Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ekim 2012, 12:40
arkadaşlar bu 29 ekim kortejine katılmayı düşünen varmı yada geçmiş senelerde katılan ben sözlümle birlikte gitmyi düşünüyorum gelen arkadaşlar olursa mutlaka görüşmek isterim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------
özellikle servis kullanmayan arkadaşlara yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir başlık
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...i-anlatim.html
Reklamlar
-
22 Ekim 2012, 02:35
ben geçen 29 ekimde katıldımda ben memnun kalmadım trafik açısından bu sefer korteje katılmayacam direk edirnekapıda olacam
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
22 Ekim 2012, 13:03
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,
henüz motorumu alamadım ama Allah hayırlı bir kısmet çıkarırsa yakında Honda CBF 150cc almayı istiyorum
2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir
Birde bu 150cc CBF motorlarda oluşabilen kronik problemler var mı 2. el alırken dikkat etmem gereken
Herkese iyi forumlar
-
22 Ekim 2012, 16:40
a.payza adlı üyeden alıntı
henüz motorumu alamadım ama Allah hayırlı bir kısmet çıkarırsa yakında Honda CBF 150cc almayı istiyorum
Birde bu 150cc CBF motorlarda oluşabilen kronik problemler var mı 2. el alırken dikkat etmem gereken
Herkese iyi forumlar
Niyetin hayırlı olsun inşallah, geçmiş sayfalara dönerek okursan merak ettiğin tüm bilgiler gani gani geçmişte mevcut.
-
22 Ekim 2012, 18:03
ön camı değiştirmenizi tavsiye ederim arkadaşlar
25-30 tl gibi fiyatlara uzun tur camı bulabiliyorsunuz
çokta iyi oluyor
-
22 Ekim 2012, 18:25
Herkese iyi forumlar
herhangi bir cbf alabilirsin model yıl farketmez hepsi iyi problem felan yok
-
23 Ekim 2012, 12:52
Arkadaşlar peki sizce 2. el alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
Yağ yakma sorunu varmış dayımdan duymuştum internette de bazı arkadaşların bu sorunu yaşadığını okumuştum çok gözde büyütülecek bir durum mu?
İkinci el alırken ne gibi sorunlar göze batmamalı sizce yada ne gibi sorunlar olursa muhakkak dikkate almalıyım?
Bir de son olarak 2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir?
-
23 Ekim 2012, 13:15
Arkadaşlar peki sizce 2. el alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?
Yağ yakma sorunu varmış dayımdan duymuştum internette de bazı arkadaşların bu sorunu yaşadığını okumuştum çok gözde büyütülecek bir durum mu?
İkinci el alırken ne gibi sorunlar göze batmamalı sizce yada ne gibi sorunlar olursa muhakkak dikkate almalıyım?
Bir de son olarak 2011-2012 model arasındaki olumlu olumsuz farklar nelerdir?
Merak ettiğin tüm bilgiler geçmiş sayfalarda var, ayrıca 2011 ve 2012 kasa yeni kasadır ve aynıdır.
-
23 Ekim 2012, 19:19
Ya arkadaşlar, bu komple zincir koruma muhabbeti ne oldu, kimsenin Sirkeci' ye yolu düşmedi mi ? Alacaktık falan, unuttuk gitti Bayrama temiz temiz jantlarımızla gireydik eyiydi
-
23 Ekim 2012, 19:22
:D aynen, yağ çöze devam. ufak bi sorum var, yarın 250 km İzmir Muğla yolculuğu düşünüyorum, yağmur yağıcakmış
tekerlerim Mişlen 5000 km civarında bana yağmurda kullanım için bi kaç tüyo verirmisiniz e dostlar?
-
23 Ekim 2012, 19:28
Kaplanboğa adlı üyeden alıntı
:D aynen, yağ çöze devam. ufak bi sorum var, yarın 250 km İzmir Muğla yolculuğu düşünüyorum, yağmur yağıcakmış
tekerlerim Mişlen 5000 km civarında bana yağmurda kullanım için bi kaç tüyo verirmisiniz e dostlar?
Canavar gibi 5000 km de michalen lastiklerin var. Tiyoya ihtiyacın yok. Yağmurda kullanabileceğin en iyi lastiğe sahipsin zaten. Ha şunu söyleyebilirim. Sen yinede yağmurda olsa michalen kaymaz diye kendini kritik posizyonlara sokma, duro varmış gibi emniyeti elden bırakma, michalen seni asla üzmez. Tek gideceksen, bi benzinlikte lastik hava basınçlarını güncelle, önü 28 arkayı 30 yap, yağmurdan korkma.
-
23 Ekim 2012, 19:46
eyvallah Ethem abi gene yetiştin imdadıma, kışlık montum var ama pantolon yok, bi de yağmurda kaskla görüş nasıl oluyor onu merak ediyorum abi.
-
23 Ekim 2012, 20:11
yağmurda kask işi çok kötü oluyo arabada sileceğe alışınca birden çok tuhaf oluyo ilk yağmurla karşılaşmam aklıma geldi birden elinle siliyosun yapıcak bişi yok. Bazı kaliteli eldivenlerin avuç içinde özel bir bez ile yapıyolar onlar baya iyi siliyor camı revit in öylebir modeli vardı.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
24 Ekim 2012, 16:12
Rüzgar konusunda ön camı sizce başarılı mı? Bendeki uzun tip ve varlığı - yokluğu belli değil adeta.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
24 Ekim 2012, 16:48
-
24 Ekim 2012, 22:17
abi zincir muhafaza için gidecektik pazar günü çerkezköyden eminönüne.ev sahibi ile de görüşmek için..büyük çekmecede görüştük.gidemedik..ordan da direk otobana çıktık gebzeye indik..altımızdaki araba connect ti..yasaklı yola falan girme korkusuyla girdik..uğrayamadım..
evet abi tekirdağ yağmur sel altında..önceki gün saray ilçesi idi.şimdi de çerkezköy sular altındaymış.Ben şimdi ankaradayım...tv de gördüm şok oldum..bizim apartmanda bir sorun yokmuş ama şehir merkezi ve çalıştığım fabrika çok kötü olmuş..hayırlısı diyelim..
bu arada, evi aldık.motorumu satmaya gerek kalmadan çok mutluyum..Allah olmayanlara versin..
-
24 Ekim 2012, 22:35
Garip1701 adlı üyeden alıntı
abi zincir muhafaza için gidecektik pazar günü çerkezköyden eminönüne.ev sahibi ile de görüşmek için..büyük çekmecede görüştük.gidemedik..ordan da direk otobana çıktık gebzeye indik..altımızdaki araba connect ti..yasaklı yola falan girme korkusuyla girdik..uğrayamadım..
evet abi tekirdağ yağmur sel altında..önceki gün saray ilçesi idi.şimdi de çerkezköy sular altındaymış.Ben şimdi ankaradayım...tv de gördüm şok oldum..bizim apartmanda bir sorun yokmuş ama şehir merkezi ve çalıştığım fabrika çok kötü olmuş..hayırlısı diyelim..
bu arada, evi aldık.motorumu satmaya gerek kalmadan
çok mutluyum..Allah olmayanlara versin..
Ramazancım ben seni kast etmedim ya zincir muhafaza için. ortaya yazdıydım, başka alan olmadı mı falan diye yazayım dedim
Tekirdağ' in durumuna üzüldüm inan. Allah yardımcıları olsun zor durumda olanların.
Bu arada ev almış olmanıza ve motorunun satılmamış olmasına çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, ağız tadı ile oturun inşallah.
-
25 Ekim 2012, 01:06
arkadaşlar herkesin kurban bayramı şimdiden kutlu olsun herkese ailesi yakınları ve sevdikleriyle nice bayramlara mutlu mesut kavuşmalarını dileğiyle...
Hüseyin Cihat DOĞAN
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
ramazan abi eviniz hayırlı olsun valla bende motoru satmak zorunda kalabilirim aynı sebepten ama bakalım =)
-
25 Ekim 2012, 09:40
Bende tüm arkadaşların bayramını kutluyorum. Hepinize iyi bayramlar.
-
25 Ekim 2012, 10:13
herkese iyi bayramlar..bayramınız mübarek olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler