arkadaşlar ilk motorum CBF 150 yi aldım. İnşallah kazasız belasız kullanırım
arkadaşlar ilk motorum CBF 150 yi aldım. İnşallah kazasız belasız kullanırım
Keşke dememek için Hayallerini Yaşa...
hayırlı olsun güle güle kullan...ethemm76'a katılıyorum foto koyarsan güzel olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
bence orjinali en sağlıklısıymış yani yeni kasa devir saatli kalsın eski kasa vites göstergeli keza takmanın hiçbir anlamı yoksağlıklı çalışmıyor....
Beyler sayfayı takip etmezsem aha böyle olur...hangi mesaja cevap yazacağını şaşırırsın...
kusura bakmayın genclik zamanında hızır gibiydim şimdi yalan olduk...fotoğraf henüz kendi makinamla çekemedim ilk fırsatta...
mücahit makinan hayırlı olsun...
jacko64 aferin len bir ampul için servise gidilmezdi zaten...kafan çalışıyo çavuş...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
ben halen alışamadım bazen devir mevir unutup 5 den sonra yine vites refleksi yapıyorum...aslında lazım gibi...gözüm takılıyordu...1-2 aya sıkıntı kalmaz aslında...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------
Halen aynalarını değiştirmemiş olan cbfcileri eshefle kınıyorum... şu uzun saplı ybr aynalarını bir taktırın huzura erin...ama aynalar WIWI marka olacak...çin işi ama wıwı olsun illaki...gelsin rahatlık...
http://www.motorcuhayri.com.tr/GRUPLAR/AYNA%20GRUBU.htm
http://www.motorcuhayri.com.tr/
YBR AYNA 2006
10 MM olanı seçin geçen sene çifti 10 liraydı 3 çift almıştım...bir çiftini arkadaşa verdim bir çifti sattığım motorla gitti son çift ise şu an motorumda...kromda boşuna ısrar etmeyin...arkay görmek çok önemli...
http://i591.photobucket.com/albums/s...SANY0081-1.jpg
http://i591.photobucket.com/albums/s...SANY0082-1.jpg
http://i591.photobucket.com/albums/s...SANY0083-1.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
merhaba motorumun yan sticker ları yoktu..
bende gittim bisteckir ciya yapti bi tane ama orjinal degil tabi )
ben begendim siz?
yandaki motoruda dün arkadaşa aldık 2011 model 13 binde
meto benim motora ybrmi taksın diyorsun sen????Bir ayagım çukurda olsa genee ybrnin hiçbirşeyini takmam cbf e.Esas ybrciler cbfin granajlarını taksınlar bisiklet gibi motorlarına
Şu stickercı arkadaş nerde yaptırdıgını yazsana bende motoruma sticker yaptırcam bob marley koyacam
Ümit çakma stikırlar güzel olmuş...
vakvak..bu krom aynalarla arkayı görmek çok zor ...sürüşün bence en önemli kuralı ve gereği arkayı görmek takip edebilmek...%100 görüş bu aynalarla sağlanır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Meto ben dikiz aynası kullanıyorum kardeş aa geçen gün motorun fotolarını çekmiştim koyim sen koymuyon bari ben koyim.
sele normal cbf selesi değil rahat sele mercedes sele
buda popomu yakan alet mercedeslerdede var ama onların masaj yapıyor bende ise eşim belimi ovuyor
meto seninkini bekliyoruz hala yoksa almadınmı bizimi kandırıyorsun
bu şeyi yeni gördüm hatta ilk defa gördüm desem...nedir bu hocam...kaç kuruş...
bende merak ettim nasıldır toto uyuşmasına etkisi nedir birde bacaklarımızı rüzgardan koruyan korumalık istanbullarda ne kadardır buralarda yok net te de 60 tl civarı , daha uygun fiyata bulunabilir mi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
120 tlye aldım internetten kapıda ödedim.Motosikletaksesuar diye bir siteden.Uyuşma muyuşma yok çünkü benim selede özel fark ettiyseniz ben uzun yollların adamıyım.Sert sele gelmez bize malumunuz sporcuyumda popoda yagda yok canım çok yanıyordu mete anlatamam seninkisi gibi yag katmanım olsa almazdım bunları
Acayip ısıtıyor en düşük ayarda bile kesinlikle al.
Diz örtüsü heryerde var zaten 30 tl mi ne.Ama bazı kuryelerde daha değişiklerini gördüm deri değilde textil onlarıda denemek lazım.
meto ayıp oluyor ama bizimpopoya volt az gelir şehir tarafosunu baglamak lazım önümüz kış yolumuz uzak bu cbf e elemanın teki yan speet takmıştıacaba nerden takmıştı alıcam valla karda anca 3 teker gider gene 4 tekere hayır
Anadoluda yan sepet mantıklı aslında bütün işini görür...ısıtıcıda harika bir icat fiyat uygun olsa alınır aslında...
dün akşam (Cuma)full trafik vardı bildiğiniz üzere...6 kilometreyi 18 dakikada katettim...Seyrantepeden Ulus tarafına geçtim şaka gibiydi...Allahıma binlerce kez şükürler olsun 2 tekerin yeri dolmaz...
ama Sanayi Mahallesinden 4.Levent metroya kadar yan yolda tersden...Safir önündeki tünelede tersden girdim kilit trafiğe dalmadım...kural ihlali yaparak diyelim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:43 ----------
Abicim ilk fırsatta Düzcedeyim Allahın izniyle..fena halde özlendiniz...Esirci Abiminde bir çayını içeriz...siz kaynaştınız dimi...devresiniz yaş olrak sonucta kaynaşın işte... abi gönül sofrana buyur etmişin seni unuturmuyum...öncesinde hatırla Sakarya Taraklı yayla maceralarımız var... senin minibüsün içinde yardırdığımızı hatırlıyorum sallantılı bir yolda...
rahmi bu ampül işlerine hiç girme sürekli keser..ya orjinalle idare et ya zenon..kaçarı koçoru yok...
Tamam abi zaten belli bir yaştan sonra bütün ehtiyar heyeti melaike oluyor huysuzluğu elden bırakıyorlar... sana güzel bir yoldaş işte daha ne istersin bre Justinyan ...Serdar Abide var Yalovada onuda kadroya dahil edersiniz onuda seviceksin...hem matorcu abimiz hem termal oteli var adamın abi yengeyle kafa dinlersin şifalı suda...oh mis...bana güven gerisini merak etme sen...beni napcan basit bir bekciyi...
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)