Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Eylül 2012, 15:48
mali_181 adlı üyeden alıntı
Gv 250 kullandım çok güçlü bi makine ama hiç regal kullanmadım bi kullanmak lazım aslında denemek lazım
aslında sana gv daha iyi olur diye düşünüyorum yeni gördüm kütahya da regalin servisi yoktur sanırım gv 250 yi heryerde rahatlıkla bulunan kanuni servisinde yaptırabilir bakımını filan ama hyo kullanan bi arkadaştan duyduğum kadarıyla tüm parçalar olmuyomus serviste sadece hava filtresi yağ filtresi sinyal filan ufak tefek seyleri tutuyolarmış ellerinde kalanını isteğe göre getiriyolarmış ve buda biraz uzun sürüyomuş sanırım
regalin distrübütör mü her neyse işte türkiyeye getiren firma emre motor 1 günde heryere tüm parçaları kargo yapıyormuş hani güvendiğin ustan varsa orlarda regalde uyabilir sana ama s&t kanuni yedek parçaları çok uçuk fiyatta diye biliyorum iyi araştır derim
Reklamlar
-
08 Eylül 2012, 17:25
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bayadır görüşemedik foruma giremedim. Ethem abi özellikle seni ve korayı baya özeledim bu hafta buluşalım bir çay içelim. 1 aydır 2 arkadaşı motor 1 arakadaşımıda otomobil kazasında kaybettim 1 aydır çok kötü hissedioyurum o yüzden biraz forumdan soğumuştum daha yeni yeni kendime geliyorum. Burada muhabbet almış başını gitmiş son sayfaları okumaya başlamam lazım
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
08 Eylül 2012, 18:27
cd0345 adlı üyeden alıntı
aslında sana gv daha iyi olur diye düşünüyorum yeni gördüm kütahya da regalin servisi yoktur sanırım gv 250 yi heryerde rahatlıkla bulunan kanuni servisinde yaptırabilir bakımını filan ama hyo kullanan bi arkadaştan duyduğum kadarıyla tüm parçalar olmuyomus serviste sadece hava filtresi yağ filtresi sinyal filan ufak tefek seyleri tutuyolarmış ellerinde kalanını isteğe göre getiriyolarmış ve buda biraz uzun sürüyomuş sanırım
regalin distrübütör mü her neyse işte türkiyeye getiren firma emre motor 1 günde heryere tüm parçaları kargo yapıyormuş hani güvendiğin ustan varsa orlarda regalde uyabilir sana ama s&t kanuni yedek parçaları çok uçuk fiyatta diye biliyorum iyi araştır derim
ya soyle soyliyim ben aslında Cbf den çok memnunum fakat çoğunluk artcili uzun yol yaptığım için hem motoru hem kendimi yormak istemiyorum o yüzden gv 250 diyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
ya soyle soyliyim ben aslında Cbf den çok memnunum fakat çoğunluk artcili uzun yol yaptığım için hem motoru hem kendimi yormak istemiyorum o yüzden gv 250 diyorum
Cbf 250
Yide düşünüyorum rahatsız bir motor olduğununu söyleyenler oldu
-
08 Eylül 2012, 19:07
chemical adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Bayadır görüşemedik foruma giremedim. Ethem abi özellikle seni ve korayı baya özeledim bu hafta buluşalım bir çay içelim. 1 aydır 2 arkadaşı motor 1 arakadaşımıda otomobil kazasında kaybettim 1 aydır çok kötü hissedioyurum o yüzden biraz forumdan soğumuştum daha yeni yeni kendime geliyorum. Burada muhabbet almış başını gitmiş son sayfaları okumaya başlamam lazım
başınız sağolsun allah kalanlara sabır versin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
Cbf 250
Yide düşünüyorum rahatsız bir motor olduğununu söyleyenler oldu
bende bi ara cbf 250 bakim dedim hem eski model olması hemde çok bir şey değişmediğini söylemişti daha önce cbf 150-150 kullanan birisi ondan vazgeçtim bencede mantıklı yaptığın ama tavsiyem gv nin yenileri enjeksiyonlu onlardan bakman
-
08 Eylül 2012, 23:53
Arkadaşlar motorum cbf 2011 trafik sigortam 13 eylülde bitiyor ,geçen sene bu ay 40 tl ye yapılmış,bugün axa oyaktan fiyat aldım 142 tl dediler çok pahalı,bu günlerede sigorta yenileyen arkadaşlardan öneri bekliyorum tşk ler.
-
09 Eylül 2012, 00:33
chemical adlı üyeden alıntı
Evet, hep birlikte üzüldük, ama elden yine bişey gelmiyor. Anneannemin meşhur bi sözü vardır. Kardeşim ve ben çok severiz. Ne zaman köye motorlarla gitsek bizleri uğurlarken yanımız kadar gelir. Kendisi 80 yaşıdan var. Ve o çok hoşumuza giden sözünü kendi şivesi ile söyler aynen kendine has şivesi ile söylediği gibi yazıyorum. (Aman evladım, yavaş gidin, ep=hep gidin) Bu söz çok hoşumuza gider ve bir büyüğün küçüğüne öğüdü mahiyetinde değerli bilir ve dinleriz. Bu bağlamda ileriki zamanlarda sahip olacağım motorun max. cc değeri 250 cc olacak ve daha üstü olmayacaktır ki cbf 150 ninde en az bi kaç sezon daha ekmeğini yiyeyim diyorum. Elinin altında güç sıkıştırılmazsın vb ok güzelde, aynı bağlamda zaman zaman şeytana da uymak için elinin altında bi güç olması iyi olmayabilir. Daha düşük sürat, daha fazla dikkat, ha buna rağmen başımıza bi iş gelirse yapacak bişey yok. Biz kişisel olarak hata yapmayalımda.
-
09 Eylül 2012, 00:53
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Evet, hep birlikte üzüldük, ama elden yine bişey gelmiyor. Anneannemin meşhur bi sözü vardır. Kardeşim ve ben çok severiz. Ne zaman köye motorlarla gitsek bizleri uğurlarken yanımız kadar gelir. Kendisi 80 yaşıdan var. Ve o çok hoşumuza giden sözünü kendi şivesi ile söyler aynen kendine has şivesi ile söylediği gibi yazıyorum. (Aman evladım, yavaş gidin, ep=hep gidin) Bu söz çok hoşumuza gider ve bir büyüğün küçüğüne öğüdü mahiyetinde değerli bilir ve dinleriz. Bu bağlamda ileriki zamanlarda sahip olacağım motorun max. cc değeri 250 cc olacak ve daha üstü olmayacaktır ki cbf 150 ninde en az bi kaç sezon daha ekmeğini yiyeyim diyorum. Elinin altında güç sıkıştırılmazsın vb ok güzelde, aynı bağlamda zaman zaman şeytana da uymak için elinin altında bi güç olması iyi olmayabilir. Daha düşük sürat, daha fazla dikkat, ha buna rağmen başımıza bi iş gelirse yapacak bişey yok. Biz kişisel olarak hata yapmayalımda.
öyle abi doğru diyosun düşük ccte hata tolere edilebiliyor ama yüksek cc hata affetmiyor. nekadar tecrüben olsada insanız işte hatalar yapabiliyoruz.
Motorada bayadır binemedim geçen hafta sadece çalıştırabildim vaktim hiç yok yarın biraz bineyimde örümcek ağları gitsin yıkasam sıfır niyetine vitrine koyulur bende250cc düşünüyodum ama şu olaylardan sonra biraz tuhaf oldum açıkçası birazdaha binerim benim motora zaten çok yeni satmıyım diyorum ama bakalım.beraber değiştiririz abi satarkende tanıdık birine veririm motoru.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
09 Eylül 2012, 01:05
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
09 Eylül 2012, 01:29
selam arkadaşlar yarın kemerburgaz kilyos tarafına doğru gideceğim yiğenimle beraber biraz enduro biraz yol yapacağız.
enduro için katılmak isteyen olursa buradan yazabilir takipteyim...
-
09 Eylül 2012, 02:01
merhaba arkadaşlar, geçen gün küçük bir kaza yaptım ve sonucunda şükür cana bi zarar gelmedi . gidon hafif yamuldu, sanırım değişmesi lazım, sol debriyaj kütüğü yamuldu değişmesi lazım. ve en kötüsü kappa k35 çantamın tablaya oturan 2 dişten birisi kırılmış gibi kıvrıldı, çanta nın dişini ve diğer masraflarım için tavsiyeleriniz nelerdir, tabi uygun maliyetli
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
09 Eylül 2012, 02:09
halepli adlı üyeden alıntı
Benim motorda aynısı oluyor para testi
-
09 Eylül 2012, 03:02
27istanbul27 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorum cbf 2011 trafik sigortam 13 eylülde bitiyor ,geçen sene bu ay 40 tl ye yapılmış,bugün axa oyaktan fiyat aldım 142 tl dediler çok pahalı,bu günlerede sigorta yenileyen arkadaşlardan öneri bekliyorum tşk ler.
Trafik sigortası fiyatları sanırım trafik yoğunluğu, hesaplanan ortalama kaza riski vb gibi daha da farklı kriterleri var diye biliyorum. Bende 3 ay önce 40 tl ye yaptırmıştım. Ama axa oyak falan değil. Halk sigorta
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Yani ilden ile traik sigortası fiyatları değişiyor, İstanbul en pahalı il olmalı.
-
09 Eylül 2012, 11:57
1 ay önce benim arkadaşda yaptırdı 142 tl ye ben 3 ay önce yaptırdım 114 tl ye fiyatlar uçuyor..
benim bir arkadaş cbf 600 aldı çanakkaleden 65 tl ye yaptırdı orda
-
09 Eylül 2012, 12:20
İstanbulda yaşamanın lükslüğü burdadan başlıyor demekki.
-
09 Eylül 2012, 14:51
27istanbul27 adlı üyeden alıntı
istanbul için normal ama en ucuz istanbulda sampo japon veriyor diye duydum bi bakın derim zaten trafik sigortasında firmadan firmaya fiyat değişsede trafik sigortası kapsamında hiç birşey değişmiyor o yüzden hiç adı sanı duyulmamış holding sigortaları var onlara bile yaptırılabilir
CİHAN adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar yarın kemerburgaz kilyos tarafına doğru gideceğim yiğenimle beraber biraz enduro biraz yol yapacağız.
enduro için katılmak isteyen olursa buradan yazabilir takipteyim...
iyi eğlenceler cihan abi enduro derken böyle şeyler yapmayın abi yazık motora =)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=xMcavVlLxEg
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
Trafik sigortası fiyatları sanırım trafik yoğunluğu, hesaplanan ortalama kaza riski vb gibi daha da farklı kriterleri var diye biliyorum. Bende 3 ay önce 40 tl ye yaptırmıştım. Ama axa oyak falan değil. Halk sigorta
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:31 ----------
Yani ilden ile traik sigortası fiyatları değişiyor, İstanbul en pahalı il olmalı.
evet abi aynen dediğin gibi ethem abi sigortacılık risk analiz bilim dalı olan aktüerya verileri kapsamında fiyat belirliyolar (kasko,trafik,ev,bireysel emeklilik,konut,deprem,...) hepsinde aynı sistem biz trafik ve kasko için konuşursak bulunduğu ilin trafik yoğunluğu kaza riski (geçmiş yıl kaza oranları) o aracın kaza riski ( mesela cbf 150 nin geçmiş yıllardaki kaza riski ve çokluğu) arabalar için konuşalım mesela performans arabalarının kaskosu çok çıkar çünkü gençler kullanır pegout ların kaskosu çok çıkar adamlar o kadar kurcalıyorki abi hangi markanın hangi modelini kaç yaş grubu kullanıyor hangisi daha çok kaza yapıyor yedek parça fiyatları kronik arızalarına varana kadar gerisini sen düşün =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
CİHAN adlı üyeden alıntı
1 ay önce benim arkadaşda yaptırdı 142 tl ye ben 3 ay önce yaptırdım 114 tl ye fiyatlar uçuyor..
benim bir arkadaş cbf 600 aldı çanakkaleden 65 tl ye yaptırdı orda
çanakkalede cbf e o zaman 30 lira gibi birşey çıkacaktır =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=vFtqJ0HFzzc
arkadaşlar yurt dışında cbf150 nin yeni kasası çıkmış ben beğendim ama yine analo kadran kullanışmış =) ama tvs gibi spor bi görünüm kazanmış sanki =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=iztIy...eature=related
arkadaşlar hiç cbf e egsoz takan gördünüzmü varmı ? ben riallide sanırım performans egsozu yazıyordu cbf için gördüğümü hatırlıyorum ne gibi bi etkisi olur yakıt - performans - ses ?
-
09 Eylül 2012, 16:42
arkadaşlar hiç cbf e egsoz takan gördünüzmü varmı ? ben riallide sanırım performans egsozu yazıyordu cbf için gördüğümü hatırlıyorum ne gibi bi etkisi olur yakıt - performans - ses ?
Yakıtın artar, Çekişe çok ufak bir oranda faydası olabilir. Ama bu faydanın performasn eksoz tercih edilmesi için yeterli bi performasn artışı kesinlikle değildir. Motorun sessiz çalışma kabiliyeti ortadan kalkar. Seni bilmem ama yolcunun başı şişecektir yolculuk esnasında. Ben senin yerinde olsam, o bütçe varsa, korumalarımı kışın motosiklet sürmeye hazır hale getirirdirm. Orjinal eksozunun kıymetini bil ve bence o eksoz işine hiç bulaşma. Yağmurlu günler yakındır. Bence revitin falan yağmurluk takımını al. Yoksa kışlık eldivenini al veya yıpranmışsa yenilersin vb.
-
09 Eylül 2012, 17:35
Yakıtın artar, Çekişe çok ufak bir oranda faydası olabilir. Ama bu faydanın performasn eksoz tercih edilmesi için yeterli bi performasn artışı kesinlikle değildir. Motorun sessiz çalışma kabiliyeti ortadan kalkar. Seni bilmem ama yolcunun başı şişecektir yolculuk esnasında. Ben senin yerinde olsam, o bütçe varsa, korumalarımı kışın motosiklet sürmeye hazır hale getirirdirm. Orjinal eksozunun kıymetini bil ve bence o eksoz işine hiç bulaşma. Yağmurlu günler yakındır. Bence revitin falan yağmurluk takımını al. Yoksa kışlık eldivenini al veya yıpranmışsa yenilersin vb.
yok abi ya =) bende istemiyorum zaten performans egsozları 4 silindir makinelerde verim verir cbr250 lere filan takıyolarada onlarda işe yaramıyor 2 silindir olsa belki biraz bi işe yarar ben sadece meraktan takan varmı neden takmış filan dicektim =) bu attığım videodakiler filan ne ses ne görüntü olarak beni etkilemedi zaten =) abi kışın fuardan montu kaskı filan belki yenilerim para bulursam deri mont düşünüyorum ve pantolon alacağım ama onun için biraz bütçe ayıracağım tech90 ın rüzgar yağmur geçirmeyen full kevlar kotları var onlardan almayı düşünüyorum
-
09 Eylül 2012, 18:05
aynen benimde kışlık birşeyler almam lazım, minimum paraya kapatmam lazım bu kışlık olayını. nasıl yapıcam bilmiyorum :S
-
09 Eylül 2012, 19:25
rahmi34 adlı üyeden alıntı
aynen benimde kışlık birşeyler almam lazım, minimum paraya kapatmam lazım bu kışlık olayını. nasıl yapıcam bilmiyorum :S
rahmi bence böyle düşünme gerekirse 1 ay 2 ay az gez ama iyi bi mont ve pantolon al bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
rahmi34 adlı üyeden alıntı
rahmi bence böyle düşünme gerekirse 1 ay 2 ay az gez ama iyi bi mont ve pantolon al bence
her zaman tam koruma çizme pantolon mont kask yaz kış takılmalıdır benim şuan eksiğim pantolon ve çizme ama inşallah kıştan önce almış olurum
bu bir araba değil ne kaportamız ne emniyet kemerimiz nede bizi koruyacak bir emniyet kafesimiz var arkadaşlar lütfen kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi sizi sevenleri sevdiklerinizi ve geride kalan motorcu kardeşlerinizi düşünün hem sizin için üzülecekler ve motorlarn tehlikeli olduğunu düşünen aslında kendisi bize tehlike yaratan türk halkının sözlerini çekecekler....
-
09 Eylül 2012, 19:30
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------
her zaman tam koruma çizme pantolon mont kask yaz kış takılmalıdır benim şuan eksiğim pantolon ve çizme ama inşallah kıştan önce almış olurum
bu bir araba değil ne kaportamız ne emniyet kemerimiz nede bizi koruyacak bir emniyet kafesimiz var arkadaşlar lütfen kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi sizi sevenleri sevdiklerinizi ve geride kalan motorcu kardeşlerinizi düşünün hem sizin için üzülecekler ve motorlarn tehlikeli olduğunu düşünen aslında kendisi bize tehlike yaratan türk halkının sözlerini çekecekler....
korumalı bir pantolon, eldiven ve mont almam gerekiyor ve bunların yağmur geçirmemesi lazım
birde çizme, onu yazmayı unutmuşum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)
Bu Konudaki Etiketler