Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2012, 21:41
Garip1701 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar..Nihayet motor almaya karar verdim..para buldum yani
ben çerkezköyden..Ama ankaralıyım
neyse.Trakya bölgesinde bulunan teek honda çorluda onur honda..Aradım sordum 4800 den 1 kuruş aşağı fiyat indirmiyorlar..hemde peşin..Bazı iş arkadaşalrım araba alırken de indirim yapmamışlar..neyse..300 tl de plaka için istedi.koruma demirlerine 65 adeti dedi.Çorlu onur honda dan alan oldumu ? ne diyorsunuz bu işe? geçenlerde bi arkadaşımız aldı burdan, 4400 e peşin aldım plakayı kendim taktırcam dedi..ama onur honda neden böyle yapıyor anlam veremiyorum..Trakyada tek oldugunuz için mi böyle yapıyorsunuz diyorum, hondanın verdiği fiyatlar bu diyor bana cevap olarak.ama bütün bayilere verilen fiyat budur..Çok kızdım..Çok...İnternet marketlerde koruma demirleri 35 tl olurken burda 65 tl..bide işcilik alsa diye tahmin ediyorum, kaç paraya gelir tanesi..İlginç...
Arkadaşlar yorumlarınızı çook merak ediyorum.esirgemeyin şu yorumları garibe...
saygılar..
bendim 4400 tl ye alan tabi ki plaka ruhsat sigorta vs hariç. koruma demiri felan sormadım hiç. burada 4800 tl ye herşey dahil hazır veriyorlar motoru ve peşin fiyatı bu yani. honda finanstan kredi çıkarsa vade farklı bi şekilde de alabiliyorsun. bildiklerim bunlar, umarım işine yarar bu bilgiler.
Reklamlar
-
13 Haziran 2012, 22:19
Benim motorun motorundan tık tık tık tık diye ses geliyor düzensiz şekilde sanki bir şey takılıyormuş gibi acaba çakıl gibi bir şey sıkıştıda bi tarafına mı ses yapıyor yoksa başka bir şey mi? Sizin bilginiz var mı?
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
13 Haziran 2012, 22:28
Arka frene bastığınızda mı ses geliyor?
-
13 Haziran 2012, 22:34
Yok hayır kampana sorunu değil bu sürekli var gibi düzensiz şekilde ses geliyor tık tık tık diye motordan..
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
13 Haziran 2012, 22:44
Garip1701 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar..Nihayet motor almaya karar verdim..para buldum yani
ben çerkezköyden..Ama ankaralıyım
neyse.Trakya bölgesinde bulunan teek honda çorluda onur honda..Aradım sordum 4800 den 1 kuruş aşağı fiyat indirmiyorlar..hemde peşin..Bazı iş arkadaşalrım araba alırken de indirim yapmamışlar..neyse..300 tl de plaka için istedi.koruma demirlerine 65 adeti dedi.Çorlu onur honda dan alan oldumu ? ne diyorsunuz bu işe? geçenlerde bi arkadaşımız aldı burdan, 4400 e peşin aldım plakayı kendim taktırcam dedi..ama onur honda neden böyle yapıyor anlam veremiyorum..Trakyada tek oldugunuz için mi böyle yapıyorsunuz diyorum, hondanın verdiği fiyatlar bu diyor bana cevap olarak.ama bütün bayilere verilen fiyat budur..Çok kızdım..Çok...İnternet marketlerde koruma demirleri 35 tl olurken burda 65 tl..bide işcilik alsa diye tahmin ediyorum, kaç paraya gelir tanesi..İlginç...
Arkadaşlar yorumlarınızı çook merak ediyorum.esirgemeyin şu yorumları garibe...
saygılar..
Arkadasim sorunuda zaten sen cevaplamisin. CORLUDAKI TEK BAYII boyle olunca burunlarindan kil adirmiyorlar. Ben Kocaelideyim kocaelide bayi yok ya sakaryadan yada istanbuldan almak zorundayiz ama kimse sakaryadan motor almaz neden cunku 10tl indirim yapmazlar ancak istanbulda bir cok bayi var mecburen kar marjindan indirim yapiyolar soyel dusun nakit paran var adam kesin alicak gozuyle bakiyor ondan almasan baskasindan alicaksin oda 100-200 nabza gore serbeti veriyor, ama ufak illerde illa alan oluyor sakarya gibi corlu gibi adam liste fiyati bu diyor isine gelirse al alma hesabi... hondanin bunda sucu yok yani satici internet sitesindeki fiyatin uzerinde satamaz satarsa sikayet edersin ancak altindaki fiyatta satabilir zaten internet sitesindede tavsiye edilen satis fiyatidir diyor o yuzden nakit parani cebine koy istanbuldan bir bayiden al. koruma demiri konusunda ise baiyde taktirma cbf150nin butun demirleri sokak arasi motorcularda bile var onlarda taktirirsin ucuza.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
14 Haziran 2012, 00:18
chemical adlı üyeden alıntı
Arkadasim sorunuda zaten sen cevaplamisin.
CORLUDAKI TEK BAYII boyle olunca burunlarindan kil adirmiyorlar. Ben Kocaelideyim kocaelide bayi yok ya sakaryadan yada istanbuldan almak zorundayiz ama kimse sakaryadan motor almaz neden cunku 10tl indirim yapmazlar ancak istanbulda bir cok bayi var mecburen kar marjindan indirim yapiyolar soyel dusun nakit paran var adam kesin alicak gozuyle bakiyor ondan almasan baskasindan alicaksin oda 100-200 nabza gore serbeti veriyor, ama ufak illerde illa alan oluyor sakarya gibi corlu gibi adam liste fiyati bu diyor isine gelirse al alma hesabi... hondanin bunda sucu yok yani satici internet sitesindeki fiyatin uzerinde satamaz satarsa sikayet edersin ancak altindaki fiyatta satabilir zaten internet sitesindede tavsiye edilen satis fiyatidir diyor
o yuzden nakit parani cebine koy istanbuldan bir bayiden al. koruma demiri konusunda ise baiyde taktirma cbf150nin butun demirleri sokak arasi motorcularda bile var onlarda taktirirsin ucuza.
Anladım hocam saolasın bilgi için..Hiç memnun değillermiş zaten onur honda dan .Hondanın sitesinde de form doldurup yolladım..En kısa zamanda motoruma kavusmak istiyorum ( önce ehliyetime tabi ay sonu sınav )
saygılar
-
14 Haziran 2012, 00:41
bu hondaya ne demeli 4.800 ne demek arkadaş.5.000 tlye geliyor sıfır cbf almak nasıl bi mantıktır bu nereye kadar çıkıcak fiyat merak ediyorum
-
14 Haziran 2012, 04:01
Arkadaşlar bu sene Gürcistan Batum da düzenlenecek olan Motosiklet festivaline gitmeyi düşünen var mı? Ağustosun 20 sonra. Ben cbf 150 ile İzmirden gitmeyi düşünüyorum.
-
14 Haziran 2012, 08:58
K o r @ y adlı üyeden alıntı
tamam abi işten gelince konuşuruz... yalnız bunlar xenon değil , ışın ışın ..
deliyo mübarek..
aaa benimde saatim gelmiş..
Koray cım, takmayı düşündüğümüz xenon kit, yine 35 wat olacak dimi ? Umarım böyledir. Ve nereden temin edebiliriz. Bildiğin bir link var mı ? Senin aldığın veya senin aldığın ürüne benzer, sen internet üzerinden mi almıştın, dışardan mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
fatih545 adlı üyeden alıntı
Benim motorun motorundan tık tık tık tık diye ses geliyor düzensiz şekilde sanki bir şey takılıyormuş gibi acaba çakıl gibi bir şey sıkıştıda bi tarafına mı ses yapıyor yoksa başka bir şey mi? Sizin bilginiz var mı?
İlk çalıştırmada mı ? Motorun kontağı yeni kapattığında mı duyuyorsun ? Yüksek hızlarda kafanda kask varken de duyuyormusun ? Yoksa sadece düşük hızlarda ve kasksızken duyduğun bir ses mi bu tarif ettiğin ses ? Motor soğukken mi var, sıcakken de devam eden bir ses mi ? Her zaman var mı ?
-
14 Haziran 2012, 11:41
Arkadşlarım selamlar ben Honda CBF almak istiyorum görünüşe önem verip UZUN YOLDA beni rahat ettirmesini de ÖNem veren biriyim rampa yukarı çıkarken beni yarı yolda bırakmaz değilmi ? Çünkü 14 günlük senelik iznimde motor u aldığım zaman sağlamından gezicem . Motor a ilk bakışta 35-50 yaşları arasındaki insanlara hitap ettiğini düşünüyor olsamda yorumlar çok iyi . Konfor u ve sessizliği baya bir ön planda . TVS apache de alabilirim fakat titreşim var deniyor bende uzun yol yapıcağım için ARTÇı ilede olabilir bu bana sanrım sıkıntı yaratır. Ufak bir bilgi verirseniz sevinirim. Bilgi : Kilom 79 boy :1.80
Yapmak istedğim yol Antalya - Çanakkale Her TÜRK gencinin gidip orayı görmesi lazımdır . Bende motorum ile gitmek istiyorum . Sahil yolundan gitmek amacım.
-
14 Haziran 2012, 12:12
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Koray cım, takmayı düşündüğümüz xenon kit, yine 35 wat olacak dimi ? Umarım böyledir. Ve nereden temin edebiliriz. Bildiğin bir link var mı ? Senin aldığın veya senin aldığın ürüne benzer, sen internet üzerinden mi almıştın, dışardan mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
İlk çalıştırmada mı ? Motorun kontağı yeni kapattığında mı duyuyorsun ? Yüksek hızlarda kafanda kask varken de duyuyormusun ? Yoksa sadece düşük hızlarda ve kasksızken duyduğun bir ses mi bu tarif ettiğin ses ? Motor soğukken mi var, sıcakken de devam eden bir ses mi ? Her zaman var mı ?
Benim motorumun xenon farı bu http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...ranti-55928751
hemen siparişini verin abi... tüm ürünle ilgili açıklama altta yazıyor.. evet 35W
-
14 Haziran 2012, 12:14
2011 CBF 150 ile 2012 CBF 150 ARASINDA bir değişiklik var Mı? herkes bir şey söylüyor .Biri karbürotor farklı biri motorda bazı değişiklikler var diyor net bilgisi olan var mı?
-
14 Haziran 2012, 13:19
KARSAK_36 adlı üyeden alıntı
2011 CBF 150 ile 2012 CBF 150 ARASINDA bir değişiklik var Mı? herkes bir şey söylüyor .Biri karbürotor farklı biri motorda bazı değişiklikler var diyor net bilgisi olan var mı?
2011 ve2012 aynı ve yeni kasa, 2010 ve öncesi eski kasa olarak geçiyor. Eski ve yeni kasalar arasında ufak tefek farklar var. Motor aynı ama karbratörde performansa yansımayan ufak bi değişikliğie gidilmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Koraycım ben diyom ki ben şimdi bunu alayım, Ahmet le sonra anlaşırız. Ama fiyatını göremedim. gittigidiyordan da daha önce hiç alış verişim yok. gittigidiyor un acemisyim de. Nasıl alıcaz bunu Koraycım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Koray cım Linkini verdiğin ürün kapanmış, her halde stokları bitmiş.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...ranti-55928751
Sahibinden.com da veya dışarda piyasada aynıısnı bulabilirmiyiz acaba ?
-
14 Haziran 2012, 13:41
ethemm76 adlı üyeden alıntı
2011 ve2012 aynı ve yeni kasa, 2010 ve öncesi eski kasa olarak geçiyor. Eski ve yeni kasalar arasında ufak tefek farklar var. Motor aynı ama karbratörde performansa yansımayan ufak bi değişikliğie gidilmiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------
Koraycım ben diyom ki ben şimdi bunu alayım, Ahmet le sonra anlaşırız. Ama fiyatını göremedim. gittigidiyordan da daha önce hiç alış verişim yok. gittigidiyor un acemisyim de. Nasıl alıcaz bunu Koraycım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Koray cım Linkini verdiğin ürün kapanmış, her halde stokları bitmiş.
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/h...ranti-55928751
Sahibinden.com da veya dışarda piyasada aynıısnı bulabilirmiyiz acaba ?
abi satıcıya şimdi mesaj attım.. cevap gelince ben sana bilgi veririm. ürün çok revaşta idi. fiyatıda 99,90 TL idi. hem kaliteli hemde ucuz
-
14 Haziran 2012, 14:03
Yaa arkadaşlar benim motoru evin önüne parketmistim fazla değil 10 dakika eve girdim çıktım bi tane velet egzosun içine misket atmış evet bildiğimiz çocukken oynadigimiz misket ya deli oldum. Egzosun içinde şıngır şıngır çok gıcık bi ses çıkıyor egzosu kendim söktüm asaga yukarı çeviriyorum yok abi çıkmıyor. Çıldıracak gibi yım
Lütfen bi yardım edin
Acil cevaplarinizi bekliyorum...
-
14 Haziran 2012, 14:14
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Yaa arkadaşlar benim motoru evin önüne parketmistim fazla değil 10 dakika eve girdim çıktım bi tane velet egzosun içine misket atmış evet bildiğimiz çocukken oynadigimiz misket ya deli oldum. Egzosun içinde şıngır şıngır çok gıcık bi ses çıkıyor egzosu kendim söktüm asaga yukarı çeviriyorum yok abi çıkmıyor. Çıldıracak gibi yım
Lütfen bi yardım edin
Enteresan
Allah yardımcın olsun.Fikir yürütemiyorum.
-
14 Haziran 2012, 14:50
Lütfen bi yardım edin
aklıma birtek kesip misketi alıp tekrar kaynatmak geliyor malesef geçmiş olsun
-
14 Haziran 2012, 15:49
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
aklıma birtek kesip misketi alıp tekrar kaynatmak geliyor malesef geçmiş olsun
Dediğin gibi i şekilde olur ama o zamanda bizim egzos özürlü olur bende kafayı iyice sıyıririm aga mutlaka kesmeden çıkarmam lazım
Yaa hep böyle şeyler benim başıma geliyor.
Bi normal tamirci var o ben manifolt tarafından çıkarırım dedi ama bakalım belki yapar şimdilik tek umudum o daha başka fikirlere açığım arkadaşlar...
-
14 Haziran 2012, 20:50
Dediğin gibi i şekilde olur ama o zamanda bizim egzos özürlü olur bende kafayı iyice sıyıririm aga mutlaka kesmeden çıkarmam lazım
Yaa hep böyle şeyler benim başıma geliyor.
Bi normal tamirci var o ben manifolt tarafından çıkarırım dedi ama bakalım belki yapar şimdilik tek umudum o daha başka fikirlere açığım arkadaşlar...
zaten birşeye çok özenirsen illa pislik oluyor bende motora çok önem veririm ses gelirse deli olurum benim motorun ön cam gıcırdıyor ve geçiremiyorum
-
14 Haziran 2012, 21:04
O bendede var ama ben onu önemsemiyorum ama bu başka çıldırtıyor insanı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler