Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motosiklet sana göre değil diyebilirim, Apache ye bak, hem daha ucuz..
    nedenki youtube da izledim 125 filan gididyoruz hem 60 kiloyum boyum 170

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Doğru, hem sürüş karakteri, hem bence değer kriterlerde çok fark ettiriyor, yani biri 350 de yedeğe geçerken bir diğeri 400 de yapabilir. Bir miktar üstüne de çıkabilir. Sürüş karakteri harici de çok kriter var. Önemli olan her kezin kendi en iyi şartlarını oluşturması ve korumayı başarması, cbf i en uygun yakıt tasarrufuyla kullanmanın en uygun yolu bu olsa gerek. Yani cbf 150 bir depo ile 250-300-400 km kesin yapar, diyemeyiz. Her keze mutlu mesut sürüşler diliyorum Az benzinli günler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beni kışkırtma sırf yıkamak için gelirim haa
    Ne zaman, ne için istersen gel lafı bile olmaz.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Cbf hız motoru değildir.Cbr 125 alabilirsin.Onlar sürekli 110-125 arası gitmiyorlardır.Bir kereliğine çıkmışlardır.Veya en mantıklısı sen git Kanuni Seyhan al
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı furko2424 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedenki youtube da izledim 125 filan gididyoruz hem 60 kiloyum boyum 170
    Bayır aşağı sallarsan gider, genelde videolardan bayırın eğimini anlayamazsın. Ondan sonra da (off be ne gidiyormuş bu cbf) dersin. Bu tarz videoları çekenler genelde en iyi performans için en iyi yol kesimini kullanıyor ve videoyu bu şekilde çekiyor, aldanmamak lazım. Ayrıca sana cbf sınıfı yani, commuter bence gitmez, sen race motorlara bak.

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    peki cbf 150 mondial 150 mg king'i geçemezmi? amacım sidik yarıştırmak filan değil.o onu geçemezmi şu şunu geçemezmi demek istemem ama sadece ona göre değerlendirmek istiyorum

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    arkadaşlar 2009 model 15,000 km de tüm bakımları ve ara bakımları yetkili serviste yapılmış siyah yan ayak ve arka çanta var, cbf satıyorum. fiat tekliflerini bekliyorum en fazla veren malı kapar

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    peki cbf 150 mondial 150 mg king'i geçemezmi? amacım sidik yarıştırmak filan değil.o onu geçemezmi şu şunu geçemezmi demek istemem ama sadece ona göre değerlendirmek istiyorum
    Geçemez diyelim de beklentilerin yüksek olmasın, dediğim gibi cbfde konfor ön planda hız değil. Sana bu sınıfta birkaç beygir daha fazla olan ve boyuna daha uygun apache ye yönelmeni tavsiye edebilirim.

Motosikleti
    cbf 150
    Arkadaşlar fotoğraf nasıl yüklüyoruz acaba???

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı şentürk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar fotoğraf nasıl yüklüyoruz acaba???
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html linkteki konuda nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    CBF150 hız değil konfor makınesidir ben keyfini süreceğim rahat edeceğim diyorsan cbf 150 ama yok ben agresif kullanıcam hız yapıcam diyorsan TVS APACHE aynı zamanda titreyeceksin haa bu arada hız derken aralarında 10 km fark var bunuda unutmamak gerekir her ikiside mevcut durumda şuan
    şentürk bunu beğendi.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 2009 model 15,000 km de tüm bakımları ve ara bakımları yetkili serviste yapılmış siyah yan ayak ve arka çanta var, cbf satıyorum. fiat tekliflerini bekliyorum en fazla veren malı kapar
    Yaw daha yeni almadın mı, ne oldu ki

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Cbf 150 nin max. hızı, bahsetmiş olduğun modelden ve piyasaki emsal modellerin çoğundan ufak oranda da olsa, seni beklentilerin emsal modelleri geçip geçemeyeceği yönünde ise seni tatmin etmeyecektir. Başka marka veya modele yönelmelisin.

Motosikleti
    cbf 150

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

Arkadaşlar ön siperlik camını veyan sehpayı yeni taktım.Yanlız cam orjinal gibi tam oturmadı.Uzun yolda rüzgardan dolayı ses yaparmı bilemem:pale : enterasan bir durumda sağ dikiz aynasına hafif değiyor ama sol dikiz mesafesi mükemmel.fotoğraflar biraz küçük oldu onuda bilmiyorum.Çünkü ilk denemem Belkide ceple çektim kalite ondan dolayı düşük.Ama çok hoş bir görünüm oldu bence.Gerçektende güzelliğine güzellik kattı diyebilirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Motosikleti
    cbf 150
    Çok özür diliyorum.Yüklemede acemi olduğumdan bu vuku buldu.Sayfa yöneticisi aekadaşım kızmasın bir zahmet kaldırsın fazlalıkları...

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ethem abi hesapta bi yanlışlık olması gerek.. Ben 470 te yedeğe düşüyorum... Şehir içi ise 430 km de... Bu kadar fark olmaması lazım..
    Yoksa benzini solventi bol firmalardan mı alıyorsunuz.. Hemen değiştirin Opet ten alın...
    Ethem abi pis ybr ci doğru söylüyor. Ben 74kg ortalama hızım 75-80km/h şehir içi dışı karışık yedek hariç 400 üzerine çıkıyorum 400km yi görünce gidip dolduruyorum yedeğe düşmeden muhtemel 420-430 yaptırırım ama gerek yok bendeki psikolojik sınırım 400
    İstanbul otosever hondadan orjinal hava filtremi ve castrol power1 yağımıda aldım yarın değiştiricem bu arada yakıtı opetten alıyorum
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ethem abi pis ybr ci doğru söylüyor. Ben 74kg ortalama hızım 75-80km/h şehir içi dışı karışık yedek hariç 400 üzerine çıkıyorum 400km yi görünce gidip dolduruyorum yedeğe düşmeden muhtemel 420-430 yaptırırım ama gerek yok bendeki psikolojik sınırım 400
    İstanbul otosever hondadan orjinal hava filtremi ve castrol power1 yağımıda aldım yarın değiştiricem bu arada yakıtı opetten alıyorum
    Doğrudur, yapar, senin değerler genel ortalamanın hayli üstünde. Ama sende tüketim için olumlu olması gereken şartların çoğu var. Duro lastikler, ağırlığınca hafif bi kullanıcı olman, yolcusuz kullanım yapman, neredeyse % 100 şehirler arası kullanımının olması. Yazın pek tasvip etmesemde 10w-40 yağ kullanımı yakıt tüketimine faydası olur, az yakar. Uzun yolda 70-80 km/h seviyelerini geçeyen sakin kullanım tarzın (bu sürüş karakterine hastayım zaten) orjinal buji ve hava filtresi. Yani senin bu uygun koşullarla o km leri görebilmen normal. Ben ise nerdeyse senin tam tersinim. Birtek seninle aynı olan orjinal hava filt. Ve bujimiz ortak az yakmasına olumlu katlı olarak. Yoksa. Yüksek oranda yolculu kullanımım var. Şehir içim var. Michalen lastiklerim var. Düz hesap 90 kg ağırlığım var. E bide artçı 60 kg.15-50 veya 10-50 yağım var. Bende hava filtresi ve bujimin orj olması haricinde yakıt tüketimi için olumlu hiç bi unsur yok. 340-350 km seviyelerinde yedeğe geçiyorum. Bu kriterlerin farklı olması cbf te tüketimi hayli değiştiren etkenler. Tüketim değerlendirilirken göz önüne alınmalı. Tüketim farklarımız bu gibi farklardan kaynaklanıyor. Daha çok fark sayarımda, bunlar en bilinenleri ve en çok tüketimi etkileyenler arasında. Mesela lastik havalarına bakmadan 8-10 bar inik gezersen gözle ve parmakla bunu zaten anlayamazsın ama, çok benzin yaktırırsın motora. Hep kullandığın istikamette devamlı rüzgara karşı seyir söz konusudur, yine genel ortalamadan çok yakarsın. Bence tüm koşullar uygun olduğunda ybr, cbf ten 1 depo ile daha uzun yol gidebilecektir. Biz en iyi şartlarda 450 km yapabiliriz belki, ama ybr 500 km ye yaklaşabilir diye düşünüyorum.

Parçaların hayırlı olsun, benimde ön fren balatam bitmek üzere 19 bindeyim. Hava filt.. balata ve yuağ bende alıcam kısa bi süre içinde inş. Bu arada yağ Poer 1 racing 10w-50 mi. Power 1 10w-40 mı ?

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Abi bu sefer 10-50 aldım onu deniycem. Bundan sonrada parçalarımı otoseverden alırım hem bana yakın hem yolumun üstü. Yakıtı lastik etkiliyor doğru diyosun abi birde hava basıncı yakıt aldığımda herzaman bakarım havalarına ön 27 arka 30 kullanıyorum
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bu sefer 10-50 aldım onu deniycem. Bundan sonrada parçalarımı otoseverden alırım hem bana yakın hem yolumun üstü. Yakıtı lastik etkiliyor doğru diyosun abi birde hava basıncı yakıt aldığımda herzaman bakarım havalarına ön 27 arka 30 kullanıyorum
    10w-50 den çok memnun kalacaksın. Lastik havalarına 2 haftada bir baksan yeter, bide motoru park ettiğin yer özellikle beton ise motoru orta sehpaya al ve yere temas eden lastiğin altına tahta, veya karton falan koy, çünki senin motor sanırım hafta içi hiç kıpırdamıyor. Betona temas etmesin. Hatta varsa üstüne inceden bi toz brandası, çokta kaliteli olması gerekmiyor, branda geçir derim.

Yarın için varmı bi planınız Koray' la ? Ben yine çalışıyorum ya, geçen pazarda gece vardiyesinde çalışmıştım. Yarında öğlen 12:00 akşam 20:30 arası mesaideyim. Çalışma saatlere bak, ne gece bişey yapabilirsin nede gündüz. Bu pazarım tam olarak ölü. Benim için de bol bol gezin yarın Kader.

Motosikleti
    ybr 125 esd
    selam arkadaslar. ben 2012 cbf150 almak istiyorum.ikinci el bi motor bakiyorum. yakit sarfiyati cekisi nasildir.stop etmesi var midir. 2011 modeller gibi kronik bi sorunu var midir. yardimci olursaniz cok sevinirim.
    saygilarimla
    [COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Bugün de far patladı.Allahım yarabbi sen sabır ver. Allahtan yedek almıştım bir tane.

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Alıntı dr_lunata adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar. ben 2012 cbf150 almak istiyorum.ikinci el bi motor bakiyorum. yakit sarfiyati cekisi nasildir.stop etmesi var midir. 2011 modeller gibi kronik bi sorunu var midir. yardimci olursaniz cok sevinirim.
    saygilarimla
    Orda bi duracann.. 2011 gibi derken 2012 de olmayıp da sadece 2011 de olan sorun nedir anlamadım ?
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün de far patladı.Allahım yarabbi sen sabır ver. Allahtan yedek almıştım bir tane.

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Orda bi duracann.. 2011 gibi derken 2012 de olmayıp da sadece 2011 de olan sorun nedir anlamadım ?
    Bi partide gaz kesme sıkıntısı yaşandı ya ilk gelen partiler arasında, ondan bahsediyor olmalı arkadaş, o sıkıntı ile uzun bi süredir karşılaşılmıyor, rahat ol.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler