Ethem abi süpersin ozellikle benim gibi hic bilmeyenlere cok faydan dokunacak Allah razi olsun
Ethem bey emeğinize, yüreğinize sağlık.
ZEMHERİ!
swallow marka lastik sakın almayın. mchelin var scooter motorlar için, 80 tl.
Yaw ben aldım, michalen kalitesinde performasn aldım lastikten. % 3-5 falan michalenden performasn olarak kötü isede ben anlamadım. P fiyata alınabilecek en iyi lastik. Burada da paylaştım. Neden almayalım ki. Michalen arka 120 tl, swallow 70-80 tl.. Gerçi scooterlar için diyosan bilemam ama yukarıda bi arkadaş scooter da da performans aldığını yazmış.
bujin daha yeniymiş ethem abi bi 5 bin daha giderdi maaşallah senin motorun kirli hali bile benimkinin temizinden temiz yahu abartmıyorum bak dün ön dişli kutusunu bende açtım aman allahım seninkini görünce gıcır gıcır dedim
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
ethem abinin motorunun maşallahı var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben pipirikli adamım, aslında sökünce bende daha gidermiş dedim. Fakat hava filt. buji ve yağ aynı anda değiştiğinde motorun inan keyfi geliyor. Daha koyak ve keyifli marş alır oldu sanki. Kitapçıkta 8000 km de bir buji değiştir yazıyor, ben 7000 de bir değiştiriyorum. Aynı zamanda 7000 de hava filtresinide değiştiriyorum, arada hiç hava falan tutmadan 7000 km sorunsuz gidiyor. Yani buji değişimi için ayrı km, hava filt. değişimi için ayrı bi km takip etmeye çalışmıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Az kirlendimi canım sıkılıyor, napiyim, öyle alıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
Saol, büyük zevk alıyorum, yazarken motosikletle zaman geçirirken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Saol kardeşim, buji değiştirmeyide bilmeyen kalmasın
Arkadaşlar cbf 150 de sıfırda peşin paraya ne kadar indirim yapıyorlar bileniniz var mı?son zamanlarda alan ilgilenen varsa?
ZEMHERİ!
Ethem abi ellerine sağlık valla çok teşekkürler, bizim için çok çok önemli şeyler bunlar
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
İnşallah kardeşim, faydam olsun, bilmeyen, özellikle yetkili servis noktalarına uzak olan, bakımlarını kendisi yapmak isteyen ark..lara faydam olsun elbette isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Saol, teşekkür ederi, evet, önemli gerçekten, mesela, periyodik bakımlarınızda o ön kapak açılıp temizleniyormu servisiniz tarafından veya siz özellikle sevisinize söyleyip temizletiyor veya kendiniz temizliyormusunuz. Bazı yeni arkadaşların ön dişli yuvası ve ön dişlininde belirli aralıklarla temizlenmesi gerektiğini bilmemesi dahi mümkün, bu durumda motoru bakıma götürdükleri serviste bu kısmı açıp temizlemiyorsa çok kötü. Ben bi çok servisin, cbf 150 ye periyodik bakım yaparken ne kadar kötü ki, bu kısmı açıp temizlemediklerine şahit oldum, ya o kısmında temizlenme ihtiyacı olduğunu bilicen, sen kardeşim ön dişlimide kapağını açıp temizle diyicen, ya kendin temizliyicen, yada dişli pas bağlayıp yağ çamur gibi olup dişliyi saranekadar kullanıcan, haberin bile olmayacak. Bilmekte, bilmeyenleri bilgilendirmekte fayda var.
Beyler selam neşeli haftasonları,
Nezamandır CBFciğime güzel bir ayna alıyım diyordum dünde kaldırımda park halindeyken çarpmış biri çatlatmış aynasını isabet oldu dedim, aklımda KOSO Universal ayna var linki aşağıda veriyorum ne dersiniz? kullanan varmı aramızda?
http://www.ebay.com/itm/Universal-Mo...091a85&vxp=mtr
Ethem abi bu ön dişlinin kapağında kaçtane vida var? onları sökünce direkt çıkıyormu? Ayaklığın orda siyah bir kapak var onun altındada vida varmı açmak gerekiyormu? Ben aldığımdan beri açmadım servisin açtığınıda sanmıyorum hafta sonu temizliyim bayram tatiline giriyorum abi persembe donuyorum kocaeliye korayı da alalım buluşalım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
İki tane 8 lokma ile sökebileceğin vida var ön dişli kapağında, o bahsettiğin dişli kapağının hemen üstündeki siyah yan kapağı sökmen gerekmeden dişli kapağı sökülüp takılabiliyor. Sadece takarken güzel yerleştiremezsen takmakta zorlanabilirsin, ben ilk zamanlarda bahsettiğin üst kapağı sökmeden dişli kapağını bi türlü oturtamıyordum. Sonra sonra alıştım Sökmesi çok kolay, ha üst kapağı sökmeden takamazsan, üst kapağıda sökersin, sonra dişli kapağını takar, üst kapağı tekrar akarsın. Üst kapağı sökmeden takabilirsen zaten sorun yok.
Yaw bende Koray' dan haber bekliyorum, 2-3 gündür ses yok, cbf alıcam dedi, karar vermiş, ciddi imiş gibi gelmişti bana ama, sanırım sonradan fikri değişti veya değiştirildi. Dönmedi bana, dün özel mesaj attım, cevapta vermedi halen. Motor alma olayını ertelemiş veya cbf ten vazgeçmiş olabilir. Buradan da baya arkadaş var saolsunlar, İst gittiğiizde yardımcı olabilcek, yol iz, servisler vb. Ama Koray ın niyetini şu an da bilemiyorum. Sabah işten çıktı, şu anda uyuyor olabilir. Yarın gündüz bi aramayı düşünüyorum.
Bugün Cihat la buluştuk ve beraber, Ülker sport arena da MotoHeroes in gösterisini izledik. Çok güzel ve heycan dolu bir gösteriydi. Cross ların showlarını izlemek harika
Arena da yaklaşık 11.000 kişi vardı yani oldukça kalabalıktı. Gösteri başlamadan önce Ozan Çolakoğlu nun remixleriyle kulağımızın pası silindi Youtube a video yüklendikten sonra linki atacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
bu da video; http://www.youtube.com/watch?v=Nz7od7hvbPk
Abi 12*8 çalışıyo koray geçen gece konuştuk onunla. Hazır satmışken cc yukseltiyim diyo cbfe para baglamıyım dedi haklıda ybr yi satıp cbf almak pek mantıklı degıl sonra cbf i satıcak yine zarar edicek. şimdilik inazumayı bekliyo yada cbr işte bakalım. Bana sordu sen nabıcaksın diye işte benimde belli değil bakalım. Şuan koray beklemede inazuma netleşsin ona göre bişeyler yapıcak sanırım.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1400
mondial bu aynayı bi çok motorunda kullanıyor şekil olarak çok şık ama kullanışını bilmem ancak forumdan alan brisi vardı diye hatırlıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
rahmi çikulatayla çalışan moto gerçekmiş tv yede çıkmış babam dedi =) 1kg çikolatayı bi halde gazını çıkartıyormuş sonra o gazı kullanıyormuş o gazla 1 km gidiyomuş dedi babam =) pek ekonomik sayılmaz =)
bu arada güzel bi gündü yardımların için ve eşlik ettiğin için teşekkürler =)
bencede ybrden inip cbf pek mantıklı değil gibi
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)