Benim sorular cok mu zor kaciyor ya hep :D
Ben çok fazla yolculu kullanım yaptığımdan dolayı sanırım arka teker bana fazla gitmiyor diye düşünüyorum. Ön michalen 26 binde, daha rahat 2 mm diş var. Neyse Michalen kadar iyi olmasa da dediğim gibi swallow güzel, resmen motor yükseldi, değişimden sonra ilk bindiğimde hissettim. Önüde 10-15 gün içinde değiştireceğim. Halen dişi olsa da 26 bin km ve 1,5 senelik lastik olmasının etkisiyle, yanaklarında baya bi çatlaklar oluştu lastikte, deformasyon var.
Yarın gelişimiz iptal oldu Faruk kardeşim, ama Koray motorunu sattı, motorsuz çok duramaz. Anes motor iyi fiyat vermiş peşinde, anes motora gelicez inşallah. Nerde olduğunuda bilmiyoruz vesselam Koray da navigasyon var. Navi ile gelicez. Geldiğimizde uygun olursan haber veririm.
ya bu çok tehlikeli değilmi :S ben normal yolda bile yan ayakta bırakmaya korkuyorum hareketli birşeyin içinde kasisi var ani freni var bence çok sakay :S dediğin gibi benzin filan boşaltılır her yeri sarmalanır sonra yatırılır götürülür belki :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
hayırlı olsun ethem abi bol bol deneyim ve yorum bekliyoruz =)
Lastik harici gerisi önemli değil. Sıfır sıfırdır ömürlük kullanırım dersen sıfır al kafanda soru olmaz. Ama ben satarım sonra dersen alabilirsin.
ortalama malıyet
kappa 150 lira
on ve orta koruma 120 lira
lastik 230 lira
zenon 100 lira civarı
yani nakit para 500 liraya yaptırısın bunları yada sıfır bayıden alırken taktır pazarlık yap.
yani 6000tl yi bulmaz bu dediklerin durumun varsa sıfır al.
4500e zaten öyle motor zor bulursun bulamazsın.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
ethem abi anes motor ne kadar fiyat solemis ben de nakit alicam param hazir ama plakasiz canakkale ye getirmem lazim motoru nasil olur acaba
abi 2011 model nihayetinde 2 yıllık motor bile olabilir ? 5000 tl ne demek ya 2. el bi motora bence çok fazla bence
abi yağ yakma bu motorlarda olabiliyor her modelinde ama 2011 lerde daha çok rastlanıyor anladığım kadarıyla
sıfır motor yağ yaksada benim motorum rodajını ben yaptım herşeyini ben biliyorum yan yatmadı yada yattı demenin hissini hiçbirşey tutmaz derim
he alacağın motor 2500-3000 tl dir sıfır al diyemem ama alacak durumun varsa sıfır cbf al yada cb 125 e de alabilirsin cbf bütçeme aykırı dersen (bilgiler şahsi görüşümdür...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
pardon valla bilmiyordum resim yeterli oldu
ben afyonluyum bizim köye daha dorusu en son 3 yıl oluyo köye otobüsle gideli benim gördüklerim sığabilecek gibi değildi ama sığıyosada dediğim gibi sakat bence ya :S
[QUOTE=cd0345;2830394]abi 2011 model nihayetinde 2 yıllık motor bile olabilir ? 5000 tl ne demek ya 2. el bi motora bence çok fazla bence
abi yağ yakma bu motorlarda olabiliyor her modelinde ama 2011 lerde daha çok rastlanıyor anladığım kadarıyla
sıfır motor yağ yaksada benim motorum rodajını ben yaptım herşeyini ben biliyorum yan yatmadı yada yattı demenin hissini hiçbirşey tutmaz derim
he alacağın motor 2500-3000 tl dir sıfır al diyemem ama alacak durumun varsa sıfır cbf al yada cb 125 e de alabilirsin cbf bütçeme aykırı dersen (bilgiler şahsi görüşümdür...)[/
Sagol cihat para sorunu yok o zaman 0 alayim ben ya
Motor 2011 temmuz cikisli adam 1 kere yagmurda camurda binmemis tamamen zevk icin kullaniyor bu yaz basina kadar 2000 li km lerdeymis bu yaz bursaya falan motosiklet festivaline gitmis biraz fazla gezmis 8000 km ye cikarmis ama kesinlikle bakimli kapali alanda duruyor ve motor sahibi ile burda forumda tanismistik cok yabanci sayilmaz
ethem abi gelirseniz bende yardımcı olmak ve görüşmek isterim
abi en son 1 ay kadar önce 4500 e plaka hariç cbf i veriyorum mutluhan dedi
bi sorun isterseniz abi ama vaktiniz olursa cumartesi sabahtan gelin ben sizi alayım istediğiniz yerden
sonra sırasıyla
pendik güngör
maltepe konşuk
maltepe mutluhan
kadıköy mutluhan
kadıköy mototal
kadıköy anes
ümraniye D&B ye gider hem fiyat öğrenir hemde gezmiş oluruz abicim tabi sizede uyarsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
valla her zaman dediğim gibi şahsi tercihler meselesidir
he bana sorsalar cbf yine alırmısın alırı ama 4300 e aldım yine alırım
ama 5000 tl boş cbfi almam
ama sizin için ömürlük bir motor istiyorum değiştirmem dersen 7 binde olsa almalısın bence
[QUOTE=cd0345;2830367]ya bu çok tehlikeli değilmi :S ben normal yolda bile yan ayakta bırakmaya korkuyorum hareketli birşeyin içinde kasisi var ani freni var bence çok sakay :S dediğin gibi benzin filan boşaltılır her yeri sarmalanır sonra yatırılır götürülür belki :S[COLOR="Silver"]
o resimdeki motor benim kardeş ben kendim attım otobüse ayrıca sadece yan ayakta durmuyor iki yerden bağlı vaziyette dikkat edersen arka çanta demirinde ve ön koruma demirinden bağlı, yerinden oynaması imkansız mersinden konyaya getirdim o şekilde ve ne aynaları söktüm ne deposunu boşalttım zaten az benzin vardı ama emin olduğum bişey varsa eğer travego model otobüsse yatırmadan ayna vs. sökmeden direk sığıyor harici bir işlem gerektirmiyor yeterki sağlam bağla detaylı resimlerimde var ama ımageshack ile yüklemeyi beceremedim
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Saol Hüseyin kardeşim, geleceğimiz gün mümkün olduğunca erken çıkıp fazla zaman kaynetmeden motoru alacağımız adreste olmak bizim için çok daha uygun olacak zannımca, bende Koray' dan haber bekliyorum. Cumartesi de müsait değilim, cuma veya haftayamı geliriz bilemiyorum ama gelmeden önce imkanımız olursa sende müsait olursan haber veririm. Özelden tekrar telini yazarmısın. Ben telefonunu kaydettiğimi sanıyordum ama kayd etmemişim.
http://i1252.photobucket.com/albums/...ps6e82110c.jpg
Bu da motorun fotosu arkadaslar belki biraz daha fikir olusturur. Fakat grenaj koruma demiri yokmus sanirim motor koruma var yalnizca
ben de sıfır alacaktım..ama çok iyi denk getirdim 2. el.hiiç gerek yok o kadar masrafa.haa biraz km yapmış ama olsun..al derim bende..4500 den de bi kuruş fazla verme derim ben..bende bi ara satacaktım ama yoluna soktum herşeyi şükür..çalışıyorum akşamları haftasonları bizim fabrikada bi kısım memur gibi çalışıyor.biri de benim.. zaman bol
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
ethem abi brandam geldi.çantayı takmam zaten branda takarsam..şu aralar havalar güneşli.işe gidip geliyorum her gün.akşamları ek iş yaptıgım için.bazen ek işte kendi motorumla çıkıyorum benzinimi fazlasıyla veiyor.ama yormak istemiyorum motoru..senin motor gibi 20.000 km leri aşsa bile hala sıfır gibi dursun istiyorum..bunun için de elimden geleni yaaprım.ilerde bi gün satarsam da tertemiz motor satmak isterim.tıpkı aldığım gibi..denemedim ama branda güzel abi teşekkürler tavsiyen için..
birGarip..
konustum motor sahibi ile yarin geliyor % 99 alacagim.
4500 den fazla verecegiz ama sanirim 4800 e falan olur hehalde bu is
kardeşim kış geliyor 4800 çok para..madem cebinde paran var bekle az daha..kış geliyor dedim ya tam alma zamanın aslında..sadece acele etme biraz araştır.ben 2 ay araştırdım ve mükemmel bir motor denk geldi..
birGarip..
Ethem anes in yerini bilmiyorum deöişsin aslında çok basit ikinci köprden doğru gel ikitelliye doğru doğan yayın holding (kanal d nin binasını )geçince mahmutbey çıkışı var onuda geç sağda istoç yazısını göreceksiniz dal ordan içeri orada ANES motor basit yer yani olmadı beni arayın ben size yardımcı olurum..özelden telimi atıyorum..
Geçen gün gittik ümraniye D&B motordan Mete_han a aldık cbf beraber gittik plakasız 4600 tl ye aldı sanki bana orda daha ucuz gibi gelkdi siz bi sorun bence...
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)