Presisip olarak sıcak motora su vurlmaz, hem motor bloğu üzerindeki boyayı zamanla matlaştırısın, hem mekanik açıdan sıcak motoru birden şoklayarak su dökerek soğutmak. Bir seferliğine olur ok bişey olmaz. Ama bunu bence bi alşkanlık haline getirme. Sıcak sobanın üzerine su döktiiğünü düşün. Bence matal aksam ve motor için uygun değil. Kendi haline bırak ve kendi soğusun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Arkadaşlar, Koray kardeşime huzurunuzda ne kadar teşekkrür etsem azdır. Para karşılığı hiç bir servis veya işletmenin kesinlikle yapmayacağı güzel kaliteli bir işçilikle ve itina ile Koray kardeşim çok güzel bi çaılşma yaptı ve xenon montajını hallettik. Ben sadece ucundan tuttum, grenajları sökmek takmak falan bu işlere baktım hepsi bu. İşin tüm teknik ve montaj ile ilgili kısmı ile Koray kardeşim ilgilendi. Bu akmam üzeri saat 17:30-21:00 arasında birlikte çalışarak xenon montajını tamamladık. 10:30 gibi Koray' dan ayrıldım. 12:00 a kadar gezdim xenonların performansını test amaçlı, sadece 1 kaç saatlik sürüş ile ilk izlenimim mükemmel ötesi olduğu yönünde. Şu anda gerçekten oldukça yorgunum. Ama yarın akşam konu ile ilgili bi başlık açıp çektiğimiz fotoları yayınlıyıcam ve burayada linkini atacağım. Koray' cım sanada... ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu işi samimi söylüyorum, para ile kimse yapmaz. Ancak Koray gibi, dostun kardeşin olacak. Vede işi bilecek. Bu özelliklerin hepsi Koray da mevcut. İnanın baya yorulduk montaj yaparken. Tabi sanıyorum Koray daha da çok yoruldu. Yarın akşam ayrıntılarıyla bi başlık açıcam ark..lar görüşmek üzere.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
Yaw ark..lar dayanamadım
Bu eski far aydınlatması, evin otoparkındayım. İki fotoda aynı yerde çekildi.
http://b1206.hizliresim.com/y/m/8765b.jpg
Buda xenon, Fotolar her şeyi anlatıyor aslında, xenon olayı harika bişey miş
Herkeze tavsiye, ama Koray gibi bi ark..ınız varmı bilemem tabi
Xenon:
http://b1206.hizliresim.com/y/m/876dl.jpg