Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xenon alıpta pişman olmak istemiyorsan kesinlikle angel zenon almalısın. rialli.com da olandan mesela. Düz xenonlarda skıntı yaşama, aydınlatmadan performans alamama gibi sorunlarla karşılaşman mümkün.
    +1

http://www.rialli.com/ara/9954__far-...model-cbf-150/

Normal fara ve mercekli fara xenon çok farklı oluyor. Mercekli far çok daha güzel.
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiymiş o fiyatlar yine, daha yenileğin 140 tl ye yapıldı bir arkadaşın. sigorta fiyatları aşırı yükseldi bence kaçırmayın o fiyatları.
    Kocaeli / Karamürsel ilçesinde de baya ucuz, 45 tl ye yaptırmıştım gecen mayıs ayında. İlçeye göre bile değişim gösteriyor olabilir. İl merkezinden uzaklaştıkça azalan trafik yoğunluğu ve küçülen kaza riski falan filan gibi konular da fiyatta belirleyici olabilir diye düşünüyorum.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    benim göstergenin gece fotosunu çektim
    sağ tarafta vitesler yanıyor ama başka bişi yok benzin falan görünmüyor.
    orjinali mi böyle yoksa lambası mı yanmış bilemediğimden size sorayım dedim

Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Benzin göstergesi ve ortada Honda yazan kısımın da ampülü patlamış sanırım.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Alıntı dericie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim yarın arar sorarım dediğiniz gibi
    Not:Motoru alır almaz bayide lastikleri michilenle değiştir.Üstüne en fazla 100 tl fln veriyorsun galiba.Öyle hatırlıyorum.
    Hayırlı olsun.

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Geçen hafta öndeki arabanın salaklığı yüzünden çamurluğum yaklaşık 5-6cm uzunluğunda kırıldı.Öyle saçma bir şey olduki ortası kırılmadı yanları kırıldı.Orjinali kaç liradır ?Ben baktım sahibinden.com a en pahalısı 55 tl yazmışlar.?Benim 80 lira diye aklımda kalmış.Egzos orjinal korumalığının ve orjinal egzosunda fiyatını sölerseniz sevinirim.
    Yağ yakıyor mu fln kafamda şüphe kalmıştı.14906 km de shell advance 15 50 (gri renkli kabı olan) yağ koydum.Şimdi 16010 km de yağ full seviyede.
    Cbf 150 li li arkadaşım Iphone yağ koyduğunu ve 3500 km de yağını değiştirdiğini söyledi.Bundan sonra bende öyle yapacağım.
    Cbf 150 topiğine cümleten İyi Akşamlar.
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Dün; İstanbul plaka Y.Kredi ve Anadolu Sigortalar CBF 150 sigorta poliçesine 334 - 340 lira aralıklarında para istediler.
    Allianz'da 139 küsür liraya yaptırdım.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

vabisciler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 . fiesta 1.6 tdci ghia.detroit fuller.
    URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/091120122414.jpg/][/URL]
    bu efe mut'lu

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim göstergenin gece fotosunu çektim
    sağ tarafta vitesler yanıyor ama başka bişi yok benzin falan görünmüyor.
    orjinali mi böyle yoksa lambası mı yanmış bilemediğimden size sorayım dedim

http://img10.imageshack.us/img10/8601/img0692xf.jpg
    Orjinalki böyle değil, sağ panel içi aydınlatma ampulü patlamış, sağ tarfıda sol taraf gibi ışıl ışıl görebilmen lazım. Ufak bi dipsiz ampul değişecek. Fakat değişim işleminin hatırı sayılır bi işçiliği var. Kendin uğraşma, yetkili servise götür.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Not:Motoru alır almaz bayide lastikleri michilenle değiştir.Üstüne en fazla 100 tl fln veriyorsun galiba.Öyle hatırlıyorum.
    Hayırlı olsun.

