Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı jackal_64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ethem benimkide merceksiz ama memnunum en kötüsü sarıdan iyi kötü bir arıza cikarmazsa

Yani motorda elektriksel büyük bir arıza cikarmazsa tadından yenmez..
    Benim kısa devremi kaptı ne yaptı bilmiyorum, zenonun uzun kısa motorunun ince kabloları yanmıştı resmen leş gibi yanık kablo kokusu, dumanlar falan, az kaldı motor yanacaktı ve sigortayı attırmıştı. Benimde canım sıkıldı baya ve orjinaline döndüm. Yoksa aydınlatma performansından bi şikayetim yoktu. Benim ampul tipi falan değişik olabilir ama, ben kısaları güzel ayarlıyordum far yükseklik ayarından, bu sefer uzunlardan performans alamıyordum. Böyle bi sıkıntı vardı aslında. Dediğim gibi benim ampül tipi ve duy tipi senin xenon kitinden farklı olmasından kaynaklı bi olumsuzluk olabilir yaşadığım. Şimdi orjinal takılıyorum, alıştım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allah kimseyi zora sokmasın..ben ev alacağım için satıyorum motorumu ama bi an düşündüm millet parası olmadığı için sıkıştığı için satıyor..ucuz ucuz veriyor..gerçekten çok zor arkadaşlar..allah kimseyi düşürmesin..

verdik bakalım ilan..ne çıkar..
    siteden biri çıkarsa 4500 e vericem.Bilginiz olsun..ama söz verin seneye yaza girişte tekrar almayı düşünüyorum..o zaman yardımcı olacaksınız bana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2378848/detay/
    Hayırlısı olsun Ramazan kardeşim, inşallah tez zamanda müşteri çıkar, hayırlısı ile satarsın. Aynı aksesuarlarla bayiden sıfır alındığı taktirde, navigasyonu vs. 6000-6500 tl aralığını buluyor, bence motorunun satılabilmesi lazım. Km 8000. Güzel. Senin motorunun yaktığı kadar yağı zaten bayiden çıkan sıfır motorlar yakabiliyor. Yani motorunda bi sıkıntı yok. Niyetim hayırlı olsun kardeşim, inşallah satılır. Satılmaz ise seneye yaza beklerim inşallah.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim kısa devremi kaptı ne yaptı bilmiyorum, zenonun uzun kısa motorunun ince kabloları yanmıştı resmen leş gibi yanık kablo kokusu, dumanlar falan, az kaldı motor yanacaktı ve sigortayı attırmıştı. Benimde canım sıkıldı baya ve orjinaline döndüm. Yoksa aydınlatma performansından bi şikayetim yoktu. Benim ampul tipi falan değişik olabilir ama, ben kısaları güzel ayarlıyordum far yükseklik ayarından, bu sefer uzunlardan performans alamıyordum. Böyle bi sıkıntı vardı aslında. Dediğim gibi benim ampül tipi ve duy tipi senin xenon kitinden farklı olmasından kaynaklı bi olumsuzluk olabilir yaşadığım. Şimdi orjinal takılıyorum, alıştım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Hayırlısı olsun Ramazan kardeşim, inşallah tez zamanda müşteri çıkar, hayırlısı ile satarsın. Aynı aksesuarlarla bayiden sıfır alındığı taktirde, navigasyonu vs. 6000-6500 tl aralığını buluyor, bence motorunun satılabilmesi lazım. Km 8000. Güzel. Senin motorunun yaktığı kadar yağı zaten bayiden çıkan sıfır motorlar yakabiliyor. Yani motorunda bi sıkıntı yok. Niyetim hayırlı olsun kardeşim, inşallah satılır. Satılmaz ise seneye yaza beklerim inşallah.
    o kadar kişi baktı 1 kişi bile aramadı abi.satılmayacak anlaşılan.olsun..bu hafta içindeki benzini bitirip bodrum kata indiririm bende.seneye de binerim.hatta ondan sonraki sene de inşallah.Satılsa da satılmasada bi gün gelmeyi düşünüyoruz inşallah.daha ayrıntılı gezeriz hepberaber.
    birGarip..

Selam arkadaşlar bu cbf zincir koruması hoşuma gitti nerden bulabiliriz yardım olan hondacılar için teşekkür ederim tabi yardımcı olmayan arkadaşlar içinde teşekkür ederim Allah kazarız sürüşler nasip etsin

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    allah kimseyi zora sokmasın..ben ev alacağım için satıyorum motorumu ama bi an düşündüm millet parası olmadığı için sıkıştığı için satıyor..ucuz ucuz veriyor..gerçekten çok zor arkadaşlar..allah kimseyi düşürmesin..

verdik bakalım ilan..ne çıkar..
    siteden biri çıkarsa 4500 e vericem.Bilginiz olsun..ama söz verin seneye yaza girişte tekrar almayı düşünüyorum..o zaman yardımcı olacaksınız bana

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2378848/detay/
    ramazan abi valla adına üzüldüm ama motoru satsanda o çantayı yanında verme yada ayrı sat derim çok güzel bir çantan var =) kaça satarsın hemen talip olalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

bide ramazan abi açıklamada her CBF gibi yağ yakar demişsin yanlış yönlendirmeyelim insanları hepsi yakmıyor yakmayanda var yakanda var şans işi

İyi akşamlar benim motorum yağ yakmıyor arkadaşlar bakımsız motor yağ yakar
    Bakmazsan yağ yakar

Alıntı Hondahastasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakmazsan yağ yakar
    Boyle bir genelleme yapmak cok yanlis ben aldigimdan beri gözüm gibi baktim sıkıstırmadım genelde hep sakin kullandım ama eksiltiyor namussuz ama yinede icimdeki cbf aşkı bambaşka,bu arada 10 ayda 10,000 km yi devirdik
    onurpark bunu beğendi.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Ramazan kardeş çantaya ben de talibim Benim kappa46 küçük geliyor bazen 52lt idi sanırım seninki.. mantıklı bir fiyat söylersen pm ile düşünüyorsan ayrı satmayı görüşelim...

bir de ilanı o kadar yazmışsın, merak ediyorum baştan sonuna kadar okuyan var mı ? Şöyle düşünür düz mantıklı yurdum insanı, bu kadar yazdığına göre kesin vardır bir şey

Hayırlısı olsun..

İnsan bu canta icin bile olsa satmaz motorunu o kadar guzel yani bende talibim cantaya acik artırma yap sen en iyisi canta icin

Motosikleti
    PCX 125
    beyler bu motor çantasız da satılmaz ki.çantasız bu motor yolunmuş tavuga benzemez mi
    birGarip..

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    beyler bu motor çantasız da satılmaz ki.çantasız bu motor yolunmuş tavuga benzemez mi
    ilk aldığım cbfimden kalan kappa 46 çantam vardı 3 cbf 1 cup motor gördü sonra gaza gelip motorla birlikte sattım inan hiçbir motoruma yanmadım o çantaya yandığım kadarbu çanta bende olsa inan torunlarıma bırakırım
    blueway2 bunu beğendi.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bakmazsan yağ yakar
    Ne yazık ki hiç alakası yok. Peki o zaman nasıl bakalım da yağ yakmasın ? Yani öyleyse bizleri bilgilendir, motorlarımıza bakalım ve yağ yakmasınlar.

Zaten genelde böyle bi kanı var. Motorları yağ yakmayan arkadaşlar, yağ yakanlara, kullanıcı hatası, devirli kullanım, yanlış yağ falan, diye yanlış yorumlarda bulunup, kullandıkları markaya toz kondurmamak adına cbf 150 ile ilgili, ezbere, sadece kendi motorlarını tanıyarak, kendi motorları üzerinden yanlış yorumlar yapıyorlar, böyle düşünen arkadaşlar alsınlar benim motoru, en kral bakımla gezsinler, motoru yormadan redline sokmadan güzel güzel kullansınlar, buna rağmen yağ yaktırmasınlar da göreyim. Bide bu yağ eksiltmeyi sorun olarak görüyorlar, bunu söz konusu ederek motoru karalıyorlar ve bu yüzden cbf 150 almayıp diğer seçeneklere yöneliyorlar ya, o arkadaşların adına da çok üzülüyorum.

Beni ve yazdıklarımı, yorumlarımı tamamen devreden çıkartın, cbf 150 kullanıcıları topiğini baştan sona bilenler veya okuyanlar, cbf 150 nin hepsinde olmasa bile, fabrikadan çıkan 10 motordan 5 inde veya 3 ünde, herneyse, kullanım kalitesini değiştirmeyen, etkilemeyen, kronik yağ eksiltme problemi olduğunu bilir. Bayiden sıfır alırsın, yağ yakar veya yakmaz, tamamen şansına kalmış. Bu arada neden böyle, bu motorların neresi farklı, neden farklı bunu da anlamış değilim, çok ta merak ediyorum ama inanın bende bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------

Çantasız satılır, ama kafanda çanta için motorun üzerine koyduğun fiyatı düşersin, satılır. Mesela 4500 mü dedin motora, mesela çantayı 300 e verdin bi isteyene, motorun fiyatını 4200 e çekersin. Olur biter

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Cbf neden çantasız satılmasın benim çanta 200euro şimdi cbf i satsam o çantayı hayatta satmam bakarsın fazer alırız onda kullanırız
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    PCX 125
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf neden çantasız satılmasın benim çanta 200euro şimdi cbf i satsam o çantayı hayatta satmam bakarsın fazer alırız onda kullanırız

doğru..ne bileyim ben cbf e böyle alıştım.cantasız bi garip olur..

benim çantayı birçok fazer da gördüm gayet hoş duruyor.
    birGarip..

Motosikleti
    12" CBF 150
    Bakmazsan yağ yakar
    bencede yanlış bir yorum

fabrikasyon bir hata sanırım bu ve bazı motorlar var eşşek gibi kullanıyorlar yağ yakmıyor

bazılarıda var ethem abinin ki gibi çok ama çok bakımlı ama yakıyor

ben yeri geliyor bayır yukarı 2 kişi motor ful yüklü trafikte kalkmak için 1. vites 7 bin çeviriyorum ayda yılda bir ama bazen çok sıkıştırsam bile yakmıyor yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ramazan kardeş çantaya ben de talibim Benim kappa46 küçük geliyor bazen 52lt idi sanırım seninki.. mantıklı bir fiyat söylersen pm ile düşünüyorsan ayrı satmayı görüşelim...

bir de ilanı o kadar yazmışsın, merak ediyorum baştan sonuna kadar okuyan var mı ? Şöyle düşünür düz mantıklı yurdum insanı, bu kadar yazdığına göre kesin vardır bir şey

Hayırlısı olsun..
    sen senin kappa 46 yı kaça satarsın =)

yaw bu arada bu çanta ruhsata işletme işi hakkında birşey bilen yokmu

doğru..ne bileyim ben cbf e böyle alıştım.cantasız bi garip olur..

benim çantayı birçok fazer da gördüm gayet hoş duruyor.
    abi çantanın fiyatını düşersin en azından çanta tanıdığa gider ben sana benim 32 cox veririrm =)

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Bencede çantayı ayrı okur motoru ayrı
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    12" CBF 150
    ya arkadaşlar bu zincir korumayı yaptıran arkadaş kimdi bize detaylı bilgi ve açıklama yapabilirmi

nerede kaç paraya yaptırdı montajı kolaymı motorun orjinalliğini bozacak herhangi bir delme biçme işlemi varmı ?

malzeme plastikmi yoksa aliminyum sac döküm filanmı

internette bulan varmı ? toplu yaptırsak bi indirim söz konusu olurmu ? olursa forumdan 3-4 kişi çıkacağını düşünüyorum

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sen senin kappa 46 yı kaça satarsın =)
    Ramazanın kaça sattığına göre değişir

Motosikleti
    cbf 150
    Zincir muhafazası cbf 150 ye göre yapılmamış,sanırım MZ VEYA MİSK motorlara ait ama aynı orjinal gibi , motorun hiçbir yerine delik delinmiyor kesme biçme yok , ve montajı 1 saat gibi, ben kocamustafapaşada esekapı bp var , bitişiği güney motor honda servisi sercan usta 75 tl aldı , çok güzel oldu içine bayağı gres bastı ne toz nede su ve çamur çantlarım çok temiz kirlenmiyor tavsiye ederim ,tlf05324089231.

Arkadaşlar bende bu zincir korumadan bende almak istiyorum verdigin numara için teşekkür ederim yarın ilk işim bu numarayı aramak olacak

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    sizinle bir görüş paylaşayım, siz ne düşünürsünüz?

bence ön dişli temizliği gereksiz. ben de yaptım geçmiş kmlerde ama orası hiç bir zaman tamamen pislikle dolamaz, içindeki hareketli zincire pislik temas edecek boyuta geldiği anda fazlası zincire kapılıp dışarıya atılmaz mı?

bu teorime göre içeride hep zararsız bir miktar sabit pislik kalacaktır. bu görünmez pisliği motorun bir parçası olarak kabul edebilirim.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler