ilyas41 eklensin...
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
oooo tamam bi arkadaş daha geldi... olay budur motorcu ruhu budur..
kardeş senin motor ne cbr falan yazıyoda... biz sana ayak uyduramayız haa sonra motorun sürekli fan açar yolda kalırsın
CBF i olmayanı aramıza almıyoruz biz ethem abiyle gideriz tıs tıs
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
siz gidin tabii, olum zaten ben gelemem... bi dünya işim var.. sadece yemek yemek için kendime zaman ayırıyorum.. evlilik işleri, iş meselesi offfff 2 aydır motora binmiyorum
---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
avatarın oraya da yarın cc sini yazarsın artıkın
Doktor nerde yaw gözükmüyo uyudumu naptı? Prof.Dr.Ethem
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
beklerim arkadaşlar her zaman..ben çerkezköydeyim ama.. aslen Ankara lıyım..daha önce 3 sene gebzede çalıştım oraları da az çok bilirim...geliseniz bayramdan önce de ehliyette elimde olur inşallah..Buralarda son 1.5 senedir varım..evlendim ev mev yerleştirdim falan..zamanım hep bunlarla geçti gezemedim..ama tekirdağa gelirseniz hele hele tanışmak için çok mutlu olurum..
Bakalım, hanımı önden gönderip , bayramda Ankara yapmayı düşünüyorum...motor 3450 km oldu..4000 bakımı yaptırıp çıkarım diye düşünüyorum.nasip..
heeer zaman memnuniyetle beklerim..
birGarip..
O kullanıcıya göre değişir benimle birlikte bir arkadaşım daha apache almıştı motor 1300 km deyken kitledi komple motor yaptı garanti kabul etmediler kullanıcı hatası deyip geçiştirdiler benim 2. cbf 48 bin km sorun çıkarmadı sadece far ampülü zindir dişli takımı değiştirmiştim şuanki motorum 2011 model 15.07.2011 trafiğe çıkışlı yani tam 1 senelik 23 bin km oldu allaha şükür far ampülü bile değişmedi ama geçenlerde serviste 4000 kmde cbf vardı komple motor yapılıyordu adam ilk aldığından beri yağına hiç bakmamış yani tamamen kullanıcı hatası olaya bu açıdanda bakmak lazım
sende benim gibisin bende daha önce cup ve scooter çok kullanmıştım ama ilk motorum cbf oldu emin ol en iyi alışma motoru ;) kolay kolay şaha filan kalkmıyo uzun olması ve ağırlığın ortada değilde biraz öne meilli olmasından diye tahmin ediyorum apacheyi ben çok rahat kaldırmıştım (istemdışı)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
abi günübirlikse bende gelebilirim =) hepinizle bi tanışasım var =)
bu aralar lunaparkta jeton satıom para biriktiriorm =) viaport crazy park da gelen olursa beni bulur =) bayramda inşallah çağırmazlar (ama en yoğun dönem ya =)
MT üyelerine sonb fiyat 4000 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5029071/detay/
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Koray;Chemical;İlyas41 kardeşlerim, Ada' ..dan gelince buraya bi haber edin. Ne oldu matur alma işiniz vb.
Bayram gezisi bana uyar, tekrar plan şekillendirmek için çokça konuşuruz inşallah.
Dün akşam gerçekten erken yatmıştım
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)