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:06 ----------

Geçen hafta öndeki arabanın salaklığı yüzünden çamurluğum yaklaşık 5-6 cm uzunluğunda kırıldı.Öyle saçma bir şey olduki ortası kırılmadı yanları kırıldı.Orjinali kaç liradır ?Ben baktım sahibinden.com a en pahalısı 55 tl yazmışlar.?Benim 80 lira diye aklımda kalmış.
    Cbf 150 topiğine cümleten İyi Akşamlar.
    Hocam bende park halinde bi panelvan aracın geri manevra esnasında benim yan sehpadaki motorumu, görmeden tamponu ile ön çamurluğumun kırılma hadisesi yaşamıştım. Neyseki motor o anda dervrilmemiş ve yan sehpada 3-5 cm kadar geri gitmişti. Bende çamurluğu değiştirmiştim. Orjinaline boş yere para verme, orjinal olması makbul ürünler var, olmasada olur veya olması gereksiz ürünler var. Ön çamurluk bunlardan biri. Ben rialli den almıştım ve kendim değiştirmiştim. Görüntüde, şekilde, şemalde, boyasında hiç bi olumsuzluk, orjinalinden farklı hiç bir yönü yok. Orjinali ne kadar bilmiyorum ama, ben bu hadise başıma geldiğinde fiyatını öğrenme gereği bile duymamıştım açıkçası. Bu ürünü alabilirsin..

http://www.rialli.com/urunler/362_ho...f-150-kirmizi/

Bi çok alışverişim var, site güvenilirdir.

http://www.rialli.com/urunler/362_ho...omple-cbf-150/

Buda orj eksoz, krom koruması ile birlikte, ama eski kasa eksozu, yeni kasaya uyarmı, nasıl olur, bilmiyorum, tahmin ediyorum uyar. Ama yinede bi yetkili servise sor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Ya dostlar, ben geçenlerde yağmurlu havalarda sürüş için bi takım malzemeler almıştım ya. Sıkıntı var.

Biraz önce şiddetli sağanak yağışta 40 km yol yaptım.

Şu linkteki eldiven kılıfını almıştım. Su geçirdi, şu anda eldivenleri peteğin üzerinde krutuyorum.

http://www.feyizoglu.com/2237-Eldive...i_44894.html#1

Şu takımı almıştım:

http://www.feyizoglu.com/Yagmurluk-A...i_45906.html#0

Bot kılıfı, komple, pantolunu kasık bölgesinden su aldı. (Pantolonun ufak bi alanı ıslanmış ama olsun, moral bozucu)

İlk önce ayaklarımda bi ıslaklık hissettim, Allah Allah, olmamalı ama, eve gelince bot kılıfını çıkardığımda acı gerçekle yüzleştim.

Bi tek üst yağmurluk su geçirmedi. Onada şaşırmak lazım. Bu arada feyizoğlunun sitesinde ürünle ilgili hiç olumsuz yorum yok, olumuz yorumları siliyorlar mı ne yapıyorlar, anlamadım. Şu anda ıslanan malzemeleri peteklerin üzerinde kurutuyorum.

Tüm koşullarda % 100 yağmur ve su geçirmez bi ürünün dış yüzeyi, klasik branda gibi pürüzsüz plastik malzeme olmalı, haricen kumaşımsı bi görüntüye haiz ise ille su geçiriyor. Ki genelde hava alsın diye böyle imal ediyorlar, sonrada su alıyor işte benim yaşadığım gibi. Motosiklet brandalarında da böyle mesela. Pürüssüz naylonumsu bi dış yüzey yoksa branda su geçiriyor.

Almış olduğum diz örtüsünü dün takmaya çalıştım, hava biraz yağmurlu idi, pek zaman harcayamadım, yani beceremedim. O anda takmaktan vazgeçtim, nasıl olsa yağmurluklar var falan dedim ama, tekrar bi uğraşmam lazım olacak.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Orjinalki böyle değil, sağ panel içi aydınlatma ampulü patlamış, sağ tarfıda sol taraf gibi ışıl ışıl görebilmen lazım. Ufak bi dipsiz ampul değişecek. Fakat değişim işleminin hatırı sayılır bi işçiliği var. Kendin uğraşma, yetkili servise götür.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Hocam bende park halinde bi panelvan aracın geri manevra esnasında benim yan sehpadaki motorumu, görmeden tamponu ile ön çamurluğumun kırılma hadisesi yaşamıştım. Neyseki motor o anda dervrilmemiş ve yan sehpada 3-5 cm kadar geri gitmişti. Bende çamurluğu değiştirmiştim. Orjinaline boş yere para verme, orjinal olması makbul ürünler var, olmasada olur veya olması gereksiz ürünler var. Ön çamurluk bunlardan biri. Ben rialli den almıştım ve kendim değiştirmiştim. Görüntüde, şekilde, şemalde, boyasında hiç bi olumsuzluk, orjinalinden farklı hiç bir yönü yok. Orjinali ne kadar bilmiyorum ama, ben bu hadise başıma geldiğinde fiyatını öğrenme gereği bile duymamıştım açıkçası. Bu ürünü alabilirsin..

http://www.rialli.com/urunler/362_ho...f-150-kirmizi/

Bi çok alışverişim var, site güvenilirdir.

http://www.rialli.com/urunler/362_ho...omple-cbf-150/

Buda orj eksoz, krom koruması ile birlikte, ama eski kasa eksozu, yeni kasaya uyarmı, nasıl olur, bilmiyorum, tahmin ediyorum uyar. Ama yinede bi yetkili servise sor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

Ya dostlar, ben geçenlerde yağmurlu havalarda sürüş için bi takım malzemeler almıştım ya. Sıkıntı var.

Şu linkteki eldiven kılıfını almıştım. Su geçirdi, şu anda eldivenleri peteğin üzerinde krutuyorum.

Şu takımı almıştım:

Bot kılıfı, komple, pantolunu kasık bölgesinden su aldı. (Pantolonun ufak bi alanı ıslanmış ama olsun, moral bozucu)

İlk önce ayaklarımda bi ıslaklık hissettim, Allah Allah, olmamalı ama, eve gelince bot kılıfını çıkardığımda acı gerçekle yüzleştim.

Bi tek üst yağmurluk su geçirmedi. Onada şaşırmak lazım. Bu arada feyizoğlunun sitesinde ürünle ilgili hiç olumsuz yorum yok, olumuz yorumları siliyorlar mı ne yapıyorlar, anlamadım. Şu anda ıslanan malzemeleri peteklerin üzerinde kurutuyorum.

Tüm koşullarda % 100 yağmur ve su geçirmez bi ürünün dış yüzeyi, klasik branda gibi pürüzsüz plastik malzeme olmalı, haricen kumaşımsı bi görüntüye haiz ise ille su geçiriyor. Ki genelde hava alsın diye böyle imal ediyorlar, sonrada su alıyor işte benim yaşadığım gibi. Motosiklet brandalarında da böyle mesela. Pürüssüz naylonumsu bi dış yüzey yoksa branda su geçiriyor.

Almış olduğum diz örtüsünü dün takmaya çalıştım, hava biraz yağmurlu idi, pek zaman harcayamadım, yani beceremedim. O anda takmaktan vazgeçtim, nasıl olsa yağmurluklar var falan dedim ama, tekrar bi uğraşmam lazım olacak.
    üstad ben zamanında komple yağmurluk seti aldım bot kılıfıda vardı bu şekilde yine dediğiniz gibi alt yağmurluğun ağ kısmı su alıyor sebep;tam dikiş kısımlarına denk geliyor dikişlerden su alıyor...

benim ulaştığım tek çözüm diz örtüsü elcik koruma ve üst alt yağmurluk alt,üst yağmurluğum panço tipi fermuarlı değil o yüzden su geçirmiyor dediğin gibi pürüzsüz kesinlikle su almıyor yağmurluğun içine su doldurdum sabaha kadar bekledi kesinlikle sızma yok var gerisini düşünbenim sistemle tam kurye oluyosun hele istanbulda kurye muamelesi görüyosun ama sağnak yağmurda ıslanmamak çok güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Zincirim sanırsam arttık bitti komple ön dişli arka dişli zincir ne önerirsiniz yakıt sarfiyatım aynı kalsın istiyrum 43t 15t 2012 benimkisi
    42 15 i olanlar ne der ve hangi zincir arkadaşlar iyi bir zincri istiyorum 16 000 de bitti her 500 kmde bir gerdim zinciri çok dandikmiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------

Ben yagmurlu günler revitin full yagmurlugunu kullanıyorum tulum şeklinde altınada normal motosiklet montumu giyerek su geçirmiyor.botum italyan forma gt marka su geçirmiyor.eldivenler grotex amerikan almıştım su geçirmiyor aynı zamanda motor elcikde var kurye style diz örtüsüde var gene kurye style.Uzun tur camı.Kaskın altından hava almasın diyede kaska baglanan bir aparatım var tüp gibi boyna rüzgar gelmiyor kaskda ses yapmıyor.Motor değil mercedes ama havalar 3-4 dereceye indiğinde muz gibi giyinmek adama koyuyor ısıtmalı yeleklerden almak lazım onuda türkiyede bulamadım varsa bildiğiniz adres yarın gidip alırım.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    LASTİK MARKASI SEÇİMİ"nde özellikle deneyim sahibi, kullanmış arkadaşlar görüşlerini puan olarak belirtirlerse güzel bir arşiv olur.

Michelin: 10 puan dersek;
    Pirelli: ? Puan,
    IRC: ? Puan,
    Duro: ? Puan,
    Metzeler: ? Puan,
    Unilli: ? Puan,
    Swallow: ? Puan,
    Dunlop: ? Puan,
    . . . : ? Puan.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Şu takımı almıştım:
    feyizoğlu satış sonrası da çok çok iyi bir firmadır. Telefon aç şikayetini belirt, ürünleri geri alır değiştirirler problem olmaz.
    aynı yağmurluk takımını bende aldım ama henüz ağır bir yağmurda kullanamadım bu yüzden aynı sorunu yaşayacakmıyım bilmiyorum.
    Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Cbf 150 de diz örtüsü kullanan bi arkadaşım, nasıl montajlamış, nereden nasıl bağlamış bilgi vererek fotoğraflayabilirmi acaba ?

Şu ürünü aldım fakat motora monte edemedim. Nereye nasıl bağlıyorsunuz, bi kere denedim, kendi haline bırakınca sağ alt tarafı, yeni kasaların eksozunun altındaki şişkin kısma biye değecek gibi duruyor. Güzel sabitleyebilsem kullanacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    feyizoğlu satış sonrası da çok çok iyi bir firmadır. Telefon aç şikayetini belirt, ürünleri geri alır değiştirirler problem olmaz.
    aynı yağmurluk takımını bende aldım ama henüz ağır bir yağmurda kullanamadım bu yüzden aynı sorunu yaşayacakmıyım bilmiyorum.
    Bot kılıfı ve pantolonun kasık bölgesi, dikişli yerlerinden su alıyor muhtemelen, sadece üst yağmurluktan verim aldım. Held eldiven kılıfının da yaşattığı bu sıkıntı da held e yakışmadı. Yani ben değişim istesemde muhtemelen gelen ürünlerde de aynı sorunu yaşayacağım, çünki sanırım yaşadığım problem benim ürene mahsus bi sorun değil, prosev takım yağmurluğa mahsus bi zaafiyet. Yani değişim işimi görmeyecek, ama bu ürünü gönderip yerine başka ürün talep etmeyi düşünebilirim, kabul ederlerse tabi. Dün daha hafif bi sağnakta daha kısa bi turda sorun yaşamamıştım, ama şiddetli sağnakta ve 40-50 km yolda patladılar.

Motosikleti
    Honda CBF 500
    tabi aynısıyla değişirse yine sorun yaşamanız yüksek ihtimal. Farklı bir ürün talep edersiniz yine yardımcı olurlar.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı sereye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LASTİK MARKASI SEÇİMİ"nde özellikle deneyim sahibi, kullanmış arkadaşlar görüşlerini puan olarak belirtirlerse güzel bir arşiv olur.

Michelin: 10 puan dersek;
    Pirelli: ? Puan,
    IRC: ? Puan,
    Duro: ? Puan,
    Metzeler: ? Puan,
    Unilli: ? Puan,
    Swallow: ? Puan,
    Dunlop: ? Puan,
    . . . : ? Puan.
    Hocam 1. Michalen
    2. Kullanmasamda metzeller derim ama Tr de temini zor olabilir. Metzeller aldım diyen hiç duymadım.
    3. Swallow diyebilirim. Şu an kullanıyorum.
    4. Pirelli Duro Traction (Bana göre ihtiyaç fazlası dişli bi lastik olduğundan denemedim ama bu sıraya koyabilirim, güzel yorumlar var.)
    5. Pirelli mt 65
    6. Irc
    7. Unilli

Dunlop hiç kullanmadım bilmiyorum, kötü olduğunu da pek sanmıyorum ama çok geçmiş sayfalarda bi arkdaş almıştı, ama daha düşük km lerde iken lastik yanaklarında çatlaklar oluşmaya başladığını yazmıştı.

Duro nun ne kadar dandik olduğunuda herkez biliyor zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arazide hangisi iyi irc nin dişli lastiği var kışlık nasıldır karda performansı acaba

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Benim kullandığım yağmurluk altlarının ve pantolonların çoğu ağ kısmından su aldı arkadaşlar. Çok daha kaliteli ürünler almalıyız ama onlar da aşırı pahalı malesef.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben reviti 160 tl ye aldım

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Alıntı vakvak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben reviti 160 tl ye aldım
    sadece alt mı? takım mı? hangi model

arkadaslar cbf 150 de ılk calısmada cıkle fayda etmıyor sebebı ne olur?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler