Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dik sığmaz pocket bike değil bu motor :S ancak yan yatıracaksın motor koruma demiri ve arka çanta demiri filan varsa grenajlar zarar görmez diye tahmin ediyorum

ama yinede mnlem alıp köpük filan koymak lazım her yerine ve iyice sabitle derim

çok sevdiğim bir abim antalyadan istanbula otobüsle DERBİ GP1 250 aldı getirdi motorun çamurluğunu kırmışlar ama nasıl olmuş " antalyadan sonra yol üzerinden binen yolculardan birinin eşyalarını sıkıştırmış salak muavin tabi fırlatmıştır kesin böyle şeylere dikkat et bence

ama bence buna harcıyacağın paraya motorla git konyaya toplamda 600-700 km tutmazmı? ya 2 depo benzin harcasan 800-900 km arası yol yaparsın zaten bu benzinde zaten 100 tl yi geçmez

yük parası yol parası filan böylede aynı hesaba gelir sanırım
    yanlış bilgilendirmeyelim aynalar sökülüyor dik sığıyor bu konuda bayağı bilgi var mt de arayın.
    ramizan83 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    Benim sorular cok mu zor kaciyor ya hep :D

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı farcob adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koray cbf 150 mi alıyorsun???? ethem benim arka michelin 22000 de değiştirdim, diş derinliği 2mm idi daha giderdi. bi durum olursa arayın, istanbula geldiğinizde.
    Ben çok fazla yolculu kullanım yaptığımdan dolayı sanırım arka teker bana fazla gitmiyor diye düşünüyorum. Ön michalen 26 binde, daha rahat 2 mm diş var. Neyse Michalen kadar iyi olmasa da dediğim gibi swallow güzel, resmen motor yükseldi, değişimden sonra ilk bindiğimde hissettim. Önüde 10-15 gün içinde değiştireceğim. Halen dişi olsa da 26 bin km ve 1,5 senelik lastik olmasının etkisiyle, yanaklarında baya bi çatlaklar oluştu lastikte, deformasyon var.

Yarın gelişimiz iptal oldu Faruk kardeşim, ama Koray motorunu sattı, motorsuz çok duramaz. Anes motor iyi fiyat vermiş peşinde, anes motora gelicez inşallah. Nerde olduğunuda bilmiyoruz vesselam Koray da navigasyon var. Navi ile gelicez. Geldiğimizde uygun olursan haber veririm.
    farcob bunu beğendi.

cd0345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    12" CBF 150
    Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forumda daha önce dik taşındığını resimli olarak görmüştüm. Belki otobüsüne göre fark eder ama dik taşınıyor diye biliyorum. Bu arada motoru yan taşımak çok sakıncalı olabilir, başta benzin tabii ki ama aküsü de hasar görür. Ayrıca motor yağı da sibop yaylarının oraya akabilir çok sıkıntı olur. Yan taşıyacaksan mutlaka motor yağını da boşaltıp, aküyü de sökmelisin. Dik koyduğun zaman ise otobüsün fren yaptığı yönde mutlaka yaslanacak bir yeri olsun ve bir kalınca battaniyeye sar ve sıkıca bağla motoru. Ayrıca tabi benzinini boşaltmak yanında aküyü de söksen bence iyi olur. Ne olur ne olmaz, kısa devre yapar bir şey olur, vebal altına girme. Eskilerde depoyu karbüratörün üzerindeki bir vidayı açınca tahliye borusundan boşaltabiliyordun, yeni karbüratörde o vida var mıdır incelemedim. O tahliyeyi açınca karbüratördeki benzin de boşalıyordu.

---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

http://img3.imageshack.us/img3/85/20821959.jpg

Forumdan bulduğum resim. Koruma demirinden bağlıyorlar. Koruma demirin yoksa işin zor.

ya bu çok tehlikeli değilmi :S ben normal yolda bile yan ayakta bırakmaya korkuyorum hareketli birşeyin içinde kasisi var ani freni var bence çok sakay :S dediğin gibi benzin filan boşaltılır her yeri sarmalanır sonra yatırılır götürülür belki :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, Koray kardeşimde Ybr sini bugün itibariyle sattı ve yarın hayırlısı ile planımız değişmezse İst' a, Anes motora sıfır cbf 150 almaya gideceğiz.

Bende bu gün swallow marka arka lastik taktırdım. 80 tl lasik, 10 tl de işçilik aldılar. Lastiği 40 km denedim henüz, bir michalenin viraj ve viraja yatma kabiliyeti kesinlikle yok, fakat orjinal durolardan kaliteli. Yol tutuş, viraj ve frenaj kabiliyeti olarak durolardan çok çok iyi diyebilirim. Pirelli mt-65 ayarında bi lastik. Michalen bana 50 tl daha pahalıya geliyor, buralarda yok, kargosuda 10 tl tutuyor, bide bi yere taktırma parası falan derken. Hadi bunları aştık diyelim. Michalen için 50 tl fazla verilirdi ama michalende arka teker 13 binde tam kabak oldu. Swallow ile 18-20 bin km gidebileceğimi düşünüyorum. Bi dahaki maaşta da önü swalow yabilirim. Lastiğin marka yazıları falan orjinal beyaza boyalı, gayet fix duruyor. Bi kaç gün içinde fotoda koyarım inşallah.
    hayırlı olsun ethem abi bol bol deneyim ve yorum bekliyoruz =)

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı saqopasha adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar biliyosunuz ki 0 km bi cbf 150 alacaktim bu gun bir motor denk geldi 2011 model 8000 km de koruma demiri yan ayaklik zenon far cakmaklik kappa 35 lt canta michelin lastik 500 km once takilmis bu ekstralari mevcut ve cok cok bakimli durumda cizigi yok 5000 tl fiyat istiyor bu konuda yorum yapabilecek arkadaslarimiz var mi 4500 falan birakirsa alayim mi 5100 e 0 mi alayim bu ekstralari takinca sifiri bana 6000 e gelecek en az
    Lastik harici gerisi önemli değil. Sıfır sıfırdır ömürlük kullanırım dersen sıfır al kafanda soru olmaz. Ama ben satarım sonra dersen alabilirsin.
    ortalama malıyet
    kappa 150 lira
    on ve orta koruma 120 lira
    lastik 230 lira
    zenon 100 lira civarı
    yani nakit para 500 liraya yaptırısın bunları yada sıfır bayıden alırken taktır pazarlık yap.
    yani 6000tl yi bulmaz bu dediklerin durumun varsa sıfır al.
    4500e zaten öyle motor zor bulursun bulamazsın.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    ethem abi anes motor ne kadar fiyat solemis ben de nakit alicam param hazir ama plakasiz canakkale ye getirmem lazim motoru nasil olur acaba

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Ben çok fazla yolculu kullanım yaptığımdan dolayı sanırım arka teker bana fazla gitmiyor diye düşünüyorum. Ön michalen 26 binde, daha rahat 2 mm diş var. Neyse Michalen kadar iyi olmasa da dediğim gibi swallow güzel, resmen motor yükseldi, değişimden sonra ilk bindiğimde hissettim. Önüde 10-15 gün içinde değiştireceğim. Halen dişi olsa da 26 bin km ve 1,5 senelik lastik olmasının etkisiyle, yanaklarında baya bi çatlaklar oluştu lastikte, deformasyon var.

Yarın gelişimiz iptal oldu Faruk kardeşim, ama Koray motorunu sattı, motorsuz çok duramaz. Anes motor iyi fiyat vermiş peşinde, anes motora gelicez inşallah. Nerde olduğunuda bilmiyoruz vesselam Koray da navigasyon var. Navi ile gelicez. Geldiğimizde uygun olursan haber veririm.
    Ethem abi nezaman geliyosunuz:D koray cbf alırsa dilimden düşmez:D demek yag yakan cbf alıcak:D diyorum benim motoru vereyim diye neyin kafasında bu koray:D
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    12" CBF 150
    Arkadaşlar biliyosunuz ki 0 km bi cbf 150 alacaktim bu gun bir motor denk geldi 2011 model 8000 km de koruma demiri yan ayaklik zenon far cakmaklik kappa 35 lt canta michelin lastik 500 km once takilmis bu ekstralari mevcut ve cok cok bakimli durumda cizigi yok 5000 tl fiyat istiyor bu konuda yorum yapabilecek arkadaslarimiz var mi 4500 falan birakirsa alayim mi 5100 e 0 mi alayim bu ekstralari takinca sifiri bana 6000 e gelecek en az
    abi 2011 model nihayetinde 2 yıllık motor bile olabilir ? 5000 tl ne demek ya 2. el bi motora bence çok fazla bence

abi yağ yakma bu motorlarda olabiliyor her modelinde ama 2011 lerde daha çok rastlanıyor anladığım kadarıyla

sıfır motor yağ yaksada benim motorum rodajını ben yaptım herşeyini ben biliyorum yan yatmadı yada yattı demenin hissini hiçbirşey tutmaz derim

he alacağın motor 2500-3000 tl dir sıfır al diyemem ama alacak durumun varsa sıfır cbf al yada cb 125 e de alabilirsin cbf bütçeme aykırı dersen (bilgiler şahsi görüşümdür...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Alıntı farcob adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış bilgilendirmeyelim aynalar sökülüyor dik sığıyor bu konuda bayağı bilgi var mt de arayın.
    pardon valla bilmiyordum resim yeterli oldu

ben afyonluyum bizim köye daha dorusu en son 3 yıl oluyo köye otobüsle gideli benim gördüklerim sığabilecek gibi değildi ama sığıyosada dediğim gibi sakat bence ya :S
    blueway2 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    [QUOTE=cd0345;2830394]abi 2011 model nihayetinde 2 yıllık motor bile olabilir ? 5000 tl ne demek ya 2. el bi motora bence çok fazla bence

abi yağ yakma bu motorlarda olabiliyor her modelinde ama 2011 lerde daha çok rastlanıyor anladığım kadarıyla

sıfır motor yağ yaksada benim motorum rodajını ben yaptım herşeyini ben biliyorum yan yatmadı yada yattı demenin hissini hiçbirşey tutmaz derim

he alacağın motor 2500-3000 tl dir sıfır al diyemem ama alacak durumun varsa sıfır cbf al yada cb 125 e de alabilirsin cbf bütçeme aykırı dersen (bilgiler şahsi görüşümdür...)[/

Sagol cihat para sorunu yok o zaman 0 alayim ben ya

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    O aksesuarlarla o motor alınır. Bu arada fiyatına 5000 diyen adam 4500 e bırakmaz. Bırakırsa da ne mutlu. Sen yine pazarlığını yap elbette. Motor temizse alınır bence. 4700-4800 tl ye alsan. 1200-1300 tl cebine koymuş olursun.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    O aksesuarlarla o motor alınır. Bu arada fiyatına 5000 diyen adam 4500 e bırakmaz. Bırakırsa da ne mutlu. Sen yine pazarlığını yap elbette. Motor temizse alınır bence. 4700-4800 tl ye alsan. 1200-1300 tl cebine koymuş olursun.
    Motor 2011 temmuz cikisli adam 1 kere yagmurda camurda binmemis tamamen zevk icin kullaniyor bu yaz basina kadar 2000 li km lerdeymis bu yaz bursaya falan motosiklet festivaline gitmis biraz fazla gezmis 8000 km ye cikarmis ama kesinlikle bakimli kapali alanda duruyor ve motor sahibi ile burda forumda tanismistik cok yabanci sayilmaz

Motosikleti
    12" CBF 150

ethem abi gelirseniz bende yardımcı olmak ve görüşmek isterim

abi en son 1 ay kadar önce 4500 e plaka hariç cbf i veriyorum mutluhan dedi

bi sorun isterseniz abi ama vaktiniz olursa cumartesi sabahtan gelin ben sizi alayım istediğiniz yerden

sonra sırasıyla

pendik güngör

maltepe konşuk

maltepe mutluhan

kadıköy mutluhan

kadıköy mototal

kadıköy anes

ümraniye D&B ye gider hem fiyat öğrenir hemde gezmiş oluruz abicim tabi sizede uyarsa

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------

Motor 2011 temmuz cikisli adam 1 kere yagmurda camurda binmemis tamamen zevk icin kullaniyor bu yaz basina kadar 2000 li km lerdeymis bu yaz bursaya falan motosiklet festivaline gitmis biraz fazla gezmis 8000 km ye cikarmis ama kesinlikle bakimli kapali alanda duruyor ve motor sahibi ile burda forumda tanismistik cok yabanci sayilmaz
    valla her zaman dediğim gibi şahsi tercihler meselesidir

he bana sorsalar cbf yine alırmısın alırı ama 4300 e aldım yine alırım

ama 5000 tl boş cbfi almam

ama sizin için ömürlük bir motor istiyorum değiştirmem dersen 7 binde olsa almalısın bence

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    [QUOTE=cd0345;2830367]ya bu çok tehlikeli değilmi :S ben normal yolda bile yan ayakta bırakmaya korkuyorum hareketli birşeyin içinde kasisi var ani freni var bence çok sakay :S dediğin gibi benzin filan boşaltılır her yeri sarmalanır sonra yatırılır götürülür belki :S[COLOR="Silver"]

o resimdeki motor benim kardeş ben kendim attım otobüse ayrıca sadece yan ayakta durmuyor iki yerden bağlı vaziyette dikkat edersen arka çanta demirinde ve ön koruma demirinden bağlı, yerinden oynaması imkansız mersinden konyaya getirdim o şekilde ve ne aynaları söktüm ne deposunu boşalttım zaten az benzin vardı ama emin olduğum bişey varsa eğer travego model otobüsse yatırmadan ayna vs. sökmeden direk sığıyor harici bir işlem gerektirmiyor yeterki sağlam bağla detaylı resimlerimde var ama ımageshack ile yüklemeyi beceremedim
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı cd0345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ethem abi gelirseniz bende yardımcı olmak ve görüşmek isterim

abi en son 1 ay kadar önce 4500 e plaka hariç cbf i veriyorum mutluhan dedi

bi sorun isterseniz abi ama vaktiniz olursa cumartesi sabahtan gelin ben sizi alayım istediğiniz yerden

sonra sırasıyla

pendik güngör

maltepe konşuk

maltepe mutluhan

kadıköy mutluhan

kadıköy mototal

kadıköy anes

ümraniye D&B ye gider hem fiyat öğrenir hemde gezmiş oluruz abicim tabi sizede uyarsa
    Saol Hüseyin kardeşim, geleceğimiz gün mümkün olduğunca erken çıkıp fazla zaman kaynetmeden motoru alacağımız adreste olmak bizim için çok daha uygun olacak zannımca, bende Koray' dan haber bekliyorum. Cumartesi de müsait değilim, cuma veya haftayamı geliriz bilemiyorum ama gelmeden önce imkanımız olursa sende müsait olursan haber veririm. Özelden tekrar telini yazarmısın. Ben telefonunu kaydettiğimi sanıyordum ama kayd etmemişim.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    http://i1252.photobucket.com/albums/...ps6e82110c.jpg

Bu da motorun fotosu arkadaslar belki biraz daha fikir olusturur. Fakat grenaj koruma demiri yokmus sanirim motor koruma var yalnizca

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    http://i1252.photobucket.com/albums/...ps6e82110c.jpg

Bu da motorun fotosu arkadaslar belki biraz daha fikir olusturur. Fakat grenaj koruma demiri yokmus sanirim motor koruma var yalnizca
    Motor çok temiz, kaçırma bence.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    ben de sıfır alacaktım..ama çok iyi denk getirdim 2. el.hiiç gerek yok o kadar masrafa.haa biraz km yapmış ama olsun..al derim bende..4500 den de bi kuruş fazla verme derim ben..bende bi ara satacaktım ama yoluna soktum herşeyi şükür..çalışıyorum akşamları haftasonları bizim fabrikada bi kısım memur gibi çalışıyor.biri de benim.. zaman bol

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

ethem abi brandam geldi.çantayı takmam zaten branda takarsam..şu aralar havalar güneşli.işe gidip geliyorum her gün.akşamları ek iş yaptıgım için.bazen ek işte kendi motorumla çıkıyorum benzinimi fazlasıyla veiyor.ama yormak istemiyorum motoru..senin motor gibi 20.000 km leri aşsa bile hala sıfır gibi dursun istiyorum..bunun için de elimden geleni yaaprım.ilerde bi gün satarsam da tertemiz motor satmak isterim.tıpkı aldığım gibi..denemedim ama branda güzel abi teşekkürler tavsiyen için..
    birGarip..

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 2015
    konustum motor sahibi ile yarin geliyor % 99 alacagim.
    4500 den fazla verecegiz ama sanirim 4800 e falan olur hehalde bu is

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    kardeşim kış geliyor 4800 çok para..madem cebinde paran var bekle az daha..kış geliyor dedim ya tam alma zamanın aslında..sadece acele etme biraz araştır.ben 2 ay araştırdım ve mükemmel bir motor denk geldi..
    birGarip..

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Ethem anes in yerini bilmiyorum deöişsin aslında çok basit ikinci köprden doğru gel ikitelliye doğru doğan yayın holding (kanal d nin binasını )geçince mahmutbey çıkışı var onuda geç sağda istoç yazısını göreceksiniz dal ordan içeri orada ANES motor basit yer yani olmadı beni arayın ben size yardımcı olurum..özelden telimi atıyorum..

Geçen gün gittik ümraniye D&B motordan Mete_han a aldık cbf beraber gittik plakasız 4600 tl ye aldı sanki bana orda daha ucuz gibi gelkdi siz bi sorun bence...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler