Arkadaşlar sonunda ehliyetime kavuşuyorum yarın yada perşembe..inşallah..
Uzun yola giden arkadaşlar..Ana sayfada konu açmak yerine, CBF ile uzun yol yapmış olarak sizlerin tavsiyesini merakla bekliyorum...
Arife günü Çerkezköy ( tekirdağ ) yola çıkıp , otobandan İstanbul, İzmit, Adapazarı, Akyazı(Bolu) , Mudurnu(Bolu), Nallıhan(Ankara) yapıcaz eşimle.Allah izin verirse...
Temmuz ayında cbf 150 motorumla 3850 km lik. İstanbul-Doğu karadeniz (Batum dahil) -Istanbul gezimi tamamladım. Raporu başka sitelerde yayınladım ancak burası resim formatı yüzünden biraz sıkıntılı yinede sonuç bölümünü ve motor performansı konusunda yorumlarımı aşağıya ekliyorum.
Biliyorsunuz motorla pek uzun yol tecrübem yok. ama okunabilecek,araştırabilecek tüüm tavsiyeleri okudum.etkinlik gezi fotolarında neredeyse hepsine baktım (yaklaşık 4 aydır inceliyorum şu anda 75. sayfadayım.. ) oradaki tecrübeleri vs okudum.resimleri inceledim..Tamam yola çıkınca bambaşka olur bu iş ama en azından temel şeyleri öğrendim..Motorumu 1 ay önce 2750 km de almıştım, şu anda 3550 km de.o kadar km yi mahalle arasındaki yollarda trafige hiç çıkmadan ekmek almaya bile gitmeden,mont kask eldiven ile yaptım.öğrenmek için.alıştım da.eşimle de alışsın diye çok gezdik ara sokaklarda.hatta postacı olcam ben diyip duruyor tüm ara sokakları öğrendim diyor
neyse, cuma günü 4000 bakımı yaptırıp(4000 olmadı daha,yaparlarsa, yapmazlarsa da Ethem abi gibi birdaha adım atmam ), cumartesi sabah 7 gibi yola çıkmayı düşünüyoruz.Google dan baktığımda 390 km yazan yol aslında buraya tam 410 km. ( 2011 model albea ya göre ) neyse motorla gidince anlıyacağız..Sabırsızlanıyorum..
CBF ile uzun yola giden arkadaşlar, yorumlarınızı, tavsiyelerinizi merakla bekliyorum..