Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Way Gangam benim Hoşgeldin yuvana, umarım daim olursun bundan sonra

Yaw benmi öğretcem sana cbf 150 yi, asıl sen anlat Gangam 28 bin km dir servise gitmiyosam, bu km yi 1.5 senede yaptıysam ve sorun yaşamadıysam, kimse kusura bakmasın, motora m.o.k attırmam. Yok yağ yakıyomyşta alınmazmışta bilmemne, motoru çabuk bitermişte, 30 bin km de servise giricem ama. Db ye (Oda lastik değişimi için) Ivır zıvır değişecekler var. Flaşör değişecek, sinyaller biraz aralıklı yanıp sönmeye başladı, kaplin lastiği arka balata, buji yağ hava filtresi değişecek, karter tapa ve jontasını değiştirtecem, ön lastik değişecek, sübap ayarı yapılsın diyorum, gerçi ayar kaçıklığı ile ilgili bi olumsuz belirti yok ama, biraz motor fazla yakıyor, bi güncellense iyi olabilir. 30 binde servise girdiğimde 28 bin km dir sübap ayarı yapılmamış olacak. Karbratör temizliği falan ihtiyacı varsa yapılsın diyorum. Hadi 30 bin de bir servise girelim. Bi servis eli değsin. Abartmatalım Gangam sende benim gibi 2. kez sıfır aldın. Ben gatet mesutum Sende hayrını gör inşallah. Birinci tercihlerimiz yanlış olsaydı 2. kez sıfır almazdık herhalde.

Metecim dün akşam düğünde gözlerimiz inan seni aradı. Nöbetteymişsin sende, iş herşeyden önemli Metecim, el işi, kendi işimiz değil, düğün dernek üstediğimiz zaman ayrılamıyoruz. Mt den 3 kişi idik. Açıkçası katılım umduğum gibi değildi, biraz şaşırdım. Ben, Nihat (Chemical), ve Bozkurt nickli Sapanca' dan bi abi vardı. Fazla kalmadık ama, gayet nezih güzel bi ortamdı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

Yaw cbf sessiz çalışma karakteri ile bildiğimiz bi motor, zannımca bu motora takılan perf. eksoz dan çekiş ivmelenme vb. performans alamazsınız, sadece kuru gürültü, ekiplerin çevirince ceza yazmaları, hatta motoru bağlamaları muhtemel (bu suralar çok okuyorum, çok meşhur oldu bu eksozdan motor bağlama), muayeneden geçmesi zor olan bi ekipmana para vermiş olarak o eksozu bence başınıza bela edersiniz. Siz o çıkan sesi beğenseniz bile, özellikle arkanıza oturan yolcunuzunda yolculuk anında alenen kafası şişecek, ulen bu ne biçim motör diyecektir.Yapmayın. Paranıza yazık etmeyin, motorunuzun eksik bi bakımını tamamlayın, ne biliyim lastiği bitmek üzeredir. Zincir dişli gurubu ihtiyacı vardır. Veya ,ihtiyacınız olan bi koruma ekipmanını satın alın, önümüz kış, kışlık bi ekipman eksiğinizi vb. tamamlayın. Kaskınız eskimiştir, aynı paradır belki, yenileyin, çok daha mantıklı.
    ethem abi cbf e bende yakıştıramıyorum performans egzozu =) bi ara düşündümde yok dedim gitmez
    ama cbr 250 veya ninja olursa ve o motordan memnun olurda artık uzun yıllar kullanırım dersem alabilirim bir tane susturucusu olan ve sesi kafaya çivi çakan cinsten olmayan narin sesli kimsenin arkamdan küfür etmeyeceği ama sesininde beni tatmin edeceği bi egzoz düşünürüm ama açık söylemek gerekirse tek silindir motorlarda bu işten tam bir performans almak bence çok zor ancak ses yani belki ninjada yada gtr da daha çok işe yarayabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ganga bizim gibi gariban adamlar için üretilmiş bir makina...yolda kalmaz üzmez...üzsede üstesinden kalkabileceğimiz maliyetlerin olduğu heryerde(Anadoluda değil ama) servisi olan fiks fiyatlarla kazıklanma oranı standart (yani TR nin her Honda servisinde fisk menü fiyat uygulama..gireni çıkanı az çok biliyosunuz) ve yan sanayisi gelişmiş piyasası olan ideal bir makina...bugün cbfyi neden tercih ettiğimi farkettim...kasa genişliğinden galiba bir motosiklete bindiğimi hissettiriyor...bisiklete değilde motora...

yağ yakmasıda kusur ..önemli bir kusur ama yağ değişiminde 200 gr fazla koyarak bunu basitce hallediyoruz...ha yine lanet olsun Hondaya...bu makina 5000 etmez...3500 eder ama kalanıda namıssızların giderleri fahiş karı diyelim...

neyse bir Venezuellalı sevgilin var yanında geğiriyor veya ossuruyor gibi iğrenc bir örneklemeyle anlatabilirim...yani her güzelin bir kusuru var.... başım ağrımasın diyorsan bile 2 yıl 30 bin km seni üzmeme garantisi var...

dügüne gelecem diye niyetlendim...ama izin alamadım rapor alayım dedim..hafta sonu olduğu için benim tohtorpoliklinikde adam tatilde hafta sonu..işim yattı ganga..F54..İrfan..Ahmet..falan niye gelemediler acaba şaşırdım gerçekten de...ama Korayda pek kimseye haber vermedi bildiğim kadarıyla...bir motoru eskitip ikinci tercihde aynı oluyorsa demek ki doğru giden birşeyler var ganga...Allaha şükürler olsun ki bir motorum var diyorum...

bugün bişey dikkatimi çekti..yeni kasadaki titreşim eski kasaya nazaran %10 daha fazla bence..ne dersin...bu arada dün mesaj attım gördün dimi sana sms...

Aziz biraderim aleyküm selam...bende kovulmamaya gayret edicem merak etme...
    hoş geldiniz abi motorunuzdan ayrı kalmamanız dileğiyle...
    tekeriniz düz bassın ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

vay devrem aleküme selam...sende sıfır aldın galiba...yeni kasadan memnunmusun..

ben halen vites göstergesini göremediğim için kendimi bazen kötü hissediyorum...her ne kadar kafaya takmasamda keşke olsaydı diyorum...bir zamanlar devir olsaydı diyorum şimdi vites göstergesi olaydı diyorum... ikisini aynı anda Honda vermez bize...illaki birinden vazgeçicez...
    Ocak ayında sıfır almıstım 10,000 km yi gectim biraz yag eksiltme dısında bi sorun yok cok sükür onuda dert etmiyoruz artık kontrollü takviyeli devam ediyorum forum seni cok özlemisti yanlız iyiki geldin yeni kasa seninde hayırlı olsun seninde

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Egzos konusunu kapatıyorum.Keşke açmasaymışım. Sadece takılıp takılmadığını merak etmiştim.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Bu Metehan kim?
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Metehan kim?
    dünyada eşi benzeri olmayan mapısdan yeni çıkmış, köfteyi çok seven, bide kırmızı matora binen bir panda türüdür kendileri
    zararsızdır ama çok açıksözlüdür kendileri zaten ne çekiyorsa dilinden çekiyo garip
    önceki hayatında insan olarak yaşamış ve siyah bir cbf üzerinde 80000 km çevirttirmiş biridir kendileri nasıl olduysa küllerinden yeniden doğmuş ama panda olarak yaşamaya mahküm edilmiş bir varlıktır kendileri, sonradan diğer nesillerle karıştırmasınlar diye birde star soyadı vermişler yani kısaca pandastar diyebiliriz
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Metecim mesajını gördüm, fakat gördüğümde evdeydim ve saat hayli geç olmuştu, sabah olounca yazarım dedim. Topiğe attığın mesajda vesile oldu

Evet Metecim, düğünde bende bazı ark.lar gelir diye düşündüydüm ama tabi sağlık olsun diyicez, herkezin vardır bi bildiği kendi hesapları.

Metecim; Eski kasada tirtreşim daha mı azdı... diye hiç karşılaştırma gereği duymamıştım. Ama gerçekten mesajından sonra sana katıldığımı söyleyebilirim. Eski kasada sıfır titreşim diyebiliyordum, hatta titreşim belki hiç bi anda hissetmediğimi söyleyebilirim. Gerçekten bende bu özellikle 5000-6000 devir aralığında fazlaca hissedilen titreşimle yeni kasada tanıştım.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bu Metehan kim?
    Cbf 150 ile kişisel kullanım ile bize göre oldukça yüksek km lere ulaşmış, değerli deneyimlerini bizlerle bi kaç sene öncesine kadar düzenli olarak paylaşmış, motoru ile günübirlik gezebileceği neredeyse tüm coğrafyaya mutlaka gitmiş, gezmiş. Köfteyi çok seven, matrak, şakacı, yardımsever, hatırnaz, motorunu satarak bir süre aramızdan ayrılan, ban yemeleri ile meşhur, İstanbul' dan, güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan, iri kıyım (Oldukça iridir) değerli bi kardeşimizdir. Forumu baştan okuyan arkadaşlar paylaşımlarını mutlaka görmüşlerdir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Metehan kimmi?
    taverna muziği denilince aklınıza kim gelir John lennon,
    Aya ilk giden adam kim Neil armstrong,
    Hindistana bagımsızlıgını kazandıran kim Kuru gandi,
    TEk yumrukta adamı yere seren çikolata renkli boksör kim Muhammet ali,
    Cbf 150 denilincede akla gelen ilk şahıs kim Ethemmi? tabikide değil Metehan,
    Çinde cbf 150 ye Cbf Mete diye biliyorlar.
    O bir kült her çağın bir admı vardır metehan o adamdır.
    Şahsen tanımam ama efsanesini bilirim.
    Cbf e 3 motor yaptıran tek adam
    sgurdal bunu beğendi.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Metecim mesajını gördüm, fakat gördüğümde evdeydim ve saat hayli geç olmuştu, sabah olounca yazarım dedim. Topiğe attığın mesajda vesile oldu

Evet Metecim, düğünde bende bazı ark.lar gelir diye düşündüydüm ama tabi sağlık olsun diyicez, herkezin vardır bi bildiği kendi hesapları.

Metecim; Eski kasada tirtreşim daha mı azdı... diye hiç karşılaştırma gereği duymamıştım. Ama gerçekten mesajından sonra sana katıldığımı söyleyebilirim. Eski kasada sıfır titreşim diyebiliyordum, hatta titreşim belki hiç bi anda hissetmediğimi söyleyebilirim. Gerçekten bende bu özellikle 5000-6000 devir aralığında fazlaca hissedilen titreşimle yeni kasada tanıştım.
    bana titreşim demeyin ya aklıma cb geliyoevet bende katılıyorum buna 2009 ve 2010 eski kasa kullandım 100-110 km hızla sakaryaya gittim sadece sağ elimde ufaktan bi titreşim vardı,yeni kasa da baz devirlerde titreşim ufaktan oluyor ama bu titreşimin cb ile alakası yokhatta arkadaşımda yeni kasa ybr var onda bile yeni kasa cbften daha fazla hissediyosun...

yeni kasa şuan bana mercedes gibin geliyo,cbfte yakıt tasarrufu da yapmak mümkün şöyleki; cbde 80-90 arası,diz örtüleri ile zorlanarak gidiyodum ama cbf'le 80-90 arası sanki ekonomik modda motor zorlanmadan gidiyorum buda tasarruf oluyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bugün motoru 60 km boyunc ayakta kullandım eğer kullanmasydım popom yanacaktı minder çok iyi çalışıyor tahminimdende iyi.Dötüm tutuşucaktı ah be keşke şunun montuda olsa ozaman cbf in adını mercedes diye değiştirirdim.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı vakvak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan kimmi?
    Yok müdür 3 motor değil ya, 2 motor diye biliyorum, günahına girmeyelim. İlk motoru 40 bin küsürde yaptırdı, sonra yanlış hatırlamıyorsam 10-15 bin km sonra yine bi motor yaptırdı, sonrada sattı diye biliyorum.

Ayrıca cbf 150 denilince akıllara gelmek gibi bi amacım, özlemim veya idealim hiç olmadı. Amaç cbf 150 yeni sahip olupta bilgilenmek isteyen ark..lara faydalı olmak. Ayrıca bende bilmediğim bi çok şeyi buradan öğrendim, halende merak ettiğim bilmediğim bi hususla karşılaşırsam sorarım, gocunmam. Birileri ile yarışmak vb, en... olmak vb. gibi saplantılarım hiç olmadı şükür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Valla buncan insan seni marka yaptıysa kardeşim bu işten mütevazilik yapıp kaçamazsın.Sen markasın cbf le özdeşleştin.Ama metehan daha büyük bir marka mesela sen kia isen metehan forddur hatta henry forddur.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda CEO'luğuna kadar gider bu iş
    Garip ve Garip bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Biz anca hondada yağ değişimi yaparız ceo luk mete nin işi

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ethem abi cbf e bende yakıştıramıyorum performans egzozu =) bi ara düşündümde yok dedim gitmez
    ama cbr 250 veya ninja olursa ve o motordan memnun olurda artık uzun yıllar kullanırım dersem alabilirim bir tane susturucusu olan ve sesi kafaya çivi çakan cinsten olmayan narin sesli kimsenin arkamdan küfür etmeyeceği ama sesininde beni tatmin edeceği bi egzoz düşünürüm ama açık söylemek gerekirse tek silindir motorlarda bu işten tam bir performans almak bence çok zor ancak ses yani belki ninjada yada gtr da daha çok işe yarayabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

hoş geldiniz abi motorunuzdan ayrı kalmamanız dileğiyle...
    tekeriniz düz bassın ;)
    amin dostum...bu egsoz işini ilk olarak 2007 de bir teknisyen arkadaşımızda duymuştum..kendisi ciddi anlamda egsoz sesinin biraz kulak tırmalamsını isterdi...kendisi yaşlılar huzurevinde teknisyendi Maltepede...egsozu deldi...3-4 delik açtı sonra makinası istediği ses seviyesine geldi...Cadde sahilde dolanırken bu ses artık rahatsız etmeye başlamıştı...işkenceye dönüştüğünü farketti sonra çalıştığı huzurevinden mır kır ettiler...kendiside pişman oldu...bu torkdaki bir makinadan ses duymayı ummak bana mantıksız geliyor...egsoz 500 cc ve üstü makinalarda keyif veriyor diye düşünüyorum...ama hevesi olan hevesini alsın bağane...

Alıntı blueway2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ocak ayında sıfır almıstım 10,000 km yi gectim biraz yag eksiltme dısında bi sorun yok cok sükür onuda dert etmiyoruz artık kontrollü takviyeli devam ediyorum forum seni cok özlemisti yanlız iyiki geldin yeni kasa seninde hayırlı olsun seninde
    yağ eksiltme tek boynumuzu büken cbfe laf atmayı seven güruha açıklama yapamadığımız detay...iyiki sıfır almışım...sıfır almak en güzeli kafan rahat...ama 2.el alanında 1000 lirası cepte kalıyor o ayrı...

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzos konusunu kapatıyorum.Keşke açmasaymışım. Sadece takılıp takılmadığını merak etmiştim.
    egsoza 2 delik açsan istediğin sesi alırsın dostum...

Bu Metehan kim?
    ulen 2006 da evinde mantı yedirdiğin adamı nasıl hatırlamazsın... yemedin yedirdin içmedin içirdin Sezai Abi..

Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dünyada eşi benzeri olmayan mapısdan yeni çıkmış, köfteyi çok seven, bide kırmızı matora binen bir panda türüdür kendileri
    zararsızdır ama çok açıksözlüdür kendileri zaten ne çekiyorsa dilinden çekiyo garip
    önceki hayatında insan olarak yaşamış ve siyah bir cbf üzerinde 80000 km çevirttirmiş biridir kendileri nasıl olduysa küllerinden yeniden doğmuş ama panda olarak yaşamaya mahküm edilmiş bir varlıktır kendileri, sonradan diğer nesillerle karıştırmasınlar diye birde star soyadı vermişler yani kısaca pandastar diyebiliriz
    vay ganga abi şımartmayın nolur ya...sonra tepenize çıkıyorum... 80 bin çevirdim ama cbf ile yolda kalsam nesi var diye bakmam bile kitler bırakır giderim..eskisi kadar stres yapmıyorum...motoru alalı 40 gün oldu daha yıkamadım bile düşün yani...yani eski heyecanım pek kalmamış...

aga halen rodajdayım 850 oldum dün 60-70 sabitle takılayım dedim yarım saat düz yolda bir baktım elillerim titril tiril karıncalanıyo...

Cbf 150 ile kişisel kullanım ile bize göre oldukça yüksek km lere ulaşmış, değerli deneyimlerini bizlerle bi kaç sene öncesine kadar düzenli olarak paylaşmış, motoru ile günübirlik gezebileceği neredeyse tüm coğrafyaya mutlaka gitmiş, gezmiş. Köfteyi çok seven, matrak, şakacı, yardımsever, hatırnaz, motorunu satarak bir süre aramızdan ayrılan, ban yemeleri ile meşhur, İstanbul' dan, güvenlik görevlisi olarak çalışmakta olan, iri kıyım (Oldukça iridir) değerli bi kardeşimizdir. Forumu baştan okuyan arkadaşlar paylaşımlarını mutlaka görmüşlerdir.
    inan insan bir dönemden sonra bıkıyor ganga sende yaşadın...mesela bizim Angaralı dostumuz yok neler yağıyor Allah bilir...hatırla en çok onun katkısı vardır sonra senin beni 3 numara yapabilirsiniz paylaşım konusunda...

Metehan kimmi?

Allah razı olsun aga..inan bu iltifatlara layık değilim...benim olayım maksat neşeli ambians olsun...gerçek anlamda benim katkım hayatın içinde olmalı...yolda kalan birine faydam olmuşsa...motor alacak birine onunla beraber gidip motor alabilmişsem motorunza arızası olan bakım zamanı gelmiş birine gerçek anlamda yönlendirip içi rahat etmişse işte o zaman keyif alıyorum bu işlerden..sevdiğim saydığım arkadaşlara kendi krdi kartımdan taksitle cbf150 almışlığım var işte en büyük keyif bu...

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana titreşim demeyin ya aklıma cb geliyoevet bende katılıyorum buna 2009 ve 2010 eski kasa kullandım 100-110 km hızla sakaryaya gittim sadece sağ elimde ufaktan bi titreşim vardı,yeni kasa da baz devirlerde titreşim ufaktan oluyor ama bu titreşimin cb ile alakası yokhatta arkadaşımda yeni kasa ybr var onda bile yeni kasa cbften daha fazla hissediyosun...

yeni kasa şuan bana mercedes gibin geliyo,cbfte yakıt tasarrufu da yapmak mümkün şöyleki; cbde 80-90 arası,diz örtüleri ile zorlanarak gidiyodum ama cbf'le 80-90 arası sanki ekonomik modda motor zorlanmadan gidiyorum buda tasarruf oluyor
    herkes hata yapar ganga...bende yaptım pcx aldım 800 km de sattım ardında mr a girdim bir bel ağrısı hediye olarak bıraktı...gittim aktiva aldım...sonrası doğru yola girdim nihayetinde...cb almaya giderken cbf aldım iyikişde almışım...3600 12 taks,tde cb alıp ayağım yerden kesilsin kafasıyla gittim cbf aldım..ne mutlu bana...bir hata daha yapmadım...

Yok müdür 3 motor değil ya, 2 motor diye biliyorum, günahına girmeyelim. İlk motoru 40 bin küsürde yaptırdı, sonra yanlış hatırlamıyorsam 10-15 bin km sonra yine bi motor yaptırdı, sonrada sattı diye biliyorum.

Ayrıca cbf 150 denilince akıllara gelmek gibi bi amacım, özlemim veya idealim hiç olmadı. Amaç cbf 150 yeni sahip olupta bilgilenmek isteyen ark..lara faydalı olmak. Ayrıca bende bilmediğim bi çok şeyi buradan öğrendim, halende merak ettiğim bilmediğim bi hususla karşılaşırsam sorarım, gocunmam. Birileri ile yarışmak vb, en... olmak vb. gibi saplantılarım hiç olmadı şükür.
    Ethem 4 motor yaptırdım ikisi garanti kapsamında biri şirket müdürümünün jest yapıp masrafları karşılamasıyla biride kendi cebimden... kafaya takmıştım ama o dönemler...400 gr yağla servise girersen psikolojin bozuluyor...

Valla buncan insan seni marka yaptıysa kardeşim bu işten mütevazilik yapıp kaçamazsın.Sen markasın cbf le özdeşleştin.Ama metehan daha büyük bir marka mesela sen kia isen metehan forddur hatta henry forddur.
    eyvallah usta...beni yine cbf topacına bağlıyonuz ama inceden...sonra deli öpmüş gibi cbf muhabbeti yaparız sabahlara kadar benden söylemesi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

Biz anca hondada yağ değişimi yaparız ceo luk mete nin işi
    geçenlerde feyste Hondaya inceden sövmüştüm...bu 500 lükler nedne gelmez diye...fabrikayla bağlantılarım mevcut az çok bilirsiniz...yenilik oldumu haber alırım içerden..neyse bir abimizi aradım sohbet için ulen feysten bizemi sövüyon diye laf arasında fırçalamazmı... abi makarasına yazmıştım falan durumu kurtarmaya çalıştım... bu arada Honda TR de Enver Dodanlı abimiz vardır türk olan üst düzey yönetici...2 yıl öncesine kadar Genel Müdürdü...sonra japon müdür geliyor bunun yerine...bir muhabbetimizde telefonda olm ben artık tedarikden sorumlu yönetici oldum artık motorla pek alakam kalmadı dedi ...yani içerdeki adamlarımız azaldı...

Alıntı [Turan] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda CEO'luğuna kadar gider bu iş
    estağfurullah aga...beni Hondada bir kişi sevmez o da Motosiklet Satış Müdürü Hakan Bey...adamın üzerine yürüdüm standda dövüyodum arkalara kaçtı...o beni görünce her sene fuarda rengi atıyor...adama taktım kafayı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Metehan'ın da dediği gibi bence en birinci CBF 150 paylaşım üstadı AydoğanX kardeşimizdi ama kendini özlettirdi. Kahretti sorulan gereksiz sorulara ve araştırmayıp armut piş misali cevap arayan bünyelere, kendini çekti topicten. Okuyorsa selamlarımı gönderirim her ne kadar Ankara'lı olup da şahsen tanışmasak da, telefonda sohbet etmişliğimiz vardır.
    mbuyuk bunu beğendi.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    biliyorsunuz motoru yaklaşık 2-3 hafta oldu aldığım, aldığımda zinciri kontrol etmiştim gergi durumu iyiydi. dün 300km lik geziden sonra akşam zinciri yağlarken farkettim o kadar bollaşmış ki, nerden baksan 4-5 cm belkide fazla aşağı yukarı esniyor. kendim gereyim dedim soldaki civatayı 17 anahtarı ile gevşetmeye çalıştım ama o kadar sıkmışlar ki oynatamadım bile. sağdakini gevşeteyim dedim, o kadar büyük anahtarım yokmuş. nerden baksanız 21,22 falan var. geremedim zinciri yani. artık iş çıkışı paşa paşa mahalle arası ustalardan birine gidicem, parayı bayılcaz napalım.
    Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    arkadaşlar benim motorda bir sıkıntı farkettim, yüksek devirlere çıkınca far kesinti yapıyor. 7-8-9 devir aralığında far göz kırpıyor. sıkıntı ne olabilir sizce.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan'ın da dediği gibi bence en birinci CBF 150 paylaşım üstadı AydoğanX kardeşimizdi ama kendini özlettirdi. Kahretti sorulan gereksiz sorulara ve araştırmayıp armut piş misali cevap arayan bünyelere, kendini çekti topicten. Okuyorsa selamlarımı gönderirim her ne kadar Ankara'lı olup da şahsen tanışmasak da, telefonda sohbet etmişliğimiz vardır.
    Aydoğanı bende özledim...ama ara sıra arıyorum...bir ithalat frmasında yoğun tempoda çalıştııyor...eskisi gibi vakit ayıramıyormuş...ve dediğim gibi dönemsel bişey bu işler...bir sıkılırsın bir tekrar dönersin...

Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim motorda bir sıkıntı farkettim, yüksek devirlere çıkınca far kesinti yapıyor. 7-8-9 devir aralığında far göz kırpıyor. sıkıntı ne olabilir sizce.

evet uzun süreli sert kullanımda makina ilk iş olarak far kesiyor...3 kuruş 5 kuruş ama can sıkıyor...kronik bir sorun diyebilirim...

bu arada hız hakkında bir detay paylaşayım...bizim motorumuzun araç sınıfı L3 dür...hız limitlerimiz şöyle olmalıdır..oranlar değişmemiştir umarım...

mbuyuk bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Aydoğanı bende özledim...ama ara sıra arıyorum...bir ithalat frmasında yoğun tempoda çalıştııyor...eskisi gibi vakit ayıramıyormuş...ve dediğim gibi dönemsel bişey bu işler...bir sıkılırsın bir tekrar dönersin...

evet uzun süreli sert kullanımda makina ilk iş olarak far kesiyor...3 kuruş 5 kuruş ama can sıkıyor...kronik bir sorun diyebilirim...

bu arada hız hakkında bir detay paylaşayım...bizim motorumuzun araç sınıfı L3 dür...hız limitlerimiz şöyle olmalıdır..oranlar değişmemiştir umarım...

http://img7.ressim.net/out.php/i6370823_adsiz16.bmp
    sıkıntı ampülde mi yani abi, değiştikten sonra düzelicek mi?
    bu arada hoşgeldin tekrardan

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler