http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2852081/detay/
rahmi sana motor büyütme fırsatı =) 600F 4 silindir =)
Ybr yi satıp cbf almak mantıklıdır, ki bi çok arkadaş bunu yaptı, hep bu segmentte kalıp cc yükseltme planı olmayan için mantıklıdır. Misalen ben marka model bile değiştirmeden, 2009 cbf i satıp 2011 aldım. Ama cc yükselticem ben diyen için lafım yok. Şimdi benzin fiyat artışını, ötv ve vergideki atışları desteklermiş gibi cc yükseltme zamanı değil bence, ben bile sym gts evo fikrimden şimdilik vazgeçtim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
Kardeşim, hayırlı uğurlu olsun, sanırım artık ehliyetin cebinde.
yok abi sen yanlış anladın cc yükselticeği için bir kaç ay için cbf alması mantıklı değil. Yani şimdi gidicek cbf alıcak koruma demiri çantası osu busu 6 bini bulucak sonrada satıcak zarar edicek. Yoksa dediğin gibi cc yükseltmiycek biri ybr den sonra cbf alabilir çokta güzel olur
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
evet ama plastik kullanıyordur muhtemelen, titreşim yapıyor diyorlar plastik için, bugün siparişi veririm, denerim fotosunu koyarım anlatırım saolasın
Ben hala kanına girmeye çalışıyorum ama, her halde yemiyicek 2. el cbf lere bak dedim falan, motorsuz kalma, istediğin zaman zararsız veya minimum zararla satar, inazuma veya ne alırsan alırsın. Bitanede temiz bi cbf ilanı gönderdim sahibinden de. Yeni michalen lastikli, ful koruma demirli, 4000 küsür km de idi. 4000 tl yazmıştı. Temizdi de. İst. motoruda değil Tekirdağ' dan. Kırmızı renk. Temizdi de, senin maturdan iyi olmasın Neyse Gidelim alalım dedim uzunca bi özel mesaj attım yanı sıra. Seneye benzinin litresi 5,5-6 tl arası bişey olacak, artık trend ve yaklaşım değişti veya zamanla sanırım değişecek. Artık çok uzun yol yapan ve motorunu sık ve çok kullanan cc küçültecek veya büyük zarar edecek. Nişanlısıda evlendikten sonra araba istiyormuş, artık ötv lere vergilere, muayenelere, sigorta acentelerine, akaryakıt istasyonlarına çalışacaklar Yarın öbürgün çocuk olur hayırlısı ile, ev alma planları derken, büyük motor seni bozar bak, abi nasihatı sana dedim. Bilmem etkili oldumu olmadı mı Daha cevap yazmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Her gün akaryakıt ve vergi zamları ile, gelirimizde aynı oranda yükselmediğinden, çok sevdiğimiz motosikletimizi temiz ve aynı yıl/km oranında kullanabilmek için aylık gelirimizden ayırmamız gereken bütçe ne yazık ki atıyor. Bu bağlamda büyük cc alırken artık bi gerçekten ciddiyetle düşünmek lazım. Seneye yaz sezonu büyük cc motorların vay haline. Benzin 5,5-6 tl arası bişey olacak bu gazla, hatta bu aralığı geçebilmesi bile muhtemel. Aslında Koray için söylemiyorum, sonra (aaa, çok masraflıymış be bune ya) deyip cc düşmeye kalkıncada zarar ediyoruz al sattan, o büyük motoru kullandığımız süre içinde yüklü miktarlar ödediğimiz servisler ve bakım maliyeti ile, yaktığımız litrelerce benzin ile büyük zarar ediyoruz. Bi tanıdığım cbf 500 almıştı 2-3 ay önce, çok temiz bi motor düşürmüş, aldığı benzin lt ve kaç tl lik almış ve ydeğe kaç km de geçmiş not etmiş ve bana göstermişti. Ve lanet motorun cbf 150 nin 3 katı benzin tükettiğini o an hesaplayabilmiştim. Senede 18-20 bin km yapıyorum. Motoru çok aktif kullanıyor, bu oranda yol yapmayı seviyorum. Şimdi ben bu motoru alabilirmiyim Bunun cevabını sende verbilirsin, Ahmet' te verbilir Mehmet' te. Büyük motor almak kolay, çünki yta kenarda hazır paran vardır, yada banka kredin hazırdır. Ama sonra tüm bakım ve kullanım maliyetleri, yaktı vergisi bilemnesi ile o motor senin düzenli aylık gelirinden yemeye başlıyor. Yani o masraflar için hazır para kullanamıyorsun. Koray için demiyorum elbette ama, küçük cc den büyük cc ye geçmeden önce tüm arkadaşlar bence hesaplarını iyi yapmalılar.
Abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum çok haklısın zaten mesele almak değil. Otomobil içinde öyle 2000cc-2500cc araçlar daha ucuz 2.elde ama vergi ve yakıt kısıtlıyor. Şimdi kendi adıma konuşayım genç olduğundan fazla sorumluluğum olmadığımdan (ev geçindirme derdi hanım çocuk falan olmadığından) heves ediyoruz bi şekilde belkide maaşın yarısını benzin ve servise vererek bu motora binecez çünkü kurt bikere girdi 1-2 sezon binip zaten küçük motora dönerim benim bineceğim motor max 250cc dir. Koray içinde adam 600rr parçaladı fazer kullandı cbf500le gezdi sonra ybr aldı yine çok bile dayandı çünkü adam büyük motora alışmış yapamıyor bu yüzden bakıyor 250cc ye yoksa oda gider 600den aşağı binmez. Valla artık benzine verdiğim para çok koymaya başladı benim aracım dizel o bile 4.5a geldi litresi zaten fuzuli kullanım dönemi bitti ancak ailece gidiyoruz yoksa araç kullanılacak gibi değil. Biliyosun herhafta istanbula gidip geliyorum şükür otomobilde var motorda var ama toplu taşıma kullanıyorum.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
allah kimseyi zora sokmasın..ben ev alacağım için satıyorum motorumu ama bi an düşündüm millet parası olmadığı için sıkıştığı için satıyor..ucuz ucuz veriyor..gerçekten çok zor arkadaşlar..allah kimseyi düşürmesin..
verdik bakalım ilan..ne çıkar..
siteden biri çıkarsa 4500 e vericem.Bilginiz olsun..ama söz verin seneye yaza girişte tekrar almayı düşünüyorum..o zaman yardımcı olacaksınız bana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2378848/detay/
birGarip..
Arkadaşlar benim göstergenin devir saati ışığınin biri patlamış arabamda da oldu bu olay hiç sevmem böyle arızayı nasıl değişir? Yarın servise gidicem jant ve disk değişecek. Acaba onlar değiştirirmi.?
önder ya zenon farların resimleri atda millet görsün
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)