem vermiyorlar malesef..
    Aynen bide telefonda salak yerine koyuyor adamı.iade için üzerine mail attım adam cevap dahi vermeyip çağrıyı kapattı bu nasıl işletme anlamadım 0 müşteri memnuniyeti.

deniz17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Honda CBF 150
    Bu yaklaşım kesinlikle kabul edilemez. Ne söyleyeceğimi şaşırdım doğrusu
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------

[/COLOR]
    Alıntı vabisciler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabahtan akşama kadar onlar benim canımı tehlikeye atıyorsa, onların canı benim umrumda değil açıkçası..

Motosikleti
    12" CBF 150
    [QUOTE=rahmi34;2878342]

aga cidden çok güzelde =) ben sanırım takarsam mercekli işine girerim =)

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar.Kappa k21 yan çanta arıyorum.Genelde cbf lerde kullanıldığından burayada yazmak istedim.Satmak isteyen varsa ÖM dan iletişime geçebilir.Teşekkürler keyifli forumlar.

Motosikleti
    12" CBF 150

tam olarak bilmiyorum ancak ethem abinin kötü bir deneyimi olmuştu ve yazmıştım oradan hatırladığım kadarıyla gerekiyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

arkadaşlar şöyle süper bir ürün varmış biraz pahalı ancak e bay kullanan varsa bi baksın yurt dışından alalım =) trde biraz tuzlu =) bi şu sayfayı okuyun bence =) ben siyah olanı depo kısmına (ufak tefek çizilmeleri engellemek için belki) ve en önemlisi şu jantları siyaha boyayacağım artık...

ya bu zincir muhafaza işi ne oldu arakdaşlar yardımcı olunacakmı bu konuda bilgisi olanlar =)

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...sti-dip-2.html

Motosikleti
    Honda NC S

O-ring zinciri standart dişlide kullanabiliyoruz değil mi? Yani, dişlinin biri 4mm iken o-ring zincirin takılacağı dişli 6 mm olması gerekmiyor heralde et kalınlığı olarak?
    tam olarak bilmiyorum ancak ethem abinin kötü bir deneyimi olmuştu ve yazmıştım oradan hatırladığım kadarıyla gerekiyormuş
    Bu kötü haber oldu şimdi. Bende çok araştırdım ama net bi cevap bulamadım. Bikaçyerde karşılaştım 428H O-Ring zincir dişlisi diye. Yoksa ben direk uyumlu zannediyordum, aklıma kurt düşürdü yazılanlar.

Ben satış stratejisi olduğunu düşünmüştüm ama, kullanıp şikayetçi olan varsa durum başka tabi. Hakikaten varmı acaba öyle bişey yoksa çoğunluk, sorunsuzca oluyor diyemi takıyor net bilmek çok iyi olurdu
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Topicte vardı.Bir ara bende okumuştum oringli zincirle dişliler uyumsuz ses yapıyordu diye.
    mete_han bunu beğendi.

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Alıntı deniz17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yaklaşım kesinlikle kabul edilemez. Ne söyleyeceğimi şaşırdım doğrusu

[/COLOR]
    kabul etmek zorunda değilsiniz, ben diyeceğimi dedim.

Motosikleti
    Honda NC S

İçim rahatladı, dişli ile ilişkili tüm ölçüler birebir aynıymış, yani %100 uyumlu, sorunsuzca kullanılabilirmiş.

Ses yapıyor diyen arkadaşlarımız 428 serisinden daha büyük seride zincir almış olabilirlermi acaba sorun bu yüzden çıkmış olabilir, yoksa hiçbir fark yok her iki dişli arasında.

En fazla "L" değeri yüzünden dışındaki o sac parçayı takamayız, ki onuda zannetmiyorum topu topu 1mm yaklaşacak saca, okadarda yer vardır

Yardımlarınız için sağolun beyler
    mete_han bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler