Way Gangam benim
Hoşgeldin yuvana, umarım daim olursun bundan sonra
Yaw benmi öğretcem sana cbf 150 yi, asıl sen anlat
Gangam 28 bin km dir servise gitmiyosam, bu km yi 1.5 senede yaptıysam ve sorun yaşamadıysam, kimse kusura bakmasın, motora m.o.k attırmam. Yok yağ yakıyomyşta alınmazmışta bilmemne, motoru çabuk bitermişte, 30 bin km de servise giricem ama. Db ye (Oda lastik değişimi için)
Ivır zıvır değişecekler var. Flaşör değişecek, sinyaller biraz aralıklı yanıp sönmeye başladı, kaplin lastiği arka balata, buji yağ hava filtresi değişecek, karter tapa ve jontasını değiştirtecem, ön lastik değişecek, sübap ayarı yapılsın diyorum, gerçi ayar kaçıklığı ile ilgili bi olumsuz belirti yok ama, biraz motor fazla yakıyor, bi güncellense iyi olabilir. 30 binde servise girdiğimde 28 bin km dir sübap ayarı yapılmamış olacak. Karbratör temizliği falan ihtiyacı varsa yapılsın diyorum. Hadi 30 bin de bir servise girelim. Bi servis eli değsin. Abartmatalım
Gangam sende benim gibi 2. kez sıfır aldın. Ben gatet mesutum
Sende hayrını gör inşallah. Birinci tercihlerimiz yanlış olsaydı 2. kez sıfır almazdık herhalde.
Metecim dün akşam düğünde gözlerimiz inan seni aradı. Nöbetteymişsin sende, iş herşeyden önemli Metecim, el işi, kendi işimiz değil, düğün dernek üstediğimiz zaman ayrılamıyoruz. Mt den 3 kişi idik. Açıkçası katılım umduğum gibi değildi, biraz şaşırdım. Ben, Nihat (Chemical), ve Bozkurt nickli Sapanca' dan bi abi vardı. Fazla kalmadık ama, gayet nezih güzel bi ortamdı.